Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım hemen al Recep Has'a alacaksan aşırı yoğun oluyor.
Medipolü hiç bilmiyorum canım ben. Ben Avrupa yakasındayım, Anadolu tarafını bilmiyorum pek. Pıhtılaşmada da herkes perinatolğa gitmiyor herhalde çok emin değilim.

Sende haklısın. Bu Doğum öyle mucizevi bir şeyki bazen onlarda haklı oluyorlar. Onların tarafından bakıp toplantı eğitim kongrelerde falan onları dinlediğimde, bize verilen istatistiklerde hasta portföylerinde vakalarda İnan onlara da hak veriyorum. Gerçekten tıbben açıklanamaz nedenler olabiliyor ve deneyerek bulmaktan başka çare kalmıor. Allah yardımcın olsun

Canım sakin ol , herkesin durumu kendine münasır tabiiki tedbirini al ama heyecan yaratma :) medipol koşuyolunu tavsiye etmem ama sen bilirsin. Daha titiz olan birilerine git derim
Ne zor işlermiş kadıköy taraflarında (en azından yakın lokasyon) nereyi önerebilirsin peki

Cokk tecrübesizim tamam madem arayayım yarın, mesela 11+3 iken filan gitmem lazım dmi öyle oluyordu 12. Hafta

Cokk tecrübesizim tamam madem arayayım yarın, mesela 11+3 iken filan gitmem lazım dmi öyle oluyordu 12. Hafta
Aaa öyle 2-3 gün önceden bir sonraki haftaya girmiş mi oluyoruz? Ben de almalı mıyım pıhtılaşma yok ama dün yine cok az kanama oldu takip doktorum prolution depot yaptırmamı söyledi bend yaptırdım bugğn..günde bir crinone jel kullanıyodum onu birdaha olursa 2 ye cıkar dedi böyle işte şimdi 2 ekimde kontrol vardı daha gecen hafta gitmiştim o güne kadar beklesem mi yoksa bi gidip kontrol ettirsem mi bilmiyorum ki

Cnm çok geçmiş olsun.kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama kanamalar bizleri tedirgin ediyo malesef.ben nerdeyse 16. Haftaya kadar ara ara lekelenme ve kanama yaşadım malesef ve proluton depot vuruldum.bu iğne haftalık bi iğne ama gerekirse 3-4 günde bir vurulabilir cnm.umarım artık hiç kanama ve lekelenme yaşamazsın Allahın izniyle.Perinatoloğa illla pıhtılaşma olduğunda gidilmez cnm bu arada,genelde riskli gebelikler tercih eder ya da 12. Ve 21. Haftada gitmeyi tercih edebilirsin çünkü genelde aşağı yukarı bu haftalarda ayrıntılı ultrasona girilir.perinatologlar bütün damarlara ve organlara tek tek bakarlar cnm,gitmeni tavsiye ederim,Onlar seni her türlü durum için bilgilendiriyorlar ve yönlendiriyorlar cnm.bazen takip doktorları doplera yönlendirir ama perinatologlar daha tercih edilesi bence.Yinede en doğru kararı sen verirsin cnm.tekrar geçmiş olsun.Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah cnm.

@CigdemAsya Canim cok gecmis olsun. Allahim saglikla kucagina almayi da nasip etsin bak benimde plasentamda kanama var. Allah korusun her an kalbi durabilir dediler. Bakalim ileride ne sikintilarimiz cikar. İcini lutfen ferah tut. Perinatalog sanirim riskli gebelik uzmani. Ben tup bebek yapmistim. Tup bebek doktorum Gazi universitesinde prof ve ogretim uyesi. Tup bebek merkezi disinda ozel muayenehanesi var orda onunla devam edeyim diyordum. Sence bu dedigin konulardan anlar mi ? Yoksa perinatolog doktoru ayri olup sadece riskli gebeliklere mi bakiyor ?

Gecmis olsun cok. Hafta hesabı söyle sanırım mesela 8 hafta 0 gün 8 hafta 6 gün arası 9. Hafta oluyor. Kanama mı oldu belki jel tahriş etmiştir keseye baktı mı kanama alanı filan yoktur inşallah

@CigdemAsya cok üzüldüm yazdım ama gitmemiş yazım sanırım inşallah sağlıkla kucagına alırsın bu centik işini bizim okulda bir hoca da yaşamış ve coraspin gecirmis ben de hamile kalınca tüm eski yeni gebeler nasihate basladı da ordan öğrendim ben de. Sen bunu bi doktoruna da sor istersen coraspin işe yarar mı diye

Ozmn bende gidiyim perinatoloğa mutlaka..saol teşekkür ederim 7+6 yım tam 2 hafta önce yine aynı bu şekilde olmustu cok hafif bir kırmızılık bu sefer iğneyi yaptırdım bakalım allah korusun bir daha yaşatmasın inşallah sen kacıncı haftadasın allah sağlıkla doğum nasip etsin

Gecmis olsun cok. Hafta hesabı söyle sanırım mesela 8 hafta 0 gün 8 hafta 6 gün arası 9. Hafta oluyor. Kanama mı oldu belki jel tahriş etmiştir keseye baktı mı kanama alanı filan yoktur inşallah
Bende 8 haftayım ozmn Doktora gitmedim bu sefer akşamdı baktım devamı da gelmedi olabilir böyle endişelenme demişti doktorum direk iğneyi vurdurursun demişti bende bugün vurdurdum iğneyi ama yinede randevuyu yarına çektim cünkü beklemek zor gelcek bu recep has dan randevuyu çapadan mı alıyoruz yoksa özel muaynesinden mi

Bencede iyi yapmışsın erkene alarak bi damla filansa korkma yine de tedbirli olmak lazım. Herhalde özeldir devlette var mı bilmiyorum

Amin cnm duana ve Maşallah cnm haftana.Cnm perinatolog önemli eğer Recep Has gibi ii bi doktora randevu alacaksan şimdiden ara cnm çünkü çok yoğun oluyor 12. Hafataya kadar anca sıra gelir cnm.bizde çok şükür 30+3 olduk cnm Allahın izniyle,Rabbim geri kalan haftalarıda sağlıkla sıhatle hayırla geçirmeyi ve evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Oo cok az kalmış senin maşallah maşallah diyelim bende hemen randevu alıyım ozaman cok teşekkürler cnm

Yarın arayıp alayım inşallah hayırla sağlıkla o günler delir de gideriz :)
Amin inşallah canım. Hayırlısıyla görüyz inşallah hepimiz güzel güzel aşamalardan geçeriz.
Bende de kasık ağrısı oldu çok ama şükür kanama leke yoktu. Bugün kontrolüm vardı sıkıntı yok dedi şükür. Bi de serum bağlattım yine çok halsiz kaldığım için çıkarmAktan.
Allah buradaki herkese hayırlı evlatları kucağına almayı nasip etsin inşallah

Özel muayenesi var Şişli'de. Çapa'da riskli gebelikle heyete girenlere bakıyorlar. 12. Hafta kontrolü yapacaklarını sanmıyorum. Zaten büyük konuşmayayım oraya Allah insanı mecbur etmesin. Ben oraya iki sıkıntılı gebeliğimde gittim, insanın psikolojisi alt üst oluyor. Niye bu kadar kötü bu üni hastaneleri bilmiyorum. Yazık. 5 dk'da amniyosentez yapmışlardı bana. Muayenesi 750 tl biraz pahalı ama mecburen gidiyoruz napalım.. Allahım darda kalanlara kapılar açsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…