- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Eeet kuzum çok şükür bin şükür Rabbime az kaldı gibi ama işte kalbimiz hep pır pır. inşallah sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim herbirimize,hepimize cnm.Recep Has biz özeline gitmiştik cnm,Çapa da da muayene ediyor ama orda sıra durumu daha sıkıntı sanırım.Oo cok az kalmış senin maşallah maşallah diyelim bende hemen randevu alıyım ozaman cok teşekkürler cnm
Mutlu1anne Canim cok gecmis olsun. Allahim saglikla kucagina almayi da nasip etsin bak benimde plasentamda kanama var. Allah korusun her an kalbi durabilir dediler. Bakalim ileride ne sikintilarimiz cikar. İcini lutfen ferah tut. Perinatalog sanirim riskli gebelik uzmani. Ben tup bebek yapmistim. Tup bebek doktorum Gazi universitesinde prof ve ogretim uyesi. Tup bebek merkezi disinda ozel muayenehanesi var orda onunla devam edeyim diyordum. Sence bu dedigin konulardan anlar mi ? Yoksa perinatolog doktoru ayri olup sadece riskli gebeliklere mi bakiyor ?
Mutlu1anne cok üzüldüm yazdım ama gitmemiş yazım sanırım inşallah sağlıkla kucagına alırsın bu centik işini bizim okulda bir hoca da yaşamış ve coraspin gecirmis ben de hamile kalınca tüm eski yeni gebeler nasihate basladı da ordan öğrendim ben de. Sen bunu bi doktoruna da sor istersen coraspin işe yarar mı diye
Canımmmm öncelikle sana ve Asya’mıza bol bol dua edeceğimi bil. Çooook geçmiş olsun sen tevekkül sahibi güçlü bir kadınsın. Seni burada tanıdığıma da çok memnunum . Hakkını helal et her soruma yanıt verdin, destek oldun zaman geldi dualarınla tüylerimi dikendiken ettin. Senin de mevlamın katında duaların kabul olsun inşaallah ne gelirse ondan , bin şükür halimize. Moralini bozma bilirsin sen de ne mucizeler vardır ki senin çok da mucizeye ihtiyacın yok. Allah’ın izni meleklerin yardımı ile o minik savaşçı kızçen sana ömrün boyunca en iyi arkadaş olacak İnşallah . Benim için dualarına da allah razı olsun O hamiş halinle umarım hayırlısı ile verebilirim sana haberleri sağlıcakla mutlulukla kal muckkks bu arada Arda hocayı tanırım, İstanbul’da başka hekimlere ihtiyaç duyarsan özelden yaz bana
Bunu Trabzon'daki perinatolog mu fark etti? Ne ilacı kullanıyorsun bunun için?
Arda Lembet'i sormamın nedeni sen kararını vermişsin zaten umarım iyi anlaşırsın, iyi bir takip süreci olur. Ama söylemezsem de olmaz özellikle sordum çünkü. Ben 2 yıl bir sürü sıkıntılı anımda kendisine gittim. Tam verim alamadım. En son beni yine sorunlu gebelik geçirirken çok ihtiyacım olan bir anda yüzüstü bıraktı. Burada her yürlü yorum ve bilgiyi samimiyetle paylaştığımız için bunu söylemezsem sana haksızlık etmiş olurum, içim rahat etmez. Onun da hakkını yemeden yorumumu paylaşmalıyım. Bilgisi gerçekten iyi, dediğin gibi o alanda da belki daha da iyidir. Ama insani ve ilgi açısından ben memnun kalmadım. Hastane de ünlülerin vs çok geldiği bir yer olduğu için tam bir ünlü doktoru, hemşiresi bile ünlülere şeker gibi, bana beş karış surat yapıyordu. Doktorla direkt iletişime geçemiyorsun hep asistan vs aracılığı ile soru sorup yanıt alıyorsun. Ama hastanede ben zorunlu erken doğum yapmıştım. Doğum katı hemşireler gerçekten çok iyiydi. Yeni doğan kısmını bilmiyorum ama dediğin gibi iyi olacağını düşünüyorum.Hastane konforu çok yüksek. Ama doğum gece saatine gelirse mesai çıkışı hiç tanımadığım bir doktor gelmişti, gece gelirse ben olacağım doğumda demişti, çok stres olmuştum. Doktor dışardan biriydi, hastane kadrosunda yoktu.
Dediğim gibi belki sana çok iyi gelecek bu doktor ama ben sana tecrübelerimi aktarmak istedim. Canını sıkmak en son isteyeceğim şey. Artısı eksisiyle anlattım. Ama sen belki çok memnun kalırsın, çok iyi anlaşırsınız. Umarım öyle olur, herşey senin için yolunda gider. Dualarım seninle. Hakkını helal et
Cnm benim çok çok geçmiş olsun umarım Asya kızçemiz sağlıkla gelir dünyaya annesi.Cihat Şen bahçelievler memorialda 12. Haftada gittik biraz tuzluydu hatta Recep Has’ın özelinden bile daha pahalıydı cnm.Rabbim şifa nasip etsin inşallah ve herbirimizi selamete çıkarsın inşallah cnm.Canımsın çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Biz burada kocaman bir aile olduk Allah juniorlarla çoğaltsın sayımızı inşallh:) Asya’nın teyzelerinin dualarına ihtiyacı var ve annesi bu duaları hissettikçe rahatlıyor huzur buluyor. Canım İstanbul hekim konusunda çok büyük bir pazar. Eminim iyiynin iyisinin iyisi mutlaka vardır. Acıbadem melih atahan güven fiyatını sordum bütçemi çok çok aşıyor. Memorial cihat şen fiyat sordum ama not aldılar dönüş yapacaklar. Liv hospital hem bütçeme uygun hemde olurda erken doğum olursa ki inşallah olmaz yenidoğn yoğun bakım ünitesi çok iyi olsun istiyorum. Bu anlamda liv hospital baya gelişmiş.
Dediğim gibi hep daha iyisi mutlaka vardır . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Sen arda beyi nasıl bilirsin :)
Coraspinle bu sıkıntıyı aşanlar varmış. Aslında ne kadar basit bir çözümü varmış ama işte önemli olan fark edilmesi. Çok şükür senin perinatolog fark etmiş. Stres yapma inşallah herşey yolunda gider.Canım zaten perinatalog olmasada doppler cihazı olan herhangi biri farkedebilir bu durumu. Burada normal kadın doğumcularsa doppler cihazı yok o yüzden damarlardaki kan akışını ancak ayrıntılıya girince görüyorlar. Ama ben iyi ki ayrıntılı zamanını beklemeden perinataloga gitmişim onunda cihazı doppler olduğu için gördü ve erkenden ilaca başlattı. Coraspin kullanıyorum bunun için.
Bilgilendirme için çok teşekkürler tabiki en doğrusunu yaaptın anlatmakla. Yaşadıkların için çok çok üzgünüm. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşamayacaksın gönülden inanıyorum.
Arda beyle yüz yüze bir görüşeyim bakalım aklımdaki soru işaretlerini giderebilecek mi. İnşallah hayırlısı en doğrusu olur. Hepimiz için ..
Canım ben Cihat Şen'i öğrendim yazayım. 750 tl ve kontrol yokmul hiç. Her gittiğinde 750 veriyorsun ki beni de çok aşıyor. Benim özel sigortam da orada karlı değil hiç. Acıbadem yeşilköyde murat yayla öğrendim 600 tl, 15 günde bir defa sadece kontrol var. Benim sigorta orada iyi işe yaradığı ve evime yakın olduğu için rutine oraya gidecrğim gibi.Canımsın çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Biz burada kocaman bir aile olduk Allah juniorlarla çoğaltsın sayımızı inşallh:) Asya’nın teyzelerinin dualarına ihtiyacı var ve annesi bu duaları hissettikçe rahatlıyor huzur buluyor. Canım İstanbul hekim konusunda çok büyük bir pazar. Eminim iyiynin iyisinin iyisi mutlaka vardır. Acıbadem melih atahan güven fiyatını sordum bütçemi çok çok aşıyor. Memorial cihat şen fiyat sordum ama not aldılar dönüş yapacaklar. Liv hospital hem bütçeme uygun hemde olurda erken doğum olursa ki inşallah olmaz yenidoğn yoğun bakım ünitesi çok iyi olsun istiyorum. Bu anlamda liv hospital baya gelişmiş.
Dediğim gibi hep daha iyisi mutlaka vardır . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
750 miydi canım? Yoksa ikili daha da mı pahalıydı?Cnm benim çok çok geçmiş olsun umarım Asya kızçemiz sağlıkla gelir dünyaya annesi.Cihat Şen bahçelievler memorialda 12. Haftada gittik biraz tuzluydu hatta Recep Has’ın özelinden bile daha pahalıydı cnm.Rabbim şifa nasip etsin inşallah ve herbirimizi selamete çıkarsın inşallah cnm.
Cnm tam hatırlamıyorum ama pahalıydı yani hatta ayrıntılı ultrasonu yaptırdık sadecee başka test falan bişi yok yani cnm.750 miydi canım? Yoksa ikili daha da mı pahalıydı?
Baya pahalıymıs ama dediğin gibi çapa da gidilmez özeline gitmek gerek..sağol cnm bilgi için allah hepimize kolaylık versinÖzel muayenesi var Şişli'de. Çapa'da riskli gebelikle heyete girenlere bakıyorlar. 12. Hafta kontrolü yapacaklarını sanmıyorum. Zaten büyük konuşmayayım oraya Allah insanı mecbur etmesin. Ben oraya iki sıkıntılı gebeliğimde gittim, insanın psikolojisi alt üst oluyor. Niye bu kadar kötü bu üni hastaneleri bilmiyorum. Yazık. 5 dk'da amniyosentez yapmışlardı bana. Muayenesi 750 tl biraz pahalı ama mecburen gidiyoruz napalım.. Allahım darda kalanlara kapılar açsın inşallah
Amin canım amin.Baya pahalıymıs ama dediğin gibi çapa da gidilmez özeline gitmek gerek..sağol cnm bilgi için allah hepimize kolaylık versin
Arkadaşım Allah yardımcımız olsun. Çok haklısın. Devletimizin bu işlere bir el atması lazım. Sağlık sisteminde evet çok önemli adımlar atılmış olabilir çok eskilere göre ama daha çok işimiz var. Öncelikle kanser vb hastalara aşırı öncelik ve kolaylık sağlanmalı. Sonra da bizim gibi evlat peşinde yıllarını, elinde varını yoğunu harcıyanlara el atılmalı.Kizlar ben tup bebek yaptirmistim yaklasik 12 bine yakin para gitti bu yuzden fiyatlar cok pahaliymisBizi baya vurur cunku daha tup bebegin taksidi duruyor. Bir tane perinatolog arastirmistim o da universite hastanesinde Prof 10 gunluk 350 demisti ayda iki kez gitsem 750 cok pahali Tup bebek doktorum da universite hastanesinde Prof aylik 400 aliyor bu yuzden onu tercih ettim. Devlet hastanesi kadin dogum doktoru bizim buralarda surunme kendine ozel doktor bul yoksa mafolursun burda duzenli takip edilemezsin dedi ne zormus bu isler
çok haklısın, bütçede önemli iyi olması da .hakkında olumsuz bir şey duymadım camiada iyi bilinen bir hekim. LİV tüp bebek laboratuvarında çalışan biolog bir arkadaşım var ona bir sorayım ,yazarım buraya olur mu. hakkında hayırlısı olsun ikinizde sağlıkla geçirin günlerinizi inşşalh:)Canımsın çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Biz burada kocaman bir aile olduk Allah juniorlarla çoğaltsın sayımızı inşallh:) Asya’nın teyzelerinin dualarına ihtiyacı var ve annesi bu duaları hissettikçe rahatlıyor huzur buluyor. Canım İstanbul hekim konusunda çok büyük bir pazar. Eminim iyiynin iyisinin iyisi mutlaka vardır. Acıbadem melih atahan güven fiyatını sordum bütçemi çok çok aşıyor. Memorial cihat şen fiyat sordum ama not aldılar dönüş yapacaklar. Liv hospital hem bütçeme uygun hemde olurda erken doğum olursa ki inşallah olmaz yenidoğn yoğun bakım ünitesi çok iyi olsun istiyorum. Bu anlamda liv hospital baya gelişmiş.
tatlımm çokk haklısın, her bir kelimende. ben de yazarım sen bana özelden adımları yaz sesimizi duyuralım. mucksArkadaşım Allah yardımcımız olsun. Çok haklısın. Devletimizin bu işlere bir el atması lazım. Sağlık sisteminde evet çok önemli adımlar atılmış olabilir çok eskilere göre ama daha çok işimiz var. Öncelikle kanser vb hastalara aşırı öncelik ve kolaylık sağlanmalı. Sonra da bizim gibi evlat peşinde yıllarını, elinde varını yoğunu harcıyanlara el atılmalı.
Ben de ayıptır söylemesi 2 kez genetik taramalı tedavi gördüm 30ar bin gitti 2 defa. Bulduk buluşturduk şükür ama hiç kolay değil. Bu süreçlerde devletten çok cuzi yararlandım bir kaç test vs. Bu psikolojik durumun içinde bir de bulamayıp kredi çekenler, borç alanlar yazık değil mi???
Hamilelik desen ayrı, devlet hastanesine geçen rutin testler için gittim. Pislik düzensizlik, kabalık, benden önceki gariban 38 haftalık kadıncağızı deli gibi azarlayan ruhsuz doktor, sorularına cevap vermeyen memurlar, hemşireler.. kusura bakmasınlar da sanki hayrına çalışıyorlar.. bakanlığın acilen bu insanlıktan çıkmış tiplere performansa dayalı değerlendirme yapması lazım. Maalesef çok nadir olan insanlığını kaybetmemiş sağlık çalışanlarını tenzih ediyorum. Ama çoğunluğun böyle olduğunu hepimiz biliyoruz.İşimizi görüp kurtulalım diye ses de çıkaramıyoruz. Ben bununla ilgili ve tüp bebek, genetik taramaların yüksek dolar fiyatları ile ilgili hem bakanlığa hem Cimer'e yazacağım.
Zamanı enerjisi olanlar da yazsın lütfen.
K Kavimlergocu arkadaşımız bununla ilgili haber yapılmasını bile sağladı sağolsun ama tabii sesimiz cılız kalıyor.
Uzun yazdım kusura bakmayın nolur.
Sağol canım. Ben aşağıdaki adresten yazdım. Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi. Buradan yazınca ilgili kuruma da iletiliyormuş. Şu anda en iyi iletişim kanalı burası vatandaş- devlet iletişiminde.tatlımm çokk haklısın, her bir kelimende. ben de yazarım sen bana özelden adımları yaz sesimizi duyuralım. mucks
Canım ben bir kaç gün önce aldım 12. Hafta için 750 tl dediler. İkili test için ayrıca kan vs alınırsa ekstra olur mu bilemiyorum, umarım olmaz.Kızlar bende recep has'a 12.haftaya randevu almayı düşünüyorum ama toplam ne kadar maliyet tutar ? Kendimi ona göre hazirlayayım.Muayenesi ve testlere ek ücret aliyor galiba
Ben Murat Yayla ya gittim 12.haftada. Telefonda fiyatı kan tahlili fiyatı dahil olarak 650 lira vermişti. Yani 550+100 lira da tahliller için alıyorlardı. Ekstra olursa da 100 den fazla olmaz sanırım..Canım ben bir kaç gün önce aldım 12. Hafta için 750 tl dediler. İkili test için ayrıca kan vs alınırsa ekstra olur mu bilemiyorum, umarım olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?