Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Oo cok az kalmış senin maşallah maşallah diyelim bende hemen randevu alıyım ozaman cok teşekkürler cnm
Eeet kuzum çok şükür bin şükür Rabbime az kaldı gibi ama işte kalbimiz hep pır pır. inşallah sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim herbirimize,hepimize cnm.Recep Has biz özeline gitmiştik cnm,Çapa da da muayene ediyor ama orda sıra durumu daha sıkıntı sanırım.

Eğer doktorunun doppler cihazı varsa ki vardır bu çentik durumuny görür eğer varsa. Ama perinatalog tamamen riskli gebeliklere bakıyor evet doktora güvenle alakalı. Tüp bebek doktorunda perinatalog değildir ama belki senin probleminle ilgili çok hastası olmuştur bilgilidir. Bunun kararı senin canım . Hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıkla evladına kavuştursun inşallah

Bana burdaki perinatalog geçer ya da geçmez demedi aspirine başladım. Ama geçen çok kişi okudum. İnşallah benimde geçer geçmesede bebeğe zarar vermeden atlatırız inşallah.

Canımsın çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Biz burada kocaman bir aile olduk Allah juniorlarla çoğaltsın sayımızı inşallh:) Asya’nın teyzelerinin dualarına ihtiyacı var ve annesi bu duaları hissettikçe rahatlıyor huzur buluyor. Canım İstanbul hekim konusunda çok büyük bir pazar. Eminim iyiynin iyisinin iyisi mutlaka vardır. Acıbadem melih atahan güven fiyatını sordum bütçemi çok çok aşıyor. Memorial cihat şen fiyat sordum ama not aldılar dönüş yapacaklar. Liv hospital hem bütçeme uygun hemde olurda erken doğum olursa ki inşallah olmaz yenidoğn yoğun bakım ünitesi çok iyi olsun istiyorum. Bu anlamda liv hospital baya gelişmiş.
Dediğim gibi hep daha iyisi mutlaka vardır . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Sen arda beyi nasıl bilirsin :)

Canım zaten perinatalog olmasada doppler cihazı olan herhangi biri farkedebilir bu durumu. Burada normal kadın doğumcularsa doppler cihazı yok o yüzden damarlardaki kan akışını ancak ayrıntılıya girince görüyorlar. Ama ben iyi ki ayrıntılı zamanını beklemeden perinataloga gitmişim onunda cihazı doppler olduğu için gördü ve erkenden ilaca başlattı. Coraspin kullanıyorum bunun için.
Bilgilendirme için çok teşekkürler tabiki en doğrusunu yaaptın anlatmakla. Yaşadıkların için çok çok üzgünüm. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşamayacaksın gönülden inanıyorum.
Arda beyle yüz yüze bir görüşeyim bakalım aklımdaki soru işaretlerini giderebilecek mi. İnşallah hayırlısı en doğrusu olur. Hepimiz için ..

Cnm benim çok çok geçmiş olsun umarım Asya kızçemiz sağlıkla gelir dünyaya annesi.Cihat Şen bahçelievler memorialda 12. Haftada gittik biraz tuzluydu hatta Recep Has’ın özelinden bile daha pahalıydı cnm.Rabbim şifa nasip etsin inşallah ve herbirimizi selamete çıkarsın inşallah cnm.

Coraspinle bu sıkıntıyı aşanlar varmış. Aslında ne kadar basit bir çözümü varmış ama işte önemli olan fark edilmesi. Çok şükür senin perinatolog fark etmiş. Stres yapma inşallah herşey yolunda gider.
Arda Bey ile de dediğim gibi belki sen seversin. Darılmamana sevindim, beni anlamana. Tek derdim buradaki tüm samimi arkadaşlar gibi samimi önerilerimi sunmaktı.
Allah yar ve yardımcınız olsun senin ve küçük yavrucunun inşallah

Canım ben Cihat Şen'i öğrendim yazayım. 750 tl ve kontrol yokmul hiç. Her gittiğinde 750 veriyorsun ki beni de çok aşıyor. Benim özel sigortam da orada karlı değil hiç. Acıbadem yeşilköyde murat yayla öğrendim 600 tl, 15 günde bir defa sadece kontrol var. Benim sigorta orada iyi işe yaradığı ve evime yakın olduğu için rutine oraya gidecrğim gibi.
Liv ne kadardı en son hatırlamıyorum tam ama 6-7 ay önce 250-300 gibi birşeydi, orada 15 gün yine kontrol süresi. Detaylıda daha fazla alınıyor tabii.
Gönlümüze ve bütçemize göre iyi doktorlarla karşılaşalım inşallah

750 miydi canım? Yoksa ikili daha da mı pahalıydı?

Baya pahalıymıs ama dediğin gibi çapa da gidilmez özeline gitmek gerek..sağol cnm bilgi için allah hepimize kolaylık versin

Baya pahalıymıs ama dediğin gibi çapa da gidilmez özeline gitmek gerek..sağol cnm bilgi için allah hepimize kolaylık versin
Amin canım amin.
Pahalı valla hepsi çok pahalı. Öyle bir düzen kurulmuş gidiyor. Olan bizim gibilere oluyor. Evlat hasretiyle yanıp tutuşurken sağa sola çalmadığımız kapı kalmıyor. TAbii kapılar hep kredi kartıyla aÇılıyor.. ben zaten öyle elimde tutuyorum kartı gelen geçen çeksin :) sömürün diyorum çekinmeyin..
Ödeme zamanı Allah yardımcımız olsun.
Allah bu haSreti çekerken kimseyi maDdi maNevi darda bırakmasın inşallah

Kizlar ben tup bebek yaptirmistim yaklasik 12 bine yakin para gitti bu yuzden fiyatlar cok pahaliymis Bizi baya vurur cunku daha tup bebegin taksidi duruyor. Bir tane perinatolog arastirmistim o da universite hastanesinde Prof 10 gunluk 350 demisti ayda iki kez gitsem 750 cok pahali Tup bebek doktorum da universite hastanesinde Prof aylik 400 aliyor bu yuzden onu tercih ettim. Devlet hastanesi kadin dogum doktoru bizim buralarda surunme kendine ozel doktor bul yoksa mafolursun burda duzenli takip edilemezsin dedi ne zormus bu isler

Arkadaşım Allah yardımcımız olsun. Çok haklısın. Devletimizin bu işlere bir el atması lazım. Sağlık sisteminde evet çok önemli adımlar atılmış olabilir çok eskilere göre ama daha çok işimiz var. Öncelikle kanser vb hastalara aşırı öncelik ve kolaylık sağlanmalı. Sonra da bizim gibi evlat peşinde yıllarını, elinde varını yoğunu harcıyanlara el atılmalı.
Ben de ayıptır söylemesi 2 kez genetik taramalı tedavi gördüm 30ar bin gitti 2 defa. Bulduk buluşturduk şükür ama hiç kolay değil. Bu süreçlerde devletten çok cuzi yararlandım bir kaç test vs. Bu psikolojik durumun içinde bir de bulamayıp kredi çekenler, borç alanlar yazık değil mi???
Hamilelik desen ayrı, devlet hastanesine geçen rutin testler için gittim. Pislik düzensizlik, kabalık, benden önceki gariban 38 haftalık kadıncağızı deli gibi azarlayan ruhsuz doktor, sorularına cevap vermeyen memurlar, hemşireler.. kusura bakmasınlar da sanki hayrına çalışıyorlar.. bakanlığın acilen bu insanlıktan çıkmış tiplere performansa dayalı değerlendirme yapması lazım. Maalesef çok nadir olan insanlığını kaybetmemiş sağlık çalışanlarını tenzih ediyorum. Ama çoğunluğun böyle olduğunu hepimiz biliyoruz.İşimizi görüp kurtulalım diye ses de çıkaramıyoruz. Ben bununla ilgili ve tüp bebek, genetik taramaların yüksek dolar fiyatları ile ilgili hem bakanlığa hem Cimer'e yazacağım.
Zamanı enerjisi olanlar da yazsın lütfen.
K Kavimlergocu arkadaşımız bununla ilgili haber yapılmasını bile sağladı sağolsun ama tabii sesimiz cılız kalıyor.
Uzun yazdım kusura bakmayın nolur.

çok haklısın, bütçede önemli iyi olması da .hakkında olumsuz bir şey duymadım camiada iyi bilinen bir hekim. LİV tüp bebek laboratuvarında çalışan biolog bir arkadaşım var ona bir sorayım ,yazarım buraya olur mu. hakkında hayırlısı olsun ikinizde sağlıkla geçirin günlerinizi inşşalh:)

tatlımm çokk haklısın, her bir kelimende. ben de yazarım sen bana özelden adımları yaz sesimizi duyuralım. mucks

tatlımm çokk haklısın, her bir kelimende. ben de yazarım sen bana özelden adımları yaz sesimizi duyuralım. mucks
Sağol canım. Ben aşağıdaki adresten yazdım. Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi. Buradan yazınca ilgili kuruma da iletiliyormuş. Şu anda en iyi iletişim kanalı burası vatandaş- devlet iletişiminde.
Yazmak isteyen olursa aşağıdaki adresten çok kolay adımlarla ilerleyip mesajını iletebilir.

https://www.cimer.gov.tr/

Kızlar bende recep has'a 12.haftaya randevu almayı düşünüyorum ama toplam ne kadar maliyet tutar ? Kendimi ona göre hazirlayayım.Muayenesi ve testlere ek ücret aliyor galiba

Kızlar bende recep has'a 12.haftaya randevu almayı düşünüyorum ama toplam ne kadar maliyet tutar ? Kendimi ona göre hazirlayayım.Muayenesi ve testlere ek ücret aliyor galiba
Canım ben bir kaç gün önce aldım 12. Hafta için 750 tl dediler. İkili test için ayrıca kan vs alınırsa ekstra olur mu bilemiyorum, umarım olmaz.

Canım ben bir kaç gün önce aldım 12. Hafta için 750 tl dediler. İkili test için ayrıca kan vs alınırsa ekstra olur mu bilemiyorum, umarım olmaz.
Ben Murat Yayla ya gittim 12.haftada. Telefonda fiyatı kan tahlili fiyatı dahil olarak 650 lira vermişti. Yani 550+100 lira da tahliller için alıyorlardı. Ekstra olursa da 100 den fazla olmaz sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…