Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben Murat Yayla ya gittim 12.haftada. Telefonda fiyatı kan tahlili fiyatı dahil olarak 650 lira vermişti. Yani 550+100 lira da tahliller için alıyorlardı. Ekstra olursa da 100 den fazla olmaz sanırım..
Slm cnm sen nasılsın çoktan beri girmiyordun iisindir umarım bebişte iidir inşallah,kızçemi yoksa prensmi geliyor cnm.baya bi ilerlemişsindir sende cnm Allahın izniyle.Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah cnm.

Canım ben bir kaç gün önce aldım 12. Hafta için 750 tl dediler. İkili test için ayrıca kan vs alınırsa ekstra olur mu bilemiyorum, umarım olmaz.
Evet umarım olmaz ama randevu alırken muhakkak bu durumu sorucam burdan da bilgilendirme yaparım birde randevu alırken Son adet tarihiyle çıkan haftaya goremi yoksa ulstrasonda çıkan haftaya göre mi randevu ayarlayalım arada 3 gün var

Ben Murat Yayla ya gittim 12.haftada. Telefonda fiyatı kan tahlili fiyatı dahil olarak 650 lira vermişti. Yani 550+100 lira da tahliller için alıyorlardı. Ekstra olursa da 100 den fazla olmaz sanırım..
Sağol canım. Ben düzenli orada takipte kalmak istiyorum ama özelinde değil, Acıbadem Yeşilköy'de. Çünkü sigortam orada bayağı işime yarar. Yakında gitmeyi düşünüyorum bakalım. Doğum dahil güvenebileceğim bir perinatolog istiyorum. Şu an hiç olumsuz yorum okumadığım için hakkında ve bütçeme sigorta ile uyduğu için orası olacak gibi. İnsani açıdan da iyi biriymiş galiba. Sen ne dersin? Çok popüler birine gitmek istemiyorum.

Ben tüp bebek olduğunu ve transfer tarihini söyledim. Tam Yücel Bey'in söylediği gibi denk geldi. Yücel Bey ilk test gününüz tam 4 haftalık demek demişti. Ben de tam 12+0 olduğum günü söyledim. Ona göre 12+1 verdiler muayeneyi.
Ekstra ücret kısmını sorarsan bilgi verirsen sevinirim

Canım Allah razı olsun. Çok şükür 17 haftalık olduk bugün, inşallah sağlıkla devam eder böyle. Cinsiyet de belli oldu erkek olacak inşallah. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım hepimiz, Allah hepimizin yardımcısı olsun

İnsani açıdan iyi biri, yani güleryüzlüydü hep gördüğümde, tane tane anlatıyordu her şeyi. İnşallah sen de seversin, içine siner :)

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız Ben iyi değilim bu aralar herşey üst üstüne geldi ailem ,eşimin annesi babası böle her dakika ne oldu ne oldu ne demeleri artık çatlıycam galiba .bu arada üzüntüden birse grip oldum agız burun bir yerden dağıldım resmen bu arada düşükten sonra ki agrılarm yeni yeni azalmaya başaldı.tabi arada beta hcg vericez ya 800 lerde 224 düştü bu akşamda 89 düşmüş sizce düşer mi yücel hocaya attık buraya gelin bakalım dio neye bakıcak anlamadım öle ha diyince gidilmiyor malasef güzel diyorda o değil mide bulantısı bu aralar çok var aslında bu bende hep var olan bişey ama bu olaylardan sonra daha sık oldu böle olan var mı aranızda ?sizce iyi mi bu durum

Amin inşallah cnm ayrıcada çok sevindim Allahım sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah herbirimize.bende bugün kontrole gittim ntsde sancı çıktı çok korktum.doktor hemen serum taktırdı adalat verdi.daha çok erken nolur dualarınızı esirgemeyin bizden de.Rabbim yardım etsin hepimize inşallah selamete çıkarsın cümlemizi.

İnsani açıdan iyi biri, yani güleryüzlüydü hep gördüğümde, tane tane anlatıyordu her şeyi. İnşallah sen de seversin, içine siner :)
İnşallah canım. Güvenebileceğim bir perinatoloğa çok ihtiyacım var. Yorumun içimi rahatlattı çok sağol. Çünkü ben doğum dahil sıkı takip istiyorum.
Ama özeli bu şekilde çok pahalıya grlir, hastane üzerinden istiyorum bakalım nasıl olacak. Özel olursa öyle sürekli gidemem maddi açıdan.

Allah yardımcınız olsun, zamanında sağlıkla gelsin inşallah.

Canım sakin ol toparlan, kimseye bakma. Etrafındakilere azcık sakin kalmak istediğini söyle. Bak embriyon da vardı diye hatırlıyorum. Biraz yavaştan süreci atlatıyorsun fiziksel galiba. Ama geçecek bu günler. Bulantın psikolojik olabilir. Kendini bir şekilde rahatlatmaya çalış. Yeni transfere hazır olduğunda başla acele etme bence. Kontrol için de İstanbul dışındasın herhalde oradaki doktor muayene etmiştir bir sıkıntı olsa görür herhalde. Olmazsa bulunduğun yerde başka doktora görün İstanbul'a gelemiyorsan olmaz mı?
Ama lütfen sakin ol canım, bu süreçlet zor hiç kolay değil yaşadıklarımız. Hepimiz ayrı ayrı sınanıyoruz. Dirayetli kalmayı, Allah'ın yanımızda olduğunu unutmamayı bilmeliyiz.
Allah yar ve yardımcınız olsun canım

Tatlım ne taraftaydın sen?eğer hastane hekimi istersen Oluş Opi diye bir hekim var perinatolog, bayan. İşinin ehlidir. Hastane hekimi Bağcılar Megamedipol hastanesinde. Normal gebe takip etmez. riskli gebelere bakar yalnızca. Arkadaşlarımın gebeliklerinde pek çok şeyi o bulmuştu. Mucks :)

Ah canım sen ne kadar güzel ve iyisin ya sanki yan yanmışım gibi hisettim bir arkadaş gibi sakinleştiriyorsun.galiba bu aralar ben çok sıkıntılı günler yaşıyorum aile benim en değerli şeylerden biriyken kaçıp gitmek istiyorum resmen . Ya bir anda o kadar yorgunlaştımki hiçbişey yapamıyorum .sakin olmam lazım eski halime dönmeliyim inşallah herşeyi halledebilirim evet bu arada ki doktorum baktı hiçbişey yok kese düşmüştü beta hcf de yavaş yavaş düşüyor ama yücel hoca hayla gel dio bilmiyorum . Aminnn canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim .

Rica ederim canım azcık yardımcı olabilsem ne mutlu bana. Biz burada birbirimizi ailelerimizden bile daha iyi anlıyoruz bazen. Onlar bizi düşünüyor dert ediyor ama anlamaları çok zor. Başına gelmeyen anlayamayabiliyor. Onları da anlamak lazım. Ben de bir ara kimseyle görüşmek konuşmak istemiyordum normal yani bazen olabilir. Yalnız kalabilirsin ama Allah hep yanında bunu unutma. Toparlanacaksın merak etme.

Hiç duymamıştım canım aklımda olsun sağol.
Bağcılar çok zor sayılmaz benim için. Olabilir yani lokasyon olarak.
Teşekkürler:)

Canım benim ailen Eminim anlayışlıdır ancak meraktan onlarda bir an evvel olsun bitsin istiyor. Ama Burda işler böyle olmuor uygun bir dille bunu anlat . Eşinin ailesine de eşin anlatsın istersen. Bir süre sen anlatmadıkça bir şey sormasınlr senin toparlanman stres altında kalmaman adına açıkçası. Buradaki pek çok arkadaşın zaten ailelerden saklamasının sebebi bu oluyor malesefki onlara bu kadar detaylı anlatmak çok zor biz bile doğru dürüst anlamazken. Uzun ve meşakatli bir sürec bir an evvel toparlanman dileğimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…