Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar transferim iş seyahatime denk gelecek mi gelmeyecek mi derken sonunda belli oldu gibi, denk geldi ama ilk gününe :). Şartlar uygunken 10 dk için 1 ay kaybetmek istemiyordu bir yanım, diğer yanımda aceleye gerek yok diyordu. Semra hoca onay vermiş transfere , İyi mi kötümü bilmiyorum ama umarım hakkımda hayırlısı olur, Uçak biletimi saat olarak değiştireceğim sadece. Şimdi gönül hanımdan telefon bekliyorum. Bana da dua eder misiniz

Canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.Rabbim herbirimize hepimize yardım etsin selamete çıkarsın inşallah.Umarım transferinden 9 gün sonra hayırlı ve mutlu haberler alırsın cnm benim.

Canım hayırlı zamanı Rabbim biliyor elbet hakkından en güzeli neyse onu nasip etsin Rabbim transfer saatleri akşamı buluyor biliyorsundur belki ona göre ayarlarsın

Canım bazen böyle dar zamanlar daha güzel oluyor. Çok düşünmeden olur belki hayırlısı böyledir. Transfer olup uçuş mu yapacsksın nasıl olacak peki?
Allah güzel haberler nasip etsin inşallah sana canım.

Ben de başarısız aşılamadan sonra böyle olmuştum annem değil de eşimin ailesi cok sıkıştırıyordu gelin gidin arayın neden aramadın gelmedin bunaldım bunaldım en son ehliyet kursuna yazıldım onlara da kafa dağıtmak istiyorum kendimi iyi hissetmiyorum bana biraz nefes alanı verin dedim. Bir uğraş bulmanı ve onlara dürüstce acıklamanı yapmanı tavsiye ederim. Şuara da kv ile pek konusmak istemiyorum ahizesi bozuldu telimin görüşme yapamıyorum diyorum

Tüm dualarımız seninle allah güzel haberlerini almayıda nasip etsin inşallah canım adet olduktan kaç gün sonraya denk geliyor transferin bende ekim 5 gibi adet olcam ve dondurulmuş embriyo transferi için tedavi ye başlayacam beklemedeyim bizi gelişmelerden haberdar et

Merhaba canım, ben dün naturel transfer için ilk muayeneye gittim. Kaçıncı gün transfer olacağı senin adet dönemlerinin arasının uzunluğuna ve o ayki yumurtanın kaç günde büyüyeceğiyle ilgili bir şey. İkinci randevumu ayın 5'ine verdiler. Belki bir 3 randevu daha olacak. Kesin bir gün veremiyorlar. Benim de dün sormak aklıma gelmedi ama bilen arkadaşlar söylerse sevinirim yumurta muayeneden önce çatlarsa ne olacak?

Teşekkür ederim canım bakalım bu hafta olacak nasipse transferimiz bol dua bekliyorum gün henüz belli değil duruma göre karar verilecek hakkımızdan hayırlısı olsun hepimizin inşâAllah sen nasılsın?
Hadi bakalım dualarımız seninle bu hafta canım. Allahım gönlündekini bedenine taşısın, minnoşun sağlıkla yerleşsin inşallah.
Ben iyiyim çok şükür. Bulantı çıkarma, biraz kasıklarda ağrı vs ama hiiiiç önemli değil yeter ki sağlıklı olalım.
Öpüyorum bizi bilgilendir yine.

kizlar bisey sorucam ben 26 agustosta dusuk yaptim 5+2 haftalikti bu ay adet gormedim pko luyum sokturucuye basladim bu ay adet olunca gitsem dondurulmuslar icin bu at transfer yapilabilinirmi acaba yoksa en az 2 ay gecmesimi lazim

birde yucel hocanin numarasi olan varsa bana ozelden yazabilirmi telefonumdan silindi numaralar hastaneyle ugrasmak istemiyorum simdi

Allah razı olsun canım amin inşâAllah İyi ol canım hep iyi ol sağlıkla doğsun bebeğinde

Amin cnm inşallah hepimiz güzel haberler olalım çokça:) allah razı olsun dualarınız için . dondurulmuş embriyo naturel transfer benimki . Naturelde hiç belli olmuor cnm ilaçsız olduğu için herşey yumurtanın büyümesine ve kandaki lg değerine bağlı. Benim transfer günüm bunlara göre adetimin 15. Gününe denk geldi nasipse inşşallah

kizlar bisey sorucam ben 26 agustosta dusuk yaptim 5+2 haftalikti bu ay adet gormedim pko luyum sokturucuye basladim bu ay adet olunca gitsem dondurulmuslar icin bu at transfer yapilabilinirmi acaba yoksa en az 2 ay gecmesimi lazim
Cnm 2. Adette gitsen daha iyi sanki düzene girmesini beklemek ve rahmin toparlanması için fırsat vermek gerek. Sabrının sonu selamete çıksın inşşalah

Çatlatma iğnesi vurulmamış olursun cnm bir şey olmaz daha da naturel olur :)ama zaten düşük ihtimal .

Benim öyle oldu daha doğrusu muayeneye giderken yolda catlamıs :)) yücel hoca baktı yumurtayı göremedi ama bir sıvı dağılmış içeri gösterdi bana bak dedi yumurtan catlamıs hem de bikac saat önce :) ben bir yıkıl bir üzül sonra dedi ki hic üzülme ne güzel bücudun saat gibi calısıyor extra hormon almayacaksın hem de catlatma iğnesinden sonra 6 gün bekleniyor ben catlama islemi pers oldugundan salı transfere alındım :) süre de kısaldı yani no panic :)

Bana bulantı coksa kız demişlerdi benim pek olmuyor bana da erkek dediler teyzeler:)) cok korkuyodum bi sıkıntı mı var diye sonra dün yücel hoca muayene ederken bizim bebe poposunu cevirmisti bacakları da ayırmıs dedi ki kesin demiyorum ama şu cıkıntı yüzde 80 erkek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…