Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O ozlemygt ve Cankiriklarim teşekkür ederim arkadaşlar. Çok şey konuştuk doktorla ama hastaneden çıkınca aklıma takıldı ya kendiliğinden çatlarsa iptal mi olur diye :) Bir süre sonra kafalar o kadar karışıyor ki ne düşüneceğini şaşırıyor insan :)

E Elifellam canım recep hasa randevu alacagım arıyorum 2 gündr randevu icin 13.00ten sonra arayın diyor arıyorum yine aynı seyi sölüyor telefon kapanıyor anlamadım

Canım o hiç belli olmuyor. Benim bundan önce 26 ve 13 hafta süren ikisinde de bulantı çıkarma serumlar vs feciydi. İlki kız, diğeri erkekti canım parçalarını
Şu an yine bulantı kusma aynı devam bakalım bu sefer ne olur ki zerre kadar merak etmiyorum ya da ah şu olsa diyemiyorum Allah yeter ki sağlıklı olsun da o heyecanlar olmasa da olur.

Sen doktor arıyordun, bulamadım mı canım? Hala yücel hocaya mı gidiyorsun?

E Elifellam canım recep hasa randevu alacagım arıyorum 2 gündr randevu icin 13.00ten sonra arayın diyor arıyorum yine aynı seyi sölüyor telefon kapanıyor anlamadım
Canım internet sitesinde 212 li bir numara vardı oradan almıştım. O yanıt vermezse yine orada bir cep numarası vardı, onu arayıp sor istersen. O cep numarası hemşiresinindi galiba.

Kızlar selam. Birdem akşam vakti grip oldum sanki. Burnum tıkandı ve akıyor. Biraz ateşim de var. Hamileyken hiç grip olmamıştım galiba. Şu an tedirgin oldum. Gribin ya da soğuk algınlığı bebeğe olumsuz bir etkisi var mı? İlaç kullanamamak dışında başka sıkıntı yaratır mı? Grip olanlarınız varsa ilaçsız mı geçirdiniz?
Stres oldum şu an

Yok canım korkma sakın bebeğe bir zararı olmaz ama ilaç kullanma sakın bende olmuştum ilaç kullanmadım bol bol istirahat etmiştim c vitamini al limon suyunu sık sıcak su ile az şeker at iç iyi geliyor mandalina ye ve istirahat et geçer korkmana gerek yok canım

Gecmis olsun cok, benim de gecen hafta bogazım agrıyordu yutkunamıyordum gribe doğru gidiyordum. Bir fincan sıcak su içine 1 tam limonu sıkıp 1 tatlıkasıgı bal katıp ictim. Hergün yaptım 3 günde gecti tavsiye ederim :)

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ateşin düşmezse bi tane parol içebilirsin yine de doktoruna danış uyumaya çalış tuzlu su çek burnuna oda iyi geliyor sürekli elini yüzünü yıka bende bu hafta öyle oldum bi de benim geçmiyor hastaneye gitmeden ateşim hep 39 falan olur çok korktum geçmezse transfer sürecini etkiler diye inşâAllah çabucak atlatırsın ilaçsız birde bişeyde yiyemediğin için oda bağışıklığı düşürüyor benim ağzımın içi yara olmuştu hep

Sağol canım ilaç kullanmayı düşünmüyorum inşallah. Dediğin gibi ıhlamur limon, mandalina yaptım biraz.

Evet canım balı devreye sokmak lazım. Tatlı şeyler bulantı yapıyor ama bal için zorlamak lazım biraz.

Evet canım çıkardığım için vücut direncim çok düşük tabii. Havalar da soğuyunca o kadar dikkat ettim evden zaten çıkmıyorum raporluydum bi kaç gündür yine de kaptım şifayı. Bebeğe olumsuz etkisi olmazsa sorun değil napalım evde yatacağız. Sağol canım.
Sen de dikkat et, ben de transfer öncesi biraz böyle olmuştum yine neyse ki uzamadı yücel bey de sorun yok merak etmeyin demişti.

Tedavinin öncesi de sonrası da çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç bünye falan kalmıyor çok yoruyor ama sonunda tatlı güzel bi sonuç olunca herşeye katlanıyoruz ve unutuyoruz o bulantıları öyle kolay değil çekmek herkesin kârı değilmiş bu sebeple kürtaj olup aldıran varmış bi arkadaşım benim o halimi görünce bAşka bi arkadaşının yaşadığı olayı anlattı şoke oldum herkesin imtihanı farklı demem o ki ya hamilesin ne var tabi ki kusacaksın tabi ki miden bulanacak diyenlere bu olayı yaşamamış olmaları ve anlayamaması neyse gelip geçici bi süreçmiş bunu anladık sabır ...
Gebelik bir hastalık değil ama bu durumlarda hasta gibi hissediyor insan
tekrardan nasip etsin hayırlı bi şekilde daha kolayca atlatmayı Rabbim inşâAllah tüm isteyen herkese...

sağlıkla doğsun kuzu
Ama ateşine dikkat et canım doktora sor

BULANTI yüzünden mi kürtaj olmuş? Çok yazık ya tabii yargılamak kimseyi haddimize değil, Allah yardımcısı olsun.

B Bir mucize canım naptın çok az kaldı meleğine kavuşmana bizleri dualarında unutma sağlıkla kucağına al inşâAllah
Normal doğum bekliyoruz inşallah canım 9 günü var dolmasına henüz açıklık falan yok açılma olsun kendi sancım başlasın diye bekliyorum .. hep dualarımdasınız Allah nasip ederse doğuma girerkende unutmam inşallah .. sağolasın Allah razı olsun canım Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun ben olmuştum kuşburnu çayı kaynatıp içtim kolay atlatmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…