- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Güncel fiyatı bilmiyorum ama ben yaptırdığımda 295 dolardı embriyo başınaMerhaba pgt ücreti nedir acaba bilen var mı..?
Teşekkür ederim ne zaman yaptırmıştınızGüncel fiyatı bilmiyorum ama ben yaptırdığımda 295 dolardı embriyo başına
Rica ederim kasım diye hatırlıyorum ocak ayında transferim olduTeşekkür ederim ne zaman yaptırmıştınız
Sağol canım biraz daha iyiyim bugün ama biraz devan edecek belli. Çok halsiz bıraktı. Sana da hayırlı bir avazda sağlıklı doğumlar inşallah. Güzel haberlerini duyalım inşallahGeçmiş olsun ben olmuştum kuşburnu çayı kaynatıp içtim kolay atlatmıştım
Ben de bu sene Nisan'da 295 dolar vermiştim embriyo başına. O zaman 1000 küsür tl'ye geliyordu tabii. Şİmdi dolar 6 olduğu için 1800 liraya yakın olur. Biraz indirim isteyin ama embriyo başına tl üzerinden. Şu an döviz kuru nedeniyle bir çok mağduriyet var çok normal bir talep olur bu.Merhaba pgt ücreti nedir acaba bilen var mı..?
Cevap için çok teşekkür ederimBen de bu sene Nisan'da 295 dolar vermiştim embriyo başına. O zaman 1000 küsür tl'ye geliyordu tabii. Şİmdi dolar 6 olduğu için 1800 liraya yakın olur. Biraz indirim isteyin ama embriyo başına tl üzerinden. Şu an döviz kuru nedeniyle bir çok mağduriyet var çok normal bir talep olur bu.
Normal doğum bekliyoruz inşallah canım 9 günü var dolmasına henüz açıklık falan yok açılma olsun kendi sancım başlasın diye bekliyorum .. hep dualarımdasınız Allah nasip ederse doğuma girerkende unutmam inşallah .. sağolasın Allah razı olsun canım Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok sağol canım bir avazda kurtar inşâAllah amin hepimize nasip etsin topiğimizde ki herkeseBu aradaDefrent yazdı mı göremedim iyidir inşallah bildirimlerimi hala açamadım beceremedim daha doğrusu :) Strongmom_ senin etiket bildirimide gelmedi sayfaya bakayım diye girince gördüm tesadüf
Canım bende başlarda 5. Haftada olmustum ama bal z ncefil limon yaptım sirkeyle gargara yaptım geçti cok sükür inşallah seninkide gecerKızlar selam. Birdem akşam vakti grip oldum sanki. Burnum tıkandı ve akıyor. Biraz ateşim de var. Hamileyken hiç grip olmamıştım galiba. Şu an tedirgin oldum. Gribin ya da soğuk algınlığı bebeğe olumsuz bir etkisi var mı? İlaç kullanamamak dışında başka sıkıntı yaratır mı? Grip olanlarınız varsa ilaçsız mı geçirdiniz?
Stres oldum şu an
Yaaaa hayırlısı olsun maşallah subhanallah, kolay ve sağlıklı bir Doğum dilerim inşallah,. Benim de transferim Perşembe günü hamiş hamiş ismime dua eder misinNormal doğum bekliyoruz inşallah canım 9 günü var dolmasına henüz açıklık falan yok açılma olsun kendi sancım başlasın diye bekliyorum .. hep dualarımdasınız Allah nasip ederse doğuma girerkende unutmam inşallah .. sağolasın Allah razı olsun canım Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tabiki ederim canım .. Amiinn sağolasın darısı isteyen bekleyen herkese inşallah ..
Yaaaa hayırlısı olsun maşallah subhanallah, kolay ve sağlıklı bir Doğum dilerim inşallah,. Benim de transferim Perşembe günü hamiş hamiş ismime dua eder misin
Cnm hayırlı olsun inşallah şimdiden mübarek günde inşallah Rabbim bebişini göndersin sana hayırlısıyla sağlıkla sıhatle.
Yaaaa hayırlısı olsun maşallah subhanallah, kolay ve sağlıklı bir Doğum dilerim inşallah,. Benim de transferim Perşembe günü hamiş hamiş ismime dua eder misin
Hayırlı olsun canım benimde nasipse hayırlısıyla cumartesi günü olacak aramızda iki gün var peşpeşe güzel haberler vermek nasip olsun buradan inşâAllah
canım Rabbim maddi manevi güç versin inşâAllah bana o bantla ikinci taze transferimde uygulandı transferden sonra yapıştırdım kalçanın üst tarafından doktor bi açıklamada yapmadı östrojen değerlerin kaç çıkıyor adetin 2. Gününde? Acaba onu yükseltmek için mi benim aslında çok yükseliyor oda tehlikeli benim adetin 2. Günü 66 çıkmıştı normalde 50nin altında olması lazımmışarkadaşlar merhaba,
hatırlayacağınız gibi ben de pgt den sağlıklı embriyo gelmedi. Geçen cuma Semra hoca ile bir görüşme yaptık. Bana bu sefer tedavi öncesi östrojen bandı kullanıp, 1 ay saonra tedaviye geçeceğiz dedi. Bu protokolü uygulayan arkadaşımız varsa bana biraz bilgi verebilir mi? bir ay önce bu bantları kullanmak ne gibi bir fayda sağlayacak?
Sağol canım inşallah sürmez çok.Canım bende başlarda 5. Haftada olmustum ama bal z ncefil limon yaptım sirkeyle gargara yaptım geçti cok sükür inşallah seninkide gecer
Canım şimdiden hayırlı olsun traNsferin. Güzel sonuçlar alırsınız, inşallah bu sefer güzel şeyler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?