- 15 Eylül 2012
- 8.436
- 6.897
- 398
Sağol canım amin inşâAllah hep pozitif güzel haberler alalım.
Canım sakin kalmaya çalış, biliyorum çok kolay değil ama böyle günler geçmez. 8. Gün ben yaptırmadım ama 9. Gün değerim 150 idi, yani 8. Gün yaptırsam yine makul bir değer çıkabilirmiş. Ama bazen de 9. Güzel düşük de çıkabiliyor, öyle olursa 8 çok düşük çıkar stres olursun belki de. Geçenki pozitifinde 9. Gün kaç çıkmıştı? Doktora da sorarsın olmazsa 8. Gün işini.Sağol canım amin inşâAllah hep pozitif güzel haberler alalım.
Bu arada aklıma takıldı daha transfer olmadan test günü stresi bastı o kadar çok negatif aldım kiPazartesi gününe denk geliyor eşim o gün izin alsın istemiyorum 8. Gün yani Pazar günü test yaptırayım diyorum pozitif olursa ertesi gün yine yaptırırım inşâAllah yani 8. Gün hiç test yaptırmadım acaba yaptıran var mı aranızda kızlar bi ses verin çokkk korkuyorum çok daha transfere kaç gün var stres olmayayım diyorum ama başaramıyorum inşâAllah bu stres azalır transferden sonra
Canım inşallah pozitif olacak sonuç şimdiden stres olma ama.. Birçok hastane 7/24 kan alıyor, ben de çalışıyorum, eşimle birlikte mesai öncesi bir hastanede gidip kan vermiştik, iş başlamadan öğrenmiştik sonucuSağol canım amin inşâAllah hep pozitif güzel haberler alalım.
Bu arada aklıma takıldı daha transfer olmadan test günü stresi bastı o kadar çok negatif aldım kiPazartesi gününe denk geliyor eşim o gün izin alsın istemiyorum 8. Gün yani Pazar günü test yaptırayım diyorum pozitif olursa ertesi gün yine yaptırırım inşâAllah yani 8. Gün hiç test yaptırmadım acaba yaptıran var mı aranızda kızlar bi ses verin çokkk korkuyorum çok daha transfere kaç gün var stres olmayayım diyorum ama başaramıyorum inşâAllah bu stres azalır transferden sonra
CnmCanım sakin kalmaya çalış, biliyorum çok kolay değil ama böyle günler geçmez. 8. Gün ben yaptırmadım ama 9. Gün değerim 150 idi, yani 8. Gün yaptırsam yine makul bir değer çıkabilirmiş. Ama bazen de 9. Güzel düşük de çıkabiliyor, öyle olursa 8 çok düşük çıkar stres olursun belki de. Geçenki pozitifinde 9. Gün kaç çıkmıştı? Doktora da sorarsın olmazsa 8. Gün işini.
Bu arada canım tekrar acını hatırlatmak istemem ama en son gebeliğinde senin bulantı kusmaların azalmışmıydı düşük öncesi? Sancı kanama mı olmuştu?
Benim birden bulantı kusmalarım çok azaldı da tegirdin oldum, doktora da daha 6 gün önce gittim, valla utanıyorum zırt pırt gitmeye ama kafama takıldı bugün gidip bi kalp atışı baktırsam mı diyorum
canım hayrılı olsun senin de inşallah süzel haberlerler vermek nasip olsun. Allah yardımcımız olsun onca negatif sonuçlarımıza rağmen bu kez yüzümüz gülsün inşallah . 8. günü test yapma konusu ise, hastanelerin acil bölümünden verebilirsin eşinin mesai bitimi sonrası istersen. hem 2 kez yapmak zorunda kalmazsın. pozitif ise bence düşük de olsa çıkar. öprüom çokça bol şans:)Hayırlı olsun canım benimde nasipse hayırlısıyla cumartesi günü olacak aramızda iki gün var peşpeşe güzel haberler vermek nasip olsun buradan inşâAllah
çooookkk teşekkürler cnm bnm amin inşallahCanım şimdiden hayırlı olsun traNsferin. Güzel sonuçlar alırsınız, inşallah bu sefer güzel şeyler olsun.
amin inşallah allah razı olsun arkadaşımCnm hayırlı olsun inşallah şimdiden mübarek günde inşallah Rabbim bebişini göndersin sana hayırlısıyla sağlıkla sıhatle.
bu arada senin kaçıncı gün adetinin, transfer günüHayırlı olsun canım benimde nasipse hayırlısıyla cumartesi günü olacak aramızda iki gün var peşpeşe güzel haberler vermek nasip olsun buradan inşâAllah
canım benim yumurta sayımı haliyle embriyo sayımı yükseltemek istiyor. sağlıklı embriyo bulma olasılığımız artsın diye. Bunu da yüksek doz kullanmadan yapmak istiyor. o yüzden sen bir ay bant kullan sonra tedaviye başlayalım dedi.canım Rabbim maddi manevi güç versin inşâAllah bana o bantla ikinci taze transferimde uygulandı transferden sonra yapıştırdım kalçanın üst tarafından doktor bi açıklamada yapmadı östrojen değerlerin kaç çıkıyor adetin 2. Gününde? Acaba onu yükseltmek için mi benim aslında çok yükseliyor oda tehlikeli benim adetin 2. Günü 66 çıkmıştı normalde 50nin altında olması lazımmış
Sağol canım bende hep 9. Gün olsun istiyorum da eşim çok erken işe gidiyor olması akşam gelince yaptırırım. Hele transfer bi olsunda hayırlısıyla :) Benim 9. Gün 188 çıkmışı 11. Gün 674 13. Gün 2020 hatta takip doktorum acaba ikiz mi oldu diye düşünmüştü.Canım sakin kalmaya çalış, biliyorum çok kolay değil ama böyle günler geçmez. 8. Gün ben yaptırmadım ama 9. Gün değerim 150 idi, yani 8. Gün yaptırsam yine makul bir değer çıkabilirmiş. Ama bazen de 9. Güzel düşük de çıkabiliyor, öyle olursa 8 çok düşük çıkar stres olursun belki de. Geçenki pozitifinde 9. Gün kaç çıkmıştı? Doktora da sorarsın olmazsa 8. Gün işini.
Bu arada canım tekrar acını hatırlatmak istemem ama en son gebeliğinde senin bulantı kusmaların azalmışmıydı düşük öncesi? Sancı kanama mı olmuştu?
Benim birden bulantı kusmalarım çok azaldı da tegirdin oldum, doktora da daha 6 gün önce gittim, valla utanıyorum zırt pırt gitmeye ama kafama takıldı bugün gidip bi kalp atışı baktırsam mı diyorum
Evet benim ablamında öyle olmuş bi gün birden kesilmiş ama o zamanlar öyle kalp atışı falan onlar için önemli değil çocuk sayısı fazla olduğu için :) ve hiç bilmiyorlar öyle şeyler keseymiş kalp atışıymış 3-4 aylık olup gidiyorlar hastaneyeCnmStrongmom_ a sormuşsun ama o görünceye kadar gördüm diye yazıyorum o da cvp verecektir mutlaka.16. Haftayı belkide aşmıştı benim bulantılar ama bi sabah kalktım yok ağlycam korkudan,hemen doktora geçtik.doktorum sağolsun bulanıyoo diye tedirgin oluyorsun bulantı ne güzel kesilmiş yine tedirgin oluyorsun diye gülmüştü.bazen bazı hamileliklerde birden bıçak gibi kesilirmiş, kaçıncı haftadasın cnm.illa çok uzun sürecek herkeste diye bişi yok.ama çok tedirginsen şayet doktoruna bi görün cnm 6 gün bekleme,ha altı gün önce ha altı gün sonra.zaten muaynen varmış bişe değişmez ama için rahatlar yoksa böle o altı günü geçiremezsin cnm.Rabbim yardımcımız olsun hepimizin ve selamate çıkarsın inşalllah hepimizi.Allahım sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşAllah.
Canım çok sağol cevabın için.CnmStrongmom_ a sormuşsun ama o görünceye kadar gördüm diye yazıyorum o da cvp verecektir mutlaka.16. Haftayı belkide aşmıştı benim bulantılar ama bi sabah kalktım yok ağlycam korkudan,hemen doktora geçtik.doktorum sağolsun bulanıyoo diye tedirgin oluyorsun bulantı ne güzel kesilmiş yine tedirgin oluyorsun diye gülmüştü.bazen bazı hamileliklerde birden bıçak gibi kesilirmiş, kaçıncı haftadasın cnm.illa çok uzun sürecek herkeste diye bişi yok.ama çok tedirginsen şayet doktoruna bi görün cnm 6 gün bekleme,ha altı gün önce ha altı gün sonra.zaten muaynen varmış bişe değişmez ama için rahatlar yoksa böle o altı günü geçiremezsin cnm.Rabbim yardımcımız olsun hepimizin ve selamate çıkarsın inşalllah hepimizi.Allahım sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşAllah.
Anladım canım inşâAllah sebep olsun hayırlısıyla bol ve sağlıklı yumurtan olsuncanım benim yumurta sayımı haliyle embriyo sayımı yükseltemek istiyor. sağlıklı embriyo bulma olasılığımız artsın diye. Bunu da yüksek doz kullanmadan yapmak istiyor. o yüzden sen bir ay bant kullan sonra tedaviye başlayalım dedi.
Amin canım inşâAllah beraber güzel haberler verelim inşâAllahcanım hayrılı olsun senin de inşallah süzel haberlerler vermek nasip olsun. Allah yardımcımız olsun onca negatif sonuçlarımıza rağmen bu kez yüzümüz gülsün inşallah . 8. günü test yapma konusu ise, hastanelerin acil bölümünden verebilirsin eşinin mesai bitimi sonrası istersen. hem 2 kez yapmak zorunda kalmazsın. pozitif ise bence düşük de olsa çıkar. öprüom çokça bol şans:)
Yok yok heyecanlanma sen boşver :)beni de heyecanlandırıyorsun elif yaa :))
Öyle geçermiş zaten her gebelik bir olmuyormuş ablamın 6 çocuğu var 5 numarada bi kere bile kusmadım diyor ve 6. Ayında farkettik kilolu olduğu için diğerlerinde yerinde kalkamazdı bende ona çekmişim galiba annemde öyleymişCanım çok sağol cevabın için.
Ben daha önce 13 ve 26 hafta gebelikler yaşadım. İkisinde de hep sürdü. 26 haftalıkta 15-16 lara kadar sürmüştü. Şu an 9. Haftadayım bir iki gündür çok azalmıştı. Ama şimdi yine var az da olsa. Çıkaracak kadar yok bulantım. İnsan enterasan herşeyden tedirgin oluyor bu kadar çok şey yaşayınca herhalde.
Allah hepimize güç kuvvet, sakinlik versin inşallah.
Amin inşâAllah canımCanım inşallah pozitif olacak sonuç şimdiden stres olma ama.. Birçok hastane 7/24 kan alıyor, ben de çalışıyorum, eşimle birlikte mesai öncesi bir hastanede gidip kan vermiştik, iş başlamadan öğrenmiştik sonucu
Amin amin amin Rabbim nasip etsin kucağımıza alabilmeyiStrongmom_ cnmm Rabbim bu sefer pozitiften sonra sağlıkla sıhatle hayırla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah.Dualarımız hepimiz için,Rabbim herbirimize sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımızda sewmeyi nasip etsin inşallah.
ben 21 Eylül'de adet olmuştum 6 ekim transfer canım adet gününü de sayarsak 16. Gün canım senin ki kaçıncı güne denk geldi? Test günümde adet günüme denk geliyor yine geçen seferki gibi inşâAllah yine pozitif olur 25 gün adet döngüm buaradabu arada senin kaçıncı gün adetinin, transfer günü
Cnm geçtiğimiz yollar,aşamalar sanırım bizi normal hamilelik elde edenlere göre bi tık daha pimpirikli ve tedirgin yapıyoo; herşeyden- olan olmayan herşeyden nem kapıyoruz haliyle.Rabbim hiçbirimize korktuklarımızı yaşatmasın inşallah cnm.Evet benim ablamında öyle olmuş bi gün birden kesilmiş ama o zamanlar öyle kalp atışı falan onlar için önemli değil çocuk sayısı fazla olduğu için :) ve hiç bilmiyorlar öyle şeyler keseymiş kalp atışıymış 3-4 aylık olup gidiyorlar hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?