- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Amin inşallah cnm.benim 3. Denememde pozitifti, bi süre böle göğüslerim doldu gibi oldu ama sonra geçti,ne biliyim işte beklemiştim çok, bulantı-istifra olsun falan diye ama yoktu. 8. Haftaya kadar beklemiştik, kalp atışı yok. kürtaj olmuştum nasip değilmiş.yani aynı kişinin her hamileliği bile bir diil cnm benim.Rabbim önceki kötü sonuçlananlara benzetmesin inşallah cnm.Allahım herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahCanım çok sağol cevabın için.
Ben daha önce 13 ve 26 hafta gebelikler yaşadım. İkisinde de hep sürdü. 26 haftalıkta 15-16 lara kadar sürmüştü. Şu an 9. Haftadayım bir iki gündür çok azalmıştı. Ama şimdi yine var az da olsa. Çıkaracak kadar yok bulantım. İnsan enterasan herşeyden tedirgin oluyor bu kadar çok şey yaşayınca herhalde.
Allah hepimize güç kuvvet, sakinlik versin inşallah.
Anladım canım. Ben acilde mesai sonrası yaptırmıştım testi devlette. Hatta önümdeki biri de gebelik testi istedi kadın bir doktor vardı, yapmadı kavga ettiler. Biz de neyse burada yaptıramayacağız herhalde dedik ama başka acil doktoruna denk geldik o anda, tüp bebek olduğunu da söyledik.adam hemen yazdı testi sordu kaçıncı denemeniz vs dite, sağolsun yaptırmıştık. Ama özellerde de mesai dışında doktora görünmeden yapıyorlar tabii 100-150 tl arası test ücreti..Sağol canım bende hep 9. Gün olsun istiyorum da eşim çok erken işe gidiyor olması akşam gelince yaptırırım. Hele transfer bi olsunda hayırlısıyla :) Benim 9. Gün 188 çıkmışı 11. Gün 674 13. Gün 2020 hatta takip doktorum acaba ikiz mi oldu diye düşünmüştü.
Benim sancı kanama hiç bişey olmadı ki kontrole gitmeden bi gün önce zofer içmiştim yine hiç geçmemişti bulantım birde bayram olduğu için biraz evden çıkmak istemiştim o yüzden ilaç iyi geliyordu kürtaj bitip odama geldiğimde acıktığımı hissettim günler sonra ki benimkinin kalbi sıralı 2 hafta olmuş 9. Haftada durmuş ben gittiğimde 11. Haftanın içindeydimo yüzden kafana takma git akşam istersen için rahat olsun yine de
insallah canim bakalim konustum hemsireyle doktorun aramasini bekliyorum insan sabirsizlaniyo bian once olsun die dun kendi doktoruma kontrol amaclingittim bence yapilabilir bi sorun yok dedi ama umut bey aricak bugun insallah yaparlar beklemek istemiyirum artik bide tuttugunu gordum ya daha bi hevesleniyo insanCnm 2. Adette gitsen daha iyi sanki düzene girmesini beklemek ve rahmin toparlanması için fırsat vermek gerek. Sabrının sonu selamete çıksın inşşalah
Amin canım inşallah dediğin gibi Allahım yardımcımız olsun. Biraz pinpirikleniyoruz işte napalım zorlu yollardan geçtiğimiz için herhalde.Amin inşallah cnm.benim 3. Denememde pozitifti, bi süre böle göğüslerim doldu gibi oldu ama sonra geçti,ne biliyim işte beklemiştim çok, bulantı-istifra olsun falan diye ama yoktu. 8. Haftaya kadar beklemiştik, kalp atışı yok. kürtaj olmuştum nasip değilmiş.yani aynı kişinin her hamileliği bile bir diil cnm benim.Rabbim önceki kötü sonuçlananlara benzetmesin inşallah cnm.Allahım herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım çok çok haklısın paralı bebek bizimkiler bir araba parası paha biçilemez ama:) sıkıntısız gebe kalanlar düşük yapsalar bile olağan karşılıyorlar gülüp geçiyorlarCnm geçtiğimiz yollar,aşamalar sanırım bizi normal hamilelik elde edenlere göre bi tık daha pimpirikli ve tedirgin yapıyoo; herşeyden- olan olmayan herşeyden nem kapıyoruz haliyle.Rabbim hiçbirimize korktuklarımızı yaşatmasın inşallah cnm.
Ya canım ne güzel denk gelmiş MâşâAllah bu ara arabamız yok devlete gitsemde taksiyle gider gelirim yürüme mesafesi 3-4 tane özel hastane var merkezi bi yer olduğu için geçen sefer 30₺ ye yaptırmıştım özelde şimdi ne kadar olmuştır bilmiyorum gözü görmüyor insanın o anda direk sonuca odaklanıyoruz taksiye vereceğimiz parayı oraya veririz :)Anladım canım. Ben acilde mesai sonrası yaptırmıştım testi devlette. Hatta önümdeki biri de gebelik testi istedi kadın bir doktor vardı, yapmadı kavga ettiler. Biz de neyse burada yaptıramayacağız herhalde dedik ama başka acil doktoruna denk geldik o anda, tüp bebek olduğunu da söyledik.adam hemen yazdı testi sordu kaçıncı denemeniz vs dite, sağolsun yaptırmıştık. Ama özellerde de mesai dışında doktora görünmeden yapıyorlar tabii 100-150 tl arası test ücreti..
Bence acili denersin en kötü.
Sağol canım Allah razı olsun amin inşâAllah
Aminnn cnm allah razı olsun
Aynen canım bende senin gibi olmuştuminsallah canim bakalim konustum hemsireyle doktorun aramasini bekliyorum insan sabirsizlaniyo bian once olsun die dun kendi doktoruma kontrol amaclingittim bence yapilabilir bi sorun yok dedi ama umut bey aricak bugun insallah yaparlar beklemek istemiyirum artik bide tuttugunu gordum ya daha bi hevesleniyo insan
Ahh cnm ya kıyamam gerçekten Nası zor şeyler yaşamışsın son olsun inşallahSağol canım bende hep 9. Gün olsun istiyorum da eşim çok erken işe gidiyor olması akşam gelince yaptırırım. Hele transfer bi olsunda hayırlısıyla :) Benim 9. Gün 188 çıkmışı 11. Gün 674 13. Gün 2020 hatta takip doktorum acaba ikiz mi oldu diye düşünmüştü.
Benim sancı kanama hiç bişey olmadı ki kontrole gitmeden bi gün önce zofer içmiştim yine hiç geçmemişti bulantım birde bayram olduğu için biraz evden çıkmak istemiştim o yüzden ilaç iyi geliyordu kürtaj bitip odama geldiğimde acıktığımı hissettim günler sonra ki benimkinin kalbi sıralı 2 hafta olmuş 9. Haftada durmuş ben gittiğimde 11. Haftanın içindeydimo yüzden kafana takma git akşam istersen için rahat olsun yine de
Amin canım inşâAllah Rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip etsinAhh cnm ya kıyamam gerçekten Nası zor şeyler yaşamışsın son olsun inşallah
Allah binlerce kez razı olsunYok yok heyecanlanma sen boşver :)
Sadece yanınızdayız, dualarımızdasınız bilesin.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
20 eylül adet oldum tatlım, 27-28 günde bir döngüm . Transfer günü 15. Günüm oluyor. İlaçsız yumurtam ve rahim kalınlığım anlamadığım derecede daha erken büyüdüler sanki , daha önceki iğne kullandığım aya göre. Adetimin 9. Günü yanı çatlatma iğnesinin yapıldığı gün 19 mm di işte . Hakkımızda hayırlısı beAmin inşâAllah canımEvet mantıklı dediğin ama eşim sabah çok erken çıkıyor
Amin amin amin Rabbim nasip etsin kucağımıza alabilmeyi
ben 21 Eylül'de adet olmuştum 6 ekim transfer canım adet gününü de sayarsak 16. Gün canım senin ki kaçıncı güne denk geldi? Test günümde adet günüme denk geliyor yine geçen seferki gibi inşâAllah yine pozitif olur 25 gün adet döngüm buarada
Benimde 21 eylül :) evet senin yumurtalarda sabırsız hemen olsun bitsin istemiş ne güzel işte herşey yolunda hamdolsun amin hayırlısı olsun20 eylül adet oldum tatlım, 27-28 günde bir döngüm . Transfer günü 15. Günüm oluyor. İlaçsız yumurtam ve rahim kalınlığım anlamadığım derecede daha erken büyüdüler sanki , daha önceki iğne kullandığım aya göre. Adetimin 9. Günü yanı çatlatma iğnesinin yapıldığı gün 19 mm di işte . Hakkımızda hayırlısı beStrongmom_ :)
30 tl iyiymiş :)Amin canım çok çok haklısın paralı bebek bizimkiler bir araba parası paha biçilemez ama:) sıkıntısız gebe kalanlar düşük yapsalar bile olağan karşılıyorlar gülüp geçiyorlar
Ya canım ne güzel denk gelmiş MâşâAllah bu ara arabamız yok devlete gitsemde taksiyle gider gelirim yürüme mesafesi 3-4 tane özel hastane var merkezi bi yer olduğu için geçen sefer 30₺ ye yaptırmıştım özelde şimdi ne kadar olmuştır bilmiyorum gözü görmüyor insanın o anda direk sonuca odaklanıyoruz taksiye vereceğimiz parayı oraya veririz :)
Sağol canım Allah razı olsun amin inşâAllah
Senden de razı olsun canım inşallah hepimizdenAllah binlerce kez razı olsun
Cok sükür bugün aldım recep hocadan. 17 ekimde gideceğim 11+6 oluyorum o gün de. Takip doktorunu da yücel hocaya sordum medicalpark önerdi oraya gideceğim ama doktor secmedim halaCanım o hiç belli olmuyor. Benim bundan önce 26 ve 13 hafta süren ikisinde de bulantı çıkarma serumlar vs feciydi. İlki kız, diğeri erkekti canım parçalarını
Şu an yine bulantı kusma aynı devam bakalım bu sefer ne olur ki zerre kadar merak etmiyorum ya da ah şu olsa diyemiyorum Allah yeter ki sağlıklı olsun da o heyecanlar olmasa da olur.
Sen doktor arıyordun, bulamadım mı canım? Hala yücel hocaya mı gidiyorsun?
Kötüyü hatırlama lütfen gecmiste kalsın cok sükür bence gayet saglıklı bebisin seninle bulantım azaldı diye de üzülme her hamilelikte değişik olabilir hem belkide buseferki sağlıklı o yüzden belirtileri de değişik iyi düşünCanım o hiç belli olmuyor. Benim bundan önce 26 ve 13 hafta süren ikisinde de bulantı çıkarma serumlar vs feciydi. İlki kız, diğeri erkekti canım parçalarını
Şu an yine bulantı kusma aynı devam bakalım bu sefer ne olur ki zerre kadar merak etmiyorum ya da ah şu olsa diyemiyorum Allah yeter ki sağlıklı olsun da o heyecanlar olmasa da olur.
Sen doktor arıyordun, bulamadım mı canım? Hala yücel hocaya mı gidiyorsun?
Evet canım bazı özel hastaneler çok pahalı nedense aynen öyle eşimde sağolsun çok üçe beşe bakan birisi değil bizde ben çalışmıyorum zavallı adam koşuşturuyor30 tl iyiymiş :)
Medicana avcılar 120 tl demişti bize. Neyse dediğin gibi insan heyecandan çok da ayrıntıyla uğraşamıyor. Zaten vereceğimizi vermişiz. Yeter ki sağlıklı olsun bebişler helali hoş olsun napalım
Amin inşâAllah hepimizin canımAradaki mesajları anca okuyabildimStrongmom_ ve O ozlemygt inşallah sağ salim kucagınıza alacagınız evlatlarınız olur bu denemeyle Allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?