İyi bakalım canım. Senden 5 gün sonra da ben gidiyorum. Gerçi ikili test yapar mı bilmiyorum pgt li embriyoya.Cok sükür bugün aldım recep hocadan. 17 ekimde gideceğim 11+6 oluyorum o gün de. Takip doktorunu da yücel hocaya sordum medicalpark önerdi oraya gideceğim ama doktor secmedim hala
Hayırlısı canım hakkımızda. Allah hepimize mutluluklar yaşamayı, içimize mis evlat kokusu çekmeyi nasip etsin inşallah hayırla, sağlıkla.Kötüyü hatırlama lütfen gecmiste kalsın cok sükür bence gayet saglıklı bebisin seninle bulantım azaldı diye de üzülme her hamilelikte değişik olabilir hem belkide buseferki sağlıklı o yüzden belirtileri de değişik iyi düşün
Yarın gideceğim canım zaten bulantı geri geldi 2 kere de çıkardım üst üste şimdi keyfim yerinde :)
Süpersin ya :) MâşâAllah sen çıkarmaya devam et sağlıkla :)bişey yiyebiliyor musun?Yarın gideceğim canım zaten bulantı geri geldi 2 kere de çıkardım üst üste şimdi keyfim yerinde :)
Ya gerçekten ilginç bir durum bulantı olsa dert olmasa daha dert. Allah hayırlar versin
Allah korusun canım bişey olmayacak Allah'ın izniyle sen kalbini ferah tutİyi bakalım canım. Senden 5 gün sonra da ben gidiyorum. Gerçi ikili test yapar mı bilmiyorum pgt li embriyoya.
Senin pgt limiydi canım hatırlayamadım.
İnşallah güzel haberlerle çıkarız oradan.
Perinatolog muayenelerinden bebeğimde sorun olduğunu öğrendiğim günlerden bi daha yaşamaktan o kadar korkuyorum ki pgt li olmasına rağmen,Allah korusun. Allah kimsenin başına vermesin
Dün gece boğazlarım yırtıldı valla olsun napalım. 2 gündür biraz daha iyiydim farklı bir iki şey de yemiştim ama farklı yemek için henüz hazır değilmişim, sonu fena oldu. Ama çok şükür ekmek, tost, patates yiyorum. Sabah dahs iyiyim, öğleden sonra başlıyor, akşam zirveyi görüyorum lavaboda :) grip de oldum ya biraz güçsüz kaldım bugün doktor serum verir muhtemelen ama o da çok sıkıcı bitmiyor bir türlü.Süpersin ya :) MâşâAllah sen çıkarmaya devam et sağlıkla :)bişey yiyebiliyor musun?
Haklısın canım ya erken davranmasaydı iptaldi bu ay seyahatten dolayı , hamdolsunnn çok şükür sakin sakin bekleyelim şimdi :)Benimde 21 eylül :) evet senin yumurtalarda sabırsız hemen olsun bitsin istemiş ne güzel işte herşey yolunda hamdolsun amin hayırlısı olsun
Aminnnn cnm aminnnnAradaki mesajları anca okuyabildimStrongmom_ ve O ozlemygt inşallah sağ salim kucagınıza alacagınız evlatlarınız olur bu denemeyle Allah gönlünüze göre versin
Çok çok geçmiş olsun cnm bnm umarım kısa sürerken ve iyileşirsin sen gönlünü ferah tut aklına da kötü şeyler getirme muckDün gece boğazlarım yırtıldı valla olsun napalım. 2 gündür biraz daha iyiydim farklı bir iki şey de yemiştim ama farklı yemek için henüz hazır değilmişim, sonu fena oldu. Ama çok şükür ekmek, tost, patates yiyorum. Sabah dahs iyiyim, öğleden sonra başlıyor, akşam zirveyi görüyorum lavaboda :) grip de oldum ya biraz güçsüz kaldım bugün doktor serum verir muhtemelen ama o da çok sıkıcı bitmiyor bir türlü.
Sağol canım. Sen de dinlendir biraz vücudunu yarından önce. Mümkünse transfer olmuş gibi uzan yat biraz, vücudu fiziksel dinlendirmek de iyi geliyor bence.Çok çok geçmiş olsun cnm bnm umarım kısa sürerken ve iyileşirsin sen gönlünü ferah tut aklına da kötü şeyler getirme muck
Mrhb moiraicim ben de dün natural transfer için ikinci muayenemi oldum 3.muayenede 2gün sonraya verdiler tahmini olarak transfer zamanı ne zaman olur diye aradıklarında sordum adetin 20veya 21.günü oluyomuş genelde ama bu kişiye göre değişebilirmişMerhaba canım, ben dün naturel transfer için ilk muayeneye gittim. Kaçıncı gün transfer olacağı senin adet dönemlerinin arasının uzunluğuna ve o ayki yumurtanın kaç günde büyüyeceğiyle ilgili bir şey. İkinci randevumu ayın 5'ine verdiler. Belki bir 3 randevu daha olacak. Kesin bir gün veremiyorlar. Benim de dün sormak aklıma gelmedi ama bilen arkadaşlar söylerse sevinirim yumurta muayeneden önce çatlarsa ne olacak?
Teşekkür ederim arkadaşım. Bakalım bana da bu cuma ne diyecekler 2. muayeneye gideceğim. Şehir dışından gidip geliyorum, işten sürekli izin almak sorunda kalıyorum. Birçoğumuz aynı durumdayız. Hem hastane işlerine koştur hem iş yerindeki işleri ayarla.... Bir de benim ilk denemem (inşallah son olur) hep bir bekleyiş bir merak var o yüzden. Biran önce olsun bitsin istiyor insan. Hayırlısı olsun canım, inşallah bizler de güzel haberler alırız.Mrhb moiraicim ben de dün natural transfer için ikinci muayenemi oldum 3.muayenede 2gün sonraya verdiler tahmini olarak transfer zamanı ne zaman olur diye aradıklarında sordum adetin 20veya 21.günü oluyomuş genelde ama bu kişiye göre değişebilirmiş
Çok iyi anlıyorum canım seni geçecekmiş zamanla öyle diyorlar hayırlısıyla :)Dün gece boğazlarım yırtıldı valla olsun napalım. 2 gündür biraz daha iyiydim farklı bir iki şey de yemiştim ama farklı yemek için henüz hazır değilmişim, sonu fena oldu. Ama çok şükür ekmek, tost, patates yiyorum. Sabah dahs iyiyim, öğleden sonra başlıyor, akşam zirveyi görüyorum lavaboda :) grip de oldum ya biraz güçsüz kaldım bugün doktor serum verir muhtemelen ama o da çok sıkıcı bitmiyor bir türlü.
iyi çok şükür canım bekleyelim:)Haklısın canım ya erken davranmasaydı iptaldi bu ay seyahatten dolayı , hamdolsunnn çok şükür sakin sakin bekleyelim şimdi :)
Cnm ben 1 ay önce aldım sanırım ağustos sonu eylül başıydı yada ortasına doğruydu galiba.rapor veriliyo cnm zaten,hep aynı eczaneden alıyordum başından beri;sabahtan söylediğimizde akşam üzeri hazır olmuştu hep.şimdi sen diyince şaşırdım.bence bikaç yere sor cnm vardır.hiboru hiç bilmiyorum cnm.Clexane kullanan arkadaşlar ilacı bu ara alan oldu mu geçen haftadan beri eczanem bi türlü bulamamış 2 kutu anca buldum diyor yücel beye sormuştuk gittiğimizde hibor kullanırsın dedi ama ondada domuz bağırsağından elde edilen bi madde varmış aslında içerikleri de aynı değil ama doktorlar farketmez diyor
Aminnn canım inşllh hepimiz güzel haberler alırız ben şehir dışından takip ediliyorum sonuçlarımı watsptan hemşireye atıyorum çok uzak çünkü adanadayım bi kerede gidilmiyo ne zaman çağracakları belli olmuyorTeşekkür ederim arkadaşım. Bakalım bana da bu cuma ne diyecekler 2. muayeneye gideceğim. Şehir dışından gidip geliyorum, işten sürekli izin almak sorunda kalıyorum. Birçoğumuz aynı durumdayız. Hem hastane işlerine koştur hem iş yerindeki işleri ayarla.... Bir de benim ilk denemem (inşallah son olur) hep bir bekleyiş bir merak var o yüzden. Biran önce olsun bitsin istiyor insan. Hayırlısı olsun canım, inşallah bizler de güzel haberler alırız.
konustum canim baslayalim dediler ben.kurtaj olmadim kalp.atisida duyulmamisti zaten benim kanamam.1 hafta surdu okadar 2 3 gune adetimi bekliyorum baslicam sen ne zaman baslicaksinAynen canım bende senin gibi olmuştumkürtajdan çıkıp gel transfer edelim deseler yaptırırdım o derece bi travma yaşadım ama maalesef benim ki kürtaj olduğu için birde gebelikte basit bi kist oluşmuştu onun iyileşmesi için bekledik tam başlayalım dedik o ay hem tatile çıktık hemde enfeksiyon olmuştum mecbur bu aya kaldı sende doktorlarla bi görüş onların görüşü daha önemli kürtaj yapan doktor hemen başla demişti adetten sonra ama yücel bey iyice toparlan dedi kürtaj sonrası kanamam tam 30 gün sürdü sona doğru adet olmuştum Onuda sayarsak 4. Adetimle başladım 3 ay yani bekledim ama sen kürtaj olmadığın için o kadar beklemene gerek Yok inşâAllah kendiliğinden olur
Şu anda clexane SGK ile anlaşma yapamamış o yüzden piyasaya yenileri sürülmemiş depolardakilerde bitmiş anlaşma yapılmazsa muadillerini yazdır dedi eczacı bu aylarda hep böyle oluyormuş zam istiyorlarmış hiborun içeriği farklı kardeşim kullanıyor daha ağır pıhtılaşma sorunu olanlar kullanıyor kardeşimin ikinci gebeliği ikisinde de hibor verdi doktoru onun da üç düşüğü oldu doğal sonra tüp yaptırdı bi kızı oldu ikinciye yine doğal hamile kaldı öğrendiğinde tekrar hemen hibora başladıCnm ben 1 ay önce aldım sanırım ağustos sonu eylül başıydı yada ortasına doğruydu galiba.rapor veriliyo cnm zaten,hep aynı eczaneden alıyordum başından beri;sabahtan söylediğimizde akşam üzeri hazır olmuştu hep.şimdi sen diyince şaşırdım.bence bikaç yere sor cnm vardır.hiboru hiç bilmiyorum cnm.
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim dondurulmuşun vardı bu hafta transferim olacak inşâAllah dua etkonustum canim baslayalim dediler ben.kurtaj olmadim kalp.atisida duyulmamisti zaten benim kanamam.1 hafta surdu okadar 2 3 gune adetimi bekliyorum baslicam sen ne zaman baslicaksin
Bu arada benim de raporum var canım geçen tedavide 1 yıllık almıştım raporu hala geçerli sağlık ocağında yazdırdımCnm ben 1 ay önce aldım sanırım ağustos sonu eylül başıydı yada ortasına doğruydu galiba.rapor veriliyo cnm zaten,hep aynı eczaneden alıyordum başından beri;sabahtan söylediğimizde akşam üzeri hazır olmuştu hep.şimdi sen diyince şaşırdım.bence bikaç yere sor cnm vardır.hiboru hiç bilmiyorum cnm.
Merhaba burdaki eczanelerde cuma gunu bende bulamadim. Okmeydani denizde buldum .insallah vardir birde oraya baktir.Clexane kullanan arkadaşlar ilacı bu ara alan oldu mu geçen haftadan beri eczanem bi türlü bulamamış 2 kutu anca buldum diyor yücel beye sormuştuk gittiğimizde hibor kullanırsın dedi ama ondada domuz bağırsağından elde edilen bi madde varmış aslında içerikleri de aynı değil ama doktorlar farketmez diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?