Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok sükür bugün aldım recep hocadan. 17 ekimde gideceğim 11+6 oluyorum o gün de. Takip doktorunu da yücel hocaya sordum medicalpark önerdi oraya gideceğim ama doktor secmedim hala
İyi bakalım canım. Senden 5 gün sonra da ben gidiyorum. Gerçi ikili test yapar mı bilmiyorum pgt li embriyoya.
Senin pgt limiydi canım hatırlayamadım.
İnşallah güzel haberlerle çıkarız oradan.
Perinatolog muayenelerinden bebeğimde sorun olduğunu öğrendiğim günlerden bi daha yaşamaktan o kadar korkuyorum ki pgt li olmasına rağmen,Allah korusun. Allah kimsenin başına vermesin

Hayırlısı canım hakkımızda. Allah hepimize mutluluklar yaşamayı, içimize mis evlat kokusu çekmeyi nasip etsin inşallah hayırla, sağlıkla.

E Elifellam camım naptın gittin mi doktora?
Ne ilginç değil mi o bulantıdan kıvran kıvran dur ama geçmesini isteme ilginç insanlarız cidden :)
Yarın gideceğim canım zaten bulantı geri geldi 2 kere de çıkardım üst üste şimdi keyfim yerinde :)
Ya gerçekten ilginç bir durum bulantı olsa dert olmasa daha dert. Allah hayırlar versin

Yarın gideceğim canım zaten bulantı geri geldi 2 kere de çıkardım üst üste şimdi keyfim yerinde :)
Ya gerçekten ilginç bir durum bulantı olsa dert olmasa daha dert. Allah hayırlar versin
Süpersin ya :) MâşâAllah sen çıkarmaya devam et sağlıkla :)bişey yiyebiliyor musun?

Allah korusun canım bişey olmayacak Allah'ın izniyle sen kalbini ferah tut

Süpersin ya :) MâşâAllah sen çıkarmaya devam et sağlıkla :)bişey yiyebiliyor musun?
Dün gece boğazlarım yırtıldı valla olsun napalım. 2 gündür biraz daha iyiydim farklı bir iki şey de yemiştim ama farklı yemek için henüz hazır değilmişim, sonu fena oldu. Ama çok şükür ekmek, tost, patates yiyorum. Sabah dahs iyiyim, öğleden sonra başlıyor, akşam zirveyi görüyorum lavaboda :) grip de oldum ya biraz güçsüz kaldım bugün doktor serum verir muhtemelen ama o da çok sıkıcı bitmiyor bir türlü.

Çok çok geçmiş olsun cnm bnm umarım kısa sürerken ve iyileşirsin sen gönlünü ferah tut aklına da kötü şeyler getirme muck

Çok çok geçmiş olsun cnm bnm umarım kısa sürerken ve iyileşirsin sen gönlünü ferah tut aklına da kötü şeyler getirme muck
Sağol canım. Sen de dinlendir biraz vücudunu yarından önce. Mümkünse transfer olmuş gibi uzan yat biraz, vücudu fiziksel dinlendirmek de iyi geliyor bence.

Mrhb moiraicim ben de dün natural transfer için ikinci muayenemi oldum 3.muayenede 2gün sonraya verdiler tahmini olarak transfer zamanı ne zaman olur diye aradıklarında sordum adetin 20veya 21.günü oluyomuş genelde ama bu kişiye göre değişebilirmiş

Teşekkür ederim arkadaşım. Bakalım bana da bu cuma ne diyecekler 2. muayeneye gideceğim. Şehir dışından gidip geliyorum, işten sürekli izin almak sorunda kalıyorum. Birçoğumuz aynı durumdayız. Hem hastane işlerine koştur hem iş yerindeki işleri ayarla.... Bir de benim ilk denemem (inşallah son olur) hep bir bekleyiş bir merak var o yüzden. Biran önce olsun bitsin istiyor insan. Hayırlısı olsun canım, inşallah bizler de güzel haberler alırız.

Çok iyi anlıyorum canım seni geçecekmiş zamanla öyle diyorlar hayırlısıyla :)
Haklısın canım ya erken davranmasaydı iptaldi bu ay seyahatten dolayı , hamdolsunnn çok şükür sakin sakin bekleyelim şimdi :)
iyi çok şükür canım bekleyelim:)

Clexane kullanan arkadaşlar ilacı bu ara alan oldu mu geçen haftadan beri eczanem bi türlü bulamamış 2 kutu anca buldum diyor yücel beye sormuştuk gittiğimizde hibor kullanırsın dedi ama ondada domuz bağırsağından elde edilen bi madde varmış aslında içerikleri de aynı değil ama doktorlar farketmez diyor

Cnm ben 1 ay önce aldım sanırım ağustos sonu eylül başıydı yada ortasına doğruydu galiba.rapor veriliyo cnm zaten,hep aynı eczaneden alıyordum başından beri;sabahtan söylediğimizde akşam üzeri hazır olmuştu hep.şimdi sen diyince şaşırdım.bence bikaç yere sor cnm vardır.hiboru hiç bilmiyorum cnm.

Son düzenleme:
Aminnn canım inşllh hepimiz güzel haberler alırız ben şehir dışından takip ediliyorum sonuçlarımı watsptan hemşireye atıyorum çok uzak çünkü adanadayım bi kerede gidilmiyo ne zaman çağracakları belli olmuyor

konustum canim baslayalim dediler ben.kurtaj olmadim kalp.atisida duyulmamisti zaten benim kanamam.1 hafta surdu okadar 2 3 gune adetimi bekliyorum baslicam sen ne zaman baslicaksin

Şu anda clexane SGK ile anlaşma yapamamış o yüzden piyasaya yenileri sürülmemiş depolardakilerde bitmiş anlaşma yapılmazsa muadillerini yazdır dedi eczacı bu aylarda hep böyle oluyormuş zam istiyorlarmış hiborun içeriği farklı kardeşim kullanıyor daha ağır pıhtılaşma sorunu olanlar kullanıyor kardeşimin ikinci gebeliği ikisinde de hibor verdi doktoru onun da üç düşüğü oldu doğal sonra tüp yaptırdı bi kızı oldu ikinciye yine doğal hamile kaldı öğrendiğinde tekrar hemen hibora başladı
konustum canim baslayalim dediler ben.kurtaj olmadim kalp.atisida duyulmamisti zaten benim kanamam.1 hafta surdu okadar 2 3 gune adetimi bekliyorum baslicam sen ne zaman baslicaksin
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim dondurulmuşun vardı bu hafta transferim olacak inşâAllah dua et sende inşâAllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın hepimize nasip etsin Rabbim
Senin var mı donmuş embriyo?

Bu arada benim de raporum var canım geçen tedavide 1 yıllık almıştım raporu hala geçerli sağlık ocağında yazdırdım

Merhaba burdaki eczanelerde cuma gunu bende bulamadim. Okmeydani denizde buldum .insallah vardir birde oraya baktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…