- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
anladım cnm.peki hibor farklıysa cleaxineden nasıl olacak,baştan beri o kullanılacak olsa onu yazmazlarmıydı.benim pek bi bilgim yok ama cnm.Hoş zaten yücel hoca kullanabilirsin diyorsa sıkıntı yoktur sanırım cnm.yinede sor istersen bi kaç eczaneye daha.Rabbim herbirimizi selamete çıkarsın yardım etsin inşallah cnm.Bu arada benim de raporum var canım geçen tedavide 1 yıllık almıştım raporu hala geçerli sağlık ocağında yazdırdım
Hayırlısı olsun arkadaşım inşşalah bol şans güzel haberlerle karşılarız seni de :)konustum canim baslayalim dediler ben.kurtaj olmadim kalp.atisida duyulmamisti zaten benim kanamam.1 hafta surdu okadar 2 3 gune adetimi bekliyorum baslicam sen ne zaman baslicaksin
Yani şu döviz kurları heryerden vurdu hala da devam ediyor. Bu durumu duymuştum sektörden pek çok ilaç firması Türkiye ayağından çekilebilir die . Hatta pek çok ilacı bulamayabiliriz denmişti kapatırlarsa eğer . Zira bu kurlarla firmalar baş edemiyormuş. Olan bizlere oluyorŞu anda clexane SGK ile anlaşma yapamamış o yüzden piyasaya yenileri sürülmemiş depolardakilerde bitmiş anlaşma yapılmazsa muadillerini yazdır dedi eczacı bu aylarda hep böyle oluyormuş zam istiyorlarmış hiborun içeriği farklı kardeşim kullanıyor daha ağır pıhtılaşma sorunu olanlar kullanıyor kardeşimin ikinci gebeliği ikisinde de hibor verdi doktoru onun da üç düşüğü oldu doğal sonra tüp yaptırdı bi kızı oldu ikinciye yine doğal hamile kaldı öğrendiğinde tekrar hemen hibora başladı
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim dondurulmuşun vardı bu hafta transferim olacak inşâAllah dua etsende inşâAllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın hepimize nasip etsin Rabbim
Senin var mı donmuş embriyo?
Merhaba canım sağol inşâAllah pozitif alınca başlicaz elimde bulunsun istedim her ihtimale karşıMerhaba burdaki eczanelerde cuma gunu bende bulamadim. Okmeydani denizde buldum .insallah vardir birde oraya baktir.
Yücel bey galiba muadilleri de kalktı sandı o yüzden hibor da olabilir demişti bu sefer pozitif alırsak başlarız dedi yücel beyanladım cnm.peki hibor farklıysa cleaxineden nasıl olacak,baştan beri o kullanılacak olsa onu yazmazlarmıydı.benim pek bi bilgim yok ama cnm.Hoş zaten yücel hoca kullanabilirsin diyorsa sıkıntı yoktur sanırım cnm.yinede sor istersen bi kaç eczaneye daha.Rabbim herbirimizi selamete çıkarsın yardım etsin inşallah cnm.
Evet canım bende de pıhtılaşma bozukluğu var geçen sefer transfer günü başlamıştım Doğuma kadar gerekli demişti doktorum gerekirse muadilini alırım artıkYani şu döviz kurları heryerden vurdu hala da devam ediyor. Bu durumu duymuştum sektörden pek çok ilaç firması Türkiye ayağından çekilebilir die . Hatta pek çok ilacı bulamayabiliriz denmişti kapatırlarsa eğer . Zira bu kurlarla firmalar baş edemiyormuş. Olan bizlere oluyorinşialah bu ilaçların içinde onkoloji gibi hastalar yoktur allah yardımcımız olsun. Tatlım sende pıhtılaşma sorunu mu var eğer daha uzun kullanacaksan ecza depolarına sordur . Her soruma eczane farklı depolarla çalışır. Bitince de muadiline dönersin
Hayırlısı olsun canım nerede oturuyorsun bence vakit kaybetmeden git görüş doktoru kendin seçebiliyorsun doktorların tatili hafta içine denk gelirse başka bi doktor bakabiliyor sadece fiyatlar biraz yükselmiş banada 3. Denemem olmasına rağmen tek transfer edildi pozitif oldu ama kaybettim maalesef şimdi bu 4. Denemem yine tek koyma hususunda kararlılar yaş ve embriyo kalitesine göre karar veriliyorMerhaba kızlar. Ben uzun süredir burayı takip ediyorum. Bir türlü memorial ile görüşmeye gidemedim. Yapmam gereken bir kaç işim vardı onları halletmeye çalışıyorum en kısa zamanda görüşmeye gidip başlamayı düşünüyorum. Bana biraz uzak onu nasıl hakederim bilmiyorum. Size birşeyler sormak istiyorum.
Tedavi sürecinde istediğimiz hekim ve personeller mi sizlerle ilgileniyorlar?
Memorial da kurlardan etkilendi mi? Fiyatlar nasıl?
Herkese pgt yapıyorlar mı? Bir de herkese tek embriyo transfer ediyorlar sanırım. Ben çift istiyorum neden yapmıyorlar.
Canım 7800 ilaç hariç tüp bebek fiyatı. Evet yaşın 35 in altındaysa Semra hoca pek taviz vermiyor tek embriyo konusunda ben 26 yaşındayım bana da kesinlikle tek embriyo dedi sen kaç yaşındasın tüp bebek sebebin nedirMerhaba kızlar. Ben uzun süredir burayı takip ediyorum. Bir türlü memorial ile görüşmeye gidemedim. Yapmam gereken bir kaç işim vardı onları halletmeye çalışıyorum en kısa zamanda görüşmeye gidip başlamayı düşünüyorum. Bana biraz uzak onu nasıl hakederim bilmiyorum. Size birşeyler sormak istiyorum.
Tedavi sürecinde istediğimiz hekim ve personeller mi sizlerle ilgileniyorlar?
Memorial da kurlardan etkilendi mi? Fiyatlar nasıl?
Herkese pgt yapıyorlar mı? Bir de herkese tek embriyo transfer ediyorlar sanırım. Ben çift istiyorum neden yapmıyorlar.
Canım hamilelikte oluyormuş kız kardeşim kan sulandırıcı kullanıyor onunda oluyor arada panik yapmaKızlar az ewwel lavabodayken birden bire burnum akmaya başladı aha dedim grip oluyorum peçete tuttum baktım kan ama nasıl akıyoo durmadı bi süre.burun kökünü sıktım ama baya sürdü sonrada ağzımdan da geldi kan.hemen arkasından da istifra ettim baya.tansiyonumu ölçtük 12/7 ve 11/8 çıktı iki kere ölçtük tansiyon normal görünüyo.bişi yoktur dimi kızlar tırstım baya.bilgisi olan var mı kızlar.Nolur Allah rızası için dua edin bebişlere bişi olmasın yatıyorum şimdi.kontrolüm yarın akşam üzeri.
Oy kıyamam canım çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla spekulum takılmaya çalışılmış o çok berbat bişey bende istemsiz çok kasıyorum bol bol dinlen herşeyin başı sağlık boşver işi gücü ilk okul değil senin ki sınıf öğretmeni olsan neyse ki öyle bile olsa sıkma canınıKızlar sabah marmarayda fenalaştım bayılmışım işe de cok az yolum kalmıştı apar topar gözümü ambulansta actımtansiyonum 7ye 3 ölcülmüş biara ambulansta nabız cok zayıf dediler dedim ölüyorum herhalde. Elim ayağım uyuştu. Alttan muayene etmek istediler bi plastik alet sokmaya calıstılar sıktım herhalde kendimi girmedi nasıl cıglık attım sonra ultrasonla bebeğe baktılar hersey yolunda. Serum verdiler serum bitince tekrar tansiyon ölctüler 10a 5 cıktı. Sonra taburcu oldum cıkarken lavaboya gittim peçeteye kan geldi ağlayarak koştum yine baktılar cok sükür hersey yolunda ama o sokmaya calıstıkları plastik tahris etmis rahim ağzında biyer soyulmuş. Şimdi oturunca sızlıyor uzanıyorum. İşe de gidemedim. Şuan cok gözüm korkuyor yine bayılır mıyım diye. Doktor tansiyon düşüklüğüm oldugunu söyledi ama yapcak bisey de yok cok yalnız biryere gitme dedi nasıl mümkün olacaksa calısan insana
Offf ama neden tekkk. Olsa da keşke tek olsa ama 2 tane olunca ihtimal artıyor diye 2 tane isterim.Canım 7800 ilaç hariç tüp bebek fiyatı. Evet yaşın 35 in altındaysa Semra hoca pek taviz vermiyor tek embriyo konusunda ben 26 yaşındayım bana da kesinlikle tek embriyo dedi sen kaç yaşındasın tüp bebek sebebin nedir
Çok geçmiş olsun infertilite sebebin nedir?Merhaba canım sağol inşâAllah pozitif alınca başlicaz elimde bulunsun istedim her ihtimale karşı
Yücel bey galiba muadilleri de kalktı sandı o yüzden hibor da olabilir demişti bu sefer pozitif alırsak başlarız dedi yücel bey
Evet canım bende de pıhtılaşma bozukluğu var geçen sefer transfer günü başlamıştım Doğuma kadar gerekli demişti doktorum gerekirse muadilini alırım artık
Hayırlısı olsun canım nerede oturuyorsun bence vakit kaybetmeden git görüş doktoru kendin seçebiliyorsun doktorların tatili hafta içine denk gelirse başka bi doktor bakabiliyor sadece fiyatlar biraz yükselmiş banada 3. Denemem olmasına rağmen tek transfer edildi pozitif oldu ama kaybettim maalesef şimdi bu 4. Denemem yine tek koyma hususunda kararlılar yaş ve embriyo kalitesine göre karar veriliyor
Yaaaa inanamıyorum cnm bmm çok çok geçmiş olsunKızlar sabah marmarayda fenalaştım bayılmışım işe de cok az yolum kalmıştı apar topar gözümü ambulansta actımtansiyonum 7ye 3 ölcülmüş biara ambulansta nabız cok zayıf dediler dedim ölüyorum herhalde. Elim ayağım uyuştu. Alttan muayene etmek istediler bi plastik alet sokmaya calıstılar sıktım herhalde kendimi girmedi nasıl cıglık attım sonra ultrasonla bebeğe baktılar hersey yolunda. Serum verdiler serum bitince tekrar tansiyon ölctüler 10a 5 cıktı. Sonra taburcu oldum cıkarken lavaboya gittim peçeteye kan geldi ağlayarak koştum yine baktılar cok sükür hersey yolunda ama o sokmaya calıstıkları plastik tahris etmis rahim ağzında biyer soyulmuş. Şimdi oturunca sızlıyor uzanıyorum. İşe de gidemedim. Şuan cok gözüm korkuyor yine bayılır mıyım diye. Doktor tansiyon düşüklüğüm oldugunu söyledi ama yapcak bisey de yok cok yalnız biryere gitme dedi nasıl mümkün olacaksa calısan insana
Hatırlı olsun size de inşallah kadın sebepli bir durum yok ise kolay hamiş olursun o zaman korkma. Çift transfere de bence takma çünkü diyelim ki tuttu ileriki haftalarda allah korusun birini kaybetmek diğerine de sebep olabiliyormuş. Veya ikiz olunca tutunması daha zor olup kaybetme riski yüksek oluyormuş. En iyisi arkadaşım tek olsun sağlıklı olsunOfff ama neden tekkk. Olsa da keşke tek olsa ama 2 tane olunca ihtimal artıyor diye 2 tane isterim.
27 yaşındayım bana da çift transfere onay vermez sanırım. Tüp bebişşşş sebebim eşimin ileri hızlı sperm sayısı çok düşük. Normal olma şansı Yok sanırım 2 senedir bekliyorum olmuyor.
insallah canim insallah hepimize:)Hayırlısı olsun arkadaşım inşşalah bol şans güzel haberlerle karşılarız seni de :)
evet var benim biraz fazla embriyom 22 tane var insallah Rabbi. hepimizin yuzunw gulerŞu anda clexane SGK ile anlaşma yapamamış o yüzden piyasaya yenileri sürülmemiş depolardakilerde bitmiş anlaşma yapılmazsa muadillerini yazdır dedi eczacı bu aylarda hep böyle oluyormuş zam istiyorlarmış hiborun içeriği farklı kardeşim kullanıyor daha ağır pıhtılaşma sorunu olanlar kullanıyor kardeşimin ikinci gebeliği ikisinde de hibor verdi doktoru onun da üç düşüğü oldu doğal sonra tüp yaptırdı bi kızı oldu ikinciye yine doğal hamile kaldı öğrendiğinde tekrar hemen hibora başladı
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim dondurulmuşun vardı bu hafta transferim olacak inşâAllah dua etsende inşâAllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın hepimize nasip etsin Rabbim
Senin var mı donmuş embriyo?
Evet spekulum nasıl canım acıdı anlatamam şimdi de jel böyle nokta nokta kanlı geri geldi ama 2 kez ultrasonla bakıldı bi girişte bi çıkışta, kesede filan kanama yok dendi ama icim hic huzurlu değil ne yapsam bilmiyorumOy kıyamam canım çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla spekulum takılmaya çalışılmış o çok berbat bişey bende istemsiz çok kasıyorum bol bol dinlen herşeyin başı sağlık boşver işi gücü ilk okul değil senin ki sınıf öğretmeni olsan neyse ki öyle bile olsa sıkma canını
Cnm Burun kanaması daha önce bi iki defa olmuştu ama ilk aylardaydı başlarda ve bu kadar çok değildi böle kıpkırmızı sıvı gibi.bunda hemen arkasından birde istifrada gelince tırstım çok.kan sulandırıcı bende kullanıyorum.31+3 olduk çok şükür bin şükür.bu haftalarda istifra oluyomuydu o da tedirgin etti.daha dün diyorduk ya olan olmayan herşeyden tırsıyoruz tedirgin oluyoruz diye.Rabbim esirgesin korusun bebeklerimizi.Herbirimiz ewlatlarımızı sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.Canım hamilelikte oluyormuş kız kardeşim kan sulandırıcı kullanıyor onunda oluyor arada panik yapma
İnan sorma cok tesekkur ederim cok kötü bir gün gecirdim inş atlatırız bunu daYaaaa inanamıyorum cnm bmm çok çok geçmiş olsuniyi misin şimdi rabbim seni de bebeğini de esirgesin. Nereye götürdüler seni öyle plastik şeyi sokuyorlar hayret yani dikkat et kendine ve Bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?