Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cokk gecmis olsun Allah sifa versin inşallah. Ben olsam bi doktora danısırım

Cnm hayırlı olsun transferin inşallah.benim memorialdaki ilk denememi toplamdaki 3. Denemeydi emre yapmıştı tutmuştu ama kürtaj olmak zorunda kaldık malesef.diğer denemeyi semra hoca yaptı olmadı yazık ki.diğer denemeyi yani Memorial da üçüncü toplamda beşinci denememizi gönül hoca yaptı çok şükür bin şükür Rabbime cnm.Korkma sıkma kendini sakin kalmaya çalış ne kadar az kasarsan o kadar kolay olur. transferden sonra eşin göbeğine eliyle daire çizip sakince “Rabbi hebli mines salihin “ çeksin kaç kereydi hatırlamıyorum burda B Bir mucize arkadaşımız demişti sağolsun.yani söylemeye çalıştığım bazen transferi kimin yaptığı önemli olmuyoo nasipten öteye geçilmiyo cnm.Sen dua et cnm.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın yardım etsin inşallah cnm.Hayırlı haberlerini duymak nasip olsun inşallah.

Cokk gecmis olsun Allah sifa versin inşallah. Ben olsam bi doktora danısırım
Çok sağol Cnm yarın kontrolüm var akşam üzeri gidicem zaten ama çok tedirgin oldum Rabbim korktuklarımızı yaşatmasın inşallah.Sanada çok çok geçmiş olsun cnm,spekulumu sana sormadan takamazlar normalde ama korkma cnm Rabbime emanet bebeklerimiz.sen daha önce benim yaşadığım gibi bişi mi yaşadın cnm böle deyince bi tedirgin oldum cnm.

35 üstüne de çift transfer yapmıyorlar memorial'da. hele de ilk denemeyse.
bir kaç denemeden sonra ya da embriyo kalitesi düşükse iki tane yapıyorlar.

ben de çok istemiştim 35 üstü olduğum halde ama kabul etmedi. çok şükür ve maşallah ki benim embriyom bölündü ve ikiz oldu.

Canım geçmiş olsun bidaha olmasın inşallah tansiyon düşürücü yiyeceklerden uzak durmaya çallış

Cok geçmiş olsun normalde kanarmıydı burnun

Cok geçmiş olsun normalde kanarmıydı burnun
Çok sağol cnm.Yok cnm hamilelikten önce öle bişi olmazdı hiç.ilk aylarda bir iki defa olmuştu ama bu sefer çok korkuttu hemen arkasından burnumu kapadığım için ağzımdan da geldi ve istifra ettim sonra.Umarım kötü bişi yoktur.Allaha emanet bebeklerimiz.

Kan sulandırıcı yapıyor yazmıslar bana cok mantıklı geldi ağzına gelincede mideni bulandırmıstır inşallah birseycik olmaz merak etme cnm bnm

Çok geçmiş olsun infertilite sebebin nedir?
Ben Anadolu yakasındayım. İstanbul trafiği malum git gel olayı nasıl olur bilmiyorum.
Çok sağol canım benim hikayem çok uzun kısaca şöyle anlatayım 7 yıllık evliyim ilk 4 sene bi sorun yok eşimde varikosel vardı ameliyat oldu bişey değişmedi 4. Senede miyomlarım çok büyüdü ameliyat oldum artı iki tüpümde sıvı varmış ve ilk hsgde belli olmasına rağmen kimse anlamamış bi dr anladı ve iki tüpümde alındı maalesef
Gönül hanımın da eli hafifmiş burada bi çok arkadaş pozitif aldı Rabbim OL desin inşâAllah senin kendi doktorun kimdi?
evet var benim biraz fazla embriyom 22 tane var insallah Rabbi. hepimizin yuzunw guler
Oy MâşâAllah canım :)gözün aydın hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar sana
Seneler önce Çapa'da smear almak için Demir spekulum takmışlardı 3 gün kanamam olmuştu leke leke geldi ilk transferimde de çok kasmıştım o zamanda transfer sonrası kanamam olmuştu çok korkuyorum ben ondan her seferinde takılacağı zaman doktora belirtiyorum daha dikkat ediyorlar
Kardeşiminde geçen hafta oldu burun kanaması 26. Haftasında ilk hamileliğinde de hep oluyordu istifra son zamanlarda bile sıkma Canını biliyorum kolay şeyler yaşamıyoruz ilk günden beri bunlarda geçecek kucağına aldığın zaman hepsini unutacaksın inşâAllah

E Elifellam kuzum naptın gittin mi kontrole?
Canımsın ya hep takip ediyorsun sağolasın. Gittim kontrole. Önce bi anlayamadık sıkıştırmış kendini kesenin dibine doktorumun kalbine inecekti. Kadın benden çok daha tedirgin. Tüm süreçlerimde yanımda olduğu için geriliyor artık kadın.
Neysr sonra gördük çok şükür kalp atışını. Bir iki gün küçük çıktı ama kendini sıkıştırdığı için iyi ölçülemedi galiba. Neyse şimdilik iyi gibi bin şükür.

Maşallah gerçekten çok güzel olmuş kalbinizdeki nasip olmuş. Kaçıncı gün embriyosuydu. 5. Gün embriyosu bölünüyor mu diye merak ettim.
Bana sistem biraz göbeğimizi memoriala bağlayalım üzerine kurulmuş geldi. İlla bir kaç deneme mi yapmamız gerek hele ki bu devirde. Maddi anlamda imkanları sorguladıkları yok.
İşlerinde başarılı olmaları hususunda birşey demiyorum fakat. Tek embriyo politikasını tasvip etmiyorum. 2.ye gelecekler diye kendilerini garantiye alıyorlar gibi geliyor. Türkiye de herkes bir tane de kardeşi olsun ister ye garanti...
Sizin adınıza çok sevindim. Etrafımda tüp bebek ile ikizi olan o kadar çok insan var ki küveze bile gerek kalmadı. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Yasamadım ama benim diğer adım evham. Panikle acile giderdim diye dedim yoksa sen normalsin :)

Canım ben de büyük ilaç firmalarından birinde çalışıyorum. Bizim ülkede şöyle bir sıkıntı var ilaç firmaları tarafında. Şu an mesela euro 7 tl ama ilaç fiyatları 2.9 tl üzerinden hesaplanıyor devletin belirlediği üzere. Dolayısıyla tüm girdiler euro dolar ile olunca ve ilaç fiyatını firmalar kendi değil devlet belirledği için mesela 5 liraya sattığı ilacı 2 tl ya mal ediyorken şimdi 4 tl ya mal ediyor. Ben ilaç sektöründe zarar olduğuna çok da inanmıyorum yine de sadece eskisi kadar kar etmiyor firmalar. Sürekli kar açıklıyorlar milyonlarca tl. Biz çalışanlardan başlıyorlar zaten hem ilk tasarruf fırsatında. Ha gerçekten maliyeti satış fiyatını karşılamayan ilaçlar da oluyor. Yine de piyasadaki her türlü ürün gibi stokçular, fırsatçılar yüzünden daha çok bunlar. Zararına asla değil ama karı düşen aç gözlülerin yüzünden daha çok bunlar oluyor. Ne diyelim Allah gözlerini doyursun. Dediğin gibi onkolpji vb hayati önemdekiler yapılmasa bari..

evet canım 5. gün 5aa embriyoydu. bana söyledikleri ikiz gebeliğin çok zor olmasıydı. tutunma kadar sağlıklı doğum da önemli demişti yücel bey. bi yerde hak veriyorum çünkü benim gerçekten zor ve yüksek riskli oldu gebelik sürecim. bebeklerimde ikiz olmasına bağlı sorunlar yaşadık. çok şükür erken de olsa sağlıklı doğdular o ayrı. ama her hafta kontrole gittim her an kaybetme riskim vardı.

tabii en azından isteyene yaşına kanunen uygunsa çift transfer bence de yapılmalı.

Çok geçmiş olsun gerçekten. Benim eşim de varikosel ameliyatı oldu ama değişen birşey olmadı. İlk denememizi yapmaya karar verdik.
Ben daha rahim filmi çektirmedim adetimi bekliyorum. Tüpler kapalı olma durumun da mı sıvı söz konusu olabiliyor. Bir arkadaşımın tek tüpü tıkalı da acaba sıvı mı var diye endişeleniyor. Galiba sıvı bebeğin tutunmasına engel oluyormuş.
Tedavi süreciniz hangi aşamada? Umarım herşey gönlünüzce olur.

Çok güzel ne mutlu size gerçekten nasip bu olsa gerek. Bende çok istiyorum iki tane hayırlı sağlıklı bebişlerim olsun. Çünki gerçekten çok zor zamanlardan geçiyoruz. Geçtinizde. Bazen hiç olmayacakmış gibi hissediyorum aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak istemiyorum fakat öncelikle herşeyin hayırlısı tek çift farketmez şuan hiç Yok. Dualarınızı bekliyorum ismim Merve.
Tekrar bilgiler için teşekkür ediyorum.

Canım yaa çoook geçmiş olsun ya. Neden öyle oldu? İyi beslenemedin mi acaba? Sende bulantı kusma yoktu demi? Brn buhün doktora gittim. 1.5 saatte gidip gelmek sürdü, eve geldiğimde gözüm kararmıştı, fena oldum. Ben çıkarıyorum ve bulantım oluyor o yüzden güçsüz kalıyorum. Sen de güçsüz kaldın herhalde canım ya. Ya rapor yazsalardı bu haftayı kapasan dinlenseydin keşke. Olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…