Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım senin de yaşın çok genç Semra hoca sadece gebelik oluşması önemli degil sonuna kadar devam ettirip eve sağlıklı bir bebek göndermek amacımız demişti. İkizlerde erken doğum gelişim geriliği ya da anne hayatının riske girmesi VS birçok problem oluyor ya aslında çok doğru ben de ilk basta çift istiyordum ama ya sağlıksız olursa ya erken doğum olursa diye vazgeçtim bence sen de çift embriyo fikrini iyice düşün

Canım burun kanaması da olduğunu duymuştum gebelikte. Normalmiş. Ama tabii çoksa vs doktoruna bir sor bakalım neyin nesiymiş. Kan hacmimiz 2 katına çıkıyormuş, o basınçla nerden çıkacağı brlli olmuyor. Kalp çarpıntısı da yapıyor bu durum.

G

Canım ülkemizde 35 yaş altı kanunen de yasak 2 embriyo konması ama nasıl oluyor anlamıyorum bir çok yer buna uymuyor. Semra Hanım çok kuralcı olduğu için ve çoğul gebelikleri kontrol etmek çok daha zor olduğu için transfer etmiyorlar. Benim takip doktorum da öyle demişti. Her aşaması ayrı stres sıkıntı, erken doğum riski fazla vs demişti.

Evet biliyorum ama kimse uymuyor denetleme Yok. Kafam çok karışık bakalım hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Hayırlı olsun canım şimdiden. Allahım güzel haberler almanı, bize duyurmanı nasip etsin inşallah. Bu sefer kampa gitmek yok değil mi? :) havalar soğudu yat evinde dinlen güzelce :)

Allah razı olsun cok tesekkur ederim. Ben de kadıköyde oturuyorum okul zeytinburnunda marmarayla gidiyorum ama marmaray evime ters baya yürüyorum 20 dk kadar, sonra marmarayda ayaktaydım ve gece uykusuzluk yaşamıştım bir de troid hapı ictigimden kahvaltıyı 40 dk sonra yapmam gerekiyor uyanıp ilac icip yola düsüyorum. O da beni bitkin düşürdü... aslında ben ambulans bile istemedim gitmeye calıstım ama buz gibi bir ter attım ve ağlama krizine girdim hareket edemeyince. Hala daha okula gitmeye cabaladım serum bitince cünkü idare surat yapıyor uyuzluk cıkarıyor. Esim de aksi gibi eğitim icin bu hafta sehir dısındaydı yoksa beni götürüp getiriyordu, kayınpederim gelip kendi evlerine getirdi ve sana rapor alacagım dinleneceksin dedi bu hafta. Ben de razı geldim. Alacagım rapor son 2 güne mecbur

Smear testi icin yaptırmıstım acımıstı ama girmişti bu sefer hic girmedi bile onlar zorladıkca ben sıktım bir de zaten panik gitmiştim ellerim titriyordu acıya dayanamadım. Jeli yaptım biraz kanlı geldi ama 2 kez ultrasonla bakıldı kanama alanı yok dendi herhalde tahriş olan kısımdan gelmiştir dmi

Emre bey olacaktı silinmiş

İ
İnşallah cnm.doğru diyosun yaşadıklarımız kolay değil Rabbim sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla bu imtihanlardan çıkmayı nasip etsin herbirimize inşallah.Allahım kimsenin elini kucağını boş bırakmasın,ewlatlarımızı sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.

Yasamadım ama benim diğer adım evham. Panikle acile giderdim diye dedim yoksa sen normalsin :)
Anladım cnm o kadar çok şey yaşadık ve aradık-gittik ki doktora utanıyorum artık inşallah bişicik yoktur yarın sağ salim olduklarının haberlerini alırım Allahın izniyle.Rabbim herbirimize hep sağlık ve hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Daha önce 20 li haftalarda oldu cnm böle bişi ama istifrada eklenince tedirgin oldum işte.kan sulandırıcı yapıyoda olabilir demişlerdi damarlar ve basınç artıyor demişlerdi cnm senin dediğin gibi.Rabbim korktuklarımızı yaşatmasın inşallah hiçbirimize cnm,selamete çıkarsın yardım etsin hepimize.

Saol cnm ya hani dedim senin de ikizdi ya böle bişi yaşadınmı diye.bişi yoktur Allahın izniyle dimi cnm.

yok canım benim, endişe etme. görümceme sordum şimdi, onun da ikizi var. çok yoğun olmamakla birlikte ara ara kanaması olmuş onun da.
özellikle ikiz olunca kalp daha çok çalışıyor kan miktarı ve basıncı artıyor. ondan olmuştur, sorun yoktur.
benim kalp fenaydı. dinlenirken bile nabzım 140 oluyordu. kalp dr. gittim. ikiz gebelikte normal dedi. zaten doğum sonrası geçti.

Saol cnm ya Allah razı olsun kalbi de arada sıkıştırıyorlar da alıştım ona,nefes kesilmesi-darlığı..ama bu sefer burun kanaması istifra ile birleşince işte ödüm koptu.senin minnoşlar baya büyümüştür maşallah cnm.Rabbim bizlerede ewlatlarımız kucaklarımızda sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlerimize gelmeyi nasip etsin inşallah cnm

Amin inşallah canım. O'na teslimiz. İnşallah senin de az kalmış hayırlısı ile kucağına almak nasip olur. Allahıma emanet ol

Ah canım kıyamam ya zor bir gün olmuş. Allah bi daha yaşatmasın dikkat et kendine sen de. Kayınpederin en doğrusunu yapmış. Yat lütfen dşnlen biraz. Açlık yol gebelik derken normal tabii halsizlik. Bak evde iki gün dinlen nasıl fark edecek göreceksin. Ben geçen hafta 2 gün işe gittim yok yani olmuyor makina gitmiyor. Oturamıyorum kalkamıyorum göxüm kararıyor midem bulanıyor baktım olmuyor alabildiğim kadar rapor alıyorum isterlerse kovsunlar napayım dedim Allah bi kapıyı açar inşallah olmazsa dedim. Şu an bu kadar değerli bir gebelik için herşeyi göze aldım. Allahım yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…