Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rapor dediğiniz ne oluyor canım böyle yıllık?

Canım çok şükür MâşâAllah iyi olsunda.. Rabbime emanet olsun.

Rapor clexane ve crinone jel için çıkarmıştım clexane rapor çıkınca hiç fark vermiyoruz crinone de 20₺ kutu başına hemde rapor olunca aile hekimi de yazabiliyor geçen hafta tahliller için devlete gittin dr yazmadı raporu kim çıkarttıysa ona git dedi neymiş şuan hamile değilmişim beyin kanaması geçirirsem sorumlu olurmuş Allah korusun bide korkuttu beni üstelik gittim aile hekimi raporum var deyince yazdı 10 kutu yazmıştı 6 kutu getirdi eczane yine bulursa getireceklermiş bakalım inşâAllah kullanmak nasip olur elimde bulunsun
Her kapalı tüpte hidrosalpenks yani sıvı olmuyor benim ilkin hiç ameliyat olmadan denedim tutmadı haberimiz yoktu hsg temiz dediler sonra bi dr şüphelendi 2. Hsgde sağ tüpte çıktı sol temiz deyip ameliyatta sadece sağı ve miyomlarımı aldıkar ikinci denemeyi yaptık tutmadı sonra memorial tekrar hsg istedi 3. Hsgde sol tüpte de sıvı oluşmuş dünya başıma yıkıldı filmi aldım elime artık resmî olarak doğal gebelik durumum yoktu Rabbime hamdolsun yine de sol tüp içinde tekrar ameliyat oldum ve hepsi açık ameliyat bütün iç organlarım birbirine yapışmış bağırsak tüpleri zor ayırdık dedi dr neyse ki tekrar hsg istemediler 3. Denemede tüplerden kurtulunca pozitif aldım her şerde bi hayır var derler tüpler varken tüp bebeği bile etkiliyormuş olumsuz yönde içindeki sıvı enfeksiyon olduğu için çok uzun yazdım canım kusura bakma 3. Denemem pozitifti ama kalp atışı durdu 3. Ayımızda maalesef 3 ay oldu kürtaj olalı şimdi 4. Transferim olacak donmuşlarla bu hafta olacak transfer nasipse
Aynen canım tahriştendir o diyorum ya ben de mahvolmuştum tiroid ilacını uyanır uyanmaz iç çok bekleme evden çıkmadan muhakkak bişeyler atıştır yumurta süt falan hazır bulantın yokken Allah'a emanet olun canım
Amin canım amin Rabbime emanet inşâAllah bizede nasip olur sizide korusun Rabbim sağlıkla al kucağına

Hayırlı olsun canım şimdiden. Allahım güzel haberler almanı, bize duyurmanı nasip etsin inşallah. Bu sefer kampa gitmek yok değil mi? :) havalar soğudu yat evinde dinlen güzelce :)
AMin elifim amin inşallah, Nası hatırlamışsın Canımsınnnöyle isterimki inan.. kamp yok ama akşam uçağım var. Önemli bir kongre var iş için,olmam gereken

HEr bir kelimene katılıyorum tatlım , öyle Haklısınki, hep birilerinin cebi dolmak zorunda o birileri yüzünden olan da bizlere oluyor. Çok iyi bilirim o sektörü . Çok oldu bırakalı 5 yıl çalışmışlığım var . (Ben de diyorum nie ısındım böyle çabuk sana :)) Ne diyeyim rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.

İçime bi nebze su serptin bir nebze canım ya allah razı olsun gerçekten. Mutluka her doktor iyidir ama tanımayınca ne diyeceğimi bilemedim. Alışmakla ilgili sanırım biraz Aşina olsaydım hiç olmazsa. Neyse inşşalah herşey dediğin gibi kolayca gerçekleşecek rabbim ol desin yeterki

Sakin olmaya çalış cnm gerçekten rahatla . Sen kastıkça düşünki o dA içerde kasılıyor . Onu rabbim korur merak etme . Güçlü kovboylar onlar :) rahatlatıcı şeyler yap kontrole kadar Allah’a emanrt ol

Ewet cnm Rabbim ol desin yeter ki.sen de rahat ol korkma tedirgin olma hiç.bol bol dua et cnm.yarın eğer duş alacaksan transferden önce kokulu duş jeli falan kullanma deodorant parfüm makyaj malzemesi falan kullanma cnm.hatta mümkünse 9 gün boyunca normal zeytinyağlı sabun kullan duşta,ben aktardan sabun almıştım onu kullanmıştım.kokulu şeyleri embriyolar sewmez demişlerdi.gönül hoca çok naiftir sakince yapar işini hatta oda pek parfüm kullanmıyoo sanırım transfer anında hatta daha fazla koruyucu kıyafet giymişti benim transferde.benden başka daha bi sürü kişi vardı cnm gönül hocanın transfer yaptığı.gönlünü ferah tut Allahın izniyle 9 gün sonra hayırlı haberlerini alalım hepbirlikte inşallah cnm.

Saol cnm Allah razı olsun herkesten.yarın kontrol akşamüstü.inşallah Rabbim hepimize hep ii ve sağlık haberlerini aldırsın Evlatlarımızın.

Elinin ugurlu olduğuna inanıyorum benim transferimi gönül hoca yapmıştı :)

AMin elifim amin inşallah, Nası hatırlamışsın Canımsınnnöyle isterimki inan.. kamp yok ama akşam uçağım var. Önemli bir kongre var iş için,olmam gereken
Biz de eşimle böyle gezmeleri küçük gezileri falan çok severiz de kamp ordan aklımda kaldı galiba :)
Uçak kongre falan Allahım bu sefer böyle denk getirmiş. Oyalanmış zaman geçmiş olursun belki de daha iyi. Yine de uçak çok uzun uçuş değildir inşallah ama arada kalk lavaboya git dolaşım olsun, güvenlik çıkışı geniş oluyor orayı iste bacaklarını uzatırsın :)
Kongrede de görevin ne bilmiyorum ama aşırı ayakta kalmamaya çalış, topuklu giyme hatta şık bir babet de iş görür :)
Hadi bakalım Allah yar ve yardımcın olsun.

Ah canım benim de içim ısındı sana. Burada özellikle bu grupta öyle samimi öyle tatlı insanlara rastladım ki çevremdeki bir çok insandan daha iyi geliyorsunuz bana. Buraya girmeyince rahat edemiyorum:)
Bizim sektör çok fena bir sektör, acımasız. Gerçi ben satış pazarlama tarafında değilim işin teknik kısmındayın ama sonuçta duyuyoruz görüyoruz. Hele dünya çapında bazı ilaç firmaları var ki sağlıkla falan hiç işleri yok. Tamamen piyasa şartlarını oluşturmak ve ceplerine akla hayale gelmeyecek paralar indirmek. Allah kötü kalplerden korusun tüm insanlığı. En küçük fırsat anında gözleri dönüyor.

Aa kokuya çok şaşırdım bilmiyodum, söylediğin çok iyi oldu cnm ya yine allah razı olsun senden de. Ben hiç dikkat etmedim diğerinde, bu kez elimden geldiğince Edicem, saolasın

Aa kokuya çok şaşırdım bilmiyodum, söylediğin çok iyi oldu cnm ya yine allah razı olsun senden de. Ben hiç dikkat etmedim diğerinde, bu kez elimden geldiğince Edicem, saolasın
Saol cnm ne demek,hepimizden Allah razı olsun inşallah.bişi diil cnm.parfüm -deodorant-takı-makyaj-duş jeli-oje ...daha aklıma gelmeyen bi sürü şey ağır kokulu ıslak mendiller-ağır kokulu kolonyalar falan tavsiye edilmiyoo.dediğim gibi ben aktardan sabun almıştım doğal olanından şu eğri büğrü duranlar varya.çalışıyorum bende mesela ama parfüm falan kullanmamıştım işe giderken o zaman transferden sonra.9 gün dayan cnm bişicik olmaz sürmeyince.beni son denemede odaya çıkardıklarında oradaki hemşire yarım saat yatman lazım tuvalet ihtiyacını sonra karşıla demişti.bekledim bekledim son 10 dakika geçmedi:) sıkışıklıktan sürgü istemiştim çatlıycaktım artık yani,sürgüye yaptım az bişi.sonra biraz daha yattım.sonra kalkıp lavaboya gitmiştim.eğer nasip ettiyse mevlam merak etme inşallah olur Allahın izniyle.neydi o cümle “Kısmet etmiş ise mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür..” Sen niyetini hayır tut cnm.Niyet hayır akıbet hayır olur inşallah Allahın izniyle.

Amin cnm amin inşallah.Hepimiz Allaha emanet olalım,Rabbim bizlere-hamişlere sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin,tedaviye başlayanlara başlayacaklara da Rabbim ilk önce pozitifi ardından da sağlıklı hayırlı bi hamilelik dönemini ve bebeklerini kucaklara almayı nasip etsin inşallah cnm.

Merhaba. Bu bahsettiğiniz rraporu nasıl alıyoruz?

canım genetik testinde herhangi bir sorun tespit edilemedi. Yumurtalar kaliteli 4 yumurtadan 3'ü 5. güne ulaşıyor. Fakat pgt de abuk sabuk kromozomlarda sıkıntı çıkıyor. Sonra da tranfer iptal vaziyet bu işte..
Sorunumuz aynı ben de bunu 7 kere yaşadım. Sabır diliyorum..

merhaba canım
öncelikle cok gecmıs olsın
ıs yerın musade ederse riskli gebelikten istersen bı sure rapor al
heyete gırmeden 10 gun iş görememezlik raporu alabılırsın aslında
o spekulum mu nedır plastık seyı nıye kullanmıslar anlamadım
durduk yere rahım agzını acmanın anlamı yok kı
cok bılıncsızce yapılmıs gıbı geldı
sadece normal bır pro ıle de bakabılırdıkı 10 haftalık gozkuo bebiş takvımınde öle bıle alttan muayene tehlıkelı
nacizane tavsiyem ambulansla goturuldugu hastane dısında gıt kendı doktoruna durumu anlat ve istiharat al canım
bebekde yorulduysa dinlen bi süre evde

Amin canım inşâAllah
Merhaba. Bu bahsettiğiniz rraporu nasıl alıyoruz?
merhaba ben kendi kadın doğumcuma çıkarttırdım özel hastane SGK geçiyor doktorunuz ilaçların girişini yapıyor PC'den, raporlama bölümüne gittim 15₺ verdim hemen çıktı devlet hastanesinde de çıkıyormuş ama prosedür nasıl işliyor bilmiyorum belki daha kolaydır

canım acını hatırlatmazsam neler yaptın neler yaşadınız şu an hangi aşamadasınız bilgi verir misin?
İlk 2 deneme tutmayınca 3. Ve 4. Denenemenin embriyoları (6 adet) ngs’ye gitti hepsi sağlıksız çıktı. 5. Denemede hastane değiştirdim ve ngs’siz transfer denediler, düşük oldu yani sağlıksız çıktı. 6. Ve 7. Denemelerde toplam 5 embriyo ngs’ye gitti hepsi sağlıksız çıktı. 8. Deneme mini tüp bebek yaptık ilk defa 5 embriyo oluştu ( bundan önce 1 denemede en fazla 4 embriyo 5. Güne ulaşmıştı) 5 embriyo ngs’ye gitti ve ilk defa 2 tanesi sağlıklı çıktı ve şu an hamileyim. 16 ekimde ilk muayene olacak kese ve kalp atışı dinlemeye gideceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…