- 15 Eylül 2012
- 8.436
- 6.897
- 398
Rapor dediğiniz ne oluyor canım böyle yıllık?
Canım çok şükür MâşâAllah iyi olsunda.. Rabbime emanet olsun.Canımsın ya hep takip ediyorsun sağolasın. Gittim kontrole. Önce bi anlayamadık sıkıştırmış kendini kesenin dibine doktorumun kalbine inecekti. Kadın benden çok daha tedirgin. Tüm süreçlerimde yanımda olduğu için geriliyor artık kadın.
Neysr sonra gördük çok şükür kalp atışını. Bir iki gün küçük çıktı ama kendini sıkıştırdığı için iyi ölçülemedi galiba. Neyse şimdilik iyi gibi bin şükür.
Rapor clexane ve crinone jel için çıkarmıştım clexane rapor çıkınca hiç fark vermiyoruz crinone de 20₺ kutu başına hemde rapor olunca aile hekimi de yazabiliyor geçen hafta tahliller için devlete gittin dr yazmadı raporu kim çıkarttıysa ona git dedi neymiş şuan hamile değilmişim beyin kanaması geçirirsem sorumlu olurmuş Allah korusun bide korkuttu beni üstelik gittim aile hekimi raporum var deyince yazdı 10 kutu yazmıştı 6 kutu getirdi eczane yine bulursa getireceklermiş bakalım inşâAllah kullanmak nasip olur elimde bulunsun
Her kapalı tüpte hidrosalpenks yani sıvı olmuyor benim ilkin hiç ameliyat olmadan denedim tutmadı haberimiz yoktu hsg temiz dediler sonra bi dr şüphelendi 2. Hsgde sağ tüpte çıktı sol temiz deyip ameliyatta sadece sağı ve miyomlarımı aldıkar ikinci denemeyi yaptık tutmadı sonra memorial tekrar hsg istedi 3. Hsgde sol tüpte de sıvı oluşmuş dünya başıma yıkıldı filmi aldım elime artık resmî olarak doğal gebelik durumum yoktu Rabbime hamdolsun yine de sol tüp içinde tekrar ameliyat oldum ve hepsi açık ameliyat bütün iç organlarım birbirine yapışmış bağırsak tüpleri zor ayırdık dedi dr neyse ki tekrar hsg istemediler 3. Denemede tüplerden kurtulunca pozitif aldım her şerde bi hayır var derler tüpler varken tüp bebeği bile etkiliyormuş olumsuz yönde içindeki sıvı enfeksiyon olduğu için çok uzun yazdım canım kusura bakma 3. Denemem pozitifti ama kalp atışı durdu 3. Ayımızda maalesef 3 ay oldu kürtaj olalı şimdi 4. Transferim olacak donmuşlarla bu hafta olacak transfer nasipseÇok geçmiş olsun gerçekten. Benim eşim de varikosel ameliyatı oldu ama değişen birşey olmadı. İlk denememizi yapmaya karar verdik.
Ben daha rahim filmi çektirmedim adetimi bekliyorum. Tüpler kapalı olma durumun da mı sıvı söz konusu olabiliyor. Bir arkadaşımın tek tüpü tıkalı da acaba sıvı mı var diye endişeleniyor. Galiba sıvı bebeğin tutunmasına engel oluyormuş.
Tedavi süreciniz hangi aşamada? Umarım herşey gönlünüzce olur.
Aynen canım tahriştendir o diyorum ya ben de mahvolmuştum tiroid ilacını uyanır uyanmaz iç çok bekleme evden çıkmadan muhakkak bişeyler atıştır yumurta süt falan hazır bulantın yokken Allah'a emanet olun canımSmear testi icin yaptırmıstım acımıstı ama girmişti bu sefer hic girmedi bile onlar zorladıkca ben sıktım bir de zaten panik gitmiştim ellerim titriyordu acıya dayanamadım. Jeli yaptım biraz kanlı geldi ama 2 kez ultrasonla bakıldı kanama alanı yok dendi herhalde tahriş olan kısımdan gelmiştir dmi
Amin canım amin Rabbime emanet inşâAllah bizede nasip olur sizide korusun Rabbim sağlıkla al kucağınaİ
İnşallah cnm.doğru diyosun yaşadıklarımız kolay değil Rabbim sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla bu imtihanlardan çıkmayı nasip etsin herbirimize inşallah.Allahım kimsenin elini kucağını boş bırakmasın,ewlatlarımızı sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.