Benim transferi de gönül hnm yapmıştıAyyy deme:) mutlu ettiniz vala şuan beni koşup kadının boynuna sarılcam:)
Maşallah gözün aydın. Zorlu yollardan geçmişsin sen de mutlu sona ilk adımı atmışsın. Allah hayırla sağlıkla nihayete erdirsin inşallahİlk 2 deneme tutmayınca 3. Ve 4. Denenemenin embriyoları (6 adet) ngs’ye gitti hepsi sağlıksız çıktı. 5. Denemede hastane değiştirdim ve ngs’siz transfer denediler, düşük oldu yani sağlıksız çıktı. 6. Ve 7. Denemelerde toplam 5 embriyo ngs’ye gitti hepsi sağlıksız çıktı. 8. Deneme mini tüp bebek yaptık ilk defa 5 embriyo oluştu ( bundan önce 1 denemede en fazla 4 embriyo 5. Güne ulaşmıştı) 5 embriyo ngs’ye gitti ve ilk defa 2 tanesi sağlıklı çıktı ve şu an hamileyim. 16 ekimde ilk muayene olacak kese ve kalp atışı dinlemeye gideceğiz..
İnşallah çok teşekkür ederim..Maşallah gözün aydın. Zorlu yollardan geçmişsin sen de mutlu sona ilk adımı atmışsın. Allah hayırla sağlıkla nihayete erdirsin inşallah
ay maşallah :) çok sevindim peki hep aynı kromozomlar da mı sıkıntı çıkıyordu? Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)İlk 2 deneme tutmayınca 3. Ve 4. Denenemenin embriyoları (6 adet) ngs’ye gitti hepsi sağlıksız çıktı. 5. Denemede hastane değiştirdim ve ngs’siz transfer denediler, düşük oldu yani sağlıksız çıktı. 6. Ve 7. Denemelerde toplam 5 embriyo ngs’ye gitti hepsi sağlıksız çıktı. 8. Deneme mini tüp bebek yaptık ilk defa 5 embriyo oluştu ( bundan önce 1 denemede en fazla 4 embriyo 5. Güne ulaşmıştı) 5 embriyo ngs’ye gitti ve ilk defa 2 tanesi sağlıklı çıktı ve şu an hamileyim. 16 ekimde ilk muayene olacak kese ve kalp atışı dinlemeye gideceğiz..
Çok geçmiş olsun. Insallah birdaha olmazKızlar sabah marmarayda fenalaştım bayılmışım işe de cok az yolum kalmıştı apar topar gözümü ambulansta actımtansiyonum 7ye 3 ölcülmüş biara ambulansta nabız cok zayıf dediler dedim ölüyorum herhalde. Elim ayağım uyuştu. Alttan muayene etmek istediler bi plastik alet sokmaya calıstılar sıktım herhalde kendimi girmedi nasıl cıglık attım sonra ultrasonla bebeğe baktılar hersey yolunda. Serum verdiler serum bitince tekrar tansiyon ölctüler 10a 5 cıktı. Sonra taburcu oldum cıkarken lavaboya gittim peçeteye kan geldi ağlayarak koştum yine baktılar cok sükür hersey yolunda ama o sokmaya calıstıkları plastik tahris etmis rahim ağzında biyer soyulmuş. Şimdi oturunca sızlıyor uzanıyorum. İşe de gidemedim. Şuan cok gözüm korkuyor yine bayılır mıyım diye. Doktor tansiyon düşüklüğüm oldugunu söyledi ama yapcak bisey de yok cok yalnız biryere gitme dedi nasıl mümkün olacaksa calısan insana
Valla ne diyim her çeşit vardı, düşükten bile daha çok canımı yaktı. Kompleks anöploidi, trizomi 13, mozaik monozomi8, mozaik turner sendromu, trizomi 7, monozomi 16 hatırladıklarım... umarım bu sorunu yaşayanlara umut olurum..ay maşallah :) çok sevindim peki hep aynı kromozomlar da mı sıkıntı çıkıyordu? Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
İnşallah bebeğin bu yaşadıklarınlarının hepsini unutturur sağlıkla kucağına alırsınValla ne diyim her çeşit vardı, düşükten bile daha çok canımı yaktı. Kompleks anöploidi, trizomi 13, mozaik monozomi8, mozaik turner sendromu, trizomi 7, monozomi 16 hatırladıklarım... umarım bu sorunu yaşayanlara umut olurum..
Çok sağol canım inşallahİnşallah bebeğin bu yaşadıklarınlarının hepsini unutturur sağlıkla kucağına alırsın
Çok geçmiş olsun ve gözün aydın canım peki bu embriyolarının kalitesi neydi bende pgt yaptırmadım o yüzden kalp atışı durdu ve kürtajla alındı genetiğe öyle gönderdik turner sendromu şimdi çokkk korkuyorum nasıl olacak diye 5aa kalitedeydi bir daha olma olasılığı çok az dediler ama şimdi sizinkileri okuyunca umudum azaldı ya yine sorun varsa deneme yanılma ile sağlıklıyı bulacaklar galiba maddi imkanımız anca tedaviye yeterli geldi Rabbim sonumuzu hayreylesinValla ne diyim her çeşit vardı, düşükten bile daha çok canımı yaktı. Kompleks anöploidi, trizomi 13, mozaik monozomi8, mozaik turner sendromu, trizomi 7, monozomi 16 hatırladıklarım... umarım bu sorunu yaşayanlara umut olurum..
Anadolu yakasını hiç bilmiyorum canım şişlide echomar var ben orada iki kere çekildim ki hastanede orayı öneriyor Anadolu şubesi varsa bi araştır istersenArkadaşlar İstabul Anadolu yakasında nerede rahim filmi çektirebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Nerdeyse hepsi gayet kaliteliydi, kaliteli olmaları sağlıklı olduklarının işareti değil maalesef.. şans işi bu, kimse benim gibi olmasın inşallah..Çok geçmiş olsun ve gözün aydın canım peki bu embriyolarının kalitesi neydi bende pgt yaptırmadım o yüzden kalp atışı durdu ve kürtajla alındı genetiğe öyle gönderdik turner sendromu şimdi çokkk korkuyorum nasıl olacak diye 5aa kalitedeydi bir daha olma olasılığı çok az dediler ama şimdi sizinkileri okuyunca umudum azaldı ya yine sorun varsa deneme yanılma ile sağlıklıyı bulacaklar galiba maddi imkanımız anca tedaviye yeterli geldi Rabbim sonumuzu hayreylesin
Yaaa cok üzüldüm kaç haftalıktı canım allah en kısa zamanda yenisini versin acını unuttursun inşallahBebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam benim mutlulugumda buraya kadarmıs
Oy kuzummmBebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam benim mutlulugumda buraya kadarmıs
Aynen öyle inşâAllah bu seferki sağlıklıdır siz kaç haftalık oldunuzNerdeyse hepsi gayet kaliteliydi, kaliteli olmaları sağlıklı olduklarının işareti değil maalesef.. şans işi bu, kimse benim gibi olmasın inşallah..
Merhaba cok tesekkur ederim kasık ağrım yok dememe ragmen ısrarla onu sokmaya calıstı zaten acile gittiğimde ilk daha doktor gelmemişti nöbetci hemsire baktı. Cok korktum muayeneden sonra kan görünce ama nasıl desem turuncu kırmızı arası ve bir anlık geldi peçeteye devamı da olmadı sadece jel böyle nokta nokta kırmızılı geldi o da bidaha olmadı. Hala içim huzursuz 2 hafta sonra 2li testim var onu bekliyorum dün alttan ultrasonu 2 kere yaptılar bi sıkıntı yok dediler bir süre gitmeyecegim rahatsız etmemek icin bebişi ama yüreğim sıkışıyor korkudan.merhaba canım
öncelikle cok gecmıs olsın
ıs yerın musade ederse riskli gebelikten istersen bı sure rapor al
heyete gırmeden 10 gun iş görememezlik raporu alabılırsın aslında
o spekulum mu nedır plastık seyı nıye kullanmıslar anlamadım
durduk yere rahım agzını acmanın anlamı yok kı
cok bılıncsızce yapılmıs gıbı geldı
sadece normal bır pro ıle de bakabılırdıkı 10 haftalık gozkuo bebiş takvımınde öle bıle alttan muayene tehlıkelı
nacizane tavsiyem ambulansla goturuldugu hastane dısında gıt kendı doktoruna durumu anlat ve istiharat al canım
bebekde yorulduysa dinlen bi süre evde
Evet ikisi de sağlıklı çıktı ngs’den. 5+6 yım.Aynen öyle inşâAllah bu seferki sağlıklıdır siz kaç haftalık oldunuz
MâşâAllah canım inşâAllah benimkiler de sağlıklıdır demek istedim hani sizinkiler temiz gelmiş ya :) benimkiler deneme yanılma olacağa benziyor o yüzden şansıma sağlıklısı denk gelse bariEvet ikisi de sağlıklı çıktı ngs’den. 5+6 yım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?