Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maşallah gözün aydın. Zorlu yollardan geçmişsin sen de mutlu sona ilk adımı atmışsın. Allah hayırla sağlıkla nihayete erdirsin inşallah

ay maşallah :) çok sevindim peki hep aynı kromozomlar da mı sıkıntı çıkıyordu? Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)

Çok geçmiş olsun. Insallah birdaha olmaz

ay maşallah :) çok sevindim peki hep aynı kromozomlar da mı sıkıntı çıkıyordu? Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Valla ne diyim her çeşit vardı, düşükten bile daha çok canımı yaktı. Kompleks anöploidi, trizomi 13, mozaik monozomi8, mozaik turner sendromu, trizomi 7, monozomi 16 hatırladıklarım... umarım bu sorunu yaşayanlara umut olurum..

Arkadaşlar İstabul Anadolu yakasında nerede rahim filmi çektirebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Kızlar uzun zaman oldu çok sık giremiyorum malasef toparlanmaya çalışıyorum en son yazdığımda kan vermiştim kan pıhlaşması için ondan sonra zaten olay üstüne olay falan vücüdüm dayanamadı galiba üzüntüye . grip oldum daha alttamadan malasef idrar yolu enfeksiyonu çok şiddetli agrılarım oldu ilk defa bu kadar çok ağrım oldu sık yaşadığım bişey ama devlette gittim adam ilaç bile vermedi eve gönderdi 2 gün agrı çekmek zorunda kaldım . tabi hemen düzgün bir üroloji doktoruna gittim enfeksiyon olduğu için piyeloseptyl ve cipro verdi eğer daha kötü bişey çıksaydı başka tedavi uygulacaktı şükür bunu sıkıntısız atlattık . üzüntüden oldu diye düşünüyorum tabi herşey Allahtan beterin beteri var neler geldi geçti inşallah en kısa zamanda alttacam keşke herşey daha bize kalsaydı özelimiz böle olmsaydı ne biliyim . neyse giremediğim için sizler nasılsınız ?

İnşallah bebeğin bu yaşadıklarınlarının hepsini unutturur sağlıkla kucağına alırsın

Çok geçmiş olsun ve gözün aydın canım peki bu embriyolarının kalitesi neydi bende pgt yaptırmadım o yüzden kalp atışı durdu ve kürtajla alındı genetiğe öyle gönderdik turner sendromu şimdi çokkk korkuyorum nasıl olacak diye 5aa kalitedeydi bir daha olma olasılığı çok az dediler ama şimdi sizinkileri okuyunca umudum azaldı ya yine sorun varsa deneme yanılma ile sağlıklıyı bulacaklar galiba maddi imkanımız anca tedaviye yeterli geldi Rabbim sonumuzu hayreylesin

Nerdeyse hepsi gayet kaliteliydi, kaliteli olmaları sağlıklı olduklarının işareti değil maalesef.. şans işi bu, kimse benim gibi olmasın inşallah..

Merhaba cok tesekkur ederim kasık ağrım yok dememe ragmen ısrarla onu sokmaya calıstı zaten acile gittiğimde ilk daha doktor gelmemişti nöbetci hemsire baktı. Cok korktum muayeneden sonra kan görünce ama nasıl desem turuncu kırmızı arası ve bir anlık geldi peçeteye devamı da olmadı sadece jel böyle nokta nokta kırmızılı geldi o da bidaha olmadı. Hala içim huzursuz 2 hafta sonra 2li testim var onu bekliyorum dün alttan ultrasonu 2 kere yaptılar bi sıkıntı yok dediler bir süre gitmeyecegim rahatsız etmemek icin bebişi ama yüreğim sıkışıyor korkudan.

Evet ikisi de sağlıklı çıktı ngs’den. 5+6 yım.
MâşâAllah canım inşâAllah benimkiler de sağlıklıdır demek istedim hani sizinkiler temiz gelmiş ya :) benimkiler deneme yanılma olacağa benziyor o yüzden şansıma sağlıklısı denk gelse bari Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…