- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Çok üzüldüm cnm ya ne denir ki Rabbim sabır versin...Bebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam benim mutlulugumda buraya kadarmıs
MâşâAllah canım inşâAllah benimkiler de sağlıklıdır demek istedim hani sizinkiler temiz gelmiş ya :) benimkiler deneme yanılma olacağa benziyor o yüzden şansıma sağlıklısı denk gelse bariRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Çookk teşekkür ederim.Anadolu yakasını hiç bilmiyorum canım şişlide echomar var ben orada iki kere çekildim ki hastanede orayı öneriyor Anadolu şubesi varsa bi araştır istersen
http://www.echomar.com/goeztepe-goruntuleme-ve-laboratuvar-iletisim
Bak Göztepe'de varmış bi ara istersen çekiyorlar mı rahim filmi diye
Biraz yazdıklarınızı okudum da çok geçmiş olsun biraz etkilendim sanırım. Ben de ilk denememi yapacağım.Nerdeyse hepsi gayet kaliteliydi, kaliteli olmaları sağlıklı olduklarının işareti değil maalesef.. şans işi bu, kimse benim gibi olmasın inşallah..
Bende ve eşimde genetik hiç bir sorun yok.Biraz yazdıklarınızı okudum da çok geçmiş olsun biraz etkilendim sanırım. Ben de ilk denememi yapacağım.
Tavsiyeleriniz var mı genetik testleri yaptırsak mı kromozom sayıları vs..
Genetikte hiç sorun yoksa da bu tarz sıkıntılar oluşabiliyor mu?
Teşekkür ediyorum.Bende ve eşimde genetik hiç bir sorun yok.
Sorun embriyolarımızda oluyor maalesef. Ama bu sizde de olacak demek değil. Hastaneler genelde ilk 2 deneme tutmazsa çiftlerde ve embriyolarda genetik test yaptırıyorlar. Eger maddi olarak rahatsanız bence ilk denemede yaptırmalısınız..
Daha önce tüp bebek denemedim ama mutlaka dr danışın hatta muayene olun eğer olumsuz bir durum oluşmuşsa riske aymayın. Embriyolarınız ne durumda bilmiyorum ama dondurtabiliyorsanız yapın. Sağlıklı bir şekilde bünyenize alın. Geçmiş olsun.Kızlar ben nedense daha transfer olmadan karamsarlığa kapıldım içim hiç rahat değil geçen sefer çatlatma iğnesinden sonra göğüslerim hassaslaşıp şişmişti birde bugün çok afedersiniz yeşilimsi akıntı gelmiş çok moralim bozuldu hiç bişey yoktu çokta dikkat ediyorum şimdiden bunlar çokkk canımı sıktı şu saatten sonra da yapılacak hiç bişey Yok sanırım
Çok teşekkürler canım Artık çok geç cumartesi transfer var olan oldu artık donmuş transfer bu 4. Denemem antibiyotik vermişlerdi herkese verilenden eğer bişey varsa inşâAllah o iyi gelir artık uğraşacak hiç gücüm kalmadı koşturmacalardan öyle yoruldum ki bide diyorum ki kaç kere muayene oldum bu hafta görürlerdi herhalde bişey var mı diye jele başladım belki de onun yan etkisidir karnımın alt taraflarında hafif sancı var çok kafaya takıyorum çok belkide hep bu yüzden stresten oluyorDaha önce tüp bebek denemedim ama mutlaka dr danışın hatta muayene olun eğer olumsuz bir durum oluşmuşsa riske aymayın. Embriyolarınız ne durumda bilmiyorum ama dondurtabiliyorsanız yapın. Sağlıklı bir şekilde bünyenize alın. Geçmiş olsun.
Benimde ilk iki denemem tutmadı genetik test istemediler bizden de. Tutmama nedenini tüplerimdeki sıkıntıya bağladılar artı miyomlara ilki 4aa ikincisi 3 aa transferdi hiç tutunma olmadı 3. Transferim 5 aa ilk defa tutundu ameliyattan sonra ama kaybettim maalesef şimdi çok korkuyorum Rabbim güç kuvvet versin hepimizeBende ve eşimde genetik hiç bir sorun yok.
Sorun embriyolarımızda oluyor maalesef. Ama bu sizde de olacak demek değil. Hastaneler genelde ilk 2 deneme tutmazsa çiftlerde ve embriyolarda genetik test yaptırıyorlar. Eger maddi olarak rahatsanız bence ilk denemede yaptırmalısınız..
Bence kendinizi biraz geri çekin. Gezinmeyin buralarda bir olumsuz haber insanı dine çekiyor. Sizin mi tüpleriniz alınmıştı tam hatırlayamadım ama mesela burada okudum şimdi acaba benim de tüplerim de sorun mu var hamile kalamadım diye düşünüp duruyorum ama benim sorun eşimde. Bende bu ay dr gittim meğerse akıntım varmış halbuki bana normal geliyordu antibiyotik verdi birde küçük küçük kistlerin var dedi ama pcodandır diye düşünüyorum rahim temiz dedi. Mesela bunları hep kafama takıyorum.Çok teşekkürler canım Artık çok geç cumartesi transfer var olan oldu artık donmuş transfer bu 4. Denemem antibiyotik vermişlerdi herkese verilenden eğer bişey varsa inşâAllah o iyi gelir artık uğraşacak hiç gücüm kalmadı koşturmacalardan öyle yoruldum ki bide diyorum ki kaç kere muayene oldum bu hafta görürlerdi herhalde bişey var mı diye jele başladım belki de onun yan etkisidir karnımın alt taraflarında hafif sancı var çok kafaya takıyorum çok belkide hep bu yüzden stresten oluyorağrı belkide büyüyen çikolata kistimdendir belkide miyomumdan belkide belkide. .. valla iyiden iyiye kafayı sıyırdığım doğrudur artık tevekkül vakti mevlam ne derse o hayırlısı ile versin inşâAllah arkadaşım gece gece sana denk geldim kusuruma bakma
Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. İyi beslen şimdi vücudunu kaldır ayağa. Antibiyotiğini faLaN bitmeden bırakma.Kızlar uzun zaman oldu çok sık giremiyorum malasef toparlanmaya çalışıyorum en son yazdığımda kan vermiştim kan pıhlaşması için ondan sonra zaten olay üstüne olay falan vücüdüm dayanamadı galiba üzüntüye . grip oldum daha alttamadan malasef idrar yolu enfeksiyonu çok şiddetli agrılarım oldu ilk defa bu kadar çok ağrım oldu sık yaşadığım bişey ama devlette gittim adam ilaç bile vermedi eve gönderdi 2 gün agrı çekmek zorunda kaldım . tabi hemen düzgün bir üroloji doktoruna gittim enfeksiyon olduğu için piyeloseptyl ve cipro verdi eğer daha kötü bişey çıksaydı başka tedavi uygulacaktı şükür bunu sıkıntısız atlattık . üzüntüden oldu diye düşünüyorum tabi herşey Allahtan beterin beteri var neler geldi geçti inşallah en kısa zamanda alttacam keşke herşey daha bize kalsaydı özelimiz böle olmsaydı ne biliyim . neyse giremediğim için sizler nasılsınız ?
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldümBebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam benim mutlulugumda buraya kadarmıs
Canım dur bakalım. Stresten karamsar oluyorsun. Ben de sın embriyoda hiç umutlu değildim.Kızlar ben nedense daha transfer olmadan karamsarlığa kapıldım içim hiç rahat değil geçen sefer çatlatma iğnesinden sonra göğüslerim hassaslaşıp şişmişti birde bugün çok afedersiniz yeşilimsi akıntı gelmiş çok moralim bozuldu hiç bişey yoktu çokta dikkat ediyorum şimdiden bunlar çokkk canımı sıktı şu saatten sonra da yapılacak hiç bişey Yok sanırım
Canım crinone başladığın andan itibaren rahimde ufak tefek ağrı yapıyor merak etme. Bu yan etkisi. Ben çok net bunu ayırt edebilmiştim. Özellikle ilk başlayınca yapıyor bende.Çok teşekkürler canım Artık çok geç cumartesi transfer var olan oldu artık donmuş transfer bu 4. Denemem antibiyotik vermişlerdi herkese verilenden eğer bişey varsa inşâAllah o iyi gelir artık uğraşacak hiç gücüm kalmadı koşturmacalardan öyle yoruldum ki bide diyorum ki kaç kere muayene oldum bu hafta görürlerdi herhalde bişey var mı diye jele başladım belki de onun yan etkisidir karnımın alt taraflarında hafif sancı var çok kafaya takıyorum çok belkide hep bu yüzden stresten oluyorağrı belkide büyüyen çikolata kistimdendir belkide miyomumdan belkide belkide. .. valla iyiden iyiye kafayı sıyırdığım doğrudur artık tevekkül vakti mevlam ne derse o hayırlısı ile versin inşâAllah arkadaşım gece gece sana denk geldim kusuruma bakma
Benimde ilk iki denemem tutmadı genetik test istemediler bizden de. Tutmama nedenini tüplerimdeki sıkıntıya bağladılar artı miyomlara ilki 4aa ikincisi 3 aa transferdi hiç tutunma olmadı 3. Transferim 5 aa ilk defa tutundu ameliyattan sonra ama kaybettim maalesef şimdi çok korkuyorum Rabbim güç kuvvet versin hepimize
Merhaba cok tesekkur ederim kasık ağrım yok dememe ragmen ısrarla onu sokmaya calıstı zaten acile gittiğimde ilk daha doktor gelmemişti nöbetci hemsire baktı. Cok korktum muayeneden sonra kan görünce ama nasıl desem turuncu kırmızı arası ve bir anlık geldi peçeteye devamı da olmadı sadece jel böyle nokta nokta kırmızılı geldi o da bidaha olmadı. Hala içim huzursuz 2 hafta sonra 2li testim var onu bekliyorum dün alttan ultrasonu 2 kere yaptılar bi sıkıntı yok dediler bir süre gitmeyecegim rahatsız etmemek icin bebişi ama yüreğim sıkışıyor korkudan.
Haklısın canım buraya girsem bi türlü girmesem bi türlüBence kendinizi biraz geri çekin. Gezinmeyin buralarda bir olumsuz haber insanı dine çekiyor. Sizin mi tüpleriniz alınmıştı tam hatırlayamadım ama mesela burada okudum şimdi acaba benim de tüplerim de sorun mu var hamile kalamadım diye düşünüp duruyorum ama benim sorun eşimde. Bende bu ay dr gittim meğerse akıntım varmış halbuki bana normal geliyordu antibiyotik verdi birde küçük küçük kistlerin var dedi ama pcodandır diye düşünüyorum rahim temiz dedi. Mesela bunları hep kafama takıyorum.
Senin rahat olman lazım. Kötü bir akıntı olsa muhakkak fark edilirdi. Bol bol dua artık.
Canım dur bakalım. Stresten karamsar oluyorsun. Ben de sın embriyoda hiç umutlu değildim.
İnşallah Allahım bu sefer sonuna kadar yüzünü güldürür canım. Akıntını va doktora söylersin sorunsa gerekirse sonraki aya kalır ama sanmıyorum. Sakin ol bol bol dua et. Dua etmek en güçlü en güzel yapabileceğimiz önlem. Allahım hayırlatçr nasip etsin inşallah canım.
Canım evet sebepsiz strese girdim dediğin gibi galiba jelden oldu bi kere gördüm öyle yeşilimsi yumurtlama akıntısı zaten bitti şu an sadece jel kalıntıları var ne kadar çok kendimizi dinliyoruz ya da ben bu tedavi de böyle oldum devam ederse yücel beye sorarım takibimi hep o yaptı çok sağol bu arada ben herkese güzin ablalık yapıyorum ama nedense kendime yetemiyorum :) benim güzin ablamda sen oldun iyi ki varsın Rabbim gönlünden geçen bütün hayırlı muratlarını nasip etsin şu mübarek cuma günü hürmetineCanım crinone başladığın andan itibaren rahimde ufak tefek ağrı yapıyor merak etme. Bu yan etkisi. Ben çok net bunu ayırt edebilmiştim. Özellikle ilk başlayınca yapıyor bende.
Hep Yücel Bey'e mi kontrol oldun? Aklına takılmasın sor istersen telefonla. Yumurtlama olduğu için akıntı da oluyor bayağı bu arada. Jelle birleşince de jel bazen geri yeşilimsi kahverengi de geliyor geri. Sor doktora sen yine de ama panik yapma. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım. Herşey güzel olacak inşallah
öyle oldu zaten hiç tedaviye başlamadan hsg çekildim toplamda üç kere çekildim benim durumum karışık birazcık tüplerimde sıvı vardı ve şişmişlerdi doktorun deyimiyle dolma kalem içindeki çubuk genişliğinde olurmuş tüpler benimkiler sosis gibi şişikti ve sosis diyorlar doktorlarda:) içindeki sıvı rahme akıp embriyoyu öldürüyormuş o yüzden aldırmak zorunda kaldım bi çok doktora gittim psikolojik olarak çok bunalıma girdim ama baktım ki olmuyor maalesef aldırdım ama ondandır mı bilmiyorum tüplerden kurtulunca pozitif almıştım Rabbim herkesin gönlüne göre versinÜzgünüm, umarım 4. Denemeniz son olur.
Hgs çekildiyse ( hgs tedaviye hiç başlamadan çekilmeli ) tüplerdeki sorunlar da halloluyor diye biliyorum, ayrıca tüp bebekte tüplerin içindeki süreç dışarıda gerçekleştirilip direkt rahme gönderiliyor embriyo. Yani tüplerle bağlantısı nedir bilemiyorum.. En kısa zamanda bebeğinize kavuşmanızı diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?