Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah sağlıklıdırlar, amin inşallah..

Nerdeyse hepsi gayet kaliteliydi, kaliteli olmaları sağlıklı olduklarının işareti değil maalesef.. şans işi bu, kimse benim gibi olmasın inşallah..
Biraz yazdıklarınızı okudum da çok geçmiş olsun biraz etkilendim sanırım. Ben de ilk denememi yapacağım.
Tavsiyeleriniz var mı genetik testleri yaptırsak mı kromozom sayıları vs..
Genetikte hiç sorun yoksa da bu tarz sıkıntılar oluşabiliyor mu?

Bende ve eşimde genetik hiç bir sorun yok.
Sorun embriyolarımızda oluyor maalesef. Ama bu sizde de olacak demek değil. Hastaneler genelde ilk 2 deneme tutmazsa çiftlerde ve embriyolarda genetik test yaptırıyorlar. Eger maddi olarak rahatsanız bence ilk denemede yaptırmalısınız..

Teşekkür ediyorum.

Kızlar ben nedense daha transfer olmadan karamsarlığa kapıldım içim hiç rahat değil geçen sefer çatlatma iğnesinden sonra göğüslerim hassaslaşıp şişmişti birde bugün çok afedersiniz yeşilimsi akıntı gelmiş çok moralim bozuldu hiç bişey yoktu çokta dikkat ediyorum şimdiden bunlar çokkk canımı sıktı şu saatten sonra da yapılacak hiç bişey Yok sanırım

Daha önce tüp bebek denemedim ama mutlaka dr danışın hatta muayene olun eğer olumsuz bir durum oluşmuşsa riske aymayın. Embriyolarınız ne durumda bilmiyorum ama dondurtabiliyorsanız yapın. Sağlıklı bir şekilde bünyenize alın. Geçmiş olsun.

Çok teşekkürler canım Artık çok geç cumartesi transfer var olan oldu artık donmuş transfer bu 4. Denemem antibiyotik vermişlerdi herkese verilenden eğer bişey varsa inşâAllah o iyi gelir artık uğraşacak hiç gücüm kalmadı koşturmacalardan öyle yoruldum ki bide diyorum ki kaç kere muayene oldum bu hafta görürlerdi herhalde bişey var mı diye jele başladım belki de onun yan etkisidir karnımın alt taraflarında hafif sancı var çok kafaya takıyorum çok belkide hep bu yüzden stresten oluyor ağrı belkide büyüyen çikolata kistimdendir belkide miyomumdan belkide belkide... valla iyiden iyiye kafayı sıyırdığım doğrudur artık tevekkül vakti mevlam ne derse o hayırlısı ile versin inşâAllah arkadaşım gece gece sana denk geldim kusuruma bakma

Benimde ilk iki denemem tutmadı genetik test istemediler bizden de. Tutmama nedenini tüplerimdeki sıkıntıya bağladılar artı miyomlara ilki 4aa ikincisi 3 aa transferdi hiç tutunma olmadı 3. Transferim 5 aa ilk defa tutundu ameliyattan sonra ama kaybettim maalesef şimdi çok korkuyorum Rabbim güç kuvvet versin hepimize

Bence kendinizi biraz geri çekin. Gezinmeyin buralarda bir olumsuz haber insanı dine çekiyor. Sizin mi tüpleriniz alınmıştı tam hatırlayamadım ama mesela burada okudum şimdi acaba benim de tüplerim de sorun mu var hamile kalamadım diye düşünüp duruyorum ama benim sorun eşimde. Bende bu ay dr gittim meğerse akıntım varmış halbuki bana normal geliyordu antibiyotik verdi birde küçük küçük kistlerin var dedi ama pcodandır diye düşünüyorum rahim temiz dedi. Mesela bunları hep kafama takıyorum.
Senin rahat olman lazım. Kötü bir akıntı olsa muhakkak fark edilirdi. Bol bol dua artık.

Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. İyi beslen şimdi vücudunu kaldır ayağa. Antibiyotiğini faLaN bitmeden bırakma.
İnşallah daha iyi olacaksın fiziksel ve ruhsal. Allah'a emanet ol canım

Bebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam benim mutlulugumda buraya kadarmıs
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Allah'ın takdiridir ne yapalım. Allahım en kısa sürede unuttursun yine mutluluğa dönüştürsün inşallah canım.
Başka embriyon varmıydı canım? Bi de kaç haftalıktı? Başka doktora da göründün mü?

Canım dur bakalım. Stresten karamsar oluyorsun. Ben de sın embriyoda hiç umutlu değildim.
İnşallah Allahım bu sefer sonuna kadar yüzünü güldürür canım. Akıntını va doktora söylersin sorunsa gerekirse sonraki aya kalır ama sanmıyorum. Sakin ol bol bol dua et. Dua etmek en güçlü en güzel yapabileceğimiz önlem. Allahım hayırlatçr nasip etsin inşallah canım.

Canım crinone başladığın andan itibaren rahimde ufak tefek ağrı yapıyor merak etme. Bu yan etkisi. Ben çok net bunu ayırt edebilmiştim. Özellikle ilk başlayınca yapıyor bende.
Hep Yücel Bey'e mi kontrol oldun? Aklına takılmasın sor istersen telefonla. Yumurtlama olduğu için akıntı da oluyor bayağı bu arada. Jelle birleşince de jel bazen geri yeşilimsi kahverengi de geliyor geri. Sor doktora sen yine de ama panik yapma. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım. Herşey güzel olacak inşallah

Üzgünüm, umarım 4. Denemeniz son olur.
Hgs çekildiyse ( hgs tedaviye hiç başlamadan çekilmeli ) tüplerdeki sorunlar da halloluyor diye biliyorum, ayrıca tüp bebekte tüplerin içindeki süreç dışarıda gerçekleştirilip direkt rahme gönderiliyor embriyo. Yani tüplerle bağlantısı nedir bilemiyorum.. En kısa zamanda bebeğinize kavuşmanızı diliyorum..

evet canım alttan muayene ettırme bosuna rahım agzı acılıyormus

Haklısın canım buraya girsem bi türlü girmesem bi türlü
Enfeksiyonu hafife alma bazen farkında olamıyoruz enfeksiyon geçince bi çok arkadaş doğal yolla hamile kalmıştı 7 Seneye yakındır kadınlar kulübünü takip ediyorum çok fazla vakaya şahit oldum hiç olmaz denilenleri olduran Rabbim var yeter ki ol desin asla umutsuzluğa kapılmadım Rabbim işini iyi yapan doktorlara denk getirsin ben çok çektim senelerce. Çapa bana "doğal yolla gebe kalabilir" yazısı verdi eşim o yüzden ameliyat oldu bendeki sıkıntı belli olmuş olsaydı adamcağız boşuna ameliyat olmayacaktı ki sayı iyiydi morfoloji 1-3 arası değişiyordu direk tüp yapılacaktı ve doğal deneme süresi verdiler oldu bitti hamdolsun iki kere ameliyat oldum aklıma gelmeyen sebeplerden Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin bu 4. Denemem ama bana göre 2. Deneme çünkü o kadar yanlış şeyler yaşadım ki Rabbim beterinden korusun. Rahim filminizi iyi bir yerde çektirdiyseniz sakın stres olmayın benim ilk filmim çok kötüydü ve yorumlamak tecrübe gerektiriyordu. Siz kaç yıllık evlisiniz Rabbim çok aratmasın inşâAllah çabucak kavuştursun evladınıza bütün isteyenlere

Canım evet sebepsiz strese girdim dediğin gibi galiba jelden oldu bi kere gördüm öyle yeşilimsi yumurtlama akıntısı zaten bitti şu an sadece jel kalıntıları var ne kadar çok kendimizi dinliyoruz ya da ben bu tedavi de böyle oldum devam ederse yücel beye sorarım takibimi hep o yaptı çok sağol bu arada ben herkese güzin ablalık yapıyorum ama nedense kendime yetemiyorum :) benim güzin ablamda sen oldun iyi ki varsın Rabbim gönlünden geçen bütün hayırlı muratlarını nasip etsin şu mübarek cuma günü hürmetine
öyle oldu zaten hiç tedaviye başlamadan hsg çekildim toplamda üç kere çekildim benim durumum karışık birazcık tüplerimde sıvı vardı ve şişmişlerdi doktorun deyimiyle dolma kalem içindeki çubuk genişliğinde olurmuş tüpler benimkiler sosis gibi şişikti ve sosis diyorlar doktorlarda:) içindeki sıvı rahme akıp embriyoyu öldürüyormuş o yüzden aldırmak zorunda kaldım bi çok doktora gittim psikolojik olarak çok bunalıma girdim ama baktım ki olmuyor maalesef aldırdım ama ondandır mı bilmiyorum tüplerden kurtulunca pozitif almıştım Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…