Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım merak etme o zaman kaşıntı kızarıklık da yoksa sorun değildir. Akıntı bayağı oluyordu bende transferi önceleri. Çamaşır hep ıslak oluyordu. Çamaşırını çok sık değiştir hiç ıslak kalmasın. Zaten hep pamuklu giy. Bol su iş kana kana şıkır lıkır :) zaten rulid kullanıyorsundur o da etki eder. Hiç korkma kötü düşünme. Hazırsın Allahımın izniyle.

İnsan kendini çok dinliyor çünkü çok hassaslaştık, tedirginiz yaşadıklarımızdan. Çok normal aslında. Ben de şu anda herşeyden tedirgin oluyorum. Doktorum da beni panikletiyor biraz. Çrş kontrole gittim kalp atışı kendi gözümle görmeme duymama rağmen ya bu niye kesenin ucuna sıkışmış vs bi tedirgin oldu sonra tamam dedi ama içimde kaldı şimdi 1 hafta dayanamayıp kesin yine gideceğim kalp atışı bakmaya. Zaten doktorumu çok seviyorum ama birlikte çok şey yaşadığımız için kadın bana artık profesyonel bakamıyor, bir yakınım gibi tedirgin oluyor. Ailem herkes bir panik zaten. Herkes benden kötü haber almaya alışmış son 3 yıldır, her an herkes eli yüreğinde bekliyor. Neredeyse en sakin eşim ve beniz yine de. Babam dün fırça attı 2 kere aramışlar niye geri aramamışım. E uyuyordum :)
Kuzenim aramış sesin miye böyle geliyor bişey mi oldu bak söyle hemen gelelim. Abim desen bay panik .. :)
Anlayacağın biz tabii ki tedirgin oluruz bu ortamda :)
Ama herşey Allahımın kontrolünde. O yüzden kendimize de çevremize de laf geçirmeliyiz biraz. Allah bize o yavruları yazdıysa önünde dağlar tepeler kimseler duramaz, yazmadıysa tüm galaksiler birleşse yardıma gelse olmaz. Bitti.
O yüzden hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her zaman. Sen iyi hissedeceksen ben güzin abla da olurum teyze nene de olurum :)
Öpüyorum bugünü manevi güzel geçir canım, ben de dua edeceğim sana. Fiziksel de uzan dinlen bana dinlenmek çok iyi gelmişti transfer öncesinde. Çok rahattım transfer anı, Günseli Hnm yapmıştı, aslında başkasını istiyordum ama ona bile karışmadım önüme çıkan herşeye tamam dedim. Günseli Hanım maşallah ne kadar rahat vücudunuz şu anda, çok rahat taktık ve transfer yapıyoruz dedi. Gerçi embriyoma laf attı pek umutsuz gönderdi minnoşu oraya ama Allah ol dedi ve bitti!
Ay çok uzun yazdım, çok özür dilerim herkesten..coştum azıcık.

Strongmom_ ben 3 yıllık evliyim. 2 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor. Eşimin sayısı iyi ileri haraket çok kötü morfoloji senin gibi 1/3 arası gidipgeliyor. Dr ileri hız olmadığı için olmuyor diyorlar. Gitmedik ürolog dökmedik paralar kalmadı diyebilirim. Sırf doğal olsun diye ama olmuyor demek ki olmayınca olmuyor. Şimdi tüp bebeğe hazırlanıyorum. Rahim filmini nerede çektirmemi önerirsin?
Bir de tüp bebek öncesi dr takviye vitamin antioksidan tarzı takviyeler veriyorlar mı? Eşine ve sana?

Çok teşekkür ederim canım desteğin için çok sağol İnan ki şu tedaviden hiç kimsenin haberi Yok bende artık yoruldum herkes bizi düşünüyor sağ olsunlar ama herkese ayrı ayrı anlatılmıyor kızkardeşlerim annem dahil bilmiyor sadece görümcem biliyor oda burda beni idare etmesi açısından aile şehir dışında zaten o yüzden söylemedim inşâAllah pozitif alırsam iyice kesinleşene kadar ilk üç ay hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum Rabbim nasip ederse.

Beni bu akşam arayacaklarmış transfer saati ve kimin transfer edeceği bilgisi için açıkçası Günseli hanımı hiç istemiyorum nedense :) inşâAllah hangisi hayırlısı ise o denk gelsin eşim takıntılı bu konularda ben geçen sefer kim olursa olsun demiştim yücel bey denk gelmişti kalbim de ondan yanaydı yine yücel bey olsun istiyorum nedense bu sefer biraz incelemeye aldım

Sende çok tedirginsin biliyorum içini ferah tut. Minnoş utangaç olacak belli ki annesi :) ultrasonda çok gözükmek istemiyor :)hep duamdasın canım her namazımda. Rabbim sana bağışlayacak yavrunu inşâAllah

Kız kardeşimin eşinde de aynı değerler mevcuttu ilki tüp bebekti ikinciye normal hamile kaldı seninde olur doğal olarak ama zaman alabilir en iyisi tüp bebek ikinci doğal gelirse gelsin fazla bekleyemiyoruz:) hiç rahim filmi çekilmedin mi şimdiye kadar o olmadan hiç bişey için başlanmaz tedavi olarak ben echomarı öneririm ağrısız sızısız

Canımsın Allah razı olsun duaların için. Sende bendesin merak etme :)

Ben ilk transferde yücel bey veya semra hnm istedim, semra hnm yaptı tutmadı.
Günseli Hnm a bi kere muayeneye denk geldim yıldızım tutmadı benim de kaba bir laf etmişti kalbim kırılmıştı. Neysr ama 2. Transferde aradılar günseli dediler eşimle bi durduk dedik ki neyse o hiç karıştırmayalım kısmeti kurcamalamayslım dedik. Dediğim gibi transferde aşırı rahattım o transfer anında bile bana embriyonuz kalitesi iyi ama ili kez dondur çöz hırpalanmış ama napalım elimizde sonuçta var ve transfer edeceğiz dedi. Embriyoloji de benzer şeyler söyledi o gün, negatif görüşmesinde semra hoca bile bunu söyledi ama daha çok durumu anlatmak içindi ve daha kibar dile getirdi bunu tabii ki. Yücel Hoca tanii ki en kibar hali ile söyledi bunu kontrolde ama biz umutsuzuz diye kızdı hayır ben çok umutluyum dedi Allah razı olsun moralimizi toparladı. En inanan O idi :)
O yüzden çok da takılma transferi kim yapacak vs. Yücel bey bile demişti transfer en kolay aşama gerçekten hiç önemli değil kimin yaptığı diye.
Gönlünü ferah tut canım.

Ama benim eşimin aşırı düşük belki eniştenin o kadar düşük değildir. Bizde 154 milyon sperm var ama sadece %7si ileri haraket %93ü haraketsiz.
Maalesef çekilmedim eşimde sorun olduğu için benim değerlerime bakıp gönderdiler folikasit tarzı şeyler bile vermediler bende kendi kendime başladım birşeyler.

Canım benim Allah razı olsun duaların için Doğru aslında transfer en kolayı onlara göre ama işte yücel bey çok pozitif hep duymak istediklerimizi söylüyor olumlu konuştuğu içinde Rabbim hep yardım ediyor negatif konuştukça negatifi çağırıyoruz sanki benim kendi düşüncem hep pozitif düşünelim o zaman :)
Nasıl film istememişler senden canım ya rahim şekli en iyi onda gözüküyor moralini bozmak için söylemiyorum ama film muhakkak olsun elinde için rahat eder hem eşinizde de bence çok sorun yok canım zaten bi tane sperm lazım bize bi tane de yumurta :) film çekildikten sonra bile hamile kalanlar var en kısa zamanda çekil filmini canım inşâAllah hayırlı sonuçlarla gelirsin ilk başlarda bende çok tedirgindim ama bi kere bu işlerin içine girince artık herşey sana olağan geliyor kalbini ferah tut herşey güzel olacak inşâAllah

Strongmom_ cnm benim buraya yazmaya birliktemi başladık yoksa sen benden sonramı tam hatırlamıyorum ama yaşadıklarımızı az buçuk burdaki herkes biliyor yazdıklarımız kadarını.bazı imtihanlar ağır oluyor ama mükafatıda güzel oluyor,Rabbim bu imtihanlardan mükafatlarla hayırlı ve güzel bi şekilde çıkmayı nasip etsin hepimize cnm.herkesin sorununa derdine elinden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorsun o yüzden çok sewiyorum seni,ben de sırf acaba birilerine yardımım olurmu diye yada bazen dünkü gibi bi durumda yardım almak rahatlamak dertleşmek için hala daha giriyorum buraya cnm.Burdaki herkesin pozitif ve mutlu haberlerini alınca o günüm daha mutlu geçiyor.Dualarımız hepimiz için.Rabbim ellerimizi kucaklarımızı boş bırakmasın ,selamate çıkarsın yardım etsin inşallah.Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Transferi kimin yapacağı konusuna çok takılma cnm.3. Deneme memorialdaki ilkti Emre bey yapmıştı tuttu ama kürtaj olduk malesef.4.deneme memorialdaki ikincide aradılar gönül hoca doktorunuzmuş o olacak dediler direttim defalarca arayıp zar zor Semra hocanın olmasını sağladık ama transfer tutmadı.5.deneme memorialdaki üçüncüde gönül hoca yapacak dendi takip doktorum bütün denemelerde hep oydu çünkü,bu sefer ne denirse öyle kalsın dedik çok şükür bin şükür Rabbime.Kalbini ferah tut,Rabbime teslimiyet vakti.Hayır düşün hayır olsun cnm.Allahın izniyle ilk önce pozitif haberini alalım sonrada hayırla sağlıkla dewam ettiğinin inşallah.Hadi bakalım bugün dinlen bol bol dua et,yarına çok güçlü ve mutlu uyan ve hayırlı haberlerini bize duyur inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. İyi beslen şimdi vücudunu kaldır ayağa. Antibiyotiğini faLaN bitmeden bırakma.
İnşallah daha iyi olacaksın fiziksel ve ruhsal. Allah'a emanet ol canım

Çok sağol tatlım amin cümlemizi bu günlerde geçicek inşallah . öyle öyle allah razı olsun çok teşekkür ederim ilgin için . sende canım Allah 'a emanet ol allah razı olsun senden .

O ozlemygt cnm nasılsın Allahın izniyle atlattın transferi hadi bakalım hayırlı haberlerini alalım inşallah 9 gün sonra.
Selam kızlar E Elifellam Strongmom_ allah razı olsun merak eden tüm arkadaşlardan. Biliyorsunuz kongrem vardı çok yoğun geçior yazamadım. Transferim oldu çok şükür, umut hoca ve gönül hoca birlikte girdi. Gönül hoca ne kadar eğlenceli ne kadar rahat poziitf bir doktormuş. :) hep sohbet etti , sektör kongreden falan transfer hakkınd ada bilgi verdi. Ama katarer girerken canım yandı.aklım çıktı, kısa sürdü . Özür diledi bunun için cnm ya. Benim rahim küçük tek tüpüm de doğuştan gelişmediği için zor oluyor bu durumları yücel hocayla konuştuklarını haberi olduğunu söyledi .takip doktorum yücel bey benim. Hatta transferi o yapamayacak dediklerinde aramıştım Nası olacak falan die sen merak etme konuşurum demiştim Rahatlamı mı istedi. Herkes olumlu pozitif yani aksi bir şey olmadı çok şükür .
Buarada Hemşire idrar muayenesinde 1,5 bardak boşalt dedi sonra 2,5 Gönül hanım boşalttırdı geldim eee kalmamış dediler:)) herkes kahkahalarla:) ama tekrar içmeme de gerek duymadılar . Artık rabbime emanet umarım yüce mevlam ikimize de sahip çıkar bu yoğunluğumda. Artık beklemedeyim kızçelerim aklına geldiğim dua ederse manevi rahatlatırsın beni .

E Elifellam canım sen de endişe etme bak be güzel iyi anlalıormussunuz hekimle de . Sakin olalım. Tadını çıkaralım bence

Strongmom_ sen nie kapıldın bu durumlara dut hele bi transferin olsun üzülsen de düşünsen de sonucu değiştiremeyiz o yüzden günlerini zehir etme kendine bol bol dua oku ki rahatlarsın seni . Ve düşünmemeye çalışşş:)

Canım MâşâAllah hadi bakalım hayırlısı olsun
Dün biraz kötü hissediyordum kendimi bugün burada kızlarla konuşunca iyi geldi Rabbim büyük biz ne yaparsak yapalım dediğin gibi sonuç değişmeyecek hakkımızdan hayırlısı olsun

Ablacım hayırlı olsun allah inşallah tez zamanda güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah kalbim isteyen herkesle O ozlemygt
Strongmom_ canımm herşey çok mu çok güzel olucak inşallah ben inanıyorum güzel haberlerini duyarız inşallah şsansın bol olsun Allah hep yanında olsun

Canım ne güzel yazmışsın bende seni çok sevdim kalp kalbe karşı
Artık oluruna bıraktım hakkımızdan hayırlısı bütün dualarına amin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimize olsun inşâAllah
Bugün sabah 6da kalktım bazaları düzenliyorum kendimi işe verdim toparlamaya çalışıyorum stresten hiç düzgün uyuyamadım ama şimdi iyiyim hamdolsun inşâAllah güzel haberler vermek nasip olur

Amin inşâAllah canım

İnş
Amin inşalllah cnm Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.Güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle inşallah.

Hayırlı olsun canım transferin inşallah tutunur sağlıkla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…