Haklısın canım buraya girsem bi türlü girmesem bi türlü
Enfeksiyonu hafife alma bazen farkında olamıyoruz enfeksiyon geçince bi çok arkadaş doğal yolla hamile kalmıştı 7 Seneye yakındır kadınlar kulübünü takip ediyorum çok fazla vakaya şahit oldum hiç olmaz denilenleri olduran Rabbim var yeter ki ol desin asla umutsuzluğa kapılmadım Rabbim işini iyi yapan doktorlara denk getirsin ben çok çektim senelerce. Çapa bana "doğal yolla gebe kalabilir" yazısı verdi eşim o yüzden ameliyat oldu bendeki sıkıntı belli olmuş olsaydı adamcağız boşuna ameliyat olmayacaktı ki sayı iyiydi morfoloji 1-3 arası değişiyordu direk tüp yapılacaktı ve doğal deneme süresi verdiler oldu bitti hamdolsun iki kere ameliyat oldum aklıma gelmeyen sebeplerden Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin bu 4. Denemem ama bana göre 2. Deneme çünkü o kadar yanlış şeyler yaşadım ki Rabbim beterinden korusun. Rahim filminizi iyi bir yerde çektirdiyseniz sakın stres olmayın benim ilk filmim çok kötüydü ve yorumlamak tecrübe gerektiriyordu. Siz kaç yıllık evlisiniz Rabbim çok aratmasın inşâAllah çabucak kavuştursun evladınıza bütün isteyenlere
Canım evet sebepsiz strese girdim dediğin gibi galiba jelden oldu bi kere gördüm öyle yeşilimsi yumurtlama akıntısı zaten bitti şu an sadece jel kalıntıları var ne kadar çok kendimizi dinliyoruz ya da ben bu tedavi de böyle oldum devam ederse yücel beye sorarım takibimi hep o yaptı çok sağol bu arada ben herkese güzin ablalık yapıyorum ama nedense kendime yetemiyorum :) benim güzin ablamda sen oldun iyi ki varsın Rabbim gönlünden geçen bütün hayırlı muratlarını nasip etsin şu mübarek cuma günü hürmetine
öyle oldu zaten hiç tedaviye başlamadan hsg çekildim toplamda üç kere çekildim benim durumum karışık birazcık tüplerimde sıvı vardı ve şişmişlerdi doktorun deyimiyle dolma kalem içindeki çubuk genişliğinde olurmuş tüpler benimkiler sosis gibi şişikti ve sosis diyorlar doktorlarda:) içindeki sıvı rahme akıp embriyoyu öldürüyormuş o yüzden aldırmak zorunda kaldım bi çok doktora gittim psikolojik olarak çok bunalıma girdim ama baktım ki olmuyor maalesef aldırdım ama ondandır mı bilmiyorum tüplerden kurtulunca pozitif almıştım Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Canım merak etme o zaman kaşıntı kızarıklık da yoksa sorun değildir. Akıntı bayağı oluyordu bende transferi önceleri. Çamaşır hep ıslak oluyordu. Çamaşırını çok sık değiştir hiç ıslak kalmasın. Zaten hep pamuklu giy. Bol su iş kana kana şıkır lıkır :) zaten rulid kullanıyorsundur o da etki eder. Hiç korkma kötü düşünme. Hazırsın Allahımın izniyle.
İnsan kendini çok dinliyor çünkü çok hassaslaştık, tedirginiz yaşadıklarımızdan. Çok normal aslında. Ben de şu anda herşeyden tedirgin oluyorum. Doktorum da beni panikletiyor biraz. Çrş kontrole gittim kalp atışı kendi gözümle görmeme duymama rağmen ya bu niye kesenin ucuna sıkışmış vs bi tedirgin oldu sonra tamam dedi ama içimde kaldı şimdi 1 hafta dayanamayıp kesin yine gideceğim kalp atışı bakmaya. Zaten doktorumu çok seviyorum ama birlikte çok şey yaşadığımız için kadın bana artık profesyonel bakamıyor, bir yakınım gibi tedirgin oluyor. Ailem herkes bir panik zaten. Herkes benden kötü haber almaya alışmış son 3 yıldır, her an herkes eli yüreğinde bekliyor. Neredeyse en sakin eşim ve beniz yine de. Babam dün fırça attı 2 kere aramışlar niye geri aramamışım. E uyuyordum :)
Kuzenim aramış sesin miye böyle geliyor bişey mi oldu bak söyle hemen gelelim. Abim desen bay panik .. :)
Anlayacağın biz tabii ki tedirgin oluruz bu ortamda :)
Ama herşey Allahımın kontrolünde. O yüzden kendimize de çevremize de laf geçirmeliyiz biraz. Allah bize o yavruları yazdıysa önünde dağlar tepeler kimseler duramaz, yazmadıysa tüm galaksiler birleşse yardıma gelse olmaz. Bitti.
O yüzden hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her zaman. Sen iyi hissedeceksen ben güzin abla da olurum teyze nene de olurum :)
Öpüyorum bugünü manevi güzel geçir canım, ben de dua edeceğim sana. Fiziksel de uzan dinlen bana dinlenmek çok iyi gelmişti transfer öncesinde. Çok rahattım transfer anı, Günseli Hnm yapmıştı, aslında başkasını istiyordum ama ona bile karışmadım önüme çıkan herşeye tamam dedim. Günseli Hanım maşallah ne kadar rahat vücudunuz şu anda, çok rahat taktık ve transfer yapıyoruz dedi. Gerçi embriyoma laf attı pek umutsuz gönderdi minnoşu oraya ama Allah ol dedi ve bitti!
Ay çok uzun yazdım, çok özür dilerim herkesten..coştum azıcık.