- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Allah razı olsun. İyi kalplilerinin mükafatını alırsın inşallah.Canım benim Allah razı olsun duaların içinDoğru aslında transfer en kolayı onlara göre ama işte yücel bey çok pozitif hep duymak istediklerimizi söylüyor olumlu konuştuğu içinde Rabbim hep yardım ediyor negatif konuştukça negatifi çağırıyoruz sanki benim kendi düşüncem hep pozitif düşünelim o zaman :)
Nasıl film istememişler senden canım ya rahim şekli en iyi onda gözüküyor moralini bozmak için söylemiyorum ama film muhakkak olsun elinde için rahat eder hem eşinizde de bence çok sorun yok canım zaten bi tane sperm lazım bize bi tane de yumurta :) film çekildikten sonra bile hamile kalanlar var en kısa zamanda çekil filmini canım inşâAllah hayırlı sonuçlarla gelirsin ilk başlarda bende çok tedirgindim ama bi kere bu işlerin içine girince artık herşey sana olağan geliyor kalbini ferah tut herşey güzel olacak inşâAllah
Amin canım Rabbim kolaylıklar, maddi manevi güç versinAllah razı olsun. İyi kalplilerinin mükafatını alırsın inşallah.
En kısa zaman da çektireceğim yaptırmadan başlamam zaten. Çok sağol.
Cümlemizden razı olsun inşallah canım.Çok sağol tatlım amin cümlemizi bu günlerde geçicek inşallah . öyle öyle allah razı olsun çok teşekkür ederim ilgin için . sende canım Allah 'a emanet ol allah razı olsun senden .
Canım maşallah synen transfer günün gibi pozitif ve bol kahkahalı geçir bu günleri. Duanı da ettin mi Allah'ın izniyle herşey güzel olur.Selam kızlar E ElifellamStrongmom_ allah razı olsun merak eden tüm arkadaşlardan. Biliyorsunuz kongrem vardı çok yoğun geçior yazamadım. Transferim oldu çok şükür, umut hoca ve gönül hoca birlikte girdi. Gönül hoca ne kadar eğlenceli ne kadar rahat poziitf bir doktormuş. :) hep sohbet etti , sektör kongreden falan transfer hakkınd ada bilgi verdi. Ama katarer girerken canım yandı.aklım çıktı, kısa sürdü . Özür diledi bunun için cnm ya. Benim rahim küçük tek tüpüm de doğuştan gelişmediği için zor oluyor bu durumları yücel hocayla konuştuklarını haberi olduğunu söyledi .takip doktorum yücel bey benim. Hatta transferi o yapamayacak dediklerinde aramıştım Nası olacak falan die sen merak etme konuşurum demiştim Rahatlamı mı istedi. Herkes olumlu pozitif yani aksi bir şey olmadı çok şükür .
Buarada Hemşire idrar muayenesinde 1,5 bardak boşalt dedi sonra 2,5 Gönül hanım boşalttırdı geldim eee kalmamış dediler:)) herkes kahkahalarla:) ama tekrar içmeme de gerek duymadılar . Artık rabbime emanet umarım yüce mevlam ikimize de sahip çıkar bu yoğunluğumda. Artık beklemedeyim kızçelerim aklına geldiğim dua ederse manevi rahatlatırsın beni .
E Elifellam canım sen de endişe etme bak be güzel iyi anlalıormussunuz hekimle de . Sakin olalım. Tadını çıkaralım bence
Strongmom_ sen nie kapıldın bu durumlara dut hele bi transferin olsun üzülsen de düşünsen de sonucu değiştiremeyiz o yüzden günlerini zehir etme kendine bol bol dua oku ki rahatlarsın seni . Ve düşünmemeye çalışşş:)
Binlerce kez amin cnm rabbim göstersin o günleri isteyen herkese inşşalahHayırlı olsun canım transferin inşallah tutunur sağlıkla..
Amin amin çokça amin elifimmm yaCanım maşallah synen transfer günün gibi pozitif ve bol kahkahalı geçir bu günleri. Duanı da ettin mi Allah'ın izniyle herşey güzel olur.
Memorial'in bu disiplinini seviyorum işte. Yücel Bey'in seni takip etmesi, diğer doktora özel bilgi vermesi vs çok güven veren çok hoş hareketler. Allah hepsinden razı olsun, varsa onların da muratları ersinler inşallah.
Şimdi sırayla senden veStrongmom_ dan güzel haberler bekliyoruz inşallah.
Allahım nolur sevinçlerde buluştur bizi şu kızların haberiyle:)
Öpüyorum sizi
Canım tekrar çok geçmiş olsun. Allahım tez zamanda karlanarak mutluluk hayırlar versin inşallah.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz ağrım var ama inanıyorum bu günlerde geçicek şimdi sizlere bi sorum olucak benim geride dondurulmuş embiriyolarim var tekrar böyle bir durum yasamamak adına pgt yaptırmak istiyorum ama Semra hoca dondurulmus olanları çözüp pgt yapilmasını pek doğru bulmuyor aranızda dondurulmuslara pgt yaptırıp sonuç alan varmı? Yoksa acikcasi baştan tedavi olmayi düşünüyorum Geride kalanların da yine böyle sonuç verecegini düşünüyorum
İlk hamileliğim kromozom bozukluğu sebebiyle kürtajla sonuçlandı. Kalan 3 embriyo vardı, 2 sene önceydi .Semra hoca onlara pgt yapalım demişti. Onlardan biri sağlıklı geldi tuttu ama ikiye bölündü ikiz oldu. İkiz gebelikten dolayı bi sebepten kaybettik.. Ama kalitede bir düşüş olmamıştı öneren de Semra hoca nın kendisiydi. Ama şimdi farklı araştırmalar olmuştur artık önermiyorlardır bilmiyorum. Gidip bir görüşmek gere.. Allah yardımcın olsun inşallah kendini çabucak toplarsın..Kızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz ağrım var ama inanıyorum bu günlerde geçicek şimdi sizlere bi sorum olucak benim geride dondurulmuş embiriyolarim var tekrar böyle bir durum yasamamak adına pgt yaptırmak istiyorum ama Semra hoca dondurulmus olanları çözüp pgt yapilmasını pek doğru bulmuyor aranızda dondurulmuslara pgt yaptırıp sonuç alan varmı? Yoksa acikcasi baştan tedavi olmayi düşünüyorum Geride kalanların da yine böyle sonuç verecegini düşünüyorum
Gerçekten yücel bey çok ilgili ameliyatımı başka hastanede olmama rağmen doktorumla görüşmek istediğini söyledi ve telefonla görüştüler bi kaç bişey söyledi açık ameliyat artı histeroskopi olmuştum histeroskopi ile ile bilgi verdi şöyle yapın yanlardan genişletin falan tabi bide benim yanımda değil ikisi müsait oldukları bi zamanda konuşmuşlar Rabbim binlerce kez razı olsun amin omlarında ne duası varsa Rabbim kabul eylesinCanım maşallah synen transfer günün gibi pozitif ve bol kahkahalı geçir bu günleri. Duanı da ettin mi Allah'ın izniyle herşey güzel olur.
Memorial'in bu disiplinini seviyorum işte. Yücel Bey'in seni takip etmesi, diğer doktora özel bilgi vermesi vs çok güven veren çok hoş hareketler. Allah hepsinden razı olsun, varsa onların da muratları ersinler inşallah.
Şimdi sırayla senden veStrongmom_ dan güzel haberler bekliyoruz inşallah.
Allahım nolur sevinçlerde buluştur bizi şu kızların haberiyle:)
Öpüyorum sizi
Canım çok geçmiş olsun hatırlarsan haziran ayında yaşadım aynısını çok zor gerçekten biz semra hanım ve yücel beyle görüşme yaptık tavsiye etmediklerini söylediler biz kürtaj olduktan sonra genetiğe gönderdik keşke sende gönderseydin sebebini öğrenmiş olurdun benimkinde kromozom bozukluğu çıktı maalesef ama tekrar eden bi bozukluk değil dediler pgt çok maliyetli ama bu durumlarda çok zorKızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz ağrım var ama inanıyorum bu günlerde geçicek şimdi sizlere bi sorum olucak benim geride dondurulmuş embiriyolarim var tekrar böyle bir durum yasamamak adına pgt yaptırmak istiyorum ama Semra hoca dondurulmus olanları çözüp pgt yapilmasını pek doğru bulmuyor aranızda dondurulmuslara pgt yaptırıp sonuç alan varmı? Yoksa acikcasi baştan tedavi olmayi düşünüyorum Geride kalanların da yine böyle sonuç verecegini düşünüyorum
Ben genetik incelemeye gönderecektım ama kürtaj olduğum yer direk parçayı patolojiye göndermiş muhtemelen kurtajdan 2 yada 3 ay sonra baslayabilicem tedaviye ozamana kadar elimdeki embiriyolara dediğin gibi pgt yaptirayim Allahdan umut kesilmezCanım tekrar çok geçmiş olsun. Allahım tez zamanda karlanarak mutluluk hayırlar versin inşallah.
Öncelikle canım bu düşük kürtajdan sonra genetik incelemeye gönder bence. 500 tl falandı geçen sene ben düşüğümü göndermiştim. Ama memorial değil dışarda bir genetik merkezi.
Ordan 15-20 güne hatta daha kısa zamanda yanıt gelir herhalde. Ordan gelecek bilgi herşey demek değil ama elinde bir veri olur ilerisi için. Sen ve eşine genetik testler yapılmıştır, kromozamal bir sıkıntı yoktur inşallah.
Sonra da elinde embriyo varken neden yeni tedaviye başlayasın ki 1-2 taneye pgt yaptırırdım ben senin yerinde olsaydım. Ben benzer şöyle bir durum yaşadım canım. 8 embriyo oluştu, ben de genetik sıkıntı translokasyon var,2 tane sağlıklı geldi çok Şükür. Temmuz'da çok umutluyduk biz de onlar da ama biliyorsun senle aynı gün negatif aldık. Negatif görüşmesinde semra hocadan öğrendim ki bizim embriyolar parça alınıp dondurulup pgt yapılmış. Birşeyden emin olamayıp trkrar çözüp parça alıp tekrar dondurmuşlar. Yani şu an sen ogt istersen bunun aynısı olacak senin minnoşlara da. Neyse semra hoca embriyolog transferde doktor vs takip doktorum vs dedi ki embriyolar biraz hırpalanmış tabii bu nedenle ona bağlı tutmamış olabilir dediler ama 2. Yi de elimizde sonuçta o yüzden transfer edeceğiz dediler. Ve 2. Embriyom biraz daha düşük kaliteydi. Neyse bizde de umut yok ama tutundu yavrucum, inşallah benimle kalır.
Kısaca senin yerinde olsam doktor da tabii aynı fikirde ise en azından hazır elimde embriyo varken hepsi olmasa da 2 tane en iyi kaliteleri pgt isterim. Biraz maliyet olur belki aöa yeni tedaviden daha az olur. Bir de yeni tedavi olsan pgt kesin yapılacak mı? Hele de öyleyse şu ankilere pgt çok daha anlamlı geliyor bana.
Allah en güzel hayırlısını nasip etsin.
Benim gözüm gerçekten çok korktu ağla ağla mahvoldum pgt yaptirmadan tekrar denemeyi göze alamiyorum canım. Maddi durumumuz artık kritik seviyelerde ama bu zamana kadar 5 deneme oldu en azından pgt yaptırırım saglikli embriyo transfer olur içim bi nebze rahat olur tabi Allahın taktir pgtli diye %100 tutma garantisi yok tedbir bizden taktir Allahtan diyelim.Canım çok geçmiş olsun hatırlarsan haziran ayında yaşadım aynısını çok zor gerçekten biz semra hanım ve yücel beyle görüşme yaptık tavsiye etmediklerini söylediler biz kürtaj olduktan sonra genetiğe gönderdik keşke sende gönderseydin sebebini öğrenmiş olurdun benimkinde kromozom bozukluğu çıktı maalesef ama tekrar eden bi bozukluk değil dediler pgt çok maliyetli ama bu durumlarda çok zoryücel bey şöyle dedi sizin yerinizde olsam maddi olarakta sıkıntım olmasa bile çözdür dondur yapmam dedi bizde onları dinledik inşâAllah bu sefer aynı şeyleri yaşamayız kucağımıza alacağımız günleri gösterir Rabbim hepimize Bence sende dene ama maddi imkanın varsa sıfırdan tedavi de bi ihtimal tabi ki
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım. Rahat ve sağlıklı bir süreç geçirirsin umarım. Rahim dinlendirme dediğin "naturel siklusta dondurulmuş embriyo transferi" ise ekstra bir ücreti yok. Yapılan kontroller ve tahliller paket ücretine dahil.Merhaba arkadaşlar bende nasipse 4. tedavime başlıyorum bütün tetkiklerimiz yapıldı adet olmayı bekliyorum bişey sormak istiyorum memorialde ilk denemem olacak rahim dinlendirme teknigi uygulanacakmis bu tedavi ücretine dahil mi yoksa ekstra ücret odeniyor mu acaba sormayı unutmuşum
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım. Rahat ve sağlıklı bir süreç geçirirsin umarım. Rahim dinlendirme dediğin "naturel siklusta dondurulmuş embriyo transferi" ise ekstra bir ücreti yok. Yapılan kontroller ve tahliller paket ücretine dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?