Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yazını görünce yazmadan geçemedim canım. Benim ilk 2 tüp bebeğimde de taramaya gitti embriyolar çünkü öncesinde doğal yolla 2 düşüğüm vardı. Her iki tedavimde de 1 adet embriyom sağlıklı geldi ve onlar transfer oldu ama yinede düştüler. Taramalı diye dediğin gibi yüzde yüz garanti yok malesef rabbim nasip ettiyse vakti saati geldiyse yiyecek ekmeği varsa bu dünyada oluyor. 3. Tedavimde de taramaya gitti her zamanki gibi 1 adet geldi şükür bu sefer 10.haftamızı doldurduk tüm hamile arkadaşlarım gibi bende hayırlısı sağlıklısı ile kucağıma alırım inş Seni umutsuzluğu düşürmek için yazmadım lütfen yanlış anlama aksine vazgeçme umudunu kaybetme diye söylüyorum. Rabbim hayırlı zamanda seninde ilk önce göbüşünü sonra kucağını doldurur inş

Onu direk kürtaja girmeden belirtmen gerekiyor ben son anda dedim doktoruma yücel beye haber vermiştim o söyledi illa genetiğe gönder diye sonra doktorum kap aramaya başladı meğer yokmuş onun özel sıvı içine koyulması gerekiyormuş sonra kendi odasında bi tane varmış öyle getirdi nasıl bi hastaneyse

Oy canım çok zor çok için nasıl rahat edecekse öyle yaparsın ben gözümü kapattım elimden bişey gelse keşke öyle yıprandık ki maddi manevi olarak

Canım yücel bey yapacakmış bu haftaki iznini senin gününde kullanmış demeli :) şaka bi yana hangisi hayırlısıysa o olsun çok sağol canım
Kısmet cnm ya :) demekki. Zaten bu ara ne kadar çok izin kullandı dimi, neredeyse hiç göremedim bu naturel siklusumda . Hafi bakalım kolaylıkla geçsin inşşalah transferin . Bu kez uğurlu gelsin

evet canım alttan muayene ettırme bosuna rahım agzı acılıyormus
Cnm alttan muayenede rahim ağzı açılmaz böyle bir tehdit varsa saptanır.
Çok önemlidir bu yanlış bilgi yüzünden rahim ağzı yetmezliği saptayamıyor.
Risk varsa doktor uygun gördüyse çok önemli alttan bakılarak anlaşılıyor açıklık

K Kavimlergocu evet cnm çok haklısın bende ilk başlarda çok korkuyordum gönül hoca böyle korkarsan takip doktorunda tedirgin olur ve ölçemez demişti ki rahim boyunun uzunluğu ve kısalığı çok önemli.eğer rahim boyu kısalırsa dikiş bile atılabiliyor düşüğü önlemek için.vajinal muayenin bebeğe bi zararı yoktur;rahmin açılmasına sebep olmaz.eğer öyle olsa perinatologlarda bu yöntemi uygulamaz;karın içi yağ tabakasının fazla olduğu durumlarda,bebeğin hareketlerini tam göremediğinde,rahim ağzı yetmezliğinin saptanmasında,rahim ağzı yara yada enfeksiyon riskini ölçmek için vb durumlarda vajinal muayene edilir demişti gönül hoca.

Ben 5 aylık kaybımda o hafta 5 Dr a gittim çok sağlıklı dendi iyi bir Dr arıyordum eğer Ayşe Kafkaslı ya gitmeseydim
Plesanta sarkmış belki zehirlenecektim
Önce gitseydim acil serklaj yaparlardı

o yüzden Dr lar kızıyor onların işine karışılmasınlar bence çok haklılar

Canım unutmamışsın Allah razı olsun çok sağol amin inşâAllah hepimize anne olmayı nasip etsin yüce mevlam

Kızlar giremiyorum pek güzel haberleri etiketleyip yazın bana da .

Tatlım transfer oldun sanırım Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırla nasip etsin inşallah . Doğum da da dua etmiştim ismen tek tek . İnşallah güzel haberler verirsin bize canım .

Başka güzel haberler vardır umarım .

Hoşgeldin canım bebişten fırsat bulup yazmışsın MâşâAllah:) evet bugün oldu Rabbim hayırlısı ile nasip etsin güzel haberler vermeyi Duaların için çok teşekkürler

Hoşgeldin canım bebişten fırsat bulup yazmışsın MâşâAllah:) evet bugün oldu Rabbim hayırlısı ile nasip etsin güzel haberler vermeyi Duaların için çok teşekkürler

Aklım kalbim sizde dualarım da sizinle canım benim . Hepinizi merak ediyorum .

İnşallah bu sefer herşey güzel olur senin için inşallah artık vakti saati gelmiştir canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…