Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hoşgeldin canım bebişten fırsat bulup yazmışsın MâşâAllah:) evet bugün oldu Rabbim hayırlısı ile nasip etsin güzel haberler vermeyi Duaların için çok teşekkürler
Canım transfer in hayırlı olsun 8.5 ay sonra sende Defrent gibi hem bebeğini sever hem bize yazarsın canım

Herkese merhaba arkadaşlar. Arada sırada kaldığım yerden devam ediyorum okumaya takipteyim. Transfer olan arkadaşlara O ozlemygt @kanaryamm hayırlıı güzel haberler diliyorum. Pozitif haberlerle şenlesin burası umuyorum. Bebeğini bekleyenlerede sağlıkla kavuşlarını diliyorum E Elifellam Cankiriklarim A asifexisted Turkuazvesari daha sayamadığım tüm dostlara...
bende en son ağustosta negatif haber almıştım. 4. Denememdi. Şimdi yeni baştan tekrar tedavime başlayacağım. Artık pgt ile yolumuza devam edeceğiz. Eşim ve benim kromozon testlerini tamamladım bu süre içerisinde onlar normal çıktı. Fakat trombofili testimde mthfr c677t homozigot mutant sonucunu aldım. Devam eden gebeliklerim olsaydı eger muhtemelen düşeceklerdi. Birazcıkta sisteme isyan ettim keşke daha önce bu testi yaptırsalar bize diye. Aktif formda olan ve mutasyonu olan arkadaşlar size sorum hamilelikten önce coraspirin gibi kan sulandırıcı ilaçlar kullandınız mı ? Bazı sitelerde implantasyonada engel bir durum teşkil ettiğini okudum. Kimisi hamilelikten 2-3 ay önce folikasit +corasprin kullanmış. Bu konuyla ilgili bir hematoloğa görüneceğim tabiki ama bir ön bilgi rica edeceğim.
Buradaki arkadaşlar sağolsun her seferinde bunu söylüyorlar bende tekrar söylemiş olayım. Tedaviyede yeni başlayan arkadaşlara şimdiden öneririm bu testleri kesin suretle tedaviden önce yaptırsınlar. Evet özelde yapılınca maliyetli oluyor ama unutmayın ki geriye dönüp baktığınızda tüp bebek için harcadıklarınızla, bu testler devede kulak kalıyor.

Son düzenleme:
Kızlar güncel fiyat bilen var mı, pgt dondurma vs detaylı, bir de ben ocakta yapmayı düşünüyorum, yeni yıl fiyatı mı olacak acaba o zaman,bu uğurda vereceğim para önemli değil tabi ama ona göre hazırlıklı olmak istiyorum,

Merhaba canım. Kromozon analizi (eşinede yapılıyor) ve trombofili testi (kanında pıhtılaşma olup olmadığına bakılıyor).
Kızlar benden istemediler ama zaten kürtaj olduğum için bi süre bekleyecegim bu testleri yaptirsam hem eşime hem kendime ama devlette yaptirabilirmiyim hangi hastane yapar ne kadarda çıkıyor sonuçlar başka yapılması gereken testler varmı

Canım iyi dileklerin için teşekkürler.
İnşallah bu sefer güzel bir tedavi ile güzel sonuçlara erişirsin.
Hepimize Allahım yardım etsin.
Kromozomal sıkıntı çıkmamasına sevindim. Yine de pgt ile gitmeye sen mi karar verdin, doktorun mu söyledi?
Pıhtılaşma ile bir kaç arkadaşımız çok bilgili sana yardımcı olacaklardır eminim.
Hayırlı tedaviler canım.

Canım sen kromozom analizi yaptırmadın mı? Kromozom taraması da pıhtılaşma testleri de devlet hastanesi tıbbi genetik bölümlerinde yapılıyor. Biraz büyük eğitim araştırma hastanelerine başvurursan biraz daha hızlı sonuçlanıyor. Haseki gibi vs. Veya Çapa, cerrahpaşa üni hastaneleri de olabilir. Sonuçlar 1-1.5 aya çıkıyor.
Ama üni hastanelerinde biraz ücret alabiliyorlardı sanki. Devlet hastanelerinde hiç ücret ödenmiyor.
Hikayeni anlatman lazım. Bir kaç düşük varsa yapıyorlar. Düşükler, tüp bebek sonuçları vs hepsini anlatırsın canım.
Kolaylıklar dilerim

Şimdiden hayırlı olsun tedaviniz. Tedavi 7800 tl idi en son, ilaçlar ayrıca 2000-3000 arası tutuyor. Pgt embriyo başına 295 dolar.
Yılbaşında zam gelir bence, hele bu ara herşeye zam gelirken kesin gelir.
Olmazsa Aralık'ta gidin görüşün bari de eski fiyat üzerinden anlaşırsınız belki.

Canım istek kağıdı olmasına gerek yok değilmi ben yaptırmak istediğim testleri soylesem öykümü anlatsam yaparlar herhalde birde bu testleri yaptirmam icin hangi bölüme randevu almam gerekli canım benden hiç bu testleri istemedi memorial ben kendim bu sefer herseyi yaptirmak istiyorum

Görüşmeye gidersen istek yapsınlar. O zaman daha kolay yapıyorlar. Biz Haydarpaşa NumuneEAH'de yaptırdık istek kağıdı ile gittik 3 haftada çıktı sonuçlar. Doktor çok ilgili biriydi hiç zorluk da çıkarmadı. Eğer uzak değilse direk randevu alıp gitseniz de yapar diye düşünüyorum. Tıbbi genetik bölümüne randevu alacaksın.

Kaybın için üzüldüm arkadaşım, geçmiş olsun ve sabır diliyorum. kromozon testi ve trombofili testini bazı devlet hastanelerinde yapıldığı konusu gecen ay konuşulmuştu burada 1 aydan fazla zaman alıyormuş çıkması yeterli vaktin var. haydrpaşa numune ve bezmialem yapıyormuş hatırladıklarım geçmiş forumları incemeleni tavsiye ederim. ben özelde yaptırdım 10 gün içinde aldım sonucu blgi açısından testler 1.100 tl tuttu. 300 tl kromozon analizi x2 oluyor bu eşede yapıldığı için trombofili testi (pıhtılaşma testi ) 500 tl ödedim.

teşekkür ederim canım , kromozonlarda çok korkuyordum ama biliyorumki bu pgtde embriyolarında sağlıklı çıkacagına işaret değil. bundan sonraki pgt yapılmasına da memorialdaki 3 ayrı başarısız transfer sonucu yücel bey karar verdi.

Cok Teşekkür ederim Semra hocayla gorusmem 23 ünde ozaman kadar beklemiyeyim ben randevu alayım iyi birine denk gelirim inşallah

Çok teşekkür ederim devlette yaptırmayı düşünuyorum çünkü pgt yaptiricam baya maliyet yükseldi bizim için rabbim yardım etsin

Cnm çok sağol ii dileklerin için amin inşallah.umarım sen de son tedavine başlar ve hayırlı-mutlu haberler ile tamamlarsın cnm inşallah.kan pıhtılaşma soruna gelince cnm bende iki gen heterozigottu gönül hoca kullanmana gerek yok demişti ama takip doktorum kullanmamdan yanaydı.cleaxine 0.4 kullanıyorum cnm 8. Haftadan beri.ilk 4 denemede kullanılmamıştı cnm.hangisi doğru bilmiyorum cnm her doktorun yorumu farklı bu konuda,bendeki pıhtılaşmamı değilmi haberim yok anlıycan.iki gen heterozigot olunca homozigot gibi baz alınıp kullanılıyoo diyende var.kimi doktor kullanılmasın diyor kimisi gerekli.testlere gelince zeynep kamilde yaptırmıştım cnm memorialdan istek kağıdı ile gitmiştim hiç para vermedim kimisini kadın doğum yazdı kimisini genetik bölümü.yeterki bebişler ii olsunda diyorum kullanırım kim ne derse diyorum.Allaha emanetiz Rabbim korusun,korktuklarımızı yaşatmasın inşallah,şu son zamanları da hayırla mutlulukla bitirelim ewlatlarımızı sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle kucaklarımıza alalım Allahın izniyle inşallah.Rabbim bizede herkesede nasip etsin inşallah cnm.

Son düzenleme:
Merhaba leslie çok teşekkür ederim ilgin için
Evet ben de senin gibi düşünüyorum. Tüp bebek merkezlerinin artmasının ana nedeni yaşadığımız çağın sağlıksız ortamı bence. Sağlıksız sperm ve yumurta.. bizim embriyolara 2. Denemeden sonra ngs yapıldı ama bence artık herkese ilk denemede kromozom analizleri ve embriyolara ngs yapılmalı. İlk 2 denenemede sağlıksız embriyolar transfer edildi ve ben boşuna transferi, onunla beraber kullanılan ilaçları ve transfer sonrası stresli heyecanı yaşadım. Bir yandan da ilk 2 denemede sağlıksız embriyoları da öğrenseydim, 8. Denemeye kadar dayanabilir miydim emin değilim. O yüzden her işte bi hayır var deyip geçiyorum artık.. sevgiler..

Bu arada bende ve eşimde genetik sorun ya da başka bişi yok. Ben hamileliğin 6. Haftası başında yani 2 gün önce coraspini bıraktım. Kahverengi az da olsa lekelenmem oldu, 2 gündür jel yerine iğne oluyorum. Yarından sonra jele geri başlayacağım ve hemşire artık coraspin kullanma dedi.

Merhaba canım cok tesekkurler güzel dileklerin icin, inşallah senin de hayırlısıyla yüzün göbüşin bebekle dolar :) pıhtılaşma durumuna gelince benim de var hatta seninkinden daha fazla diyebilirim 4 genimde var bozukluk ben hasekiye gitmiştim sadece cocuk olmuyor dedim düşük bile demedim ama bana yaptılar Allah razı olsun. Memorial coraspin vermiyor genelde ve özellikle faktör 5 e bakıyor genelde, bende o da bozuk oldugundan clexane başladım ama transfer günü. Sonra ben başka bir uzmana da gittim ve bana coraspin de eklemelisin dedi genlerimi görünce. Coraspine de transfer hazırlıgına başladıgım adetin bitişiyle başladım(kanamayı arttırmasın diye regl bitimiyle).Bizim eşimle genetik testlerimiz temizdi ancak pgtden 3 embriyo bozuk geldi bence pgt mantıklı bir önlem olmuş. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Benim sana tavsiyem ilac icin bir uzman bulman.

Ben de cevremde o kadar sık duyuyorum ki gidiyoruz testler normal ama cocuk olmuyor diyenleri... biz de sebepsiz infertiliteydik mesela... Allah yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…