Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım transfer in hayırlı olsun 8.5 ay sonra sende @Defrent gibi hem bebeğini sever hem bize yazarsın canım
Ya ne güzel bir temenni amin inşâAllah canım
Öncelikle çok teşekkürler Rabbim nasip etsin inşâAllah

Homozigot pıhtılaşma var demek oluyor dediğin gibi Hematoloji ile bi görüş canım
Avrupa yakasındaysan bezmialem veya hasekide yaptırabilirsin benim istek kağıdım olmasına rağmen çapa yapmamıştı ve bezmialem veya hasekiye yönlendirmişti istek kağıdını hastaneye mail at ya da doktorla görüş istek kağıdını göndersinler

Teşekkür ederim canım detaylı anlatımın için. Bu kadar emekleri boşa çıkarmasın Rabbim. Amin canım tüm dualarımız kabul olsun.

Kızlar ya grip oldum ve ortakulak iltihabı yaşıyorum napıcam ben antibiyotik icmek istemiyorum

Bende teşekkür ederim canım senin güzel dileklerin için. bir umut mücadelemi vermeye gayret ediyorum.
ayrıntılı açıklama içinde çok teşekkürler. Anladığım kadarıyla iyi bir hematolog bulmalıyım en yakın zamanda.

sendedemi pıhtılaşma vardı canım ?

Gönül hocayı aradım meşgulé attı mesaj attım bakalım çıkış saatine kadar donus yapar muhtemelen

Öncelikle çok teşekkür ederim arkadaşım amin inşşalh 4.denememiz Strongmom_ ile inşşalahhh son kez mutlu sağlıklı sevinçli haberi alırız .
Senin de tekrar tedavin hayırlı olsun inşşalahhh, bu kez son olur ve herşeyin kolaylıkla gerçekleşsin. Yumuşların çokça sağlıkla olsun, allah ödeme kolaylığı da versin. Haklısın keşke deneme yanılma yapmadan baştan her testi yaptırsalar anan işte bazen gereksiz olabilir diye de bekliyorlar. Bence bu kez tüm detayları konuş Semra hocayla. Allah’a emanet ol

Kızlar ya grip oldum ve ortakulak iltihabı yaşıyorum napıcam ben antibiyotik icmek istemiyorum
Geçmiş olsun cnm, bence içme zaten . Hatta hamile olmama rağmen bana da antibiyotik vermediler . Son dönemlerde antibiyotik kullandırmıyorlar çok zora kalmadıkça . Dinlenerek geçmesini beklemekten başka çare yok . Tabi zencefil , bal tarçın ıhlamur tam gaz devam. Orta kulak için bir doktora görün derim

Anladım canım. Doğal gebeliklerde bile kromozomal olarak sıkıntılı embriyo oluşabiliyor. Hatta genelde böyle oluşan embriyolar erken hafta düşük oluyor. Bunun gibi anne babada genetik sıkıntı olmasa da tedavide elde edilen embriyolarda çıkabiliyor. O yüzden bu kadar tecrübe ettikten sonra pgt ile en mantıklısı gerçekten. Çok önemli bir kısmı netleşmiş oluyor. Ha bu demek değil ki illaki tutacak. Ben 3 defa ama 2 si başka bi yerde saçma bir tedavi ol al üzere negatif aldım ama sonuncuda pozitif oldu bin şükür.
Allah hayırlar nasip etsin canım

Canım bi doktora görün ama kadın doğumcuna da sor mutlaka gerekli ise. Yine de mümkün mertebe kullanmamaya çalış. Ben de geçen oldum ama bol limonlu ıhlamur içtim, bal yedim bir de bulantım olduğundan sürekli mandalina yiyorum o kurtardı galiba.
Bu arada geçenki bayılmadan sonra bir daha öyle birşey olmadı değil mi? Nasılsın? Kendi doktoruna anlattın sordun mu?

Unuturmuyumm hiççç takipteyimmm güzell haberlerinizi bekliyorum. ❤
Canım çok sağol inşâAllah
Amin canım iki gün arayla güzel haberler vercez inşâAllah Benim test günüm Pazartesi ama bu sefer sabredemezsem Pazar günü de yapabilirim eşim yanımda olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…