Aminnn inşalalh ,Ahhh bilemiyorum canım benim yaaa, korkuyorum o sonuç anındann. O kadar negatif aldım ki, açıkçası şu güne kadar hiç yokmuş gibi davrandım, inanırmışın unuttum hatta. Pek dikkat de etmedim, gerçi önceki ettiklerimde ne ne olduki diyor insan.:)Rabbim hayırlısı ile ol derse olacak. Çok haklısın sen De bence de eşin yanında olsun.Canım çok sağol inşâAllah
Amin canım iki gün arayla güzel haberler vercez inşâAllahBenim test günüm Pazartesi ama bu sefer sabredemezsem Pazar günü de yapabilirim eşim yanımda olsun istiyorum
Bende çok negatif aldım şu 7 senede artık gücüm kalmadı tek başıma kaldıramıyorum inan ki inşâAllah bu kez pozitif olur sağlıkla kucağımıza alırızAminnn inşalalh ,Ahhh bilemiyorum canım benim yaaa, korkuyorum o sonuç anındann. O kadar negatif aldım ki, açıkçası şu güne kadar hiç yokmuş gibi davrandım, inanırmışın unuttum hatta. Pek dikkat de etmedim, gerçi önceki ettiklerimde ne ne olduki diyor insan.:)Rabbim hayırlısı ile ol derse olacak. Çok haklısın sen De bence de eşin yanında olsun.
sabredicez kizlar veren Allah Alan Allah biz sabredicez tevekkul edicez ki Rabbim mukafatimizi vericek her zaman sukredicek seyler vardir unutmayin sukurler olsunki sagligimiz yerinde ve bu tedaviye sonuna kadar gidicek durumumuz var.Ya evladini kaybedenler ne yapsin biz yok biliyoruz acimiz ona gore Rabbim verdikten sonra almasin herzaman UMUT vardir ve biz O UMUT olmazsa yasayamayiz bizlerin yorulma yilma yipranmaya hakkimiz yok biz hep dimdik durmak zorundayiz unutmayin biz cook ozel annelerizBende çok negatif aldım şu 7 senede artık gücüm kalmadı tek başıma kaldıramıyorum inan ki inşâAllah bu kez pozitif olur sağlıkla kucağımıza alırız
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz ağrım var ama inanıyorum bu günlerde geçicek şimdi sizlere bi sorum olucak benim geride dondurulmuş embiriyolarim var tekrar böyle bir durum yasamamak adına pgt yaptırmak istiyorum ama Semra hoca dondurulmus olanları çözüp pgt yapilmasını pek doğru bulmuyor aranızda dondurulmuslara pgt yaptırıp sonuç alan varmı? Yoksa acikcasi baştan tedavi olmayi düşünüyorum Geride kalanların da yine böyle sonuç verecegini düşünüyorum
canim benimde oyle geldi adetim benimde dusukten sonra ilk adetim ayni sekilde siyah geldi ben yarin tekrar basliyorum transfer hazirliklarina sen ne zaman dusuk yaptinKızlar iyi akşamlar düşükten sonra ilk adet oldum bugün çok şiddetli bu normal sanırım bide koyu siya gibi sonra yavaş yavaş dönüyor galiba neden bilmedim ama .
Ay canım çok sağol inşâAllahO ozlemygt veStrongmom_ her ikiniz de pozitifi göreceksiniz Allahın izniyle yeter ki stres olmayın canı gönülden inanıyorum buna
Öyle tabi canım herşeyin hayırlısı en başta can sağlığısabredicez kizlar veren Allah Alan Allah biz sabredicez tevekkul edicez ki Rabbim mukafatimizi vericek her zaman sukredicek seyler vardir unutmayin sukurler olsunki sagligimiz yerinde ve bu tedaviye sonuna kadar gidicek durumumuz var.Ya evladini kaybedenler ne yapsin biz yok biliyoruz acimiz ona gore Rabbim verdikten sonra almasin herzaman UMUT vardir ve biz O UMUT olmazsa yasayamayiz bizlerin yorulma yilma yipranmaya hakkimiz yok biz hep dimdik durmak zorundayiz unutmayin biz cook ozel anneleriz
Canım ben yazmıştım ama tekrar çok çok geçmiş olsun ben seni o kadar iyi anlıyorum ilk defa tüp bebek yaptık ilk heycan ilk anlar ne biliyim umut hayaller 6 haftaya gitti bitti içim çok acıyor ama o kadar ne desem boş biliyorum .brnim merak ettiğim sanırım bizim gibi oldu sanırım bebekten kaynaklandığını söledi yücel bey pgt gerek yok dedi bilmiyorduk bizde sadece kalan bir embriyom odada öle kur mu endişesi bende de var içim çok buruk . Olma olası olur mu ben bursada yaşadığım için gidemedim doktora da burdan hep gittim kadın doğuma siz gittiniz mi yücel beyle konuştunuz mu ?
Hayirli haberlerinizi bekliyorum inşallah ❤Ay canım çok sağol inşâAllah
Öyle tabi canım herşeyin hayırlısı en başta can sağlığı
Kurtajdan nezaman sonra tekrar transferi hazırlığına baslayabiliyoruz acaba?canim benimde oyle geldi adetim benimde dusukten sonra ilk adetim ayni sekilde siyah geldi ben yarin tekrar basliyorum transfer hazirliklarina sen ne zaman dusuk yaptin
Merhaba, ben de yazmak istedim. Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben bahçeci hastasıyım. İlk deneme oldugu için doktorumuz pgt ngs önermemişti, biz ısrarla yapılmasını istedik ve 2 embriyomuz da sorunlu çıktı. Transfer edilseydi düşükle sonuçlanırmış. Böylece bizden kromozom testi istediler. Kanuni hastanesinden genetik bölümüne randevu alıp gittik, hikayemizi anlattık ve doktorun verdiği test kağıdını gösterdik. Tüp bebek doktorlarına kızıyorum, Bu testleri ilk başta istemeleri gerek aslında dedi. Onlar da hasekiye gönderiyormuş. Kromozom testi ve pıhtılaşma. Sonuç 3 ayda çıktı. Bayaa uzun bi süre. Bu testlerde de bişi çıkmadı.Canım istek kağıdı olmasına gerek yok değilmi ben yaptırmak istediğim testleri soylesem öykümü anlatsam yaparlar herhalde birde bu testleri yaptirmam icin hangi bölüme randevu almam gerekli canım benden hiç bu testleri istemedi memorial ben kendim bu sefer herseyi yaptirmak istiyorum
Hayirli haberlerinizi bekliyorum inşallah ❤
Çok teşekkürler canım inşâAllahKurtajdan nezaman sonra tekrar transferi hazırlığına baslayabiliyoruz acaba?
Normal canım temizlenmeye devam ediyor aslında hala rahim. Benim de düşük kürtajlardan sonra hep öyle oldu. Ki sen kürtaj olmadın hala birşeyler atılması normal.Kızlar iyi akşamlar düşükten sonra ilk adet oldum bugün çok şiddetli bu normal sanırım bide koyu siya gibi sonra yavaş yavaş dönüyor galiba neden bilmedim ama .
Evet bu testler en başta istenilmesi gerek tamam belki bişey çıkmicak ama garantisi yok işte en azından tedbirimizi alalım sıkıntı çıkarsada çözümüne bakariz bizim boşyere harcicak ne vaktimiz var ne de çok paramız var. Herkesin duası tez zamanda bebeğine kavuşmak rabbim bu yolda çaba sarfeden isteyen herkese En kisa zamanda nasip etsinMerhaba, ben de yazmak istedim. Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben bahçeci hastasıyım. İlk deneme oldugu için doktorumuz pgt ngs önermemişti, biz ısrarla yapılmasını istedik ve 2 embriyomuz da sorunlu çıktı. Transfer edilseydi düşükle sonuçlanırmış. Böylece bizden kromozom testi istediler. Kanuni hastanesinden genetik bölümüne randevu alıp gittik, hikayemizi anlattık ve doktorun verdiği test kağıdını gösterdik. Tüp bebek doktorlarına kızıyorum, Bu testleri ilk başta istemeleri gerek aslında dedi. Onlar da hasekiye gönderiyormuş. Kromozom testi ve pıhtılaşma. Sonuç 3 ayda çıktı. Bayaa uzun bi süre. Bu testlerde de bişi çıkmadı.
Bi sonraki denemeye Allah kerim :))
Canım ben düşük yaptığımda ikinci adetinizle tekrar başlayabilirsiniz demişlerdi ama kürtaj olmamıştım ben .Kurtajdan nezaman sonra tekrar transferi hazırlığına baslayabiliyoruz acaba?
ben kurtaj olmadim canim onun icin ilk ay yapilabiliyo sanirim yarin gidicem bakalim bi sorun cikmazsa insallah baslarizKurtajdan nezaman sonra tekrar transferi hazırlığına baslayabiliyoruz acaba?
AminO ozlemygt veStrongmom_ her ikiniz de pozitifi göreceksiniz Allahın izniyle yeter ki stres olmayın canı gönülden inanıyorum buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?