Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım çok sağol inşâAllah

Amin canım iki gün arayla güzel haberler vercez inşâAllah Benim test günüm Pazartesi ama bu sefer sabredemezsem Pazar günü de yapabilirim eşim yanımda olsun istiyorum
Aminnn inşalalh ,Ahhh bilemiyorum canım benim yaaa, korkuyorum o sonuç anındann. O kadar negatif aldım ki, açıkçası şu güne kadar hiç yokmuş gibi davrandım, inanırmışın unuttum hatta. Pek dikkat de etmedim, gerçi önceki ettiklerimde ne ne olduki diyor insan.:)Rabbim hayırlısı ile ol derse olacak. Çok haklısın sen De bence de eşin yanında olsun.

Bende çok negatif aldım şu 7 senede artık gücüm kalmadı tek başıma kaldıramıyorum inan ki inşâAllah bu kez pozitif olur sağlıkla kucağımıza alırız

Bende çok negatif aldım şu 7 senede artık gücüm kalmadı tek başıma kaldıramıyorum inan ki inşâAllah bu kez pozitif olur sağlıkla kucağımıza alırız
sabredicez kizlar veren Allah Alan Allah biz sabredicez tevekkul edicez ki Rabbim mukafatimizi vericek her zaman sukredicek seyler vardir unutmayin sukurler olsunki sagligimiz yerinde ve bu tedaviye sonuna kadar gidicek durumumuz var.Ya evladini kaybedenler ne yapsin biz yok biliyoruz acimiz ona gore Rabbim verdikten sonra almasin herzaman UMUT vardir ve biz O UMUT olmazsa yasayamayiz bizlerin yorulma yilma yipranmaya hakkimiz yok biz hep dimdik durmak zorundayiz unutmayin biz cook ozel anneleriz

Canım ben yazmıştım ama tekrar çok çok geçmiş olsun ben seni o kadar iyi anlıyorum ilk defa tüp bebek yaptık ilk heycan ilk anlar ne biliyim umut hayaller 6 haftaya gitti bitti içim çok acıyor ama o kadar ne desem boş biliyorum .brnim merak ettiğim sanırım bizim gibi oldu sanırım bebekten kaynaklandığını söledi yücel bey pgt gerek yok dedi bilmiyorduk bizde sadece kalan bir embriyom odada öle kur mu endişesi bende de var içim çok buruk . Olma olası olur mu ben bursada yaşadığım için gidemedim doktora da burdan hep gittim kadın doğuma siz gittiniz mi yücel beyle konuştunuz mu ?

Kızlar iyi akşamlar düşükten sonra ilk adet oldum bugün çok şiddetli bu normal sanırım bide koyu siya gibi sonra yavaş yavaş dönüyor galiba neden bilmedim ama .

Kızlar iyi akşamlar düşükten sonra ilk adet oldum bugün çok şiddetli bu normal sanırım bide koyu siya gibi sonra yavaş yavaş dönüyor galiba neden bilmedim ama .
canim benimde oyle geldi adetim benimde dusukten sonra ilk adetim ayni sekilde siyah geldi ben yarin tekrar basliyorum transfer hazirliklarina sen ne zaman dusuk yaptin

O ozlemygt ve Strongmom_ her ikiniz de pozitifi göreceksiniz Allahın izniyle yeter ki stres olmayın canı gönülden inanıyorum buna
Ay canım çok sağol inşâAllah
Öyle tabi canım herşeyin hayırlısı en başta can sağlığı

CAnim teşekkür ederim benim doktorum gönül hanim ayın 23 une randevu alabildim Semra hanimda olsun istedim en erken bu tarihe alabildim bu benim 5. Transferimdi çift embriyo transferi oldu öncesinde rahime çizik atıldı. Bana en baştan beri pgt onermediler kromozom testlerini trombofili testlerini istemediler halada istemicekler biliyorum ama ben artık kafamda soru işareti kasın istemiyorum perşembeye randevu aldım tıbbi Genetik bölümünden tüm testleri yaptırıcam inşallah gönül hanim istek kağıdı hazırlıyip mail aticak. Testler bu bekleme süresi içinde hazır olur bir yandan da pgt yaptırmak istiyorum kalan embiriyolara bakalım Semra hoca bu sefer ne diyecek ama ben yaptirmak yönünde direticem hayırlısı bakalım

Merhaba, ben de yazmak istedim. Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben bahçeci hastasıyım. İlk deneme oldugu için doktorumuz pgt ngs önermemişti, biz ısrarla yapılmasını istedik ve 2 embriyomuz da sorunlu çıktı. Transfer edilseydi düşükle sonuçlanırmış. Böylece bizden kromozom testi istediler. Kanuni hastanesinden genetik bölümüne randevu alıp gittik, hikayemizi anlattık ve doktorun verdiği test kağıdını gösterdik. Tüp bebek doktorlarına kızıyorum, Bu testleri ilk başta istemeleri gerek aslında dedi. Onlar da hasekiye gönderiyormuş. Kromozom testi ve pıhtılaşma. Sonuç 3 ayda çıktı. Bayaa uzun bi süre. Bu testlerde de bişi çıkmadı.
Bi sonraki denemeye Allah kerim :))

Normal canım temizlenmeye devam ediyor aslında hala rahim. Benim de düşük kürtajlardan sonra hep öyle oldu. Ki sen kürtaj olmadın hala birşeyler atılması normal.

Evet bu testler en başta istenilmesi gerek tamam belki bişey çıkmicak ama garantisi yok işte en azından tedbirimizi alalım sıkıntı çıkarsada çözümüne bakariz bizim boşyere harcicak ne vaktimiz var ne de çok paramız var. Herkesin duası tez zamanda bebeğine kavuşmak rabbim bu yolda çaba sarfeden isteyen herkese En kisa zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…