Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Haklısın cnm çok haklısın biz güçlü ve özel anneleriz. Rabbim dağına göre kar verir. Aciz kullarız biz işte ara ara umutsuzluğa düşssek de kaldıran sorduran araştıran tekrar başlatan o kurban olduğum Rab. Umutsuz yaşamak ne kelime ki.. ne gelirse razıyIz tabi şu hallerimize sonsuz şükür mutlu yuvamıza sağlığımıza, kazancımıza bi eksiğimiz var o anda elbet olacak Allah’ın izniyle . Hepimizin muradını verdin mevlam. Sağlıcakla kal hep ol inşşalah cnm :) umut verdin yine

cnm tekrar geçmiş olsun , zor biliyorum kızıosun da nie yapmadılar die. Haklısın , bu pgt işi insanın içini kemiriyor. Dondurulmuşu çözüp pgt yapmayı önermiyorlar. Ama sen diosunki olmazsa baştan başlıcam. İşte eğer gözden çıkardıysan embriyolarını çözdürüp pgt yaptır ne kaybedersinki. Zaten kullanma taraftarı değilsin. Yeni tedaviye daha meyillisin. Aklında kalmamış olur, elindekileri bir bir değerlendirip elemiş olursun yeni tedaviye de en son başlarsın en kötü senaryoda. Tertemiz, aklında donduulmuşlarında olmadan. Tüm yolları denedim dersin. Tabi bir de kaç dondurulmuşun vardı senin ? Gerçekten elde edilenlerin içinde sağlıklı çıkacağına da inanıyorum ben. Bariz net genetik problem yok ise . Elbet biri sağlıklıdır

Evet canım Semra hocada seni gibi düşünüyor içinde mutlaka sağlıklı vardır o sağlıklı embriyoyu bulana kadar denicez dedi ama ben pgt yaptirmadan denemek istemiyorum 4 tane 5.gün 5 tane 6. Gün embriyosu var canım dolarda aldı başını gitti kuru sabitledilermi bilgisi olan varmı indirim falan yapiyorlarmi acaba?

Ben şuanda semra hocanın dediğini uyguluyorum deniyoruz eğer bu kezde aynısı olursa başka bir yol buluruz Rabbim korusun inşâAllah bişey olmazda tutunur bebeğim

Ben şuanda semra hocanın dediğini uyguluyorum deniyoruz eğer bu kezde aynısı olursa başka bir yol buluruz Rabbim korusun inşâAllah bişey olmazda tutunur bebeğim
İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur canım hakkında hayirlisi olsun Allah sağlıkli sıhhatli kucağına almayi nasip etsin

Pgt bilgin Yok tatlım ama artık tl fiyat veriyorlar diye biliyorum.
Elinde bayağı embriyo varmış hemde çok iyi kalitede görünüyorlar. Bunları bırakıp tedaviye başlasan en az 10 bin (yeni tedavi fiyatını bilmiyorum ) + yenilere pgt
Dondurulmuşlardan pgtsiz transfer etsen transfer başı 4 küsür yeni fiyattan. O kadar embriyo denemeye kalksan maddi bayağı yük olur. Bir de sağlıklısını bulacağım diye zaman kaybedebilirsim ve umut tabi psikolojik olarak yorar.
Dondurulmuşların içinden bölünme geçmişlerine bakılarak en iyilerini pazarlık yaparak pgt ye göndermen sanki daha mantıklı oluyor. Sağlıklı geleni den transfer edersin. E Elifellam ın çok şükür tuttu, onun 2 kez çözmüşlerdi üstelik yanlış hatırlamıyorsam. Ne yaparsan yap rabbimin ol demesi yeterli

sende hep ol canim biz umut dolu anneleriz umudumuzu kaybedersek ozaman yeniliriz iste yenilmek yok her defasinda dimdik kalkicaz

Canım en kaliteli 2 taneye pgt yaptırsan ilk etapta? Çıkan sonuca göre biraz daha netleşir aslında durum. Biraz maliyetli bir deneme yanılma olacak ama daha kafa ney gidilir. Ben iki kez çözülüp dondurulmuş embriyom birincide tutmadı, ikinicide tuttu. Allah'ın yazısına belli olmuyor ki..

Evet canım senin beni etiketlediğini görmeden ben de M Mucizemolsan a aynı şeyi yazdım. Tabii ki doktorlar daha iyi biliyor ama bizim de kendi elimizde sağlam tecrübeler veriler var. En azından doktorlara fikir sunup müzakere edilmesini isteyebiliriz çok normal. Bence de uzun süredir tedavi transfer bir sürü ücret ödedik git Zehra Hanım'a pgt için pazarlık yap bence napalım yani utanacak birşey yok, maddi olarak da çok yıpranıyoruz. Ben olsam elimdeki o kadar embriyodan en azından 2 taneye pgt yaptırırdım. Bakalım embriyolar mı sıkıntılı da dayanamıyor, yoksa embriyolar sağlamsa rahime transfer protokolüne mi tekrar bi göz atmak lazım. Ben naçizane böyle düşünüyorum

Arkadaşlar bana acilll cvp yazabilir misiniz pazar günü transferim olacak transfer için doktor seçimi yapabiliyo muyum duyduğum kadarıyla pazar ünü nöbetçi doktor yapıyomuş transferi

Merhaba T tuanna4242 Bir gün önceden kimin yapacağını söylüyorlar. O anda istediğiniz başkası varsa ya da şimdiden istediğiniz doktor varsa o gün orada mı diye sorup o kişiyi isteyebilirsiniz. Mümkün mertebe istediğinizi ayarlamaya çalışıyorlar. Pazar günü de tek doktor olmuyor yine en az 2-3 doktor olabiliyor.

Arkadaşlar bana acilll cvp yazabilir misiniz pazar günü transferim olacak transfer için doktor seçimi yapabiliyo muyum duyduğum kadarıyla pazar ünü nöbetçi doktor yapıyomuş transferi
Mehaba tabiki öncelik istediğiniz doktora veriliyor ama o doktorun o gün izinli olmaması gerek. İzinli değilse verirler izinliyse başka bir hekim . Zaten gönül hanım yücel bey ve günseli hanım yapıyor sadece transferleri hayırlı sonuçlar nasip olsun

Evet canim sana katılıyorum dondurulmuslarima pgt yaptırıp denemeyi düşünüyorum rabbim ol derse olur

Evet canım en az 2 taneye bu süreçte pgt yaptırayim zaten benim 6. Transferim olacak muhtemelen indirim uygularlar pazarlık da yaparız elbet hiç ayıp değil genetik sonuçlarıda çıkar inşallah ozamana daha sağlam adimlarla ilerleriz

Arkadaşım çok sağol cvbn için transferde doktor önemli mi acaba ya hiç bi bilgim yok bu konuda

Aminn inşllh cümlemize hayırlı sonuçlar olsun

Arkadaşım çok sağol cvbn için transferde doktor önemli mi acaba ya hiç bi bilgim yok bu konuda
Canım bi kaç sayfa öncesini okursan arkadaşlar transferi yapan doktorun bi önemi olmadığını yazmıştı benimde tereddütlerim vardı arkadaşlar rahatlattı beni sağolsun siz kimin transferi yapmasını istiyorsunuz?

Merhaba oncelikle hayirli olsun. Transferi zaten bilgili dr. Yapiyor hiç stres yapma . Ben 7 deneme yapmis biri olarak benim transferimi semra hocada yapmisti ama negatif aldim. Ama sonra onemi olmadığını anladim. Benim son transferimi gunseli hoca yapti ki ben yucel beyin hastasiydim. Rabbim nasip etti ilk pozitifimi aldim. Insallah seninde guzel gecer hayirli guzel sonuclar alırsın

Canım ben iki kez transfer oldum. İkisine de takip doktorum denk gelmedi. Takip doktorum hiç takılmayın en kolay kısım demişti. Zaten her doktor yapmıyor. 2-3 belirli doktor var, onlar da artık o kadar çok yapmışlar ki gerçekten çok tecrübeliler. Hiç kafana takma sakın. Yine de dediğim gibi illa istediğin doktor varsa söylersen o gün izinli değilse mümkün mertebe ayarlıyorlar.
Şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…