Benim de aynıydı. Yücel Bey'in hastasıyım. O hiç denk gelmedi. Semra Hoca yaptı, çok sevinmiştim ama negatif. Günseli Hanım'ı çok tanımıyorum, ikincide O denk geldi. Pozitif oldu. Kısmet bu işler, doktorlar aracı sadece.Merhaba oncelikle hayirli olsun. Transferi zaten bilgili dr. Yapiyor hiç stres yapma . Ben 7 deneme yapmis biri olarak benim transferimi semra hocada yapmisti ama negatif aldim. Ama sonra onemi olmadığını anladim. Benim son transferimi gunseli hoca yapti ki ben yucel beyin hastasiydim. Rabbim nasip etti ilk pozitifimi aldim. Insallah seninde guzel gecer hayirli guzel sonuclar alırsın
İnşallah csnım çok güzel sonuçlar alırsın tez zamanda.Evet canım en az 2 taneye bu süreçte pgt yaptırayim zaten benim 6. Transferim olacak muhtemelen indirim uygularlar pazarlık da yaparız elbet hiç ayıp değil genetik sonuçlarıda çıkar inşallah ozamana daha sağlam adimlarla ilerleriz
Canım bi kaç sayfa öncesini okursan arkadaşlar transferi yapan doktorun bi önemi olmadığını yazmıştı benimde tereddütlerim vardı arkadaşlar rahatlattı beni sağolsun siz kimin transferi yapmasını istiyorsunuz?[/QUOTEaklımda herhangi bi isim yok daha doğrusu bi bilgimde yok sadece bi arkadaş transferi yapan kişi önemli dedi de bugün o yüzden bi an tedirgin oldum
Evet öyle galiba kısmet artık hepimiz için hayırlısı olsunBenim de aynıydı. Yücel Bey'in hastasıyım. O hiç denk gelmedi. Semra Hoca yaptı, çok sevinmiştim ama negatif. Günseli Hanım'ı çok tanımıyorum, ikincide O denk geldi. Pozitif oldu. Kısmet bu işler, doktorlar aracı sadece.
T tuanna4242
Çok sağol arkadaşım cvpların için gerçekten içimi rahatlattın güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşllhCanım ben iki kez transfer oldum. İkisine de takip doktorum denk gelmedi. Takip doktorum hiç takılmayın en kolay kısım demişti. Zaten her doktor yapmıyor. 2-3 belirli doktor var, onlar da artık o kadar çok yapmışlar ki gerçekten çok tecrübeliler. Hiç kafana takma sakın. Yine de dediğim gibi illa istediğin doktor varsa söylersen o gün izinli değilse mümkün mertebe ayarlıyorlar.
Şimdiden hayırlı olsun
Ayyy ne güzel Allah bağışlasın evladını sana güzel dileğin için kocaman bi aminnnMerhaba oncelikle hayirli olsun. Transferi zaten bilgili dr. Yapiyor hiç stres yapma . Ben 7 deneme yapmis biri olarak benim transferimi semra hocada yapmisti ama negatif aldim. Ama sonra onemi olmadığını anladim. Benim son transferimi gunseli hoca yapti ki ben yucel beyin hastasiydim. Rabbim nasip etti ilk pozitifimi aldim. Insallah seninde guzel gecer hayirli guzel sonuclar alırsın
Rica ederim canım çok normal ben de ilkinde takmıştım kafaya. Sonra herşeyi saldım oluruna bıraktım, transferde de çok rahattım, doktor da vücudunuz çok rahat maşallah demişti. Pozitif aldık çok şükür. Yaradan ol dedi oldu işte bu kadar.Çok sağol arkadaşım cvpların için gerçekten içimi rahatlattın güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşllh
Allah bağışlasın sana da evladını maşallah sizeRica ederim canım çok normal ben de ilkinde takmıştım kafaya. Sonra herşeyi saldım oluruna bıraktım, transferde de çok rahattım, doktor da vücudunuz çok rahat maşallah demişti. Pozitif aldık çok şükür. Yaradan ol dedi oldu işte bu kadar.
Canım bi kaç sayfa öncesini okursan arkadaşlar transferi yapan doktorun bi önemi olmadığını yazmıştı benimde tereddütlerim vardı arkadaşlar rahatlattı beni sağolsun siz kimin transferi yapmasını istiyorsunuz?
Maşallah pozitif sonuç almışsın inşallah sağlıkla devam eder kucağına da alırsın..uzun zamandır girememiştim sizlerin haberleriyle çok mutlu oldumBenim de aynıydı. Yücel Bey'in hastasıyım. O hiç denk gelmedi. Semra Hoca yaptı, çok sevinmiştim ama negatif. Günseli Hanım'ı çok tanımıyorum, ikincide O denk geldi. Pozitif oldu. Kısmet bu işler, doktorlar aracı sadece.
T tuanna4242
ben bugun yine basladim transfer hazirligina yucel.bey banada embriyoda sorun vardi buyuk ihtimalmdedi bende ya yine aynisi olursa.dedim hepsi sorunlu olucak.die bisey yok dedi sirf pgt dicekmi die sordum.ama demedi benim cok embriyom oldugu icin tekrar tekrar denicez elbet bir ikisi tutucak falan dedi bakalim.girdik.yine bi.yola insallah busefer hayaller yikilmazCanım ben yazmıştım ama tekrar çok çok geçmiş olsun ben seni o kadar iyi anlıyorum ilk defa tüp bebek yaptık ilk heycan ilk anlar ne biliyim umut hayaller 6 haftaya gitti bitti içim çok acıyor ama o kadar ne desem boş biliyorum .brnim merak ettiğim sanırım bizim gibi oldu sanırım bebekten kaynaklandığını söledi yücel bey pgt gerek yok dedi bilmiyorduk bizde sadece kalan bir embriyom odada öle kur mu endişesi bende de var içim çok buruk . Olma olası olur mu ben bursada yaşadığım için gidemedim doktora da burdan hep gittim kadın doğuma siz gittiniz mi yücel beyle konuştunuz mu ?
Mevlamın kudreti büyüktür cnm hayırlı olsun bu kez son olur inşialah seninde sağlıkla kucağına alırsın vesveseyi aklına getirmemeye çalış:)ben bugun yine basladim transfer hazirligina yucel.bey banada embriyoda sorun vardi buyuk ihtimalmdedi bende ya yine aynisi olursa.dedim hepsi sorunlu olucak.die bisey yok dedi sirf pgt dicekmi die sordum.ama demedi benim cok embriyom oldugu icin tekrar tekrar denicez elbet bir ikisi tutucak falan dedi bakalim.girdik.yine bi.yola insallah busefer hayaller yikilmaz
Sağolasın canım çok şükür. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor?Maşallah pozitif sonuç almışsın inşallah sağlıkla devam eder kucağına da alırsın..uzun zamandır girememiştim sizlerin haberleriyle çok mutlu oldum
Amin canım inşallah.geçtiğimiz nisan ayında embriyolarım dondurulmuştu.yaklaşık 4 ay önce miyom ameliyatı oldum.bu ameliyattan sonra 6 ay beklenilmesi gerekiyormuş kasımda kontrole gideceğim..allah nasip ederse aralık ayında da transferim olur sanırım ben de sizin gibi pozitif sonuçlarla dönerim inşallahSağolasın canım çok şükür. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor?
Allahım hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun sizin de hepimizin inşallahAmin canım inşallah.geçtiğimiz nisan ayında embriyolarım dondurulmuştu.yaklaşık 4 ay önce miyom ameliyatı oldum.bu ameliyattan sonra 6 ay beklenilmesi gerekiyormuş kasımda kontrole gideceğim..allah nasip ederse aralık ayında da transferim olur sanırım ben de sizin gibi pozitif sonuçlarla dönerim inşallah
Amin inşâAllah canımStrongmom_ canım transferin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Burda yazmışsın görmedim canım hakkından hayırlısı olsun bende miyom ameliyatından sonra 6 ay beklemiştim hatta 5. Ay başlamıştım tedaviye kontrolden sonra taze transfer olmuştu başka merkezdeAmin canım inşallah.geçtiğimiz nisan ayında embriyolarım dondurulmuştu.yaklaşık 4 ay önce miyom ameliyatı oldum.bu ameliyattan sonra 6 ay beklenilmesi gerekiyormuş kasımda kontrole gideceğim..allah nasip ederse aralık ayında da transferim olur sanırım ben de sizin gibi pozitif sonuçlarla dönerim inşallah
Çoktandır girememiştim canım sizlerin haberleriyle çok mutlu oldumBurda yazmışsın görmedim canım hakkından hayırlısı olsun bende miyom ameliyatından sonra 6 ay beklemiştim hatta 5. Ay başlamıştım tedaviye kontrolden sonra taze transfer olmuştu başka merkezde
ÇOKK sağol canım inşâAllah tekrardan güzel haberler vermek nasip olurÇoktandır girememiştim canım sizlerin haberleriyle çok mutlu oldumDefrent Doğum yapmış, A anka23 hamileymiş sanırım ,şimdilik eskilerden bu kadar okuyabildim..sıra sende seninde güzel haberlerini alınca daha da mutlu olacağım..çok şükür ameliyattan sonra baya bi toparlandım,nasip olursa bir ay sonra transfere hazırlıklarına başlayacağım..ameliyatlardan sonra tekrar rahim filmi isteniyor dimi canım hastaneyi arayıp soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?