Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de aynıydı. Yücel Bey'in hastasıyım. O hiç denk gelmedi. Semra Hoca yaptı, çok sevinmiştim ama negatif. Günseli Hanım'ı çok tanımıyorum, ikincide O denk geldi. Pozitif oldu. Kısmet bu işler, doktorlar aracı sadece.
T tuanna4242

İnşallah csnım çok güzel sonuçlar alırsın tez zamanda.

Evet öyle galiba kısmet artık hepimiz için hayırlısı olsun

Çok sağol arkadaşım cvpların için gerçekten içimi rahatlattın güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşllh

Ayyy ne güzel Allah bağışlasın evladını sana güzel dileğin için kocaman bi aminnn

Çok sağol arkadaşım cvpların için gerçekten içimi rahatlattın güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşllh
Rica ederim canım çok normal ben de ilkinde takmıştım kafaya. Sonra herşeyi saldım oluruna bıraktım, transferde de çok rahattım, doktor da vücudunuz çok rahat maşallah demişti. Pozitif aldık çok şükür. Yaradan ol dedi oldu işte bu kadar.

Allah bağışlasın sana da evladını maşallah size

Strongmom_ canım transferin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Maşallah pozitif sonuç almışsın inşallah sağlıkla devam eder kucağına da alırsın..uzun zamandır girememiştim sizlerin haberleriyle çok mutlu oldum

ben bugun yine basladim transfer hazirligina yucel.bey banada embriyoda sorun vardi buyuk ihtimalmdedi bende ya yine aynisi olursa.dedim hepsi sorunlu olucak.die bisey yok dedi sirf pgt dicekmi die sordum.ama demedi benim cok embriyom oldugu icin tekrar tekrar denicez elbet bir ikisi tutucak falan dedi bakalim.girdik.yine bi.yola insallah busefer hayaller yikilmaz

Mevlamın kudreti büyüktür cnm hayırlı olsun bu kez son olur inşialah seninde sağlıkla kucağına alırsın vesveseyi aklına getirmemeye çalış:)

Maşallah pozitif sonuç almışsın inşallah sağlıkla devam eder kucağına da alırsın..uzun zamandır girememiştim sizlerin haberleriyle çok mutlu oldum
Sağolasın canım çok şükür. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor?
Allahım hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah

Son düzenleme:
Sağolasın canım çok şükür. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor?
Allahım hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah
Amin canım inşallah.geçtiğimiz nisan ayında embriyolarım dondurulmuştu.yaklaşık 4 ay önce miyom ameliyatı oldum.bu ameliyattan sonra 6 ay beklenilmesi gerekiyormuş kasımda kontrole gideceğim..allah nasip ederse aralık ayında da transferim olur sanırım ben de sizin gibi pozitif sonuçlarla dönerim inşallah

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun sizin de hepimizin inşallah

Burda yazmışsın görmedim canım hakkından hayırlısı olsun bende miyom ameliyatından sonra 6 ay beklemiştim hatta 5. Ay başlamıştım tedaviye kontrolden sonra taze transfer olmuştu başka merkezde

Burda yazmışsın görmedim canım hakkından hayırlısı olsun bende miyom ameliyatından sonra 6 ay beklemiştim hatta 5. Ay başlamıştım tedaviye kontrolden sonra taze transfer olmuştu başka merkezde
Çoktandır girememiştim canım sizlerin haberleriyle çok mutlu oldum Defrent Doğum yapmış, A anka23 hamileymiş sanırım ,şimdilik eskilerden bu kadar okuyabildim..sıra sende seninde güzel haberlerini alınca daha da mutlu olacağım..çok şükür ameliyattan sonra baya bi toparlandım,nasip olursa bir ay sonra transfere hazırlıklarına başlayacağım..ameliyatlardan sonra tekrar rahim filmi isteniyor dimi canım hastaneyi arayıp soracağım

ÇOKK sağol canım inşâAllah tekrardan güzel haberler vermek nasip olur
Evet memorial istiyor Yen'i rahim filmini ameliyattan sonda başka bi merkezde tedavi olmuştum ya orası istememişti Memoriale başlayınca film olmadan tedaviyi başlatmadılar 3. Filmimi de öyle çekildim sende hazırla filmini falan ayrıca pıhtılaşma testlerini ve genetik testlerini de yaptır eğer yaptırmadıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…