Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O ozlemygt Strongmom_ transferiniz hayırlı olsun, bulantılardan giremiyorum hiç ama bütün arkadaşlar dualarım sizlerle işallah ikinizde pozitif müjdesi vereceksiniz
Ayyyy cnm inşşallah veririz güzel haberleri , ne güzel o bulantıları çekmek çok şükür de bas bağrına boşver :) bizim de ismimize yer ver dualarında çok destek oldun saolasın hayırlı kolay doğumlar olsun doktora karar verebildin mi

Amin canım işallah, ağır bir grip, bulantılar öksürük hepsini bi arada yaşıyorum bu da haliyle geriyo bebeğe zarar vericem korkusu sürekli ama rabbime emanetiz hepimiz, şimdilik emseyde neslihan hanım iyi gibi ona gidiyorum 12haftada perinatologla görüşmeyi düşünüyorum, işallah herşey yolunda giderse devam ederiz aynı doktorla, bu arada test günün ne zaman

çok geçmiş olsun cnm, bitkisel şeylerle ve bol dinlenme ile geçer inşallah. Neslihan Şeker iyidir daha önce de dedğim gibi zamanı gelince de perinatolog bakarız. test günüm cumartesi hayırlarla inşallah.

Kızlar benim 20 gün önce pıhtılaşma için mamorial da tahlil vermiştim onun sonucunu görüşmek istiyorum Yücel hocayla ama hemşireyi aradım hastaneyi arayın dedi hastaneyi aradım dönüş yapılır dedi dönmediler kaç gündür...direk Yücel hocayla nasıl görüşebilirim Başka bir ilde yaşadığım için mecbur telefonla görüşecem

Tekrardan ara canım ya da direk doktora mail at

Kızlar merhaba..bugün çatlatma iğnemi vuracağım cuma günü de nasipse opu var,yarın kan vermek için hastaneye gideceğim de yeni açtığım gonal f kalemin içinde 300 350 ilaç kaldı isteyen için yarın veya sonraki gün hemşirelere bırakabilirim

Evet canım çok şükür kızımı aldım kucağıma Allahım isteyen herkese nasip etsin hepinize duacıyım inşallah .. sen ne yaptın son durumun ne
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah,Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı.Mis kokulu kızçeni bizler içinde kokla cnm.

Canım seninde transferin hayırli olsun inşallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…