- 29 Mayıs 2018
- 306
- 532
- 53
Amin canım çok teşekkürler inşâAllahO ozlemygtStrongmom_ transferiniz hayırlı olsun, bulantılardan giremiyorum hiç ama bütün arkadaşlar dualarım sizlerle işallah ikinizde pozitif müjdesi vereceksiniz
Ayyyy cnm inşşallah veririz güzel haberleri , ne güzel o bulantıları çekmek çok şükür de bas bağrına boşver :) bizim de ismimize yer ver dualarında çok destek oldun saolasın hayırlı kolay doğumlar olsun doktora karar verebildin miO ozlemygtStrongmom_ transferiniz hayırlı olsun, bulantılardan giremiyorum hiç ama bütün arkadaşlar dualarım sizlerle işallah ikinizde pozitif müjdesi vereceksiniz
Amin canım işallah, ağır bir grip, bulantılar öksürük hepsini bi arada yaşıyorum bu da haliyle geriyo bebeğe zarar vericem korkusu sürekli ama rabbime emanetiz hepimiz, şimdilik emseyde neslihan hanım iyi gibi ona gidiyorum 12haftada perinatologla görüşmeyi düşünüyorum, işallah herşey yolunda giderse devam ederiz aynı doktorla, bu arada test günün ne zamanAyyyy cnm inşşallah veririz güzel haberleri , ne güzel o bulantıları çekmek çok şükür de bas bağrına boşver :) bizim de ismimize yer ver dualarında çok destek oldun saolasın hayırlı kolay doğumlar olsun doktora karar verebildin mi
çok geçmiş olsun cnm, bitkisel şeylerle ve bol dinlenme ile geçer inşallah. Neslihan Şeker iyidir daha önce de dedğim gibi zamanı gelince de perinatolog bakarız. test günüm cumartesi hayırlarla inşallah.Amin canım işallah, ağır bir grip, bulantılar öksürük hepsini bi arada yaşıyorum bu da haliyle geriyo bebeğe zarar vericem korkusu sürekli ama rabbime emanetiz hepimiz, şimdilik emseyde neslihan hanım iyi gibi ona gidiyorum 12haftada perinatologla görüşmeyi düşünüyorum, işallah herşey yolunda giderse devam ederiz aynı doktorla, bu arada test günün ne zaman
Tekrardan ara canım ya da direk doktora mail atKızlar benim 20 gün önce pıhtılaşma için mamorial da tahlil vermiştim onun sonucunu görüşmek istiyorum Yücel hocayla ama hemşireyi aradım hastaneyi arayın dedi hastaneyi aradım dönüş yapılır dedi dönmediler kaç gündür...direk Yücel hocayla nasıl görüşebilirim Başka bir ilde yaşadığım için mecbur telefonla görüşecem
Evet canım çok şükür kızımı aldım kucağıma Allahım isteyen herkese nasip etsin hepinize duacıyım inşallah .. sen ne yaptın son durumun neB Bir mucize canım nasılsın doğum gerçekleşti mi?
Rabbim analı babalı büyütsün canım.Evet canım çok şükür kızımı aldım kucağıma Allahım isteyen herkese nasip etsin hepinize duacıyım inşallah .. sen ne yaptın son durumun ne
Rabbim analı babalı büyütsün canım.
Bende iyim hamdolsun Pazartesi test günüm beklemedeyim
İnşâAllah canım çok teşekkürler
Hayırlı olsun. Allah bir ömür sağlıklı huzurlu bir hayat nasip etsin yavrunla sana.Evet canım çok şükür kızımı aldım kucağıma Allahım isteyen herkese nasip etsin hepinize duacıyım inşallah .. sen ne yaptın son durumun ne
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah,Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı.Mis kokulu kızçeni bizler içinde kokla cnm.Evet canım çok şükür kızımı aldım kucağıma Allahım isteyen herkese nasip etsin hepinize duacıyım inşallah .. sen ne yaptın son durumun ne
Hayirli sonuçlarla pazartesiyi heycanlı bekliyoruz canım dualarm seninleRabbim analı babalı büyütsün canım.
Bende iyim hamdolsun Pazartesi test günüm beklemedeyim
Canım seninde transferin hayırli olsun inşallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizinleAyyyy cnm inşşallah veririz güzel haberleri , ne güzel o bulantıları çekmek çok şükür de bas bağrına boşver :) bizim de ismimize yer ver dualarında çok destek oldun saolasın hayırlı kolay doğumlar olsun doktora karar verebildin mi
İnşâAllah canım hayırlısı ile pozitif haberlerle gelirimHayirli sonuçlarla pazartesiyi heycanlı bekliyoruz canım dualarm seninle
Allah razı olsun cnm, duaya çok ihtiyacımız var valla biraz korkmaya başladım ve negatifim geceden beri birden oldu.Canım seninde transferin hayırli olsun inşallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?