Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım çok şükür kızımı aldım kucağıma Allahım isteyen herkese nasip etsin hepinize duacıyım inşallah .. sen ne yaptın son durumun ne
Ayy tebrik ederim cnm ya rabbim analı babalı bir ömür mutlu sağlıklı etsin inşşslh darısı isteyen herkese olsun misler gibi kokan kızçeni benim için de kokla

Allah razı olsun cnm, duaya çok ihtiyacımız var valla biraz korkmaya başladım ve negatifim geceden beri birden oldu. destekleriniz için çık teşekkürler
Cnm hiç negatif düşünme diycemde aynısı banada olmuştu artık 5. Deneme dedimki gitmeyelim teste adet olunca anlarız zaten.akşama kadar bekledik,eşim sonra dediki kalk gidelim iğneyi boşuna mı vurulucan olmazsa...neyse kan verdik ewe dönmeyelim diye ağladım sonrada,arabada bakalım internetten diye...iki saat bekledik hastanede sonra da çok şükür bin şükür Rabbime nasip etti...Allahım sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayıda nasip eder inşallah ve herkese herbirimize bu duyguyu mutluluğu yaşatır inşallah.Sen hep herşeye rağmen ii düşün ii olsun cnm.”Niyet hayır,akıbet hayır”.Hayırlı ve mutlu haberlerinizi bekliyoruz inşalllah Strongmom_ ile birlikte.

resmen beni de anlatmışsın, üstelik bugün böyle olacağımı düşünmemiştim hiç, vesveseli endişeli ve negatif bir insan değilimdir aksine olan durumu hemen kabullenip çözüme bakarım. ama daha bugünden başladım ağlamaya, regl benzeri belirtilerimi hissettikçe. eşime olumsuz teselli cümlelerine başladım sonucu almış gibi sakin ol bi dedi. ne yapayım ki zaten daha, olumlu veya olumsuz sanki elimden bir şey mi gelecek. her şeyi yaptım daha ne yapayım takdir rabbimden. 4. denememde artık bu hayal kırıklıkları son olsun. insan çaresiz kalıyor daha ne yapayım die . dediğin gibi hepimize çifter çifter versin mevlam bu yolda bunca şeyleri yaşayanlara. saoalsın

Canım benim sakin ol, inşallah güzel haberler alacaksınız sen ve Strongmom_ inanıyorum. En hayırlısını diliyorum Allah'tan sizin için, hepimiz için.
Ben de sabah kabusla uyandım, kanamam vardı oluk oluk ağlıyordum..
her aşamada ayrı streslerimiz var. Allah bir bir aşamaları hayırlısıyla atlamayı nasip etsin inşallah hepimize. Hiç kolay değil bu işlerle uğraşmak haklısın ama elimizden gelen en güzel güçlü şey Yaradan'a yakarmak, hayır istemek.
Allahım boynumuzu bükük bırakmasın inşallah

Ortadan kayboldum bir gireyim dedim. Bide ne göreyim bizim çitlembik karalar bağlamış.
Hepimiz o süreçlerde olumsuz düşündük ağladım üzüldük seni anlıyorum paylaşıyorum da hislerini. Ama yapma böyle yapmamalısın. İhtiyacın olan en son şey negatiflik. Aksi ispatlanana kadar hamilesin bunu unuttun mu? Hem böyle yaparak Allah’ın da gücüne gitmez miyiz sence ? Umut olmadan nasıl yaşarız. Hep hayırlısını en hayırlısını iste üzülme şuan üzülecek hiçbir şey yok olmayacakda. Duamız belli duyan belli. Ferah tut kendini canım benim. Her zaman sen Strongmom_ ve tüm arkadaşlar dualarımdasınız . Lütfen güçlü olalım. Bebeklerimiz için. Allahın izniyle olacak ..

Yahu sende beni anlatmışsın benimde 4. Denemem :) sonuç ne olursa olsun Canımız sağolsunHerşey güzel olacak inşâAllah
Ya şimdi nasılsın canım neden olmuş iyi misin?
Çok sağol canım inşâAllah hakkımızdan hayırlısı olsun

Canım gerçek değil çok şükür kabustu dedim ama sen heyecandan o kısmı görmemişin ya da ben yanlış ifade ettim kusura bakma canım, rüyamda gördüm sadece. Ama bi uyanamadım vs kan ter içinde zor uyandım. Allahım hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin

Ayyyy çok şükür ben onu kabus gibi bir sabah diye algıladım sen kusura bakma canım hayrolsun rüyan

merhaba arkadaşlar bir sonraki ay bende başlıyorum benimle soner bey ilginiyor ne kadara mal oldu masraflar bir de yumurta takibini bulunduğum sehirde yaptırmak istiyorum o şekilde yaptıran var mı?

merhaba arkadaşlar bir sonraki ay bende başlıyorum benimle soner bey ilginiyor ne kadara mal oldu masraflar bir de yumurta takibini bulunduğum sehirde yaptırmak istiyorum o şekilde yaptıran var mı?
Merhaba arkadaşım,
Umarım sorunsuz bir süreç yaşarsın. Tüp bebek paket fiyatı 7.800 idi geçen ay, 295 dolar da embriyo başı pgt ücreti. Benim de takip doktorum Soner Bey idi. Dışarıdan takip yaptırma konusunu bilemeyeceğim ama imkanınız varsa bence işinizi sağlama alıp gel-git yapmayı deneyin derim. Tabii çalışma ve izin durumlarınızı bilemem. Ben de şehir dışından gelip gittim, yorucu oluyor. Hayırlı olur umarım

Amin inşallah cnm sende saol. üzme canını,Rabbim herşeyin en iisini bilir bizler için.sen dua et cnm hayırlısı olsun diye.Allahım dualarımızı kabul edilenlerden eylesin inşallah.Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canım bende bu ay tedaviye bsşladım dondurulmuş embriyo transferi için benimlede Soner bey ilgileniyor ben memleketimde kendi doğum doktoruma gidiyorum naturel siklus yani ilaçsız olacak salı günü tekrar doktora gidicem rahim kalınlığı ve kan tahlillarim yapılacak sonra hastaneye sonuçları gönderiyorum onlar arıyor iki gün sonra tekrar git aynı tahlil ve kalınlığa baktır diyorlar son olarak transfer günü bir hafta önceden belli olacakmış dondurulmuş embriyo transferi için ücret 4300 demişlerdi benim transferimde büyük ihtimalle ekimin 20 sinden sonra olur herhalde bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…