- 29 Mayıs 2018
- 306
- 532
- 53
Canımm nolur germe kendini, bende senin gibiydim testt günü stresten ölüyordum eşim dayanamadı en son noluyo ya yeter iki gündür bağırmaya yer arıyorsun dedi ama ben farkında değildim yaptığımın, ama çok şükür boşa gerilmişim okadar işallah seninde aynı olacak inanıyorum :))Allah razı olsun cnm, duaya çok ihtiyacımız var valla biraz korkmaya başladım ve negatifim geceden beri birden oldu.destekleriniz için çık teşekkürler
İnşşallah cnmCanımm nolur germe kendini, bende senin gibiydim testt günü stresten ölüyordum eşim dayanamadı en son noluyo ya yeter iki gündür bağırmaya yer arıyorsun dedi ama ben farkında değildim yaptığımın, ama çok şükür boşa gerilmişim okadar işallah seninde aynı olacak inanıyorum :))
Haklısın arkadaşım, umarım güzel olur . Biz elimizden geleni yaptıkYahu sende beni anlatmışsın benimde 4. Denemem :) sonuç ne olursa olsun Canımız sağolsunHerşey güzel olacak inşâAllah
Ya şimdi nasılsın canım neden olmuş iyi misin?
Çok sağol canım inşâAllah hakkımızdan hayırlısı olsun
Hayırlı sonuçlar dilerimCanım bende bu ay tedaviye bsşladım dondurulmuş embriyo transferi için benimlede Soner bey ilgileniyor ben memleketimde kendi doğum doktoruma gidiyorum naturel siklus yani ilaçsız olacak salı günü tekrar doktora gidicem rahim kalınlığı ve kan tahlillarim yapılacak sonra hastaneye sonuçları gönderiyorum onlar arıyor iki gün sonra tekrar git aynı tahlil ve kalınlığa baktır diyorlar son olarak transfer günü bir hafta önceden belli olacakmış dondurulmuş embriyo transferi için ücret 4300 demişlerdi benim transferimde büyük ihtimalle ekimin 20 sinden sonra olur herhalde bekliyorum
Amin inşşalah bizi ne rahatlatır arkadaşımAman aman kabusta kalsın Rabbime emanet rukye ayetlerini dinle rahatlatıyor
Hayırlı olur inşşallah fiyatlar güncellendi sanırımmerhaba arkadaşlar bir sonraki ay bende başlıyorum benimle soner bey ilginiyor ne kadara mal oldu masraflar bir de yumurta takibini bulunduğum sehirde yaptırmak istiyorum o şekilde yaptıran var mı?
Saolasın cnm bnm dualarınla rahatladım sanırım biraz . Başkasının senin için ettiği dua ne güzeldir amin inşşalah kimsenin boynu bükük kalmasınCanım benim sakin ol, inşallah güzel haberler alacaksınız sen veStrongmom_ inanıyorum. En hayırlısını diliyorum Allah'tan sizin için, hepimiz için.
Ben de sabah kabusla uyandım, kanamam vardı oluk oluk ağlıyordum..
her aşamada ayrı streslerimiz var. Allah bir bir aşamaları hayırlısıyla atlamayı nasip etsin inşallah hepimize. Hiç kolay değil bu işlerle uğraşmak haklısın ama elimizden gelen en güzel güçlü şey Yaradan'a yakarmak, hayır istemek.
Allahım boynumuzu bükük bırakmasın inşallah
Ahhhh @CigdemAsya allah razı olsun canımmm o halinle bir de bize dua ediyorsun . İçimi rahatlattın yüzümü gülümsettin rabbim sana kolay doğumlar nasip etsin umarım dediğin gibi olur deli gibi isterim bunu biliyorsun. İşte anlarsın beni düşüyor insan bazen Rabbimin gücüne asla gitmesin tövbe der susarım. Hep olOrtadan kayboldum bir gireyim dedim. Bide ne göreyim bizim çitlembik karalar bağlamış.
Hepimiz o süreçlerde olumsuz düşündük ağladım üzüldük seni anlıyorum paylaşıyorum da hislerini. Ama yapma böyle yapmamalısın. İhtiyacın olan en son şey negatiflik. Aksi ispatlanana kadar hamilesin bunu unuttun mu? Hem böyle yaparak Allah’ın da gücüne gitmez miyiz sence ? Umut olmadan nasıl yaşarız. Hep hayırlısını en hayırlısını iste üzülme şuan üzülecek hiçbir şey yok olmayacakda. Duamız belli duyan belli. Ferah tut kendini canım benim. Her zaman senStrongmom_ ve tüm arkadaşlar dualarımdasınız . Lütfen güçlü olalım. Bebeklerimiz için. Allahın izniyle olacak ..
Cnm Pazartesi miydi test günün.lütfen kuzum üzme canını,gergin olma cnm sen annesin şimdi,aksi ispatlanana kadar,anne rahat olsunki bebik kolay tutunsun kuzum.Allahım ne olmazları oldurur.ben 4. Denemede memoriala giderken kontrollere bi bayan la eşi geldi ağlaya ağlaya,şehir dışından gelmişler otelde kalıyolarmış nasıl heyecanlı heyecanlı bişiler anlatıyoo anlatamam sana.hemşirelerle konuşuyoo sonra sanırım gönül hoca muayene etti.hamileymiş,halbuki tedaviye başlancakmış hatta sonra bi ara buraya da yazmıştı sanırım ewet bendim o hamile kalan diye.belki eski arkadaşlar hatırlar hatta adet olmadım olmadım tedavi de başlayacaktı diye yazıyodu buraya.yeterki vakti saati gelsin cnm. Rabbim kararlamıştır en doğru ve hayırlı olanı bizler için.Dualarımız hep aynı cnm,Rabbim kabul edilenlerden eylesin.Allahım herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ahhhh @CigdemAsya allah razı olsun canımmm o halinle bir de bize dua ediyorsun . İçimi rahatlattın yüzümü gülümsettin rabbim sana kolay doğumlar nasip etsin umarım dediğin gibi olur deli gibi isterim bunu biliyorsun. İşte anlarsın beni düşüyor insan bazen Rabbimin gücüne asla gitmesin tövbe der susarım. Hep ol
Ben bol dua edip kuran okuyorum canım sanada çok dua ediyorum hakkımızdan hayırlısı olsun dediğin gibi biz elimizden gelen gayreti gösterdik sonuçta nasip hayırlısı diyoruz her zaman hayırlısı ile nasip etsin mevlamAmin inşşalah bizi ne rahatlatır arkadaşım
amin inşâAllah canımCnm Pazartesi miydi test günün.lütfen kuzum üzme canını,gergin olma cnm sen annesin şimdi,aksi ispatlanana kadar,anne rahat olsunki bebik kolay tutunsun kuzum.Allahım ne olmazları oldurur.ben 4. Denemede memoriala giderken kontrollere bi bayan la eşi geldi ağlaya ağlaya,şehir dışından gelmişler otelde kalıyolarmış nasıl heyecanlı heyecanlı bişiler anlatıyoo anlatamam sana.hemşirelerle konuşuyoo sonra sanırım gönül hoca muayene etti.hamileymiş,halbuki tedaviye başlancakmış hatta sonra bi ara buraya da yazmıştı sanırım ewet bendim o hamile kalan diye.belki eski arkadaşlar hatırlar hatta adet olmadım olmadım tedavi de başlayacaktı diye yazıyodu buraya.yeterki vakti saati gelsin cnm. Rabbim kararlamıştır en doğru ve hayırlı olanı bizler için.Dualarımız hep aynı cnm,Rabbim kabul edilenlerden eylesin.Allahım herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Strongmom_ ve seninde ve tedavi için uğraşan herkesinde ilk önce pozitif le başlayıp doğuma kadar güzel geçen bi süreciniz olsun inşallah cnm Rabbimin izniyle.
Hayırlı uğurlu bebekli olsun inşallah bende önümüzdeki ay başlayacağım kismetseArkadaşlar yarın hayırlısıyla tedavimiz başlıyor inşallah bu sefer sonuç güzel olur Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Rabbim içine ferahlık versin inşallah. Ama belirtiler çok farklı olabiliyor bunlara takılma derim.inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahresmen beni de anlatmışsın, üstelik bugün böyle olacağımı düşünmemiştim hiç, vesveseli endişeli ve negatif bir insan değilimdir aksine olan durumu hemen kabullenip çözüme bakarım. ama daha bugünden başladım ağlamaya, regl benzeri belirtilerimi hissettikçe. eşime olumsuz teselli cümlelerine başladım sonucu almış gibi sakin ol bi dedi. ne yapayım ki zaten daha, olumlu veya olumsuz sanki elimden bir şey mi gelecek. her şeyi yaptım daha ne yapayım takdir rabbimden. 4. denememde artık bu hayal kırıklıkları son olsun. insan çaresiz kalıyor daha ne yapayım die . dediğin gibi hepimize çifter çifter versin mevlam bu yolda bunca şeyleri yaşayanlara. saoalsın
Bilmem ki cnm o muydu değilmiydi ama çok güzel bi tabloydu.Amin inşallah,Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Allahım selamete çıkarsın yardım etsin hepimize inşallah.Ben bol dua edip kuran okuyorum canım sanada çok dua ediyorum hakkımızdan hayırlısı olsun dediğin gibi biz elimizden gelen gayreti gösterdik sonuçta nasip hayırlısı diyoruz her zaman hayırlısı ile nasip etsin mevlam
amin inşâAllah canım
Bende bi bayanı hatırlıyorum ama aynı bayandan mı bahsediyoruz bilemedim çok heyecanlıydı ağlıyordu sürekli eşi pozitif olduğunu ilk o öğrendi elinde kağıtla bağrıştılar falan gönül hanımla görüştüler sonra herkes onlara bakıyordu:) bizede nasip olur inşâAllah
Aa ne güzel ben mutlu onlara inşallah sağlıkla devam etmiştir haberim yoktu benim . Ben güzel yazmışsın sen de inşşalah cnm amin demekten başka bir şey gelmiyor zaten elimden rabbim en güzelini en iyisini bilirCnm Pazartesi miydi test günün.lütfen kuzum üzme canını,gergin olma cnm sen annesin şimdi,aksi ispatlanana kadar,anne rahat olsunki bebik kolay tutunsun kuzum.Allahım ne olmazları oldurur.ben 4. Denemede memoriala giderken kontrollere bi bayan la eşi geldi ağlaya ağlaya,şehir dışından gelmişler otelde kalıyolarmış nasıl heyecanlı heyecanlı bişiler anlatıyoo anlatamam sana.hemşirelerle konuşuyoo sonra sanırım gönül hoca muayene etti.hamileymiş,halbuki tedaviye başlancakmış hatta sonra bi ara buraya da yazmıştı sanırım ewet bendim o hamile kalan diye.belki eski arkadaşlar hatırlar hatta adet olmadım olmadım tedavi de başlayacaktı diye yazıyodu buraya.yeterki vakti saati gelsin cnm. Rabbim kararlamıştır en doğru ve hayırlı olanı bizler için.Dualarımız hep aynı cnm,Rabbim kabul edilenlerden eylesin.Allahım herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Strongmom_ ve seninde ve tedavi için uğraşan herkesinde ilk önce pozitif le başlayıp doğuma kadar güzel geçen bi süreciniz olsun inşallah cnm Rabbimin izniyle.
Kocaman amin inşallah kalplerimize ferahlık versinBilmem ki cnm o muydu değilmiydi ama çok güzel bi tabloydu.Amin inşallah,Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Allahım selamete çıkarsın yardım etsin hepimize inşallah.
Sağol canım O ozlemygt yarın benim ki Pazartesi özlem bi çılgınlık yapıp bugün kan falan vermeye gittin mi bende hâlâ karar veremedim hangi gün yaptırayım diye bi diyorum ki Pazar 8. Günüm akşamdan kan vereyim bide diyorum tam 9. Gün vereyim kafam allak bullak bu sefer hiç belirtim yok nedense arada belim ağrıyor çok ayakta kaldığımda onun dışında da hiç bi hissim yok
Ayy cok heyecanlı cokkk ben akşam yatamamıştım kpssye bile daha az stresle uykusuzlukla girmiştimSağol canım O ozlemygt yarın benim ki Pazartesi özlem bi çılgınlık yapıp bugün kan falan vermeye gittin mi bende hâlâ karar veremedim hangi gün yaptırayım diye bi diyorum ki Pazar 8. Günüm akşamdan kan vereyim bide diyorum tam 9. Gün vereyim kafam allak bullak bu sefer hiç belirtim yok nedense arada belim ağrıyor çok ayakta kaldığımda onun dışında da hiç bi hissim yok
Evet çok heyecanlı bende geçen sefer sabaha kadar uyuyamamıştım şimdi 10 katı daha stresliyim İnşâAllah güzel bi sonuçla gelirim geliriz...Ayy cok heyecanlı cokkk ben akşam yatamamıştım kpssye bile daha az stresle uykusuzlukla girmiştimcok başka duygu inşallah hayırlı haberler alırız :)
İnşallah sonuc güzel olacak ben inanıyorum :) belirtilere de hic takılma benim hic yoktu tutmadı diye test gününden önceki akşam buzdolabını döküp sildim temizledim :) ben iyiyim cok sükür gribi atlattım. Yumurta yiyemiyorum ya haslanmıs yiyordum başlarda güzelce sonra tiksindim kokusundan bi mide bulantısı yaptı bidaha da ısınamadım süt de şöyle böyle :) gecen evde yemekten zehirlendik ailece acillerdeydim yineEvet çok heyecanlı bende geçen sefer sabaha kadar uyuyamamıştım şimdi 10 katı daha stresliyim İnşâAllah güzel bi sonuçla gelirim geliriz...
Sen nasılsın nasıl oldun beslenmene dikkat et hergün bi tane yumurta yemeye çalış bi bardakta süt iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?