Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah razı olsun cnm, duaya çok ihtiyacımız var valla biraz korkmaya başladım ve negatifim geceden beri birden oldu. destekleriniz için çık teşekkürler
Canımm nolur germe kendini, bende senin gibiydim testt günü stresten ölüyordum eşim dayanamadı en son noluyo ya yeter iki gündür bağırmaya yer arıyorsun dedi ama ben farkında değildim yaptığımın, ama çok şükür boşa gerilmişim okadar işallah seninde aynı olacak inanıyorum :))

İnşşallah cnm inşşallah

Haklısın arkadaşım, umarım güzel olur . Biz elimizden geleni yaptık

Hayırlı sonuçlar dilerim

merhaba arkadaşlar bir sonraki ay bende başlıyorum benimle soner bey ilginiyor ne kadara mal oldu masraflar bir de yumurta takibini bulunduğum sehirde yaptırmak istiyorum o şekilde yaptıran var mı?
Hayırlı olur inşşallah fiyatlar güncellendi sanırım

Saolasın cnm bnm dualarınla rahatladım sanırım biraz . Başkasının senin için ettiği dua ne güzeldir amin inşşalah kimsenin boynu bükük kalmasın

Ahhhh @CigdemAsya allah razı olsun canımmm o halinle bir de bize dua ediyorsun . İçimi rahatlattın yüzümü gülümsettin rabbim sana kolay doğumlar nasip etsin umarım dediğin gibi olur deli gibi isterim bunu biliyorsun. İşte anlarsın beni düşüyor insan bazen Rabbimin gücüne asla gitmesin tövbe der susarım. Hep ol

Cnm Pazartesi miydi test günün.lütfen kuzum üzme canını,gergin olma cnm sen annesin şimdi,aksi ispatlanana kadar,anne rahat olsunki bebik kolay tutunsun kuzum.Allahım ne olmazları oldurur.ben 4. Denemede memoriala giderken kontrollere bi bayan la eşi geldi ağlaya ağlaya,şehir dışından gelmişler otelde kalıyolarmış nasıl heyecanlı heyecanlı bişiler anlatıyoo anlatamam sana.hemşirelerle konuşuyoo sonra sanırım gönül hoca muayene etti.hamileymiş,halbuki tedaviye başlancakmış hatta sonra bi ara buraya da yazmıştı sanırım ewet bendim o hamile kalan diye.belki eski arkadaşlar hatırlar hatta adet olmadım olmadım tedavi de başlayacaktı diye yazıyodu buraya.yeterki vakti saati gelsin cnm. Rabbim kararlamıştır en doğru ve hayırlı olanı bizler için.Dualarımız hep aynı cnm,Rabbim kabul edilenlerden eylesin.Allahım herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Strongmom_ ve seninde ve tedavi için uğraşan herkesinde ilk önce pozitif le başlayıp doğuma kadar güzel geçen bi süreciniz olsun inşallah cnm Rabbimin izniyle.

Amin inşşalah bizi ne rahatlatır arkadaşım
Ben bol dua edip kuran okuyorum canım sanada çok dua ediyorum hakkımızdan hayırlısı olsun dediğin gibi biz elimizden gelen gayreti gösterdik sonuçta nasip hayırlısı diyoruz her zaman hayırlısı ile nasip etsin mevlam
amin inşâAllah canım
Bende bi bayanı hatırlıyorum ama aynı bayandan mı bahsediyoruz bilemedim çok heyecanlıydı ağlıyordu sürekli eşi pozitif olduğunu ilk o öğrendi elinde kağıtla bağrıştılar falan gönül hanımla görüştüler sonra herkes onlara bakıyordu:) bizede nasip olur inşâAllah

Arkadaşlar yarın hayırlısıyla tedavimiz başlıyor inşallah bu sefer sonuç güzel olur Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu bebekli olsun inşallah bende önümüzdeki ay başlayacağım kismetse

Rabbim içine ferahlık versin inşallah. Ama belirtiler çok farklı olabiliyor bunlara takılma derim.inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Bilmem ki cnm o muydu değilmiydi ama çok güzel bi tabloydu.Amin inşallah,Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Allahım selamete çıkarsın yardım etsin hepimize inşallah.

Aa ne güzel ben mutlu onlara inşallah sağlıkla devam etmiştir haberim yoktu benim . Ben güzel yazmışsın sen de inşşalah cnm amin demekten başka bir şey gelmiyor zaten elimden rabbim en güzelini en iyisini bilir

Kocaman amin inşallah kalplerimize ferahlık versin

Kızlar sonucunuza kac gün kaldı merakla bekliyorum dualarım sizinle O ozlemygt Strongmom_
Sağol canım O ozlemygt yarın benim ki Pazartesi özlem bi çılgınlık yapıp bugün kan falan vermeye gittin mi bende hâlâ karar veremedim hangi gün yaptırayım diye bi diyorum ki Pazar 8. Günüm akşamdan kan vereyim bide diyorum tam 9. Gün vereyim kafam allak bullak bu sefer hiç belirtim yok nedense arada belim ağrıyor çok ayakta kaldığımda onun dışında da hiç bi hissim yok

Ayy cok heyecanlı cokkk ben akşam yatamamıştım kpssye bile daha az stresle uykusuzlukla girmiştim cok başka duygu inşallah hayırlı haberler alırız :)

Ayy cok heyecanlı cokkk ben akşam yatamamıştım kpssye bile daha az stresle uykusuzlukla girmiştim cok başka duygu inşallah hayırlı haberler alırız :)
Evet çok heyecanlı bende geçen sefer sabaha kadar uyuyamamıştım şimdi 10 katı daha stresliyim İnşâAllah güzel bi sonuçla gelirim geliriz...

Sen nasılsın nasıl oldun beslenmene dikkat et hergün bi tane yumurta yemeye çalış bi bardakta süt iç

İnşallah sonuc güzel olacak ben inanıyorum :) belirtilere de hic takılma benim hic yoktu tutmadı diye test gününden önceki akşam buzdolabını döküp sildim temizledim :) ben iyiyim cok sükür gribi atlattım. Yumurta yiyemiyorum ya haslanmıs yiyordum başlarda güzelce sonra tiksindim kokusundan bi mide bulantısı yaptı bidaha da ısınamadım süt de şöyle böyle :) gecen evde yemekten zehirlendik ailece acillerdeydim yine şimdi iyiyim ama dısardan yemeye basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…