Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sırayla inşallah güzel haber vereceksiniz inanıyorum. Bel ağrısı yaşadım 4 hamilelikte de bende hep pozitif oldu etkisi, inşallah sende de öyle olur canım

Çok geçmiş olsun canım bişeyden bi tiksinince artık o yenmiyor Allah kolaylık versin o bulantılı günlerimi bile özledim
İnşâAllah canım İnşâAllah bizede nasip olur annelik

Sırayla inşallah güzel haber vereceksiniz inanıyorum. Bel ağrısı yaşadım 4 hamilelikte de bende hep pozitif oldu etkisi, inşallah sende de öyle olur canım
İnşâAllah canım ben ilk kez pozitif almıştım çok yoğun bi bel ağrısıydı geçmek bilmemişti şimdi bu sefer belim ağrıyor ama fazla ayakta kalınca İnşâAllah buda bir belirtidir

Çok geçmiş olsun canım bişeyden bi tiksinince artık o yenmiyor Allah kolaylık versin o bulantılı günlerimi bile özledim
İnşâAllah canım İnşâAllah bizede nasip olur annelik
Bulantılı günlerin yakındır inşallah canım. Pozitif ol pozitif alalım inşallah.
İkinizi de inşallah en hayırlı güzel haberlerle bekliyoruz burada.

Bulantılı günlerin yakındır inşallah canım. Pozitif ol pozitif alalım inşallah.
İkinizi de inşallah en hayırlı güzel haberlerle bekliyoruz burada.
Amin AH Kuzum ne zormuş beklemek bu belirsizlik çok zor Rabbimden umudumu hiç bir zaman kesmiyorum İnşâAllah pozitiftir

E Elifellam sen 8. Gün kan vermiştin yanlış hatırlamıyorsam değerin kaç çıkmıştı? Sonrasında nasıl artmıştı kaç kere tekrar ettirdin?

Başka 8. Günde pozitif alan var mı arkadaşlar varsa değerlerinizi yazabilir misiniz?

şşşiii hatırlatma E Elifellam görmezden gelll, regl olunca anlarız nasılsa

Strongmom_ yok cnm yapmadım yarın da yapasım Yok sonraki gün de sonrasında da ..beni burda bırakın, regl belirtilerinden de var , bel karın kaşık ağrısı ara ara , göğüs hassasiyeti bugün başladı diğer bazı şeyler nebileyim yaa, rabbime teslimim artık tam anlamıyla. O ne derse o

Son düzenleme:
Deli kız :) sende bendensin aslına bakarsan bende aynı durumdayım hiççç cesaretim yok sadece bi anda olsun bitsin istiyorum
Belirtilerin ne güzel var MâşâAllah bende hiç biri yok iyice korkmaya başladım

Geçmiş olsun cnm senin maceraların bitmiyor hiç :) tiksindiğin şeyleri bence zorlama yemeye başka şekilde takviye alırsın

Deli kız :) sende bendensin aslına bakarsan bende aynı durumdayım hiççç cesaretim yok sadece bi anda olsun bitsin istiyorum
Belirtilerin ne güzel var MâşâAllah bende hiç biri yok iyice korkmaya başladım
Ben güzeli kız, regl belirtileri bunlar hep :)
Vala korkma hiç ecele faydası olmuor . Herşeyin hayırlıs gelsin başımıza herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…