Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kanı verdim cnm, bekliyoruz işte kös kös,gram heyecanım kalmadı regl belirtilerinden ne yapacağımızı bile konuştuk sonrasında

Ben güzeli kız, regl belirtileri bunlar hep :)
Vala korkma hiç ecele faydası olmuor . Herşeyin hayırlıs gelsin başımıza herşeyin
Hakkımızdan hayırlısı olsun canım herşey Allah'tan ol der ve olur İnşâAllah

Geçmiş olsun cnm senin maceraların bitmiyor hiç :) tiksindiğin şeyleri bence zorlama yemeye başka şekilde takviye alırsın
Sorma valla başımı kaldıramadım hep olaylar olaylar Allah hayra yorsun :) sonucun cıktı mı merakla heycanla bekliyoruz

soner bey bana ilk önce yumurta toplanması bir sonraki ay da transer olucak dedi sanırım sen cok daha önce dondurtmuştun hayırlısyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş :)bende bankada çalıştığım için sürekli izin alamıyorum kendi doktorumla ilerlicem galiba yumurta toplama aşamasında Soner hoca pek öyle istemiyor ama

Selam kızlar , kusura bakmayın daha şimdi sonucu alabildim. Biliorsunuz o kadar umutsuzdum ki bu bariz regl belirtilerinden dolayı. Geç kan verdim zorla, sonra eve dönüp bütün evi kaldırdım büyük temizliğe giriştim az önce eşim baktı sonuç 61.79 . Kalbim çıkacak yerinden sizce nasıl, Acil doktorlara ulaşmam lazım detaylı yazıcam birazdan sizlere

Tebrik ederim canım 50 üzeri sonuç en makbulu. Katlanarak devam etsin :)

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına sen ümidi kestin ama rabbimden ümit kesilmez tutunmuş çok şükür

Gözünaydınn canımmm çook sevindim değerlerin kat bee kat artsın inşaallah. :) darısı Strongmom_ a

Valla delisin acelen ne yaaa :)MâşâAllah çok şükür çokkk sevindim canım mail at onlar sana geri dönerler değerin gayet iyi bence darısı bana İnşâAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…