- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Kanı verdim cnm, bekliyoruz işte kös kös,gram heyecanım kalmadı regl belirtilerindenne yapacağımızı bile konuştuk sonrasında
Hakkımızdan hayırlısı olsun canım herşey Allah'tan ol der ve olur İnşâAllahBen güzeli kız, regl belirtileri bunlar hep :)
Vala korkma hiç ecele faydası olmuor . Herşeyin hayırlıs gelsin başımıza herşeyin
MâşâAllah canım gözünüz aydınİkisi de tutumuş çok şükür, ikiz bekliyoruz, kalp atışlarını da dinledik :)
Aaa çok güzel hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşşalah arkadaşım hayrlındoğumlar dilerim
Sagol canımmMâşâAllah canım gözünüz aydın
Rabbim tamamına erdirsin cnm hayırlı olsun inşallah.İkisi de tutumuş çok şükür, ikiz bekliyoruz, kalp atışlarını da dinledik :)
Sagol canımm
Çok sağol canım İnşâAllahO ozlemygt hayırlı haberlerle gel inşallah ben heyecanlandım.
Strongmom_ pazartesi inşallah senden de alacağız
Sorma valla başımı kaldıramadım hep olaylar olaylar Allah hayra yorsun :) sonucun cıktı mı merakla heycanla bekliyoruzGeçmiş olsun cnm senin maceraların bitmiyor hiç :) tiksindiğin şeyleri bence zorlama yemeye başka şekilde takviye alırsın
Canım bende bu ay tedaviye bsşladım dondurulmuş embriyo transferi için benimlede Soner bey ilgileniyor ben memleketimde kendi doğum doktoruma gidiyorum naturel siklus yani ilaçsız olacak salı günü tekrar doktora gidicem rahim kalınlığı ve kan tahlillarim yapılacak sonra hastaneye sonuçları gönderiyorum onlar arıyor iki gün sonra tekrar git aynı tahlil ve kalınlığa baktır diyorlar son olarak transfer günü bir hafta önceden belli olacakmış dondurulmuş embriyo transferi için ücret 4300 demişlerdi benim transferimde büyük ihtimalle ekimin 20 sinden sonra olur herhalde bekliyorum
Rabbim hayırlı bi sonuç almayı nasip etsin inşallahKanı verdim cnm, bekliyoruz işte kös kös,gram heyecanım kalmadı regl belirtilerindenne yapacağımızı bile konuştuk sonrasında
Selam kızlar , kusura bakmayın daha şimdi sonucu alabildim. Biliorsunuz o kadar umutsuzdum ki bu bariz regl belirtilerinden dolayı. Geç kan verdim zorla, sonra eve dönüp bütün evi kaldırdım büyük temizliğe giriştim az önce eşim baktı sonuç 61.79 . Kalbim çıkacak yerinden sizce nasıl, Acil doktorlara ulaşmam lazım detaylı yazıcam birazdan sizlere
Tebrik ederim canım 50 üzeri sonuç en makbulu. Katlanarak devam etsin :)Selam kızlar , kusura bakmayın daha şimdi sonucu alabildim. Biliorsunuz o kadar umutsuzdum ki bu bariz regl belirtilerinden dolayı. Geç kan verdim zorla, sonra eve dönüp bütün evi kaldırdım büyük temizliğe giriştim az önce eşim baktı sonuç 61.79 . Kalbim çıkacak yerinden sizce nasıl, Acil doktorlara ulaşmam lazım detaylı yazıcam birazdan sizlere
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına sen ümidi kestin ama rabbimden ümit kesilmez tutunmuş çok şükürSelam kızlar , kusura bakmayın daha şimdi sonucu alabildim. Biliorsunuz o kadar umutsuzdum ki bu bariz regl belirtilerinden dolayı. Geç kan verdim zorla, sonra eve dönüp bütün evi kaldırdım büyük temizliğe giriştim az önce eşim baktı sonuç 61.79 . Kalbim çıkacak yerinden sizce nasıl, Acil doktorlara ulaşmam lazım detaylı yazıcam birazdan sizlere
Gözünaydınn canımmm çook sevindim değerlerin kat bee kat artsın inşaallah. :) darısıSelam kızlar , kusura bakmayın daha şimdi sonucu alabildim. Biliorsunuz o kadar umutsuzdum ki bu bariz regl belirtilerinden dolayı. Geç kan verdim zorla, sonra eve dönüp bütün evi kaldırdım büyük temizliğe giriştim az önce eşim baktı sonuç 61.79 . Kalbim çıkacak yerinden sizce nasıl, Acil doktorlara ulaşmam lazım detaylı yazıcam birazdan sizlere
Valla delisin acelen ne yaaa :)MâşâAllah çok şükür çokkk sevindim canım mail at onlar sana geri dönerler değerin gayet iyi bence darısı bana İnşâAllahSelam kızlar , kusura bakmayın daha şimdi sonucu alabildim. Biliorsunuz o kadar umutsuzdum ki bu bariz regl belirtilerinden dolayı. Geç kan verdim zorla, sonra eve dönüp bütün evi kaldırdım büyük temizliğe giriştim az önce eşim baktı sonuç 61.79 . Kalbim çıkacak yerinden sizce nasıl, Acil doktorlara ulaşmam lazım detaylı yazıcam birazdan sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?