Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cook sevindim canım hayırlı olsun gözünüz aydın olsun sağlıkla devam etsin inşallah.
Sonucun gayet iyi hiç takılma bunlara e tadını çıkar tatlım ..

Canım Gözünaydın çok sevindim.. En umutsuz olduğumuz anda yüzümüz güldü burda birçoğumuzun. İnşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder

Kızlar iyi akşamlar, elimde 3 kutu hiç açılmamış gonalf var. Buradan tanıştığım bir arkadaş vermişti 3.tedavideyken, ben yeni bir kutu almamak için elinde kalan var mı diye istemiştim ama Allah razı olsun o fazladan aldıklarını da vermişti.
İhtiyacı olan birilerine iletmek de benim boynumun borcu şu an, tedaviye başlayacak olan var mıdır, ilaçları vererek destek olmak isterim.. Özelden mesaj atabilirsiniz..

Tek tek tüm arkadaşlardan allah razı olsun, dünya dua ile dönermiş gerçekten beni merak eden, adıma duayı esirgemeyen herkese tek tek teşekkür ederim . Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile versin inşşalah. E Elifellam B BiYesilBiKahve A asifexisted Strongmom_ Sare asmin H Holly06 Defrent Mutlu1anne Cankiriklarim leslie34 ve diğer adını eklemeyi atladığım (affedin) kim varsa allah bin kere razı olsun , çok destek oldunuz, moral verdiniz, dua ettiniz eksik olmayın inşşalah. Hamile arkadaşlarıma kolay ve sağlıklı doğumlar tedav içerisinde olan arkadaşlar hayırlarla dolu pozitif sonuçlar dilerim . Buraya isim yazın tek tek dua edeceğim hepinize . Dualarımız kabul olsun İnşallah , @kanaryamm inşallah pazartesi güzel haberlerini alacağız arkadaşım korkma.
Bana gelince sanki düşük gibi gelmişti bana çok şükür bin şükür yücel bey hayırlı olsun Dedi tabi 2 gün sonra katlanmasını bekleyeceğim . İnşşalah o da gerçekleşir dualarla

Canımmmm çok çok çooookkkk mutluyum. Kendi güzel haberimizi almış gibi sevindim senin adına . Canım benim Allahım tamamına erdirsin inşallahhhh. Değerine gelince benim 9. Gün 54’tü :))) tekrar tebrik ederim kuzucum

Rabbim tamamina erdirip kucağına almayida nasip etsin inşallah banada dua edersen sevinirim bugün tedavimin ikinci günü pazartesi kontrole gidecem inşallah

Canım arkadaşım tekrar tebrik ederim gözünüz aydın gerçekten bu dünya dua ile dönüyor bende buna inanıyorum nasibimizde ne varsa boynumuz kıldan ince Rabbim sağlıkla değerlerinin artmasını nasip eylesin kucağına almayı nasip etsin
Şu anda benim bu tedavimden hiç kimsenin haberi yok sizlerden başka en yakınlarımın bile artık kimse üzülsün istemiyorum İnşâAllah güzel haberler vermek bana da nasip olur Allahtan tek dileğim bu sizlerde n'olur dualarınızda unutmayın

Hayırlı olsun çok sevindim :)))

Yaaa can arkadaşsın sen biliyorsun değilmi? Hep mi Hızır gibi koşarsın insana . O güzel yüreğinden öperim imşşalah dediğin gibi olur tatlım benim de . Hamdolsun inşşallah berekallah

Gözün aydın cok sevindim sağlıkla devam eder hayırla kucagına alırsın inşallah :) Allah bir bekleme icinde olan hepimize istediğini hayırlısıyla nasip etsin :)

Allah razı olsun cnm inşallah katlanır. Pozitif almakla da bitmiyor biliyorsun. bizler hep güçlü hem hassas insanlarız . Benim de kimse bilmiyor yakınlarımdan hem onları defalarca üzmek hem beklentiye sokmak hem de meraklandırmak istemedim. Tabi bütün bunları tek tek anlatmak da zor . O yüzden çok iyi anlıyorum seni, dualarımdasin artık, rabbim sana da gönlündekini bahşetsin inşallah

Canımmmm bugün giremedim hiç, dışarlardaydım.
Çooook sevindim, çok şükür.Allah tamamına erdirsin inşallah canım. Oh be çok şükür.
Haydi Pazartesiye darısı inşallah Strongmom_ için dualar!

Canım ben 8. Gün vermemiştim. Bi gaza gelmiştim ama vermemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…