Oyy çok güzel maşallah ne güzel haber bu. Allah tamamına erdirsin inşallahİkisi de tutumuş çok şükür, ikiz bekliyoruz, kalp atışlarını da dinledik :)
Aynen canım çok zor anlatmak tek tek Rabbim yardımcımız olsun amin İnşâAllah canımAllah razı olsun cnm inşallah katlanır. Pozitif almakla da bitmiyor biliyorsun. bizler hep güçlü hem hassas insanlarız . Benim de kimse bilmiyor yakınlarımdan hem onları defalarca üzmek hem beklentiye sokmak hem de meraklandırmak istemedim. Tabi bütün bunları tek tek anlatmak da zor . O yüzden çok iyi anlıyorum seni, dualarımdasin artık, rabbim sana da gönlündekini bahşetsin inşallah
Canımmmm bugün giremedim hiç, dışarlardaydım.
Çooook sevindim, çok şükür.Allah tamamına erdirsin inşallah canım. Oh be çok şükür.
Haydi Pazartesiye darısı inşallahStrongmom_ için dualar!
çok teşekkürler canım İnşâAllahCanım ben 8. Gün vermemiştim. Bi gaza gelmiştim ama vermemiştim.
Tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah gönlündeki hayrına yazılır.Rabbim tamamina erdirip kucağına almayida nasip etsin inşallah banada dua edersen sevinirim bugün tedavimin ikinci günü pazartesi kontrole gidecem inşallah
Yuppiii :))Oyy çok güzel maşallah ne güzel haber bu. Allah tamamına erdirsin inşallah
Aynen canım çok zor anlatmak tek tek Rabbim yardımcımız olsun amin İnşâAllah canım
çok teşekkürler canım İnşâAllahben sen diye hatırlıyorum neyse bende vazgeçtim ama şeytan arada bi dürtüyor elimde tek kalan testi evde yap diye ama dinlemiyorum ümidim kırılmasın tek çizgi çıkarsa
Yuppi mi ? ikiz anası coştu :)Yuppiii :))
Amin İnşâAllah canım :) Rabbim sana bi işaret göndermiş bak bende internetten koliyle almıştım :) diğer tedavilerde hergün yapıyordum :) her seferinde de ağzımın payını almıştım :/ yok yok yaramazlık yokBen de 8. Günü evde birşey ararken alakasız evde elime idrar testi geçti ve ben evde yok sanıyordum. Dedim bu elime geçti bunu yapmam lazım. Sonra senin gibi düşündüm eşim de evde yoktu o an, tek başıma yapamayacağım dedim. O gelince de ona bile yapalım demeye korktum :)
Boşver hiç yapma, idrar çok yanıltıcı olabiliyor. Çok az kaldı sık dişini, yaramazlık yapma :)
Allah sabredenlerledir inşallah
Koliyle gebelik testi ha? Ya ne değişik hallerimiz var. Normal sağlıklı gebelik elde edenlere söylesen güler halimize, ama bizi anca biz anlarız. Ben de eczaneden 3er 5 er alıyordum aspirin alır gibi:)Amin İnşâAllah canım :) Rabbim sana bi işaret göndermiş bak bende internetten koliyle almıştım :) diğer tedavilerde hergün yapıyordum :) her seferinde de ağzımın payını almıştım :/ yok yok yaramazlık yok
2 gündür kalkmadan yatıyorum, çok sıkıldım :)Yuppi mi ? ikiz anası coştu :)
Hep böyle mutlu pozitif ol canım inşallah.
Koliyle gebelik testi ha? Ya ne değişik hallerimiz var. Normal sağlıklı gebelik elde edenlere söylesen güler halimize, ama bizi anca biz anlarız. Ben de eczaneden 3er 5 er alıyordum aspirin alır gibi:)
İnşallah o testlere bi daha gerek kalmaz canım.
Sağol canım amin inşallahTedavin hayırlı olsun canım. İnşallah gönlündeki hayrına yazılır.
Burası dua iatemek için çok doğru bir yer
Buraya yani bu gruba sanki özel seçilmiş iyi, inançlı güzel insanlar gelmiş gibi hep. Bu vesileyle ben de bana dua eden arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun. Hepimizin dualarını kabul olsun inşallah
Sagol canim amin insallahTedavin hayırlı olsun canım. İnşallah gönlündeki hayrına yazılır.
Burası dua iatemek için çok doğru bir yer
Buraya yani bu gruba sanki özel seçilmiş iyi, inançlı güzel insanlar gelmiş gibi hep. Bu vesileyle ben de bana dua eden arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun. Hepimizin dualarını kabul olsun inşallah
Maşallah canım darısı bize inşallahİkisi de tutumuş çok şükür, ikiz bekliyoruz, kalp atışlarını da dinledik :)
Evet canım ben 2016 yılı mart ayında başladım ilk denemede hamile kaldım 2016 yılında aralık 2 sinde oğlumu kıcağıma aldım çok şükür üç tanede 5. gün embriyosu dondurmuştuk şimdi nasipse tekrar oğluma bi kardeş istiyoruz bakalım hayırlısı inşallah tedavim başladı salı günü 10 günüm rahim kalınlığı ve diğer kan testleri ni yaptırıp tekrar hastaneye göndercemsoner bey bana ilk önce yumurta toplanması bir sonraki ay da transer olucak dedi sanırım sen cok daha önce dondurtmuştun hayırlısyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş :)bende bankada çalıştığım için sürekli izin alamıyorum kendi doktorumla ilerlicem galiba yumurta toplama aşamasında Soner hoca pek öyle istemiyor ama
Gözün aydın canım sonuç iyi inşallah katlanarak devem edecek darısı bize canım sağlıkla inşallahSelam kızlar , kusura bakmayın daha şimdi sonucu alabildim. Biliorsunuz o kadar umutsuzdum ki bu bariz regl belirtilerinden dolayı. Geç kan verdim zorla, sonra eve dönüp bütün evi kaldırdım büyük temizliğe giriştim az önce eşim baktı sonuç 61.79 . Kalbim çıkacak yerinden sizce nasıl, Acil doktorlara ulaşmam lazım detaylı yazıcam birazdan sizlere
Amin inşallah...Maşallah canım darısı bize inşallah
Hayırlı olsun cnm inşallah 9 gün sonra Allahın izniyle pozitif haberini de alırız ve hayırla sağlıkla dewam eder inşallah.Kendini kasma rahat ol cnm ,bol bol dua et,kokulu şeylerden uzak dur;parfüm, deodorant, duş jeli, oje ,makyaj malzemesi,yumuşatıcı falan... zaten biliyorsundur burda çok yazıldı önceden de.Eşin transferden sonra göbeğine parmağıyla daire çizip “Rabbi hebli mines salihin” çeksin,geçen gün de yazdım yazık ki sayısını hatırlamıyorum cnm B Bir mucize arkadaşımız yazmıştı önceden de ,gönlünden nekadar geçerse o kadar yap cnm. Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm.Slm kızlar bugün transferim var hepinizin dualarını bekliyorum. Bu arada ben sağlık bakanlığı misafirhanesinde kalıyorum şişlide hastaneye çok yakın yürüyerek 20 dk gibi bişe sürüyo hastaneye olan uzaklığı 2 km çok yakın yani üstelik bu civarda bu fiyata kalacak yer bulmak çok zor günlük 75 tl kişi başı . Sabah kahvaltısıda var uygun yer öyle bi konforu yok tabi ama kalacak yerin var kahvaltın var güvenilir temiz bi yer kısacası arkadaşlar uygun bi yer arıyorum diyosanız tavsiye ederim . Herkese bol şans
Arkadaşlar düzeltiyorum sağlık bakanlığı değil sanayi bakanlığıymış kişi başı da 70 imişSlm kızlar bugün transferim var hepinizin dualarını bekliyorum. Bu arada ben sağlık bakanlığı misafirhanesinde kalıyorum şişlide hastaneye çok yakın yürüyerek 20 dk gibi bişe sürüyo hastaneye olan uzaklığı 2 km çok yakın yani üstelik bu civarda bu fiyata kalacak yer bulmak çok zor günlük 75 tl kişi başı . Sabah kahvaltısıda var uygun yer öyle bi konforu yok tabi ama kalacak yerin var kahvaltın var güvenilir temiz bi yer kısacası arkadaşlar uygun bi yer arıyorum diyosanız tavsiye ederim . Herkese bol şans
İnşllah canım çok sağol her zaman dua ediyorum Rabbim bu yolda çaba sarf eden herkese nasip etsin inşllh .Hayırlı olsun cnm
Hayırlı olsun cnm inşallah 9 gün sonra Allahın izniyle pozitif haberini de alırız ve hayırla sağlıkla dewam eder inşallah.Kendini kasma rahat ol cnm ,bol bol dua et,kokulu şeylerden uzak dur;parfüm, deodorant, duş jeli, oje ,makyaj malzemesi,yumuşatıcı falan... zaten biliyorsundur burda çok yazıldı önceden de.Eşin transferden sonra göbeğine parmağıyla daire çizip “Rabbi hebli mines salihin” çeksin,geçen gün de yazdım yazık ki sayısını hatırlamıyorum cnm B Bir mucize arkadaşımız yazmıştı önceden de ,gönlünden nekadar geçerse o kadar yap cnm. Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?