Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen canım çok zor anlatmak tek tek Rabbim yardımcımız olsun amin İnşâAllah canım

Canım ben 8. Gün vermemiştim. Bi gaza gelmiştim ama vermemiştim.
çok teşekkürler canım İnşâAllah ben sen diye hatırlıyorum neyse bende vazgeçtim ama şeytan arada bi dürtüyor elimde tek kalan testi evde yap diye ama dinlemiyorum ümidim kırılmasın tek çizgi çıkarsa

Rabbim tamamina erdirip kucağına almayida nasip etsin inşallah banada dua edersen sevinirim bugün tedavimin ikinci günü pazartesi kontrole gidecem inşallah
Tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah gönlündeki hayrına yazılır.
Burası dua iatemek için çok doğru bir yer
Buraya yani bu gruba sanki özel seçilmiş iyi, inançlı güzel insanlar gelmiş gibi hep. Bu vesileyle ben de bana dua eden arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun. Hepimizin dualarını kabul olsun inşallah

Son düzenleme:

Ben de 8. Günü evde birşey ararken alakasız evde elime idrar testi geçti ve ben evde yok sanıyordum. Dedim bu elime geçti bunu yapmam lazım. Sonra senin gibi düşündüm eşim de evde yoktu o an, tek başıma yapamayacağım dedim. O gelince de ona bile yapalım demeye korktum :)
Boşver hiç yapma, idrar çok yanıltıcı olabiliyor. Çok az kaldı sık dişini, yaramazlık yapma :)
Allah sabredenlerledir inşallah

Amin İnşâAllah canım :) Rabbim sana bi işaret göndermiş bak bende internetten koliyle almıştım :) diğer tedavilerde hergün yapıyordum :) her seferinde de ağzımın payını almıştım :/ yok yok yaramazlık yok

Koliyle gebelik testi ha? Ya ne değişik hallerimiz var. Normal sağlıklı gebelik elde edenlere söylesen güler halimize, ama bizi anca biz anlarız. Ben de eczaneden 3er 5 er alıyordum aspirin alır gibi:)
İnşallah o testlere bi daha gerek kalmaz canım.

Sorma ya baya olmuştur tek bi tane kalmış
Diğer kız kardeşlerim bile bilmez anlamazlar da çünkü öyle bi dertleri yok çok şükür olmasında Rabbim düşmanıma bile bu hasreti yaşatmasın cidden bizi bizden başkası anlamıyor İnşâAllah bi daha testlere ihtiyacımız kalmaz hayırlısı olsun bu arada doğal gebelik şansım sıfır olduğu için o yüzden o testte elimde kalmış :)

Sağol canım amin inşallah
Sagol canim amin insallah

Evet canım ben 2016 yılı mart ayında başladım ilk denemede hamile kaldım 2016 yılında aralık 2 sinde oğlumu kıcağıma aldım çok şükür üç tanede 5. gün embriyosu dondurmuştuk şimdi nasipse tekrar oğluma bi kardeş istiyoruz bakalım hayırlısı inşallah tedavim başladı salı günü 10 günüm rahim kalınlığı ve diğer kan testleri ni yaptırıp tekrar hastaneye göndercem

Gözün aydın canım sonuç iyi inşallah katlanarak devem edecek darısı bize canım sağlıkla inşallah

Slm kızlar bugün transferim var hepinizin dualarını bekliyorum. Bu arada ben sağlık bakanlığı misafirhanesinde kalıyorum şişlide hastaneye çok yakın yürüyerek 20 dk gibi bişe sürüyo hastaneye olan uzaklığı 2 km çok yakın yani üstelik bu civarda bu fiyata kalacak yer bulmak çok zor günlük 75 tl kişi başı . Sabah kahvaltısıda var uygun yer öyle bi konforu yok tabi ama kalacak yerin var kahvaltın var güvenilir temiz bi yer kısacası arkadaşlar uygun bi yer arıyorum diyosanız tavsiye ederim . Herkese bol şans

Hayırlı olsun cnm
Hayırlı olsun cnm inşallah 9 gün sonra Allahın izniyle pozitif haberini de alırız ve hayırla sağlıkla dewam eder inşallah.Kendini kasma rahat ol cnm ,bol bol dua et,kokulu şeylerden uzak dur;parfüm, deodorant, duş jeli, oje ,makyaj malzemesi,yumuşatıcı falan... zaten biliyorsundur burda çok yazıldı önceden de.Eşin transferden sonra göbeğine parmağıyla daire çizip “Rabbi hebli mines salihin” çeksin,geçen gün de yazdım yazık ki sayısını hatırlamıyorum cnm B Bir mucize arkadaşımız yazmıştı önceden de ,gönlünden nekadar geçerse o kadar yap cnm. Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm.

Son düzenleme:
günaydın herkese eski arkadaşlardan kimler var bilmiyorum ama neredeyse 2 sene öncesine dayanıyor bu konu altındaki mesajlarım. 2 klomen 1 aşılama 2 tüp bebek denemesi (birisi sadece 1 tane elde edilmiş kalitesi çok düşük emriyolu) 4 transfer 1i kimyasal gebelikle sonuçlanmış hayal kırıklığı ve ardından vazgeçme sonra tekrar pes edip planlar yapmaya başlama derken tam 4.5 sene sonra rabbim bana da gönderdi müjdeli haberimi.. hem de hiç beklemediğim bi vakitte. kasım ayı itibariye tedaviye başlayacakken ekimde kendiliğinden geldi. dün de kesesini gösterdi allahım dileyen bekleyen herkese bu günlerini unutturacak müjdeler göndersin.. çevremde tam 11 kişi annelik hasreti çekiyor isim isim gece gündüz dua ediyorum.. rabbim sizlere de nasip etsin.. biliyorum bunu söylemek o kadar zor ki ama kafadan silip atınca vakti zamanı da gelince rabbim de ol deyince oluyor..

Arkadaşlar düzeltiyorum sağlık bakanlığı değil sanayi bakanlığıymış kişi başı da 70 imiş

İnşllah canım çok sağol her zaman dua ediyorum Rabbim bu yolda çaba sarf eden herkese nasip etsin inşllh .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…