Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah hayırlı ugurlu etsin, inşallah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin. O kadar mutlu oldum ki okuyunca, seni ve yaşadıklarını hatırlıyorum. İyi ki de buraya yazdın, zaman zaman herkesin ümitsiz anları oluyor ama Rabbim o kadar büyük ki kudreti sonsuz ki ol deyince oluveriyor işte öyle.. Allah dualarını kabul etsin, dualarımızı kabul etsin, hepimizin müjdeli haberlerini doğum haberlerini tek tek alalım inşallah..

Allah hayırlar nasip etsin inşallah bugün ve sonrasında arkadaşım. İnşallah kalbindeki hayrına yazılır.

Maşallah bir güzel haber daha. Allah tamamına erdirsin arkadaşım.

Kızlar ben bugün dayanamadım evdeki testi yaptım ikinci çizgi çıktı elim ayağım birbirine girdi sonra bi baktım testin skt geçmiş eşimde benden heyecanlı hemen gittik kan verdik ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun sonuç pozitif Rabbim İnşâAllah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Yücel bey yarın kan verme salı günü ver dedi çok heyecanlıyım hala kalbim küt küt atıyor Rabbim isteyen bu yolda ilerleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
@Elifellam kızmadın umarım

Ayyy canım tebrik ederim çok sevindim tahmin ediyordum zaten ama duyunca çok mutlu oldum hayırlı olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah .. değerin kaç çıktı ??

Züppperrrrr Strongmom_ tebrik Ederim Cnmmmm çokkk şükür bin şükür ne güzel haber. Devamını getirsin rabbim kaç çıktı kan sonucun? Ama senin yaramazlık yapacağın belliydi artık tadını çıkar

Ayyy canım tebrik ederim çok sevindim tahmin ediyordum zaten ama duyunca çok mutlu oldum hayırlı olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah .. değerin kaç çıktı ??

Kızlar Allah razı olsun İnşâAllah bu sefer sağlıklı olur meleğim aynı şeyleri tekrar yaşatmasın Rabbim hiç birimize İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız. Değerim 104 çıktı çok şükür bin şükür
İnşâAllah güzelce artış gösterir

amn canımmm seni görmesem de ismini bilmesem de hep anıyorum içimden inşallh bir sonraki müjdeli haber de senden gelsin..

Oyyyyy kızar mıyım ya? Böyle güzel habere!!! İnan gözlerim doldu, kalbim ağzımda küt küt. 2 cümle mesajını okuyup bitirebe kadar heyecan bastı kalbimi. Neyse bu sefer yaramazlığın işe yaradı canım benim. Bin şükür. Allah tamamına erdirsin inşallah

Maşallah 41 kere değerin de çok iyi canım ya. Bi yandan da bugün olsa keşke test günü diyordum içimden ama yaramazlık yapma diye gaz vermek istemedim. :)
Gerçekten çoook sevindim, Elhamdilüllah.
Bu arada kolinin de sonu işe yaradı çok şükür :)

Tebrik ederim

Çok şükür canım arkadaşım evet bi yaramazlık yaptım şükürler olsun. Aynen kolinin sonunda ki ilk defa evde öğrenmeme sebep oldu :) İnşâAllah bu sefer son okur sağlıkla alırız kucağımıza bir daha gidişimiz kardeş için olur İnşâAllah

İNşallah canım inşallah. Allah hayır ve sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

ayyy o kadar mutlu oldum ki yazdıklarını okuduğumda inşallah bende ilk denememde kavuşurum bebeğime :) şimdi sizi de bir kız bebiş gelse çok hoş olur :)

merhaba canım gerçekten çok uygunmuş peki herkesi kabul ediyorlar mı ? sağlık bakanlığı ile ilişkim yok ve kalmam gerekicek hastanenin misafirhanesi çok pahalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…