- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Allah hayırlı ugurlu etsin, inşallah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin. O kadar mutlu oldum ki okuyunca, seni ve yaşadıklarını hatırlıyorum. İyi ki de buraya yazdın, zaman zaman herkesin ümitsiz anları oluyor ama Rabbim o kadar büyük ki kudreti sonsuz ki ol deyince oluveriyor işte öyle.. Allah dualarını kabul etsin, dualarımızı kabul etsin, hepimizin müjdeli haberlerini doğum haberlerini tek tek alalım inşallah..günaydın herkese eski arkadaşlardan kimler var bilmiyorum ama neredeyse 2 sene öncesine dayanıyor bu konu altındaki mesajlarım. 2 klomen 1 aşılama 2 tüp bebek denemesi (birisi sadece 1 tane elde edilmiş kalitesi çok düşük emriyolu) 4 transfer 1i kimyasal gebelikle sonuçlanmış hayal kırıklığı ve ardından vazgeçme sonra tekrar pes edip planlar yapmaya başlama derken tam 4.5 sene sonra rabbim bana da gönderdi müjdeli haberimi.. hem de hiç beklemediğim bi vakitte. kasım ayı itibariye tedaviye başlayacakken ekimde kendiliğinden geldi. dün de kesesini gösterdi allahım dileyen bekleyen herkese bu günlerini unutturacak müjdeler göndersin.. çevremde tam 11 kişi annelik hasreti çekiyor isim isim gece gündüz dua ediyorum.. rabbim sizlere de nasip etsin.. biliyorum bunu söylemek o kadar zor ki ama kafadan silip atınca vakti zamanı da gelince rabbim de ol deyince oluyor..
Amin cnm inşallah inşallahİnşllah canım çok sağol her zaman dua ediyorum Rabbim bu yolda çaba sarf eden herkese nasip etsin inşllh .
Allah hayırlar nasip etsin inşallah bugün ve sonrasında arkadaşım. İnşallah kalbindeki hayrına yazılır.Slm kızlar bugün transferim var hepinizin dualarını bekliyorum. Bu arada ben sağlık bakanlığı misafirhanesinde kalıyorum şişlide hastaneye çok yakın yürüyerek 20 dk gibi bişe sürüyo hastaneye olan uzaklığı 2 km çok yakın yani üstelik bu civarda bu fiyata kalacak yer bulmak çok zor günlük 75 tl kişi başı . Sabah kahvaltısıda var uygun yer öyle bi konforu yok tabi ama kalacak yerin var kahvaltın var güvenilir temiz bi yer kısacası arkadaşlar uygun bi yer arıyorum diyosanız tavsiye ederim . Herkese bol şans
Maşallah bir güzel haber daha. Allah tamamına erdirsin arkadaşım.günaydın herkese eski arkadaşlardan kimler var bilmiyorum ama neredeyse 2 sene öncesine dayanıyor bu konu altındaki mesajlarım. 2 klomen 1 aşılama 2 tüp bebek denemesi (birisi sadece 1 tane elde edilmiş kalitesi çok düşük emriyolu) 4 transfer 1i kimyasal gebelikle sonuçlanmış hayal kırıklığı ve ardından vazgeçme sonra tekrar pes edip planlar yapmaya başlama derken tam 4.5 sene sonra rabbim bana da gönderdi müjdeli haberimi.. hem de hiç beklemediğim bi vakitte. kasım ayı itibariye tedaviye başlayacakken ekimde kendiliğinden geldi. dün de kesesini gösterdi allahım dileyen bekleyen herkese bu günlerini unutturacak müjdeler göndersin.. çevremde tam 11 kişi annelik hasreti çekiyor isim isim gece gündüz dua ediyorum.. rabbim sizlere de nasip etsin.. biliyorum bunu söylemek o kadar zor ki ama kafadan silip atınca vakti zamanı da gelince rabbim de ol deyince oluyor..
Aminnn çok sağol arkadaşım inşllh güzel haberlerimizi vermek nasip olur burdan bu uğurda çaba harcayanlara umut oluruzAllah hayırlar nasip etsin inşallah bugün ve sonrasında arkadaşım. İnşallah kalbindeki hayrına yazılır.
Ayyy canım tebrik ederim çok sevindim tahmin ediyordum zaten ama duyunca çok mutlu oldum hayırlı olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah .. değerin kaç çıktı ??Kızlar ben bugün dayanamadım evdeki testi yaptım ikinci çizgi çıktı elim ayağım birbirine girdi sonra bi baktım testin skt geçmiş eşimde benden heyecanlı hemen gittik kan verdik ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun sonuç pozitif Rabbim İnşâAllah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Yücel bey yarın kan verme salı günü ver dedi çok heyecanlıyım hala kalbim küt küt atıyor Rabbim isteyen bu yolda ilerleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
@Elifellam kızmadın umarım
ZüppperrrrrKızlar ben bugün dayanamadım evdeki testi yaptım ikinci çizgi çıktı elim ayağım birbirine girdi sonra bi baktım testin skt geçmiş eşimde benden heyecanlı hemen gittik kan verdik ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun sonuç pozitif Rabbim İnşâAllah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Yücel bey yarın kan verme salı günü ver dedi çok heyecanlıyım hala kalbim küt küt atıyor Rabbim isteyen bu yolda ilerleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Ayyy canım tebrik ederim çok sevindim tahmin ediyordum zaten ama duyunca çok mutlu oldum hayırlı olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah .. değerin kaç çıktı ??
Kızlar Allah razı olsun İnşâAllah bu sefer sağlıklı olur meleğim aynı şeyleri tekrar yaşatmasın Rabbim hiç birimize İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız. Değerim 104 çıktı çok şükür bin şükürZüppperrrrrStrongmom_ tebrik Ederim Cnmmmm çokkk şükür bin şükür ne güzel haber. Devamını getirsin rabbim kaç çıktı kan sonucun? Ama senin yaramazlık yapacağın belliydi artık tadını çıkar
amn canımmm seni görmesem de ismini bilmesem de hep anıyorum içimden inşallh bir sonraki müjdeli haber de senden gelsin..Allah hayırlı ugurlu etsin, inşallah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin. O kadar mutlu oldum ki okuyunca, seni ve yaşadıklarını hatırlıyorum. İyi ki de buraya yazdın, zaman zaman herkesin ümitsiz anları oluyor ama Rabbim o kadar büyük ki kudreti sonsuz ki ol deyince oluveriyor işte öyle.. Allah dualarını kabul etsin, dualarımızı kabul etsin, hepimizin müjdeli haberlerini doğum haberlerini tek tek alalım inşallah..
Oyyyyy kızar mıyım ya? Böyle güzel habere!!! İnan gözlerim doldu, kalbim ağzımda küt küt. 2 cümle mesajını okuyup bitirebe kadar heyecan bastı kalbimi. Neyse bu sefer yaramazlığın işe yaradı canım benim. Bin şükür. Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar ben bugün dayanamadım evdeki testi yaptım ikinci çizgi çıktı elim ayağım birbirine girdi sonra bi baktım testin skt geçmiş eşimde benden heyecanlı hemen gittik kan verdik ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun sonuç pozitif Rabbim İnşâAllah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Maşallah 41 kere değerin de çok iyi canım ya. Bi yandan da bugün olsa keşke test günü diyordum içimden ama yaramazlık yapma diye gaz vermek istemedim. :)Kızlar Allah razı olsun İnşâAllah bu sefer sağlıklı olur meleğim aynı şeyleri tekrar yaşatmasın Rabbim hiç birimize İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız. Değerim 104 çıktı çok şükür bin şükür
İnşâAllah güzelce artış gösterir
Kızlar ben bugün dayanamadım evdeki testi yaptım ikinci çizgi çıktı elim ayağım birbirine girdi sonra bi baktım testin skt geçmiş eşimde benden heyecanlı hemen gittik kan verdik ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun sonuç pozitif Rabbim İnşâAllah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Oyyyyy kızar mıyım ya? Böyle güzel habere!!! İnan gözlerim doldu, kalbim ağzımda küt küt. 2 cümle mesajını okuyup bitirebe kadar heyecan bastı kalbimi. Neyse bu sefer yaramazlığın işe yaradı canım benim. Bin şükür. Allah tamamına erdirsin inşallah
Çok şükür canım arkadaşım evet bi yaramazlık yaptım şükürler olsun. Aynen kolinin sonunda ki ilk defa evde öğrenmeme sebep oldu :) İnşâAllah bu sefer son okur sağlıkla alırız kucağımıza bir daha gidişimiz kardeş için olur İnşâAllahMaşallah 41 kere değerin de çok iyi canım ya. Bi yandan da bugün olsa keşke test günü diyordum içimden ama yaramazlık yapma diye gaz vermek istemedim. :)
Gerçekten çoook sevindim, Elhamdilüllah.
Bu arada kolinin de sonu işe yaradı çok şükür :)
TeşekkürlerTebrik ederim
İNşallah canım inşallah. Allah hayır ve sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.Çok şükür canım arkadaşım evet bi yaramazlık yaptım şükürler olsun. Aynen kolinin sonunda ki ilk defa evde öğrenmeme sebep oldu :) İnşâAllah bu sefer son okur sağlıkla alırız kucağımıza bir daha gidişimiz kardeş için olur İnşâAllah
Amin hepimizi inşâAllah canımİNşallah canım inşallah. Allah hayır ve sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Gözünaydın sabırsız arkadaşım :)Amin hepimizi inşâAllah canım
ayyy o kadar mutlu oldum ki yazdıklarını okuduğumda inşallah bende ilk denememde kavuşurum bebeğime :) şimdi sizi de bir kız bebiş gelse çok hoş olur :)Evet canım ben 2016 yılı mart ayında başladım ilk denemede hamile kaldım 2016 yılında aralık 2 sinde oğlumu kıcağıma aldım çok şükür üç tanede 5. gün embriyosu dondurmuştuk şimdi nasipse tekrar oğluma bi kardeş istiyoruz bakalım hayırlısı inşallah tedavim başladı salı günü 10 günüm rahim kalınlığı ve diğer kan testleri ni yaptırıp tekrar hastaneye göndercem
merhaba canım gerçekten çok uygunmuş peki herkesi kabul ediyorlar mı ? sağlık bakanlığı ile ilişkim yok ve kalmam gerekicek hastanenin misafirhanesi çok pahalıymışSlm kızlar bugün transferim var hepinizin dualarını bekliyorum. Bu arada ben sağlık bakanlığı misafirhanesinde kalıyorum şişlide hastaneye çok yakın yürüyerek 20 dk gibi bişe sürüyo hastaneye olan uzaklığı 2 km çok yakın yani üstelik bu civarda bu fiyata kalacak yer bulmak çok zor günlük 75 tl kişi başı . Sabah kahvaltısıda var uygun yer öyle bi konforu yok tabi ama kalacak yerin var kahvaltın var güvenilir temiz bi yer kısacası arkadaşlar uygun bi yer arıyorum diyosanız tavsiye ederim . Herkese bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?