Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

amn canımmm seni görmesem de ismini bilmesem de hep anıyorum içimden inşallh bir sonraki müjdeli haber de senden gelsin..
Canım çok şükür ki son transferimi haziran ayında oldum ve hamileyim. Sağlıkla devam ediyor Rabbim e binlerce şükür olsun ki bu kez.

cok sevindimm caanım göZün aydın inşallah allah tamamına erdirsin

Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla hayırla devamını getirsin inşallah.çok güzel maşAllah hep ii haberler almak.Rabbim herbirimize hep ii ve sağlık haberlerini aldırsın inşallah bebişlermizin.

Gözünüz aydın cnm maşallah size,Rabbim tamamına erdirsin inşallah,herbirimize yardım etsin selamete çıkarsın inşallah

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı..ben Nisa’n ayında tedavi oldum ve ameliyat olacağım için transfer olmadı embriyolar donduruldu o zaman bizden dondurma ücreti istemediler bu ücreti ne zaman alırlar ve ne kadar bilen var mı??

Canım vallahi bugün aklımdaydın hep merak etmiştim seni çok teşekkür ederim İnşâAllah
Sen nasılsın napıyosun ne kadarlık oldunuz? Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Canım vallahi bugün aklımdaydın hep merak etmiştim seni çok teşekkür ederim İnşâAllah
Sen nasılsın napıyosun ne kadarlık oldunuz? Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

27.hafta bitmek üzere şükürler olsun. Çoğu gitti azı kaldı. Bir oğlum daha olacak nasipse.
Sizler de hep aklımdasınız. Kimler ne aşamada meraktayım doğrusu. Hep dualarımdasınız.

Aaaaaaaaaaayyyyyy çooook sevindimmmmm kendim pozitif almışş gibi oldummm rabbimmm sağlıkla kucağına almanıı nasipp etsin sağlıkla devam ettirsin inşaallahhh.

27.hafta bitmek üzere şükürler olsun. Çoğu gitti azı kaldı. Bir oğlum daha olacak nasipse.
Sizler de hep aklımdasınız. Kimler ne aşamada meraktayım doğrusu. Hep dualarımdasınız.
MâşâAllah canım evet az kalmış çok şükür sağlıkla gelsin yakışıklı kuzu Sende benim dualarımdasın canım dikkat et kendine
Aaaaaaaaaaayyyyyy çooook sevindimmmmm kendim pozitif almışş gibi oldummm rabbimmm sağlıkla kucağına almanıı nasipp etsin sağlıkla devam ettirsin inşaallahhh.
Ya canım arkadaşım çok teşekkürler amin İnşâAllah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Canım maşallah çok sevindim İnan hepimiz çok uğraşıyoruz Allah ım emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Çok teşekkür ederim canım gerçekten hepimizin derdi ayrı ama konu aynı evlat hasreti 7. Senemiz bitti İnşâAllah bu sefer olur olunca da ayrı bi stres Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Arkadaşlar bişi sormak istiyorum bundan 3 yıl önce tüp bebek yapmıştık bizim genetik sorunumuz vardı ve pgtli yaptırmıştık. Bizden hiçbi şekilde dondurma ücreti istenmedi burda pgt yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi arayıp mı ücret yatırmanızı istiyorlar tam olarak nasıl oluyor dondurulmuş embriyolarım var ama oldar zaman ücret talep edilmedi. Tek korkum embriyolar duruyodur dimi heralde bize sormadan bişi yapmamışlardır.

Aynı soruyu bende sordum canım arkadaşlardan bilenler varsa cevap verirler.benim de 5 ay önce donduruldu ücret istenilmedi bende merak ediyorum açıkçası.ama embriyolarınız duruyordur size sorulmadan birşey yapılacağını sanmıyorum

İnşaallah öyledir canım. İnsan ister istemez tedirgin oluyor içimizi ferahlatacak birileri çıkar umarım:))

Canımmmm çok sevindimmm :))) Yaaa ne uzun bir yoldu artık sonunu da görmek nasip olsun kanaryacımmm;Allah sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin;İnan özellikle swnşn için girip baktım hep sayfaya ne güzel şimdi mutlu haberini okudum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…