- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Canım çok şükür ki son transferimi haziran ayında oldum ve hamileyim. Sağlıkla devam ediyor Rabbim e binlerce şükür olsun ki bu kez.amn canımmm seni görmesem de ismini bilmesem de hep anıyorum içimden inşallh bir sonraki müjdeli haber de senden gelsin..
Amin İnşâAllah canım çok korkuyorum Rabbim korktuklarımızdan emin eylesinGözünaydın sabırsız arkadaşım :)
İnşallah salı günü de katlayarak artacak değerin.darısı test günü bekleyen arkadaşlara inş
cok sevindimm caanım göZün aydın inşallah allah tamamına erdirsinKızlar ben bugün dayanamadım evdeki testi yaptım ikinci çizgi çıktı elim ayağım birbirine girdi sonra bi baktım testin skt geçmiş eşimde benden heyecanlı hemen gittik kan verdik ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun sonuç pozitif Rabbim İnşâAllah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Yücel bey yarın kan verme salı günü ver dedi çok heyecanlıyım hala kalbim küt küt atıyor Rabbim isteyen bu yolda ilerleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
@Elifellam kızmadın umarım
Çok sağol canım amin İnşâAllahcok sevindimm caanım göZün aydın inşallah allah tamamına erdirsin
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla hayırla devamını getirsin inşallah.çok güzel maşAllah hep ii haberler almak.Rabbim herbirimize hep ii ve sağlık haberlerini aldırsın inşallah bebişlermizin.Kızlar ben bugün dayanamadım evdeki testi yaptım ikinci çizgi çıktı elim ayağım birbirine girdi sonra bi baktım testin skt geçmiş eşimde benden heyecanlı hemen gittik kan verdik ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun sonuç pozitif Rabbim İnşâAllah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Yücel bey yarın kan verme salı günü ver dedi çok heyecanlıyım hala kalbim küt küt atıyor Rabbim isteyen bu yolda ilerleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Gözünüz aydın cnm maşallah size,Rabbim tamamına erdirsin inşallah,herbirimize yardım etsin selamete çıkarsın inşallahgünaydın herkese eski arkadaşlardan kimler var bilmiyorum ama neredeyse 2 sene öncesine dayanıyor bu konu altındaki mesajlarım. 2 klomen 1 aşılama 2 tüp bebek denemesi (birisi sadece 1 tane elde edilmiş kalitesi çok düşük emriyolu) 4 transfer 1i kimyasal gebelikle sonuçlanmış hayal kırıklığı ve ardından vazgeçme sonra tekrar pes edip planlar yapmaya başlama derken tam 4.5 sene sonra rabbim bana da gönderdi müjdeli haberimi.. hem de hiç beklemediğim bi vakitte. kasım ayı itibariye tedaviye başlayacakken ekimde kendiliğinden geldi. dün de kesesini gösterdi allahım dileyen bekleyen herkese bu günlerini unutturacak müjdeler göndersin.. çevremde tam 11 kişi annelik hasreti çekiyor isim isim gece gündüz dua ediyorum.. rabbim sizlere de nasip etsin.. biliyorum bunu söylemek o kadar zor ki ama kafadan silip atınca vakti zamanı da gelince rabbim de ol deyince oluyor..
Çok teşekkürler İnşâAllah amin canımHayırlı olsun cnm Allah sağlıkla hayırla devamını getirsin inşallah.çok güzel maşAllah hep ii haberler almak.Rabbim herbirimize hep ii ve sağlık haberlerini aldırsın inşallah bebişlermizin.
Canım vallahi bugün aklımdaydın hep merak etmiştim seni çok teşekkür ederim İnşâAllahHanımlar merhaba. Çok uzun zamandır giremedim k.kulübüne. Bugün bi baktımStrongmom_ pozitif haberi almış. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Ve isteyen herkese en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin Rabbim.
Güzel haberler alan çok kişi olmuştur inşallah.
Canım vallahi bugün aklımdaydın hep merak etmiştim seni çok teşekkür ederim İnşâAllah
Sen nasılsın napıyosun ne kadarlık oldunuz? Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Aaaaaaaaaaayyyyyy çooook sevindimmmmm kendim pozitif almışş gibi oldummm rabbimmm sağlıkla kucağına almanıı nasipp etsin sağlıkla devam ettirsin inşaallahhh.Kızlar ben bugün dayanamadım evdeki testi yaptım ikinci çizgi çıktı elim ayağım birbirine girdi sonra bi baktım testin skt geçmiş eşimde benden heyecanlı hemen gittik kan verdik ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun sonuç pozitif Rabbim İnşâAllah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
MâşâAllah canım evet az kalmış çok şükür sağlıkla gelsin yakışıklı kuzu27.hafta bitmek üzere şükürler olsun. Çoğu gitti azı kaldı. Bir oğlum daha olacak nasipse.
Sizler de hep aklımdasınız. Kimler ne aşamada meraktayım doğrusu. Hep dualarımdasınız.
Ya canım arkadaşım çok teşekkürler amin İnşâAllah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesinAaaaaaaaaaayyyyyy çooook sevindimmmmm kendim pozitif almışş gibi oldummm rabbimmm sağlıkla kucağına almanıı nasipp etsin sağlıkla devam ettirsin inşaallahhh.
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim canım gerçekten hepimizin derdi ayrı ama konu aynı evlat hasreti 7. Senemiz bitti İnşâAllah bu sefer olur olunca da ayrı bi stres Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesinCanım maşallah çok sevindim İnan hepimiz çok uğraşıyoruz Allah ım emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Aynı soruyu bende sordum canım arkadaşlardan bilenler varsa cevap verirler.benim de 5 ay önce donduruldu ücret istenilmedi bende merak ediyorum açıkçası.ama embriyolarınız duruyordur size sorulmadan birşey yapılacağını sanmıyorumArkadaşlar bişi sormak istiyorum bundan 3 yıl önce tüp bebek yapmıştık bizim genetik sorunumuz vardı ve pgtli yaptırmıştık. Bizden hiçbi şekilde dondurma ücreti istenmedi burda pgt yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi arayıp mı ücret yatırmanızı istiyorlar tam olarak nasıl oluyor dondurulmuş embriyolarım var ama oldar zaman ücret talep edilmedi. Tek korkum embriyolar duruyodur dimi heralde bize sormadan bişi yapmamışlardır.
İnşaallah öyledir canım. İnsan ister istemez tedirgin oluyor içimizi ferahlatacak birileri çıkar umarım:))Aynı soruyu bende sordum canım arkadaşlardan bilenler varsa cevap verirler.benim de 5 ay önce donduruldu ücret istenilmedi bende merak ediyorum açıkçası.ama embriyolarınız duruyordur size sorulmadan birşey yapılacağını sanmıyorum
Canımmmm çok sevindimmm :))) Yaaa ne uzun bir yoldu artık sonunu da görmek nasip olsun kanaryacımmm;Allah sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin;İnan özellikle swnşn için girip baktım hep sayfaya ne güzel şimdi mutlu haberini okudum:)))MâşâAllah canım evet az kalmış çok şükür sağlıkla gelsin yakışıklı kuzuSende benim dualarımdasın canım dikkat et kendine
Ya canım arkadaşım çok teşekkürler amin İnşâAllah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?