Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşaallah öyledir canım. İnsan ister istemez tedirgin oluyor içimizi ferahlatacak birileri çıkar umarım:))
KIzlar biZ de aynı durumdayız Buarada;bizim de 1 embriyomuz var dondurulan ama ücreti istenmedi;eşim de farkında olmadan onu da ödedik herhalde dedi ama ben şimdi tedirgin oldum umarım bizden habersiz imha edilmez embriyolarımız

Arka arkaya pozitif haberler almak ne güzel :)) O ozlemygt Strongmom_

Çok teşekkür ederim canım arkadaşım amin İnşâAllah sağlıkla nasip olur bu sefer
Sen nasılsın meleğin nasıl çok merak ettim seni bu arada o 8. Gün test veren sen miydin yine mi yanlış hatırlıyorum yoksa :)

Benimde farklı bi merkezde iki embriyom donduruldu para istemediler o anda bi sene sonra aradılar parayı vermezseniz imha edicez dediler tamam edin dedim ama sonradan para istemeyin tekrar yok siz parayı vermediğiniz için imha olacak zaten dediler bizde imha ettirmeyi düşünüyorduk sonra bunlar tekrar aradı hem imha edicez hem parayı ödeyin bende kızdım baştan alsaydınız sordum da ödeme var mı diye acayip bi merkezdi orası ama memorial öyle nasıl hata yapmış anlamadım

Canımm maşallah barekallah, hayırlı uğurlu olsun hayırla devam etsin inşallah tam da sana dua ederken yazını gördüm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.....

Hamile arkadaşların gözleri aydın olsun Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin tedavi sürecinde olanların da tez zamanda güzel haberler almaları nasip olsun ben tam onüç sene uğraştım pek çok merkezde pek çok yöntemle tedavi gördüm ve sonunda kızımı kucağıma aldım şimdi altıbuçuk aylık oldu Allah daha uzun sağlıklı ömür versin yüzde bir ihtimalide yüzde yetmiş seksen ihtimalide gördüm hiç vazgeçmedim ümidimi yitirdim ama menopoza girene kadar devam dedim iyiki de dedim sizde ümitsiz olsanızda vazgeçmeyin birgün olacağına inanın ben hep hamile kalsam yeter diyodum rahatlarım sanmıştım ama enzor süreç hamilelikmiş doğana kadar hep iki haftada bir kontrole gittim hareketinde biraz azalma olsa panik oldum kanama olma korkusu yetti zaten dokuz ay boyunca hiçbirşey yapmadım bir kilo yük bile kaldırmadım biraz abartsamda sonu çok güzeldi herşey onu kucağıma aldığım anda bitti Allah bu duyguyu yaşamayı herkeze nasip etsin İnşaallah benim gibi isteyenlerede ikinciyi nasip etsin

Normalde istenmesi gerekirdi, neden istememişler onlara sormanız daha doğru olur..

Evet sizden onay almadan bişi yapmazlar.

Canımm maşallah barekallah, hayırlı uğurlu olsun hayırla devam etsin inşallah tam da sana dua ederken yazını gördüm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.....
Yaaa canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarla oldu zaten Sağlıkla gelsinler İnşâAllah
MâşâAllah ne güzel böyle umut oluyorsunuz bizede Allah razı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin evladınıza ve size ,kardeşte nasip etsin istediğinizde darısı başımıza İnşâAllah dediğiniz gibi pozitif almakla iş bitmiyor her dk bişey olmasın diye aklımız çıkıyor Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin hep hayırlısını istiyoruz

Hepimiz aynı durumdan muzdaripiz desene:)))) olayı çözmek için hastaneyi aramamız gerekiyo galiba

İçimizi ferah tutalımm bu hatayı yapabilecek bi hastane değil bence.

İçimizi ferah tutalımm bu hatayı yapabilecek bi hastane değil bence.
arkadaşlar ben daha önce acıbadem de denedim orada pgt yapılmış 4 embriyom vardı. Ama bana transfer edilemez denmişti. Semra hoca 1 embriyo için bu transfer edilir nerde bu dedi. Dedim Acıbadem de .. ama 3 ay oldu kalmışmıdır, imha edilmişmidir. Sen peşine düş dedi senin onayın olmadan imha edemezler. Aradım Acıbadem i wallahi duruyormuş. Yani gönlünüzü ferah tutun size sormadan imha etmiyorlar.

İmha olayının yasal boyutu da var sanıyorum. Eşiniz ve sizin her ikinizin de imzası olmadan yapılamaz. Çok ciddi bir konu. Memorial çok titiz olduğu için asla izinsiz imha etmez bence.

Bende pgt yapıldığı için mi istenilmedi acaba diyorum çünkü çok yüksek bi maliyet ödemiştik set-up tahliliyle birlikte.
Ben 5 tane göndermiştim pgt ye 2 tane geldi o sırada para istemediler extra ..2 ay sonra transfer günü geldiğinde bir embriyo transfer edildi diğeri için de dondurma parası almıcaz çünkü pgtye verdiniz sadece bakım ücreti 850 lira alcaz dediler bizd verdik bu şekilde oldu bizim

Selam kızlar uzaktan takibi yapılan arkadaşlara bir sorum olacaktransfer öncesi rahim kalınlığı takibini illa tüp bebek yapan bir doktor veya merkez mi olmalı sizce.. Ben Mardin de oturuyorum ve burada tüp bebek yapan bir merkez Yok Diyarbakır a gitmem şart mı acaba

Kuzum gözümüz aydın cokk sevindim aklım sendeydi ama fırsat bulamadım. Hiç olumsuz düşünme inşallah herşey güzel olacak bu defa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…