- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun İnşâAllahKuzum gözümüz aydın cokk sevindim aklım sendeydi ama fırsat bulamadım. Hiç olumsuz düşünme inşallah herşey güzel olacak bu defa .
Aaa cok tebrik ederim cok sükür hayırlısıyla devam eder inşallahKızlar ben bugün dayanamadım evdeki testi yaptım ikinci çizgi çıktı elim ayağım birbirine girdi sonra bi baktım testin skt geçmiş eşimde benden heyecanlı hemen gittik kan verdik ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun sonuç pozitif Rabbim İnşâAllah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Yücel bey yarın kan verme salı günü ver dedi çok heyecanlıyım hala kalbim küt küt atıyor Rabbim isteyen bu yolda ilerleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
@Elifellam kızmadın umarım
Gözün aydın Allah devamını getirsin inşallahkızlar merhaba bir güzel haberde ben vermek istedim sizlere. Benimde bugün test günümdü çok şükür rabbime pozitifi gösterdi bize. Hiçbir belirtim olmamasına ragmen. Umutsuzca gittim sabah test vermeye. Ama rabbim güldürdü suratımızı
Normal bir kadın doğum dr u da yapabilirSelam kızlar uzaktan takibi yapılan arkadaşlara bir sorum olacaktransfer öncesi rahim kalınlığı takibini illa tüp bebek yapan bir doktor veya merkez mi olmalı sizce.. Ben Mardin de oturuyorum ve burada tüp bebek yapan bir merkez Yok Diyarbakır a gitmem şart mı acaba
Çok şükür canım aynı gün transfer olmuşuz demi benimde bugündü ben din verdim tanıştık görüştük belkide o bekleme odasında :) gözünüz aydın İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırızkızlar merhaba bir güzel haberde ben vermek istedim sizlere. Benimde bugün test günümdü çok şükür rabbime pozitifi gösterdi bize. Hiçbir belirtim olmamasına ragmen. Umutsuzca gittim sabah test vermeye. Ama rabbim güldürdü suratımızı
Çok teşekkür ederim amin İnşâAllahAaa cok tebrik ederim cok sükür hayırlısıyla devam eder inşallah
Teşekkür ederim canım içim ferahladıı gerçekten.arkadaşlar ben daha önce acıbadem de denedim orada pgt yapılmış 4 embriyom vardı. Ama bana transfer edilemez denmişti. Semra hoca 1 embriyo için bu transfer edilir nerde bu dedi. Dedim Acıbadem de .. ama 3 ay oldu kalmışmıdır, imha edilmişmidir. Sen peşine düş dedi senin onayın olmadan imha edemezler. Aradım Acıbadem i wallahi duruyormuş. Yani gönlünüzü ferah tutun size sormadan imha etmiyorlar.
İyiyim teşekkür ederim canım ben çok zor zamanlar geçirdim biraz dinlenmek istiyorum Allah ın izni ile nisan mayıs gibi gitmeyi düşünüyorum.Canım sen nasılsın tekrar ne zaman başlamayı düşünüyorsun
Hayır canım herhangi bi kadın doğum doktoru olabilir tüp bebek doktoru olması şart değil zaten rahim kalınlığına bakılıyor sadece. Bende sürekli gittiğim doktorumda devam etmiştim.Selam kızlar uzaktan takibi yapılan arkadaşlara bir sorum olacaktransfer öncesi rahim kalınlığı takibini illa tüp bebek yapan bir doktor veya merkez mi olmalı sizce.. Ben Mardin de oturuyorum ve burada tüp bebek yapan bir merkez Yok Diyarbakır a gitmem şart mı acaba
Evet cnm dedikleri gibi aynı yerde aynı saatte verdim hamdolsun rabbime sonsuz şükürler olsun katlamış değer . Şimdi 3 haftaya ultrason randevusu alacakmışız. Çok şükür bugünleri gösteren rabbime. Sen yine de aynı yerde aynı saatlerde ver cnm. Son olcak inşallah. Sağlık ocağı falan uğraşma
Tebrik ederim canımm rabbim sağlıkla devam ettirsin. Maşaallah sayfamız hamişlerle doldu. Tüm arkadaşlarımızdan arka arkata pozitif haberleri alırız inşaallah.kızlar merhaba bir güzel haberde ben vermek istedim sizlere. Benimde bugün test günümdü çok şükür rabbime pozitifi gösterdi bize. Hiçbir belirtim olmamasına ragmen. Umutsuzca gittim sabah test vermeye. Ama rabbim güldürdü suratımızı
Tabi başka doktor olabilir ama tüp bebek tedavi sürecinde olduğunu özellikle belirt buna göre transfer falan die anlat hayırlı olsun inşşallahSelam kızlar uzaktan takibi yapılan arkadaşlara bir sorum olacaktransfer öncesi rahim kalınlığı takibini illa tüp bebek yapan bir doktor veya merkez mi olmalı sizce.. Ben Mardin de oturuyorum ve burada tüp bebek yapan bir merkez Yok Diyarbakır a gitmem şart mı acaba
Hayırlı uğurlu olsun inşşallah rabbim devamını getirsin tebrik ederim :)kızlar merhaba bir güzel haberde ben vermek istedim sizlere. Benimde bugün test günümdü çok şükür rabbime pozitifi gösterdi bize. Hiçbir belirti olmamasına ragmen. Umutsuzca gittim sabah test vermeye. Ama rabbim güldürdü suratımızı
Biliyorum canım biliyorum hep aklımda ve duamdasın Rabbim yardımcın olsun İnşâAllah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin yüce mevlamİyiyim teşekkür ederim canım ben çok zor zamanlar geçirdim biraz dinlenmek istiyorum Allah ın izni ile nisan mayıs gibi gitmeyi düşünüyorum.
Hayırlı olsun canım MâşâAllah çok şükür darısı başıma o kadar bi heyecan bastı ki tansiyonum düştü az önce kalbim hep küt küt Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalımEvet cnm dedikleri gibi aynı yerde aynı saatte verdim hamdolsun rabbime sonsuz şükürler olsun katlamış değer . Şimdi 3 haftaya ultrason randevusu alacakmışız. Çok şükür bugünleri gösteren rabbime. Sen yine de aynı yerde aynı saatlerde ver cnm. Son olcak inşallah. Sağlık ocağı falan uğraşma
Amin inşallah Allah’ın izniyle ona emanet merak etme bırak ona. Ki Eminim artacak ilk değerin bile iyiydi biliyorsun salavat çek, la havle çekBiliyorum canım biliyorum hep aklımda ve duamdasın Rabbim yardımcın olsun İnşâAllah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin yüce mevlam
Hayırlı olsun canım MâşâAllah çok şükür darısı başıma o kadar bi heyecan bastı ki tansiyonum düştü az önce kalbim hep küt küt Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalım
Gözün aydınnnkızlar merhaba bir güzel haberde ben vermek istedim sizlere. Benimde bugün test günümdü çok şükür rabbime pozitifi gösterdi bize. Hiçbir belirtim olmamasına ragmen. Umutsuzca gittim sabah test vermeye. Ama rabbim güldürdü suratımızı
Hayırlı uğurlu olsun inşşallah rabbim devamını getirsin tebrik ederim :)
Gözün aydınnnİyi haberler hiç eksik olmasın burdan
Kızlar çok teşekkür ederim umarım diğer hamile haberi alanlarla birlikte kat kat artan değerlere ulaşır sağlıklı bir gebelik geçiririz. Allah razı olsun tedavi olanlara ise hayırlı sonuçlar almalarını diliyorumTebrik ederim canımm rabbim sağlıkla devam ettirsin. Maşaallah sayfamız hamişlerle doldu. Tüm arkadaşlarımızdan arka arkata pozitif haberleri alırız inşaallah.
Çok şükür canım aynı gün transfer olmuşuz demi benimde bugündü ben din verdim tanıştık görüştük belkide o bekleme odasında :) gözünüz aydın İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız
Amin İnşâAllah canım çok sağolAmin inşallah Allah’ın izniyle ona emanet merak etme bırak ona. Ki Eminim artacak ilk değerin bile iyiydi biliyorsun salavat çek, la havle çek
Amin İnşâAllah canımEvet aynı gün transfer olduk orada birçok kişi güzel bir sohbet ortamı kurduk tecrübelerimizi paylaştık sizinse tgözünüz Aydın umarım sağlıkla artar değerimiz güzel bir gebelik dönemi geçiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?