Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar tek tek alintilayamadim ama imha konusunu kafaya takmayın habersiz imha edemiyorlar 5 yıla kadar saklamak zorundalar. 5. Yılda eğer sizden bir talep olmazsa size ulaşıp soruyorlar imha edelim mi diye .

Dondurma ücretlerini de transfer zamanı alıyorlar. Pek paraci bir politikasi olmadığı için hastanenin ve zaten sonunda oraya gideceğimizi bildikleri için pek sikbogaz etmiyorlar insanı .

Bizimde 1 embriyomuz kaldı onun yıllık bakim ücretini de transfer zamanında ödeyeceğiz.

İçiniz rahat olsun yani . Birde merak ediyorsanız menekşe hanımın nosu vardır muhakkak arayıp bilgi alabilirsiniz .

Aaa cok tebrik ederim cok sükür hayırlısıyla devam eder inşallah

Gözün aydın Allah devamını getirsin inşallah

Normal bir kadın doğum dr u da yapabilir
İllaki tüp bebek doktoru olması şart degil

Çok şükür canım aynı gün transfer olmuşuz demi benimde bugündü ben din verdim tanıştık görüştük belkide o bekleme odasında :) gözünüz aydın İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız
Aaa cok tebrik ederim cok sükür hayırlısıyla devam eder inşallah
Çok teşekkür ederim amin İnşâAllah

Teşekkür ederim canım içim ferahladıı gerçekten.

Hayır canım herhangi bi kadın doğum doktoru olabilir tüp bebek doktoru olması şart değil zaten rahim kalınlığına bakılıyor sadece. Bende sürekli gittiğim doktorumda devam etmiştim.

Son düzenleme:
O ozlemygt canım kan verdin mi bugünde hemşire beni aradı illa aynı yerde kan ver diyo sağlık ocağında versem olmaz mı ki?
Evet cnm dedikleri gibi aynı yerde aynı saatte verdim hamdolsun rabbime sonsuz şükürler olsun katlamış değer . Şimdi 3 haftaya ultrason randevusu alacakmışız. Çok şükür bugünleri gösteren rabbime. Sen yine de aynı yerde aynı saatlerde ver cnm. Son olcak inşallah. Sağlık ocağı falan uğraşma

Tebrik ederim canımm rabbim sağlıkla devam ettirsin. Maşaallah sayfamız hamişlerle doldu. Tüm arkadaşlarımızdan arka arkata pozitif haberleri alırız inşaallah.

Tabi başka doktor olabilir ama tüp bebek tedavi sürecinde olduğunu özellikle belirt buna göre transfer falan die anlat hayırlı olsun inşşallah

Hayırlı uğurlu olsun inşşallah rabbim devamını getirsin tebrik ederim :)

İyiyim teşekkür ederim canım ben çok zor zamanlar geçirdim biraz dinlenmek istiyorum Allah ın izni ile nisan mayıs gibi gitmeyi düşünüyorum.
Biliyorum canım biliyorum hep aklımda ve duamdasın Rabbim yardımcın olsun İnşâAllah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin yüce mevlam
Hayırlı olsun canım MâşâAllah çok şükür darısı başıma o kadar bi heyecan bastı ki tansiyonum düştü az önce kalbim hep küt küt Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalım

Amin inşallah Allah’ın izniyle ona emanet merak etme bırak ona. Ki Eminim artacak ilk değerin bile iyiydi biliyorsun salavat çek, la havle çek

Gözün aydınnnİyi haberler hiç eksik olmasın burdan

Hayırlı uğurlu olsun inşşallah rabbim devamını getirsin tebrik ederim :)
Gözün aydınnnİyi haberler hiç eksik olmasın burdan
Tebrik ederim canımm rabbim sağlıkla devam ettirsin. Maşaallah sayfamız hamişlerle doldu. Tüm arkadaşlarımızdan arka arkata pozitif haberleri alırız inşaallah.
Kızlar çok teşekkür ederim umarım diğer hamile haberi alanlarla birlikte kat kat artan değerlere ulaşır sağlıklı bir gebelik geçiririz. Allah razı olsun tedavi olanlara ise hayırlı sonuçlar almalarını diliyorum

Evet aynı gün transfer olduk orada birçok kişi güzel bir sohbet ortamı kurduk tecrübelerimizi paylaştık sizinse tgözünüz Aydın umarım sağlıkla artar değerimiz güzel bir gebelik dönemi geçiririz

Amin inşallah Allah’ın izniyle ona emanet merak etme bırak ona. Ki Eminim artacak ilk değerin bile iyiydi biliyorsun salavat çek, la havle çek
Amin İnşâAllah canım çok sağol
Amin İnşâAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…