Tamam canımHayır canım herhangi bi kadın doğum doktoru olabilir tüp bebek doktoru olması şart değil zaten rahim kalınlığına bakılıyor sadece. Bende sürekli gittiğim doktorumda devam etmiştim.
Tamam canımTabi başka doktor olabilir ama tüp bebek tedavi sürecinde olduğunu özellikle belirt buna göre transfer falan die anlat hayırlı olsun inşşallah
Maşallah maşallah güzel haberlere devam çok şükür. Allah tamamına erdirsin inşallahkızlar merhaba bir güzel haberde ben vermek istedim sizlere. Benimde bugün test günümdü çok şükür rabbime pozitifi gösterdi bize. Hiçbir belirtim olmamasına ragmen. Umutsuzca gittim sabah test vermeye. Ama rabbim güldürdü suratımızı
Hayırlı olsun işallah sağlıkla kucağına alırsın canım bu aralar negatif yok maşallah işallah hiç te olmasın :)kızlar merhaba bir güzel haberde ben vermek istedim sizlere. Benimde bugün test günümdü çok şükür rabbime pozitifi gösterdi bize. Hiçbir belirtim olmamasına ragmen. Umutsuzca gittim sabah test vermeye. Ama rabbim güldürdü suratımızı
Hayır canım tüp bebek merkezi olmadına gerek yok ben şuan dondurulmuş tedavideyim yarın 10 günüm sabah doktor randevum var rahim kalınlığına bakılcak kan tahlillerim var onları yaptırcam hastaneye watsap dan sonuçların resmini çekip atıyorum onlar beni arıyor örneğin üç gün sonra tekrar doktora git aynı tahlilleri ve rahim kalınlığına baktır diyor yani kısaca memleketinde kadın doğum doktoruna gideceksin ben im doktrum normal kadın doğum doktoru tüp bebek yapmıyor yani sormak istediğin başka bişey olursa sorabilirsin bende heyecanla bekliyorum transfer tarihim daha belli olmadı ama muhtemelen bu hafta belli olcakSelam kızlar uzaktan takibi yapılan arkadaşlara bir sorum olacaktransfer öncesi rahim kalınlığı takibini illa tüp bebek yapan bir doktor veya merkez mi olmalı sizce.. Ben Mardin de oturuyorum ve burada tüp bebek yapan bir merkez Yok Diyarbakır a gitmem şart mı acaba
Hayırlı olur inşallah senin tedavin de canım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınHayır canım tüp bebek merkezi olmadına gerek yok ben şuan dondurulmuş tedavideyim yarın 10 günüm sabah doktor randevum var rahim kalınlığına bakılcak kan tahlillerim var onları yaptırcam hastaneye watsap dan sonuçların resmini çekip atıyorum onlar beni arıyor örneğin üç gün sonra tekrar doktora git aynı tahlilleri ve rahim kalınlığına baktır diyor yani kısaca memleketinde kadın doğum doktoruna gideceksin ben im doktrum normal kadın doğum doktoru tüp bebek yapmıyor yani sormak istediğin başka bişey olursa sorabilirsin bende heyecanla bekliyorum transfer tarihim daha belli olmadı ama muhtemelen bu hafta belli olcak
2 veya 3 kere çağırıyorlAr. Benim en son sadece 2. Gün ve 10. Günde çağırdılar, 16. Gün transfer olmuştu. Bilgin olsun caNımHayırlı olur inşallah senin tedavin de canım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınaslına bakarsan buradaki hiçbir doktora güvenmiyorum canım acaba toplamda kaç sefer kontrol oluyor transfere kadar biliyor musun
Amin inş inş cnm çok teşekkürler siz hamişlerin güzel dualarınıza ihtiyacımız varHayırlı olsun işallah sağlıkla kucağına alırsın canım bu aralar negatif yok maşallah işallah hiç te olmasın :)
Teşekkür ederim inş sağlıkla devam eder daha da mutlu eder biziMaşallah maşallah güzel haberlere devam çok şükür. Allah tamamına erdirsin inşallah
Canım sen tekrarladın mı testini. sonucun artmıştır umarım merak ettim.@ozlemygt canım kan verdin mi bugünde hemşire beni aradı illa aynı yerde kan ver diyo sağlık ocağında versem olmaz mı ki?
Hayırlı olsun cnm inşallah Rabbim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize.Amin inş inş cnm çok teşekkürler siz hamişlerin güzel dualarınıza ihtiyacımız var
Daha vermedim canım saat 1 gibi gidicem İnşâAllah bende çok heyecanlıyım senin değerin kaç çıktı?Canım sen tekrarladın mı testini. sonucun artmıştır umarım merak ettim.
Madem öyle Diyarbakır mamorial de yaptırayım takiplerimi canım çok sağol2 veya 3 kere çağırıyorlAr. Benim en son sadece 2. Gün ve 10. Günde çağırdılar, 16. Gün transfer olmuştu. Bilgin olsun caNım
Kalbim seninleDaha vermedim canım saat 1 gibi gidicem İnşâAllah bende çok heyecanlıyım senin değerin kaç çıktı?
inş güzel haberlerle gelirsin buraya cnm. Bnm değerim 210 çıktı dün. bende çok heyecanlıyım yarın neler olacak. Peki aynı yerde mi verdin. Dün öyle birşey demiştin yanlış hatırlamıyorsam.Daha vermedim canım saat 1 gibi gidicem İnşâAllah bende çok heyecanlıyım senin değerin kaç çıktı?
Canım bende 3 kere gittim hatta bi kere daha gelebilirsin dedi kan sonucuna göre ama çağırmadılar kişiden kişiye değişiyor yumurtanızın gelişimine bağlı Rabbim İnşâAllah hayırlısı ile nasip etsin kolaylıklar versinMadem öyle Diyarbakır mamorial de yaptırayım takiplerimi canım çok sağol
amin İnşâAllahinş güzel haberlerle gelirsin buraya cnm. Bnm değerim 210 çıktı dün. bende çok heyecanlıyım yarın neler olacak. Peki aynı yerde mi verdin. Dün öyle birşey demiştin yanlış hatırlamıyorsam.
Maşallah gayet iyiinş güzel haberlerle gelirsin buraya cnm. Bnm değerim 210 çıktı dün. bende çok heyecanlıyım yarın neler olacak. Peki aynı yerde mi verdin. Dün öyle birşey demiştin yanlış hatırlamıyorsam.
çok teşekkür ederim. inş. kat kat artar benimMaşallah gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?