Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maşallah maşallah güzel haberlere devam çok şükür. Allah tamamına erdirsin inşallah

Hayırlı olsun işallah sağlıkla kucağına alırsın canım bu aralar negatif yok maşallah işallah hiç te olmasın :)

Hayır canım tüp bebek merkezi olmadına gerek yok ben şuan dondurulmuş tedavideyim yarın 10 günüm sabah doktor randevum var rahim kalınlığına bakılcak kan tahlillerim var onları yaptırcam hastaneye watsap dan sonuçların resmini çekip atıyorum onlar beni arıyor örneğin üç gün sonra tekrar doktora git aynı tahlilleri ve rahim kalınlığına baktır diyor yani kısaca memleketinde kadın doğum doktoruna gideceksin ben im doktrum normal kadın doğum doktoru tüp bebek yapmıyor yani sormak istediğin başka bişey olursa sorabilirsin bende heyecanla bekliyorum transfer tarihim daha belli olmadı ama muhtemelen bu hafta belli olcak

Hayırlı olur inşallah senin tedavin de canım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın aslına bakarsan buradaki hiçbir doktora güvenmiyorum canım acaba toplamda kaç sefer kontrol oluyor transfere kadar biliyor musun

2 veya 3 kere çağırıyorlAr. Benim en son sadece 2. Gün ve 10. Günde çağırdılar, 16. Gün transfer olmuştu. Bilgin olsun caNım

Daha vermedim canım saat 1 gibi gidicem İnşâAllah bende çok heyecanlıyım senin değerin kaç çıktı?
inş güzel haberlerle gelirsin buraya cnm. Bnm değerim 210 çıktı dün. bende çok heyecanlıyım yarın neler olacak. Peki aynı yerde mi verdin. Dün öyle birşey demiştin yanlış hatırlamıyorsam.

Madem öyle Diyarbakır mamorial de yaptırayım takiplerimi canım çok sağol
Canım bende 3 kere gittim hatta bi kere daha gelebilirsin dedi kan sonucuna göre ama çağırmadılar kişiden kişiye değişiyor yumurtanızın gelişimine bağlı Rabbim İnşâAllah hayırlısı ile nasip etsin kolaylıklar versin

inş güzel haberlerle gelirsin buraya cnm. Bnm değerim 210 çıktı dün. bende çok heyecanlıyım yarın neler olacak. Peki aynı yerde mi verdin. Dün öyle birşey demiştin yanlış hatırlamıyorsam.
amin İnşâAllah
Evet aynı yere gidicem canım aynı saatte ver dediler yoksa ben çoktan gitmiştim 8. Gün yaptım ben bugün 10. Gün 1 buçuk kat artması lazımmış. İnşâAllah güzel sonuçlarla geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…