Hakkında hayırlısı arkadaşım.Madem öyle Diyarbakır mamorial de yaptırayım takiplerimi canım çok sağol
Güzel haberler alacağız Allahımın izniyle inşallah. Alınca yazıver hemen nolur bizi merakta bırakma.amin İnşâAllah
Evet aynı yere gidicem canım aynı saatte ver dediler yoksa ben çoktan gitmiştim 8. Gün yaptım ben bugün 10. Gün 1 buçuk kat artması lazımmış. İnşâAllah güzel sonuçlarla geliriz
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimCanım bende 3 kere gittim hatta bi kere daha gelebilirsin dedi kan sonucuna göre ama çağırmadılar kişiden kişiye değişiyor yumurtanızın gelişimine bağlı Rabbim İnşâAllah hayırlısı ile nasip etsin kolaylıklar versin
Amin canım İnşâAllahçok teşekkür ederim. inş. kat kat artar benimStrongmom_ ın ve diğer gün sayan arkadaşların
Çok sağol canım 1 saat sonra çıkar herhalde yazarım burdan İnşâAllah hayırlı sonuçlarlaGüzel haberler alacağız Allahımın izniyle inşallah. Alınca yazıver hemen nolur bizi merakta bırakma.
Evet canım bende pozitifleri görünce çok motive oluyordum İnşâAllah en kısa zamanda sende pozitif diye yazarsın burdan İnşâAllah sağlıkla sonuna kadar getiririz hepimizKızlar iki gündür sayfada şenlik var o kadarr seviniyorum ki pozitiflerii duyuncainşallah hepimiz bu güzel duyguyu sıramız gelince tek tek yaşarız bunu hak ediyoruz çünkü gerçekten çok güçlü kadınlarız biz benim de transferim yaklaşırken burada umuduma umut katıyorum her gün Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun herşey çok güzel olacak güzel kalpli arkadaşlarım benim
Merak etme güzellik güzel haberlerle döneceksinAmin canım İnşâAllah
Çok sağol canım 1 saat sonra çıkar herhalde yazarım burdan İnşâAllah hayırlı sonuçlarla
Evet canım bende pozitifleri görünce çok motive oluyordum İnşâAllah en kısa zamanda sende pozitif diye yazarsın burdan İnşâAllah sağlıkla sonuna kadar getiririz hepimiz
Güzel haberler vermen nasip olsun inşşallah hayırlı pozitifler alırsın sen de :)Kızlar iki gündür sayfada şenlik var o kadarr seviniyorum ki pozitiflerii duyuncainşallah hepimiz bu güzel duyguyu sıramız gelince tek tek yaşarız bunu hak ediyoruz çünkü gerçekten çok güçlü kadınlarız biz benim de transferim yaklaşırken burada umuduma umut katıyorum her gün Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun herşey çok güzel olacak güzel kalpli arkadaşlarım benim
Amin canım benim inşallahGüzel haberler vermen nasip olsun inşşallah hayırlı pozitifler alırsın sen de :)
ayyyyyy çok çok sevindim yaaaaa allahıma sonsuz şükürler olsun daim olsun kucaklarımıza alalım inşallahCanım çok şükür ki son transferimi haziran ayında oldum ve hamileyim. Sağlıkla devam ediyor Rabbim e binlerce şükür olsun ki bu kez.
inşallah canım inşallah bekleyen herekese nasip etsin sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza.. siz hangi aşamadasınızGözünüz aydın cnm maşallah size,Rabbim tamamına erdirsin inşallah,herbirimize yardım etsin selamete çıkarsın inşallah
Cnm benim çok şükür bin şükür Rabbime 5. Denemede pozitifi gördük,çok sıkıntılı bi gebelik süreci geçirdim ilk başlarda kanamalar lekelenmeler ama çok şükür maşAllah ki dewam ediyoo.Rabbim sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin herbirimize inşallah.inşallah canım inşallah bekleyen herekese nasip etsin sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza.. siz hangi aşamadasınız
amin canım bekleyen herkese nasip etsin tez vakitte rabbim çok mutlu oldum senin adına bin şükür rabbimeCnm benim çok şükür bin şükür Rabbime 5. Denemede pozitifi gördük,çok sıkıntılı bi gebelik süreci geçirdim ilk başlarda kanamalar lekelenmeler ama çok şükür maşAllah ki dewam ediyoo.Rabbim sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin herbirimize inşallah.
Canım çok sevindim darısı başıma inş. sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim sağlıkla doğsun minik :)Kızlar sonucum çıktı çok şükür iki kat artmış İnşâAllah sağlıkla devam eder kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Saol cnm Allah razı olsun.bende her kim pozitif alsa,mutlu hayırlı haberi verse çok mutlu oluyorum,Dualarımız hep aynı cnm.Rabbim bi beklenti içinde olan herkesin duasını kabul eylesin inşallah,Ewlatlarımızı sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle kucaklarımıza aldığımız zamanlarıda görmeyi nasip etsin inşallah.amin canım bekleyen herkese nasip etsin tez vakitte rabbim çok mutlu oldum senin adına bin şükür rabbime
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallahKızlar sonucum çıktı çok şükür iki kat artmış İnşâAllah sağlıkla devam eder kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Çok teşekkür ederim canım amin İnşâAllah hepimize nasip etsin RabbimCanım çok sevindim darısı başıma inş. sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim sağlıkla doğsun minik :)
Çok teşekkür ederim canım amin İnşâAllahGözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah
Oh şükürler olsunKızlar sonucum çıktı çok şükür iki kat artmış İnşâAllah sağlıkla devam eder kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Aman 41 kere maşallah grubumuza. Hep mutlu haberler alalım, hep yüzler gülsün inşallah. Hastanemizden, doktorlarımızdan hepsinden de Allah razı olsun.Son zamanlarda ne zaman foruma girsem yüzüme kocaman bir gülümseme yerleşiyorMutlu haberlerini alan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. İnşallah değerleriniz kat kat artar ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz Bizlere umut oluyorsunuz. Darısı başımıza inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?