Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Üç yada dört dikere diyw düşünüyorum rahim kalınlığına göre değişiyor ben ilk gittim on gün sonra yani bugün onuncu günümdü bugün gittim rahim kalınlığı 5.4 mm di 19 ekimde tekrar gidecem yine kan tahlili ve ultrason muayenesi olacam

Sanırım benim rahmim çabuk kalınlaşıypr yumurta takibi yaparken adetin 7.günü Yücel hoca rahim kalımlığın şimdiden 10 mm demişti inşallah 2-3 kontrol olur

Canım ben de erken vermiştim aynen:))) 1 gün daha beklemek zor gelmişti:) canım iyiyiz çok şükür 23. Haftayı bitiriyoruz nerdeyse,zaman bir şekilde geçiyor..Hep hep hep dualarımdasın;burda emek veren tüm arkadaşlar dualarımda..Lütfen hiç olumsuz düşünmeyin arkadaşlar Allah duasında ısrarcı olanları sever..Canım ara ara girebiliyorum sayfaya Strongmom_ ama takipteyim sizi...Seninle ilgili içime hep güzel şeyler doğuyor bu sefer inşallah sağlıkla kavuşacaksın yavruna...

Oy kuzum MâşâAllah geldin yine pozitif enerjini verdin gittin Allah razı olsun İnşâAllah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımızaİyi hatırladım bu sefer erken kan veren kişi sendin demek sordum burda arkadaşlara son anda aklıma geldin:)
Sende her zaman benim duamdasın canım

Canım çok teşekkür ederim çok sağol Amin İnşâAllah bu sefer nasip olur kucağımıza almak Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin hepimizi. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Benim transferim dün oldu ama dördüncü gün orta kalite, embriyolog tutma ihtimalinin yüzde yirmibeş olduğunu söyledi ,ne düşüneceğimi şaşırdım,Yücel hoca da dördüncü güne gelmesi iyi olduğunu gösterir dedi,çok heyecanlıyım,benim gibi olup sonucu pozitif olan var mı

Bu arada g 3 ve g 4 ne demek ,bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim,dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Sabırsız arkadaşım Strongmom_ gözün aydın artık sabırla sıhatle keyifle beklemek nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım birer birer akran olacaklar inşşallah :)
Sorma ya hem de ne sabırsız :) amin İnşâAllah evet tam akran olacaklar kuzular o günleri görmeyi nasip etsin Rabbim

Canım onu Allah bilir Benim arkadaşımın da kalitesi 4bb falandı şu an 6 aylık hamile Rabbim yeter ki ol desin İnşâAllah mutlu haberi buradan paylaşırsın

Arkadaşlar şuan tedavi sürecinde olmadığımdan arada giriyorum atladığım göremediğim haber varsa çok özür dilerim
hamilelik haberlerini aldıkça çok seviniyorum arada girdiğim için göremediğim arkadaşlarında burdan hamileliklerini kutluyorum...
Bebeğinizle koca bir ömür diliyorum

Cnm hayırlı olsun transferin inşallah,hiç üzülme Rabbim ne olmazları oldurur. 4. Güne gelen embriyoda blastosisttir sadece morula aşamasındadır,hiç üzülme bazen istatistikler işe yaramaz en ii olan 5. Gün embriyosu yada pgt den bile sağlam gelen embriyo tutmazda 2. yada 3. Gün embriyoları tutar evlat olur.neler okuduk burda,çoğumuz neler yaşadık.Rabbim kötü günleri geri getirmesin inşallah.sen sadece dua et hayırlısını iste Rabbim nasip etsin cnm.Moralini yüksek tut.bizleride haberdar et.son zamanlarda sayfada çok şükür ki hep pozitif haberler alıyoruz sende onlardan olursun inşallah.

Sağolasın canım, inşallah sonuç hayırlısıyla güzel olur, Allah ol dedikten sonra gerisi boş..

Arkadaslar merhaba, bende bir hafta sonra adet olucam ve sisli memorialde tup bebek yaptırmaya karar verdim... maslak acibadem bulent bey ile semra hanim arasinda cok git gel yasadim ama gonlum memorile ısındı nedense... simdi size sormak istedigim seyler var bilgi verirseniz cok sevinirim. Sanirim tedaviyi semra hanim başlayıp bitirmiyor, baska doktor seciyoruz... kimi onerirsiniz bana?? Bir de adetimin ikinci gunu gidicem ilk gorusmem ve o gun baslanacak tedaviye değil mi... bunun icin randevu almam gerekiyormu direk gideyimmi yoksa... bir de mesela baska doktor takip ediyor ya peki sadece transferimi semra hanimin yapmasini istiyorum bunun icin ekstra ücret mi aliyorlar, siz nasil yaptiniz semra hanımmı yaptı transferinizi yoksa basladiginiz doktor mu... rica ediyorum beni aydinlatirsaniz cok sevinicem :))

Kızlar detaylı yazacaktır kısaca bende yazayım dedim .

Semra hanıma muayene olmak ve görüşmek için adet olmayı beklemeseydin keşke her zaman müsait olmuyor çünkü ön randevu alıp tedavi planlaması yapması daha iyi oluyor çünkü . Ekip Dr larindan birisiyle beraber muayene ediyorlar ilk görüşmede . İstersen arayıp randevu için bilgi alabilirsin .
Ön muayene olmanı kesinlikle tavsiye ederim geçmiş tedavin var mı sıkıntınız hangi yönde ne gibi uygulamalar yapılacak bunlara karar vermek için önemli bir ayrıntı bu .

Ekip Dr u olarak yücel beyi tavsiye ederim . Semra hanım tüm takibi birebir yapmasa da arka planda bütün dosyaları takip ediyor emin olabilirsiniz bu konuda .

Transfer için de eğer müsait olursa semra hanım o zaman denk gelirse yapar ama ekip Dr lari da yapıyor transfer . Bir çoğumuzun transferini ekip Dr lari yaptı .
Semra hanım da yapsa ekstra bir ücret talep edilmiyor . Ama transfer olayı işin en kolay kısmı oraya takilmamanizi tavsiye ederim . Önemli olan tedavi planlanması ve takip . Giderken eliniz de olan bütün tetkiklerinizi goturun.

Randevu aldığınız da yaptırmanız gereken tahlilleri de mesaj atıyorlar .

Kızlar daha detaylı anlatacaklardır yine . Geçmişinizi sorununuzu bilmediğimiz için yüzeysel yazdım . Geçmiş olsun inşallah güzel sonuclar alırsınız.

Kuzum bütün detayları yazmışsın zaten aklımıza gelmeyenleri bile yazmışsın iyi ki varsın

Tedaviniz hayırlı olsun doğru yerdesiniz içiniz rahat olsun Defrent arkadaşımız zaten detaylı anlatmış ekip doktorlarının hepsi çok iyi ben ilk Yücel bey ile görüşmüştüm içime sinmişti bayan doktor tercih etmek isterseniz gönül hanım var. Öncelikle tedaviye başlamadan önce öngörüşme yapmanız iyi olur gerekli tahliller eksik birşeyler varsa istiyorlar semra hanımla ön görüşme talep edin sonrasında semra hanım öğlen bütün dosyaları tek tek inceliyor ona göre ilaç dozlarınız ayarlanıyor transferi de takip doktorunuz yapabilir ben kendi doktorumu istedim özellikle ama o gün izinli olursa başka bi doktor da girebiliyor Ama hiç farketmiyor hepsi çok tecrübeli MâşâAllah. Doktora ısınmak çok önemli kim içinize siniyorsa onu seçerseniz

Canım memoriali seçmene sevindim mükemmel bir hastane ben ilkmtüp bebek denememi samsunda yaptım biri taza diğeri dondurulmuş embriyo transferi oldum ikiside tutmadı burdakş merkezler ilgi alaka yok çok ilgisiz ciddiyetsiz neyse sonra araştırdım ve burdaki arkadaşların yazdıklarını okudum ve memorialde yaptırmaya karar verdim iyi ki öyle yapmışım 2016 yılında mart ayı adeti ile başladım ama gitmeden önce hastaneyi aradım onlar benden gerekli kan tahlilleri felan istediler rahim filmi de istediler hepsini yaptırdım mart adeti ile başladım ve şükürler olsun pozitif sonuç aldım şimdi oğlum iki yaşına gircek ön görüşmede mutlaka semra hanımın olmasını iste biz öyle yaptık ilk görüşmede vardı sonra arkadaşaların dediği gibi bütün kararlar ve ilaç dozları semra hanım tarafından ayarlanıyor herkesi takip ediyor transferimi yücel bey yapmıştı gelelim şimdiye üç tane dondurulmuş embriyom var bu ay adet oldum ve dondurulmuş embriyo için. Tedavim başladı cuma günü üçüncü doktor randevum var naturel siklus ilaçsız tedavi oluyorum cuma günü bakalım rahim kalınlığı be olacak büyük ihtimalle ekimin 23 ve 27 arasında transferim olacak şuan bende durumlar böyle sana tavsiyem gitmeden mutlaka hastaneyi ara bilgi al gerekli tahlillari yaptır öyle git belki senden de tahim filmi isterler en azından bütün istenen tahlilleri götürüp ön muayeneni öyle olursan tedavim hemen başlayabilir çok mükemmel bir hastane çalışanlar doktorlar çok iyi için rahat olsun ben çok memnun kaldım hepsi işinin uzmanı rabbimde ol dedikten sonra inşallah olur şimdilik bu kadar arkadaşım biraz uzun yazdım ama sormak istwdiğin bişey olursa yardımcı olmay çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…