MerhabA, bendr birşye sorabilir miyim? Dışarıdan gelecekler için süreç nasıl işliyor,tedavi başlayınca kaç kere çağırılıyor kontrole acabaCanım memoriali seçmene sevindim mükemmel bir hastane ben ilkmtüp bebek denememi samsunda yaptım biri taza diğeri dondurulmuş embriyo transferi oldum ikiside tutmadı burdakş merkezler ilgi alaka yok çok ilgisiz ciddiyetsiz neyse sonra araştırdım ve burdaki arkadaşların yazdıklarını okudum ve memorialde yaptırmaya karar verdim iyi ki öyle yapmışım 2016 yılında mart ayı adeti ile başladım ama gitmeden önce hastaneyi aradım onlar benden gerekli kan tahlilleri felan istediler rahim filmi de istediler hepsini yaptırdım mart adeti ile başladım ve şükürler olsun pozitif sonuç aldım şimdi oğlum iki yaşına gircek ön görüşmede mutlaka semra hanımın olmasını iste biz öyle yaptık ilk görüşmede vardı sonra arkadaşaların dediği gibi bütün kararlar ve ilaç dozları semra hanım tarafından ayarlanıyor herkesi takip ediyor transferimi yücel bey yapmıştı gelelim şimdiye üç tane dondurulmuş embriyom var bu ay adet oldum ve dondurulmuş embriyo için. Tedavim başladı cuma günü üçüncü doktor randevum var naturel siklus ilaçsız tedavi oluyorum cuma günü bakalım rahim kalınlığı be olacak büyük ihtimalle ekimin 23 ve 27 arasında transferim olacak şuan bende durumlar böyle sana tavsiyem gitmeden mutlaka hastaneyi ara bilgi al gerekli tahlillari yaptır öyle git belki senden de tahim filmi isterler en azından bütün istenen tahlilleri götürüp ön muayeneni öyle olursan tedavim hemen başlayabilir çok mükemmel bir hastane çalışanlar doktorlar çok iyi için rahat olsun ben çok memnun kaldım hepsi işinin uzmanı rabbimde ol dedikten sonra inşallah olur şimdilik bu kadar arkadaşım biraz uzun yazdım ama sormak istwdiğin bişey olursa yardımcı olmay çalışırım
Günaydın kızlar.Hamile arkadaşlar grip oldugunuzda ne tükettiniz. boğazlarım fena agrıyor bnm. öksürmeye başladım. burnumda hafif akıyor. Bilemedim ne yapsam ıhlamur içtim ama başka ne uygulanır ki
Merhaba arkadaşım, sanırım tedaviye yeni başlayacaksın hayırlı olsun şimdiden. Ben de İstanbul dışında yaşıyorum, kısaca sana kendi deneyimimi anlatayım. Öncelikle tedavinin gidişatı, süresi, randevu sıklıkları kişiden kişiye göre değişiyor. Kan değerlerine ve foliküllerin büyümesine göre belirleniyor randevu aralıkları. Örneğin benim fsh değerim hep yüksek olduğu için ilaca rağmen çatlama ihtimali olduğundan gün aşırı çağırdılar kontrole. Toplamda 7 gün ilaç kullandım,9. gün opu oldu. Biz İstanbul'a araba ile gitgel yaptık ama çok yorucu oldu.MerhabA, bendr birşye sorabilir miyim? Dışarıdan gelecekler için süreç nasıl işliyor,tedavi başlayınca kaç kere çağırılıyor kontrole acaba
Çok geçmiş olsun ıhlamurda bitki çayı yerine geçiyormuş çok fazla içmemeye çalış Boğazın için toz zencefil ve balı karıştır bi çay kaşığı ye ağrıyı azaltır elma sirkesi dök suya gargara yap. Öksürük için pekmezi hafif sıcak suya katıp iç oda iyi geliyor bunlar aklıma gelen daha tecrübeli olan arkadaşlar varsa yazabilirGünaydın kızlar.Hamile arkadaşlar grip oldugunuzda ne tükettiniz. boğazlarım fena agrıyor bnm. öksürmeye başladım. burnumda hafif akıyor. Bilemedim ne yapsam ıhlamur içtim ama başka ne uygulanır ki
Bende aynıyım benimde yok halsizlik dışında bi belirti belirtiler bulantı falan kalp atışı başlayınca başlıyor yakında başlar merak etmeyin :)arkadaşlar selam
tedavisi pozitif devam eden arkadaslar
belirtileiniz neler
ben 6 haftalık gebeyim ancak hiç belirtim yok ne mide bulantısı ne agrı ne gogus agrısı
Bende aynıyım benimde yok halsizlik dışında bi belirti belirtiler bulantı falan kalp atışı başlayınca başlıyor yakında başlar merak etmeyin :)
Canım ben de ıhlamur bol limonlu içtim günde 2 kere, bir de bulantım da olduğu için sürekli mandalina yiyordum o iyi geldi sanırım 3-4 günde atlattım çok şükürGünaydın kızlar.Hamile arkadaşlar grip oldugunuzda ne tükettiniz. boğazlarım fena agrıyor bnm. öksürmeye başladım. burnumda hafif akıyor. Bilemedim ne yapsam ıhlamur içtim ama başka ne uygulanır ki
Canım daha erken merak etme, ayrıca herkeste standart belirtiler olmuyor. Bir an bile midesi bulanmayan arkadaşlarım var bir sürü. Allah'ın izniyle herşey yolundadır merak etme. İlk zamanlar insan hamile olduğuna bir işaret kanıt istiyor ama sabrer canım bulantın olmasa da yakında göğüs hassasiyetin, uyuklamaların, halsizliklerin başlar.arkadaşlar selam
tedavisi pozitif devam eden arkadaslar
belirtileiniz neler
ben 6 haftalık gebeyim ancak hiç belirtim yok ne mide bulantısı ne agrı ne gogus agrısı
Bulantı herkeste olacak diye bişey yok benim önceki devam etmeyen gebeliğinde test gününden 1 hafta 10 gün sonra dehşet bi şekilde başlamıştı ama hiç bulantısı olmayanlarda var İnşâAllah bu sefer bulantı olmaz ben şuan nasıl hesaplanıyor bilmiyorum transfere göre 4+3 hesapladımmerhaba canım senın ne kadar gebeliğin
ben tam 6+0 ım
ancak bu zamana kadar bulantı olmaması normal mi
kalp atısı olmaması
Merhaba canım bilgiler için çok teşekkür ederim. Benim 2 gün sonra verdiğim kan değerimde çok şükür 2 katı artmış. Bana memorialdan aradıklarında 3 hafta sonra gidin dedi ama ben bekleyemem o kadar. Doktorum tekrar kan vermemi gerek görmedi. Haftaya gitmeyi düşünüyorum ben cuma gibi. İnş bugün de değerin kat katartmıştır cnm pozitif düşün güzel şeyler olacak inş allahın izni ile.Çok geçmiş olsun ıhlamurda bitki çayı yerine geçiyormuş çok fazla içmemeye çalış Boğazın için toz zencefil ve balı karıştır bi çay kaşığı ye ağrıyı azaltır elma sirkesi dök suya gargara yap. Öksürük için pekmezi hafif sıcak suya katıp iç oda iyi geliyor bunlar aklıma gelen daha tecrübeli olan arkadaşlar varsa yazabilir
Bu arada ikinci kez kan verdin mi?
Kese için ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?
Benim kadın doğumcum 3.kez kan ver ona göre gün belirleyelim dedi halbuki Yücel bey gerek yok demişti şimdi gidip kan verdim geldim İnşâAllah bi sıkıntı yoktur
Teşekkür ederim cnm bilgiler için deneyeceğim mutlakaGeçmiş olsun canım bende transferden sonra felaket olmuştum . Şimdi yine hasta olacak gibi olduğumda hemen şu karışımı yapıyorum çok iyi geliyor. 1 bardak ılık suya sıcağa yakın ; 1 çay kaşığı bal yarım limon ve 1 çay kaşığının ucu kdar karabiber atıp içiyorum. Hatta varsa çok çok az karabiberden daha az toz zencefilde katabilirsin.Günde 2 kere içebilirsin ne kadar rahatlattığını göreceksin.
Bulantı herkeste olacak diye bişey yok benim önceki devam etmeyen gebeliğinde test gününden 1 hafta 10 gün sonra dehşet bi şekilde başlamıştı ama hiç bulantısı olmayanlarda var İnşâAllah bu sefer bulantı olmaz ben şuan nasıl hesaplanıyor bilmiyorum transfere göre 4+3 hesapladım
Nasıl hesapladınız cnm bnm değerime göre 4 haftalık dediler. Son regliyi baz alıyorlarmış.Bulantı herkeste olacak diye bişey yok benim önceki devam etmeyen gebeliğinde test gününden 1 hafta 10 gün sonra dehşet bi şekilde başlamıştı ama hiç bulantısı olmayanlarda var İnşâAllah bu sefer bulantı olmaz ben şuan nasıl hesaplanıyor bilmiyorum transfere göre 4+3 hesapladım
Merhaba canım bilgiler için çok teşekkür ederim. Benim 2 gün sonra verdiğim kan değerimde çok şükür 2 katı artmış. Bana memorialdan aradıklarında 3 hafta sonra gidin dedi ama ben bekleyemem o kadar. Doktorum tekrar kan vermemi gerek görmedi. Haftaya gitmeyi düşünüyorum ben cuma gibi. İnş bugün de değerin kat katartmıştır cnm pozitif düşün güzel şeyler olacak inş allahın izni ile.
Nasıl hesapladınız cnm bnm değerime göre 4 haftalık dediler. Son regliyi baz alıyorlarmış.
Yani çok geç degil mi 3 hafta sonra neredeyse 1 ay varmerhaba arkadasım
hayırlı olsun gebeliğin bende 4 ekimde öğrendim gebeliğimi ıkı gun sonra ıkıncı kan testınden sonra uc hafta sonra ıstedıgınız yere muayene olabılırsınız dedıler
sonra hastane benı kendısı aradı
transfer yapan doktora randevu verıcez dıye
ancak ben daha oncekı gebelıgımde dayanamadım ve 4-56 haftalarında hep gıdıp ultrasona gırmıstım
sankı ıyı olmadı
bıraz dayanmaya calıs ıstersen
gıtmısken kese yolk sac kalp atısı belkı hepsı beraberınde gorursun
mesela 6+2 lerde gorulebılıyormus
dollenme olduktan 22 gun sonra yanı uc hafta 1 gun sonra kalp atısı başlarmıs
ve kalp atısı başlayınca ufaktan belırtılerde başlarmış
Yani çok geç degil mi 3 hafta sonra neredeyse 1 ay varya birşey olursa nasıl anlayacagım ben o konuda korkum var biraz acıkcası. Onların dediğine göre 3 hafta sonra zaten 7 haftalık olacak sanırım.çünkü bana suan 4 haftalık dediler. Kafam karıştı sanki biraz bnm napsamk i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?