Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

senın belırtılerın var mı
bende hıc yok

Bende üç hafta bekleyemicem galiba kese için kendi kadın doğumcuma ya da devlette bi doktora giderim hayırlısı olsun İnşâAllah bende önümüzdeki haftaya cuma gününe aldım devletten randevu bakalım nasip kısmet
https://tup-bebek-gebelik.hesaplama.net/hesaplama.do bu linkten transfer tarıhı vs hesaplıyorsun
çok geçmiş olsun dilerim bu sefer kucaklarımız dolar
Evet canım bende böyle hesapladım
Nasıl hesapladınız cnm bnm değerime göre 4 haftalık dediler. Son regliyi baz alıyorlarmış.
kadın doğumcum son adet tarihi diyor ama bence transfer tarihi önemli bu ilk haftalarda sonradan zaten farketmiyor 4 gün farkediyor şuanda sata göre

En doğrusu 8 haftalığı biraz geçince ultrasonda doktorun hesaplaması oluyor. Biz tüp bebek olsak da sonuçta reglin ilk gününden itibaren vücut kendini hamileliğe hazırlamaya başlıyor. O yüzden o tarih doğru hesap. Ultrasondaki ölçümde de o tarihin 3 aşağı 5 yukarı yakını çıkıyor.

Sanırım benim rahmim çabuk kalınlaşıypr yumurta takibi yaparken adetin 7.günü Yücel hoca rahim kalımlığın şimdiden 10 mm demişti inşallah 2-3 kontrol olur
Onu kafana takma ben 2. Gün ve 10.gün gittim gittigimde catlamıstı kalınlık da fazlaydı transferi öne cektiler bi sıkıntı olmadı :)

merhaba canım senın ne kadar gebeliğin
ben tam 6+0 ım
ancak bu zamana kadar bulantı olmaması normal mi
kalp atısı olmaması
Benim hic bulantım olmadı hala da yok ama bas dönmesi cok yasadım hala da ara ara yokluyor. Kalp atısıyla da alaka kurma cok sükür gününden de önce gidiyor gelisimi 4 gün kadar. Ama yine de uzun süre belirti yasamadım hala da sadece bas dönmesi :)

İlk test yaptığınız gün tam 4 haftalık sayılıyor demişti Yücel Bey

Ben de bekleyememiştim. 5+5 de yani ilk testten tam 12 gün sonra kese için gitmiştim görünmüştü. 6+5'de de kalp atışı için gitmiştim, almıştık şükür. Hatta 6+3'de devlet hastanesine tahlil için gittiğimde ordaki doktor kalp atışı var demişti.

Dediğim gibi canım kese için git kafana takacaksan beklemek kolay değil, insan görmek istiyor tabii. Bana da takip doktorum 3 hafta sonra gel dedi, mümkün değil dayanamam dedim :) iyi 5. Haftanda gel keseye bakalım bari napalım demişti.

Geçmiş olsun, Allah bir daha kayıp yaşatmasın inşallah. Hiçbirimize inşallah.
Merak ediyorsanız gidin bence evde stres yapacağınıza.

Canım allah bir daha yaşatmasın çok üzüldüm

İlk test yaptığınız gün tam 4 haftalık sayılıyor demişti Yücel Bey
EVet bende öyle biliyorum benim takip doktorum ben sata bakarım diyor hatta ultrasonda transfere göre çıkıyor yani 4 gün ilerde yani bende öyle çıkıyordu o olur diyordu doktorum bakalım artık farketmez 3-4 günle :)

Kızlar ben bugün detaylıdan çıktım. Doçent dr ahmet gül’e geldim. Şu hayatta verdiğim en doğru kararlardan biri sanırım Ahmet beye gelmekti. Diğer doğru karar eşimle evlenmek öbürüde semra kahramanda tüp bebek yapmak :) Hiçbir sıkıntım yokmuş çentikler geçmiş bende bebekte iyiymişiz. Hamdolsun şükürler olsun. Allahım herkese bekledikleri güzel haberleri almayı nasip etsin. Dua eden canım arkadaşlarım sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Tedaviye başlayanlara da hayırlı güzel haberleri tez zamanda almayı nasip etsin.

Onu kafana takma ben 2. Gün ve 10.gün gittim gittigimde catlamıstı kalınlık da fazlaydı transferi öne cektiler bi sıkıntı olmadı :)
Canım çatlama dedin de bende pkos olduğu için yumurtalarım ne büyüyor ilaç almadan ne de çatlıyor. Rahim kalınlığına bakarken yumurta gelişimine de bakıyorlarmış ya benimkiler gelişmeyecek extra yapmam gereken birşey var mı sence

Canım benim ya çok sevindim gerçekten merak etme Allah yardımcın olacak ve bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Bunu düsünmüslerdir bence ama sen yinede naturele uygun olup olmadıgını hatırlat

Gözünaydın :) ben de dün 2li taramaya recep hasa gittim bebeği besleyen damarlar acık gayet iyi dedi hatta bu genlere iğne ilaca gerek yok bence dedi ama benim bırakmayı gözüm kesmiyor sonucta kanama vs yasamadım hic cok sükür yani ağır gelmedi bence ama düsünceliyim

Senin de gözün aydın canım. İnşallah böyle sağlıklı büyümeye devam eder bebişin. Recep Has ile görüşlerini merak ettim ben biraz anlatır mısın? İleride lazım olur diye bu konular ve isimler ilgimi çekiyor da ondam soruyorum.

Canım MâşâAllah çok sevindim

İnşallah sağolasın canım :) Ben memnun kaldım gayet uzmanı işinin bu cok belli. Cok konuskan değil ancak her soruma cevap verdi ultrason sırasında da tüm bilgileri verdi. Cıkınca asistanı sorunuz varsa odaya gecin dedi benim soracak sorum kalmamıstı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…