Gözün aydın canım..sağlıkla kucağına da alırsın inşallah..dualarında bizleri de unutmaKızlar ben bugün detaylıdan çıktım. Doçent dr ahmet gül’e geldim. Şu hayatta verdiğim en doğru kararlardan biri sanırım Ahmet beye gelmekti. Diğer doğru karar eşimle evlenmek öbürüde semra kahramanda tüp bebek yapmak :) Hiçbir sıkıntım yokmuş çentikler geçmiş bende bebekte iyiymişiz. Hamdolsun şükürler olsun. Allahım herkese bekledikleri güzel haberleri almayı nasip etsin. Dua eden canım arkadaşlarım sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Tedaviye başlayanlara da hayırlı güzel haberleri tez zamanda almayı nasip etsin.
Çok teşekkürler canım sağlıkla gelsin meleğinKızlar ben de dayanamayıp 5+2 de kese görmeye gitmiştim görmüştüm cok sükür sonra 6.hafta hafif bir kanamam olunca telaşla gidip kalp atışı duymustum 7 ve 8. Haftada birdaha kanama oldu yine azdı cok sükür devamı gelmedi.başlarda sad ce belim ağrıdı 7. Ve 8. Hafta en yoğun belirtiler oldu ama yinede azdı bulantı fln genelde akşamları cok az oldu öyle aman aman uykum da yoktu ama halsizlik var tabi..bel ağrım devam ediyo şimdi 11. Haftadayım recep hasa gidicem. Haftaya inşallah allah nasip ederse kese ve kalp atışı bekleyenlere söylemek istedim. Tavsiye için ben de yücel beyi tek geçiyorum. @CigdemAsyaCankiriklarim gözünüz aydın
İnşallah canım allah bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün inşallahÇok teşekkürler canım sağlıkla gelsin meleğinMeleklerimiz
Bu arada bu Recep has baya meşhur oldu burada :) bizde mi gitsek napsak İnşâAllah o haftaları bizlerde görürüz
Teşekkür ederim cevabınız için uzak olduğu için biraz düşündürüyor.Merhaba arkadaşım, sanırım tedaviye yeni başlayacaksın hayırlı olsun şimdiden. Ben de İstanbul dışında yaşıyorum, kısaca sana kendi deneyimimi anlatayım. Öncelikle tedavinin gidişatı, süresi, randevu sıklıkları kişiden kişiye göre değişiyor. Kan değerlerine ve foliküllerin büyümesine göre belirleniyor randevu aralıkları. Örneğin benim fsh değerim hep yüksek olduğu için ilaca rağmen çatlama ihtimali olduğundan gün aşırı çağırdılar kontrole. Toplamda 7 gün ilaç kullandım,9. gün opu oldu. Biz İstanbul'a araba ile gitgel yaptık ama çok yorucu oldu.
Çok haklısınız, şehir dışında tedavi olmak biraz daha zor. Kalacak yer tavsiyeleri verilmişti önceki sayfalarda onlara bakabilirsiniz ya da arkadaşlar yine yazabilirler. Çalışıyorsanız izin veya rapor durumunuza da ayarlamanız gerekecek, Memorial rapor işine hiç girmiyor. Hayırlısı olsun tekrardan. Kafanıza takılan bir şey olursa her zaman sorabilirsiniz.Teşekkür ederim cevabınız için uzak olduğu için biraz düşündürüyor.
Neden olmus kanamalar kan sula dırıcı filan kullanıyomuydun tatlım? Cok tesekkur ediyorum inşallah haftaya sen de aynı güzel haberlerle ayrılırsın recep hocadan :) cinsiyeti de hemen söylüyor hazırlıklı ol :))Kızlar ben de dayanamayıp 5+2 de kese görmeye gitmiştim görmüştüm cok sükür sonra 6.hafta hafif bir kanamam olunca telaşla gidip kalp atışı duymustum 7 ve 8. Haftada birdaha kanama oldu yine azdı cok sükür devamı gelmedi.başlarda sad ce belim ağrıdı 7. Ve 8. Hafta en yoğun belirtiler oldu ama yinede azdı bulantı fln genelde akşamları cok az oldu öyle aman aman uykum da yoktu ama halsizlik var tabi..bel ağrım devam ediyo şimdi 11. Haftadayım recep hasa gidicem. Haftaya inşallah allah nasip ederse kese ve kalp atışı bekleyenlere söylemek istedim. Tavsiye için ben de yücel beyi tek geçiyorum. @CigdemAsyaCankiriklarim gözünüz aydın
Kızlar ben bugün detaylıdan çıktım. Doçent dr ahmet gül’e geldim. Şu hayatta verdiğim en doğru kararlardan biri sanırım Ahmet beye gelmekti. Diğer doğru karar eşimle evlenmek öbürüde semra kahramanda tüp bebek yapmak :) Hiçbir sıkıntım yokmuş çentikler geçmiş bende bebekte iyiymişiz. Hamdolsun şükürler olsun. Allahım herkese bekledikleri güzel haberleri almayı nasip etsin. Dua eden canım arkadaşlarım sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Tedaviye başlayanlara da hayırlı güzel haberleri tez zamanda almayı nasip etsin.
Senin de gözün aydın canım. Memnun kaldın mı Recep Has'tan? Ben de pzt gideceğim birsz stres bastı.Gözünaydın :) ben de dün 2li taramaya recep hasa gittim bebeği besleyen damarlar acık gayet iyi dedi hatta bu genlere iğne ilaca gerek yok bence dedi ama benim bırakmayı gözüm kesmiyor sonucta kanama vs yasamadım hic cok sükür yani ağır gelmedi bence ama düsünceliyim
Ay neymiş cinsiyet? :)Neden olmus kanamalar kan sula dırıcı filan kullanıyomuydun tatlım? Cok tesekkur ediyorum inşallah haftaya sen de aynı güzel haberlerle ayrılırsın recep hocadan :) cinsiyeti de hemen söylüyor hazırlıklı ol :))
İnşallah canım allah bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün inşallahRecep has ı herkes cok övüyor bende cok merak ediyorum gittikten sonra bende paylasırım inşallah
Senin de gözün aydın canım. Memnun kaldın mı Recep Has'tan? Ben de pzt gideceğim birsz stres bastı.
Ben de cok stresliydim öyle cok belirtim de yok cünkü haliyle hamile gibi bile hissedemiyordum :) karından baktı baya böyle bir bebeğe benziyor büyümüş baya :)) dün 11+6 idim ama ölcümlerde 12+3 cıktı biraz önde gelişimi cok sükür :) burnunu ölctü ensesini ölctü hersey yolunda dedi :) bir de cinsiyetini öğrenmişsinizdir zaten dedi. Şaşırdım :)) yücel hoca bir cıkıntı var erkek gibi demişti dün bu da kesinleşti erkekmiş :))Ay neymiş cinsiyet? :)
Ben de soracaktım acaba bilir mi diye?
Ben de detaylı ultrasona atıl hoca’ya gideceğim inşallah..H Holly06 veStrongmom_
Ben daha önce 2 gebeliğimde Çapa'da ve muayenesinde görünmüştüm. Onun hocası vardı Atıl Kutoğlu, emekli olmuş Çapa'dan bayağı yaşı var, Türkiye'nin 1 numarası diyorlardı. Ondan sonra Recep Hoca artık diyorlar bilmiyorum. Çok konuşkan değil ama tık tık söylüyor, Allah korusun sorun varsa tak diye görüyor.
Bir de bende sorun çıktığında kendi üzülmüş cebinden aramıştı. Ne zaman mail atsam, arasam sakin sakin hep cevap verdi. Pzt gideceğim inşallah güzel haberler alırım ben de dua bekliyorum siZden.
Prof Atıl yükselBen de detaylı ultrasona atıl hoca’ya gideceğim inşallah..
Ben pgtli embriyo dediğimden midir nedir sanki cok detaylı bakmadı gibi ama benim herzamanki evhamım da olabilir:)) kan sonucun ne zaman cıkmıstı senin? Dün kan verdim aramadılar da... buarada atıl hoca da tam onun odasının karşısında muayenehanesi. İsmi garip gelmişti aklımda hala:)) inşallah sen de güzel haberlerle cıkacaksın inanıyorum ben. Hee bir de dediki sana kan sulandırıcı sart değil ani kanama gibi bir risk de yaratıyor sulandırıcılar hic lekelenme kanama oldu mu dedi yok dedim. Ben ilac ve iğneyi kesmeni tavsiye ederim ihtiyacı yok damarlarının dediH Holly06 veStrongmom_
Ben daha önce 2 gebeliğimde Çapa'da ve muayenesinde görünmüştüm. Onun hocası vardı Atıl Kutoğlu, emekli olmuş Çapa'dan bayağı yaşı var, Türkiye'nin 1 numarası diyorlardı. Ondan sonra Recep Hoca artık diyorlar bilmiyorum. Çok konuşkan değil ama tık tık söylüyor, Allah korusun sorun varsa tak diye görüyor.
Bir de bende sorun çıktığında kendi üzülmüş cebinden aramıştı. Ne zaman mail atsam, arasam sakin sakin hep cevap verdi. Pzt gideceğim inşallah güzel haberler alırım ben de dua bekliyorum siZden.
İnşâAllah güzel haberlerle gel canım hayırlı sonuçlarla bakalım bizede nasip olsun İnşâAllahH Holly06 veStrongmom_
MâşâAllah kuzum gözün aydın sende benim gibi evhamlısın kan sulandırıcı verseler bana da keşke diye diye verdiler halbuki ben kaç doktora gösterdiysem gerek yok demişti :) ama semra hanım kullanacaksın dedi mecbur kullanıyorum İnşâAllah bi sorun yaşamayız canım 11+6 yok sen son adet tarihine göre mi hesaplıyorsun?Ben de cok stresliydim öyle cok belirtim de yok cünkü haliyle hamile gibi bile hissedemiyordum :) karından baktı baya böyle bir bebeğe benziyor büyümüş baya :)) dün 11+6 idim ama ölcümlerde 12+3 cıktı biraz önde gelişimi cok sükür :) burnunu ölctü ensesini ölctü hersey yolunda dedi :) bir de cinsiyetini öğrenmişsinizdir zaten dedi. Şaşırdım :)) yücel hoca bir cıkıntı var erkek gibi demişti dün bu da kesinleşti erkekmiş :))
Ay çok güzel maşallah. Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah.Ben de cok stresliydim öyle cok belirtim de yok cünkü haliyle hamile gibi bile hissedemiyordum :) karından baktı baya böyle bir bebeğe benziyor büyümüş baya :)) dün 11+6 idim ama ölcümlerde 12+3 cıktı biraz önde gelişimi cok sükür :) burnunu ölctü ensesini ölctü hersey yolunda dedi :) bir de cinsiyetini öğrenmişsinizdir zaten dedi. Şaşırdım :)) yücel hoca bir cıkıntı var erkek gibi demişti dün bu da kesinleşti erkekmiş :))
Evet canım doğru Atıl Yüksel.Prof Atıl yüksel
Ben cvs yaptırdığım için o zaman kan alınmamıştı canım. Pgt'li olsa da kan alıyor demekki. Peki hiç cvs amniyosentez hakkında sordun mu gerekir mi diye ? Bizim genetikçiler %2 yanılma payı var amniyosentez öneririz diyorlar ya. Kararsızım çok.Ben pgtli embriyo dediğimden midir nedir sanki cok detaylı bakmadı gibi ama benim herzamanki evhamım da olabilir:)) kan sonucun ne zaman cıkmıstı senin? Dün kan verdim aramadılar da... buarada atıl hoca da tam onun odasının karşısında muayenehanesi. İsmi garip gelmişti aklımda hala:)) inşallah sen de güzel haberlerle cıkacaksın inanıyorum ben. Hee bir de dediki sana kan sulandırıcı sart değil ani kanama gibi bir risk de yaratıyor sulandırıcılar hic lekelenme kanama oldu mu dedi yok dedim. Ben ilac ve iğneyi kesmeni tavsiye ederim ihtiyacı yok damarlarının dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?