- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
Hehe olur öyle :) inşallah canım..Evet canım doğru Atıl Yüksel.
Atıl Kutoğlu modacıydı ya benim kafaya bak :) tam hamile kafası oldum çok şükür :)
Recep Has ile aynı katta muayeneleri. Senden de ve minnoşlardan da güzel hayırlı haberler alırız inşallah. Hakkımızda hayırlısı
Ben cvs yaptırdığım için o zaman kan alınmamıştı canım. Pgt'li olsa da kan alıyor demekki. Peki hiç cvs amniyosentez hakkında sordun mu gerekir mi diye ? Bizim genetikçiler %2 yanılma payı var amniyosentez öneririz diyorlar ya. Kararsızım çok.
Kan sulandırıcı işini ben pek bilmiyorum ya emin değilim. Takibine gireceğin doktorun ne diyecek bakalım. Ona ne zaman gideceksin şimdi?
Bir de Recep Hoca bir daha şu hafta bu hafta çağırdı mı seni?
Neden olmus kanamalar kan sula dırıcı filan kullanıyomuydun tatlım? Cok tesekkur ediyorum inşallah haftaya sen de aynı güzel haberlerle ayrılırsın recep hocadan :) cinsiyeti de hemen söylüyor hazırlıklı ol :))[/QUOTE
ayy gercekten mi hemen söylüyor demek cok merak ediyorum gerçi cumartesi kendi doktoruma gitcem bilmem görür mü diyorum içimden bakalımNeden olmus kanamalar kan sula dırıcı filan kullanıyomuydun tatlım? Cok tesekkur ediyorum inşallah haftaya sen de aynı güzel haberlerle ayrılırsın recep hocadan :) cinsiyeti de hemen söylüyor hazırlıklı ol :))Kan sulandırıcı fln kullanmıyorum bende bi doktor rahim ağzında polip var onu da kendin kanatıyor olabilirsin dedi ama emin olamadım cumartesi kendi doktoruma söylicem bakalım neyseki 3 haftadır yok birşey..oğluşun sana hayırlı bir evlat olsun inşallah
Bende perşembe gidicem inşallah hayırlı haberler alırızH Holly06 veStrongmom_
Ben daha önce 2 gebeliğimde Çapa'da ve muayenesinde görünmüştüm. Onun hocası vardı Atıl Kutoğlu, emekli olmuş Çapa'dan bayağı yaşı var, Türkiye'nin 1 numarası diyorlardı. Ondan sonra Recep Hoca artık diyorlar bilmiyorum. Çok konuşkan değil ama tık tık söylüyor, Allah korusun sorun varsa tak diye görüyor.
Bir de bende sorun çıktığında kendi üzülmüş cebinden aramıştı. Ne zaman mail atsam, arasam sakin sakin hep cevap verdi. Pzt gideceğim inşallah güzel haberler alırım ben de dua bekliyorum siZden.
İnşallah ben de kullanacagım vallahi kullanmasam daha tedirgin olurum bosver kullanalım :)) yücel hocaya gitmiştim ilk seferde ultrason ölcümü 7+2 idi sonraki gidişim 9+1 idi yani ultrason tarihlerinden netleştirdim tarihi. Ayrıca transferim 14 agustostu blastokist transferi de olunca hamile kalma gününü ultrason cihazına 9 agustos olarak girdi dün recep hocaMâşâAllah kuzum gözün aydın sende benim gibi evhamlısın kan sulandırıcı verseler bana da keşke diye diye verdiler halbuki ben kaç doktora gösterdiysem gerek yok demişti :) ama semra hanım kullanacaksın dedi mecbur kullanıyorum İnşâAllah bi sorun yaşamayız canım 11+6 yok sen son adet tarihine göre mi hesaplıyorsun?
Bana amniyosentez 3lü test gerek yok dedi. Hatta kan almayabiliriz senin durumunda gereksiz dedi ben yine de vermek istedim:)) recep hoca 22. Hafta tekrar cagırdı, takip doktoruna da 2 3 hafta sonra git dediBen cvs yaptırdığım için o zaman kan alınmamıştı canım. Pgt'li olsa da kan alıyor demekki. Peki hiç cvs amniyosentez hakkında sordun mu gerekir mi diye ? Bizim genetikçiler %2 yanılma payı var amniyosentez öneririz diyorlar ya. Kararsızım çok.
Kan sulandırıcı işini ben pek bilmiyorum ya emin değilim. Takibine gireceğin doktorun ne diyecek bakalım. Ona ne zaman gideceksin şimdi?
Bir de Recep Hoca bir daha şu hafta bu hafta çağırdı mı seni?
Aynen valla ben biraz kızcıydım yücel hoca cıkıntı gördüm diyince arastırdım baktım 9+1de cinsiyet tahmini olamaz filan okudum dedim herhalde göbek kordonu gördü :)) ama adam bilip de konusuyormus dün hemen erkek dedi doktor:) ya niye panikliyorsun bence rahatsız etme minigi cok mutludur icerde eski kötü anıları at lütfen olumlu düsün :)Ay çok güzel maşallah. Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah.
Yücel Bey'e de helal :)
Beni de bu akşam bi sıkıntı stres bastı. Pzt ye dayanamayıp yarın gidip bi ultrasonda bakacağım galiba normal doktorumda..
Kullanıyorum evet belki ondan da olabilir neyse bidaha olmasın inşallah Ben bu cumartesiye kadar zor dayandım ztn doktorumda 3 hafta sora gel demişti tarih denk geliyo o yüzd n gitcem bakalımHmm anladım canım hala jel kullanıyormusun belki onu yerleştirirken kanatıyosundur
Anladım canım MâşâAllah Yücel beyde iyi tahmin etmiş nub teorisi diye bişey var doğru çıkıyor genelde.İnşallah ben de kullanacagım vallahi kullanmasam daha tedirgin olurum bosver kullanalım :)) yücel hocaya gitmiştim ilk seferde ultrason ölcümü 7+2 idi sonraki gidişim 9+1 idi yani ultrason tarihlerinden netleştirdim tarihi. Ayrıca transferim 14 agustostu blastokist transferi de olunca hamile kalma gününü ultrason cihazına 9 agustos olarak girdi dün recep hoca
Canım öncelikle kişiye göre değişiyor herkesin tedavisi kendine özel ben istedikleri tüm tahlilleri yaptırdım ilk denememne adetin ikinci günü gittim alttan bakıldı yumurta sayısı yaxıldı kan tahlilleri yapıldı sonra hemşireler mesaj attı kullanmam gereken ilaçlar ve iğne dozu ile ilgili genelde üç günde bir gittim yumurtalar belli olğunluğa gelince çatlatma iğnesini yaptım sonrra yumurta toplama ameliyatına girdim yumurtalar toplandı onları gelişimleri döllenmeleri ile alakalı bilgilendirme yapıldı 5. Güne kadar geldiler sonrada transfer edildi ve şükürler olsun 2016 aralık ayında oğlumu kucağıma aldın iki yaşına gircek üç tane dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım onun için de geçen ay adetimin ikinci günü belli kan tahlilleri istediler onları yaptırdım adetim bittiminde rahim filmi istediler onları çektirdim hastaneye gönderdim naturel siklus yapacaklarını ekim adeti ile dondurulmuş tedavi ye başlayabileceğimi söylediler ekimin 7 adet oldum ikinci gün 8 inde doğum doktoruma gittim ultrasonda rahim kalınlığı ve yumurta boyutlarına bakıldı e2 lh fsh ve progesteron kan tahlilleri yapıldı sonuçları hastaneye gönderdim aradılar ilaçsız tedavi olacağımı söylediler herşey yolunda gitti şükürler olsun sonra 10 gün sonra yani 16 ekimde tekrar doktora gitmemi aynı şekilde rahim kalınlığı ve aynı kan tahlillerini yaptırmamı söylediler onları da gömderdim aradılar 19 ekimde yani yarın sabah randevum var yine rahim kalınlığı ve kan tahlillerini yaptırcam yarın akşam arayacaklar rahim istedikleri kalınlığa ulaştı ise transfer tarihi belli olacak bakalım şimdilik böyle yarın bakacaz gelişmelerden haberdar ederim kusura bakma fazla detaylı yazdım galiba sormak istediğin biley olursa yardımcı olmaya çalışırımMerhabA, bendr birşye sorabilir miyim? Dışarıdan gelecekler için süreç nasıl işliyor,tedavi başlayınca kaç kere çağırılıyor kontrole acaba
Evet canım karnından iğne ile girilip sıvı alınıyor. Hiç acımıyor da burada sıkıntı düşük riski yaratması canım. Gerçi emin ellerde pek sıkıntı olduğunu duymadım. Ben Çapa'da iğrenç bir ortamda henüz acemi olan birine yaptırmıştım yine de birşey olmamıştı. Cvs de yaptırdım, o daha riskli düşük açısından. Recep Has yapmıştı onu da, yine birşey olmamıştı.Bu amniyosentez de karından rahme iğneyle mi giriliyor? Ben çok korktum bundan şu an.. yaptıran var mı çok acıyo mu(
İnşallah canım inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.Bende perşembe gidicem inşallah hayırlı haberler alırızDualarım seninle cinsiyetini de söyler hemen inşallah
Oh maşallah için rahatlamıştır. Evet işte bAna da kan gereksiz geliyor ama zararı yok sonuçta. Gerçi benim yaş vs risk faktörü yüksek çıkabilir bana stres olarak geri dönebilir. Bakalım artık neyse.Bana amniyosentez 3lü test gerek yok dedi. Hatta kan almayabiliriz senin durumunda gereksiz dedi ben yine de vermek istedim:)) recep hoca 22. Hafta tekrar cagırdı, takip doktoruna da 2 3 hafta sonra git dedi
Haklısın atmak lazım ama o kadar çok şey yaşamışım ki kurtulamıyorum stresten. Biraz daha ilerleyince iyi haberler aldıkça rahatlarım inşallah.Aynen valla ben biraz kızcıydım yücel hoca cıkıntı gördüm diyince arastırdım baktım 9+1de cinsiyet tahmini olamaz filan okudum dedim herhalde göbek kordonu gördü :)) ama adam bilip de konusuyormus dün hemen erkek dedi doktor:) ya niye panikliyorsun bence rahatsız etme minigi cok mutludur icerde eski kötü anıları at lütfen olumlu düsün :)
Çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim, sanırım yumurta toplama öncesi kontrolleri bulunduğumuz yerde yaptıramıyoruz .Daha öncede il dışında tedavi yaptırdık çok zorladı git geller beni ve yol yorgunluğunun tedaviyi olumsuz etkiliyor mu diye düşünüyorum . Ama şişlinin başarısından dolayı çok istiyorum orada olsun.Canım öncelikle kişiye göre değişiyor herkesin tedavisi kendine özel ben istedikleri tüm tahlilleri yaptırdım ilk denememne adetin ikinci günü gittim alttan bakıldı yumurta sayısı yaxıldı kan tahlilleri yapıldı sonra hemşireler mesaj attı kullanmam gereken ilaçlar ve iğne dozu ile ilgili genelde üç günde bir gittim yumurtalar belli olğunluğa gelince çatlatma iğnesini yaptım sonrra yumurta toplama ameliyatına girdim yumurtalar toplandı onları gelişimleri döllenmeleri ile alakalı bilgilendirme yapıldı 5. Güne kadar geldiler sonrada transfer edildi ve şükürler olsun 2016 aralık ayında oğlumu kucağıma aldın iki yaşına gircek üç tane dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım onun için de geçen ay adetimin ikinci günü belli kan tahlilleri istediler onları yaptırdım adetim bittiminde rahim filmi istediler onları çektirdim hastaneye gönderdim naturel siklus yapacaklarını ekim adeti ile dondurulmuş tedavi ye başlayabileceğimi söylediler ekimin 7 adet oldum ikinci gün 8 inde doğum doktoruma gittim ultrasonda rahim kalınlığı ve yumurta boyutlarına bakıldı e2 lh fsh ve progesteron kan tahlilleri yapıldı sonuçları hastaneye gönderdim aradılar ilaçsız tedavi olacağımı söylediler herşey yolunda gitti şükürler olsun sonra 10 gün sonra yani 16 ekimde tekrar doktora gitmemi aynı şekilde rahim kalınlığı ve aynı kan tahlillerini yaptırmamı söylediler onları da gömderdim aradılar 19 ekimde yani yarın sabah randevum var yine rahim kalınlığı ve kan tahlillerini yaptırcam yarın akşam arayacaklar rahim istedikleri kalınlığa ulaştı ise transfer tarihi belli olacak bakalım şimdilik böyle yarın bakacaz gelişmelerden haberdar ederim kusura bakma fazla detaylı yazdım galiba sormak istediğin biley olursa yardımcı olmaya çalışırım
aaa hayırlı olsun cnm ne güzel , nerden nereye yaaa gözlerim doluyor. sağlıkla kucağına al inşallahAynen valla ben biraz kızcıydım yücel hoca cıkıntı gördüm diyince arastırdım baktım 9+1de cinsiyet tahmini olamaz filan okudum dedim herhalde göbek kordonu gördü :)) ama adam bilip de konusuyormus dün hemen erkek dedi doktor:) ya niye panikliyorsun bence rahatsız etme minigi cok mutludur icerde eski kötü anıları at lütfen olumlu düsün :)
canımmm çok sevindim :) rabbim hep böyle sağlıkla devam ettirsn inşllah. rabbim kolay doğumlar versin.Kızlar ben bugün detaylıdan çıktım. Doçent dr ahmet gül’e geldim. Şu hayatta verdiğim en doğru kararlardan biri sanırım Ahmet beye gelmekti. Diğer doğru karar eşimle evlenmek öbürüde semra kahramanda tüp bebek yapmak :) Hiçbir sıkıntım yokmuş çentikler geçmiş bende bebekte iyiymişiz. Hamdolsun şükürler olsun. Allahım herkese bekledikleri güzel haberleri almayı nasip etsin. Dua eden canım arkadaşlarım sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Tedaviye başlayanlara da hayırlı güzel haberleri tez zamanda almayı nasip etsin.
Canım kabul ederler galiba sağlık bakanlığı değil sanayi bakanlığı bu arada bizde sanayi bakanlığı personeli değiliz eşim maliye çalışanı ama kaldık nette numarası var bi arayıp iletişime geçin istersenizmerhaba canım gerçekten çok uygunmuş peki herkesi kabul ediyorlar mı ? sağlık bakanlığı ile ilişkim yok ve kalmam gerekicek hastanenin misafirhanesi çok pahalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?