Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugün tranferim 5 gün olcak kızlar içimde sıkıntı var bi umutsuzluğa kapıldım ben sanki. Bilmiyorum ama tutsaydı sanki bi belirtim olurdu diye düşünüyorum ben de hiç bi belirti yok belki saçma ama böyle bu arada internet kullanmak zaralı mı bu süreçte bugün ilk defa açtım internetimi nebileyim işte bu dönemde insan evhamlı oluyo biraz

Bircok arkadaşın benimde dahil hiç belirti olmadı zaten yüreğini ferah tutmaya çalış canım internetten uzak durulmuyor bende duramamıstım ozmnlar ama bence birsey olmaz

Ay vallaha benimde kafam karıştı ne yalan söyleyeyim bu hesap konusunda :)

Anladım canım.. yani bilmiyorum taa oralara kadar inmesi fenaymış, dayancam artık napiim. Tesekkur ederim.. Düşük riski çok az %0,5-2 aralığında.

Canım test günü tam 4 haftalık oluyorsun evet. Senin her cumartesi yeni hafta başlangıcının ilk günü olacak. Yani yarın 5 haftalık 27 ekimde de tam 6+0 olacaksın. Bende 6+0’da hem kese hem kalp görmüştüm çok şükğr. Ultrasonda farklı çıkma durumu şu bebek bazen 1 haftaya kadar ikeriden gidebiliyor bazende 1 hafta geriden gelebiliyor. Hele ki 12. Haftaya kadar bu ileri geri gelme durumları çok çok normal. Ama ultrasonda görünen hafta değil sat’a göre hareket ediyor doktorlar. Yani sen 27 ekimde inşallah ikisinide göreceksin. Bazen kalp atışı 7. Haftaları bulabiliyor .

Bircok arkadaşın benimde dahil hiç belirti olmadı zaten yüreğini ferah tutmaya çalış canım internetten uzak durulmuyor bende duramamıstım ozmnlar ama bence birsey olmaz
Sağol arkadaşım cvbn için kendimi bunu düşünmekten alıkoyamıyorum zaman ilerledikçe bi belirti arar oldum sanki bu benim 2. Denemem bu merkezdeki ilk denemem bir defa negatifi aldım çok zor oldu atlatmam şimdi yine negatif olursa yine aynı durumları da yaşamktan korkuyorum ama her şeyin hayırlısı tabiki vercek olan rabbim inşllh güzel bi sonuç olurda ben de paylaşırım sizlerle mutluluğumu

yaaaaa ciddi misin, nası heyecanlandım şuan .. yine ağzından bal damladı arkadaşım yaaabak diyorum sana ama hep mi rast gelir hadi inşallah , hamd olsun rabbimize

Canım doktor direk sat A göre hesaplama yapıyor reglin ilk günü hamile sayıyor ve benim ultrasonla da aynı gidiyor sanırım doğrusu bu ben 5.5haftada keseyi 6.5haftada kalp atışını almıştım işallah sizlerde biran önce alır rahatlarsınız :)

amin inşallah canım benim amin hepimiz rahatlayalım :) bunları hesaplamak bile güzel darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlara inşşalah

Canım ben önceki gebeiğimde göğüs şişmesi bel kasık ağrısı çok yaşadım onuda adet olcam sanıp yine üzüldüm bu seferde onların hiç biri olmadı ara ara hafif belim ağrıdı hatta burada da yazdım belirtim yok diye bu 5. Günde herkes bunalıma giriyor demek ki endişe etme :) şunu anladım gebelik belirtisi diye bişey yokmuş :) ve her gebelik kendine özgü oluyor ki başkasında yaşanan belirtilerin bizlerde olmaması çok doğal İnşâAllah sendeburadan güzel haberler vereceksin Rabbimin izniyle İnşâAllah gebe olanlarda sağlıkla kucağımıza alırız korkular hiç bitmiyor

Aminnn inşlahh rabbim senin de bebeğini korusun inşllh sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmak nasip etsin

Canım evet 9. Gün yaptığımız test günü tam 4 hafta oluyor, internetteki otomatik hesaplamalarda bununla uyuşıyor tam. Ultrason normal gebelikte de 3-5 gün fazla eksik çıkabiliyor, değişebiliyor. Bebeğin gelişimine göre başlarda hep hesaba göre gidiliyor, herhalde doğuma yakın ultrasondaki gün önemli oluyor. Şimdilik hesaba göre gidersen daha uygun olur.

Senin randevun neredeyse 6. Hafta oluyor. Kese Allah'ın izniyle görünür de kalp atışı olmayabilir. 3-4 gün daha geç alsan kalpatışı ihtimali biraz daha artar sanki canım.

Kapılma canım beklerken hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. Çok normal bu tedirginlik. Allah'ın izniyle güzel haberler verirsin bize inşallah

Anladım canım.. yani bilmiyorum taa oralara kadar inmesi fenaymış, dayancam artık napiim. Tesekkur ederim.. Düşük riski çok az %0,5-2 aralığında.
Amniyosentez mi yapılacak canım? Neden? İkiz olduğu için mi? Amniyosentez invazif yöntemler içinde en az risklisi. %1 in altında düşük riski. Allah muhafaza etsin zaten dediğim gibi tecrübeli birine yaptırırsan birşey olmaz hiç korkma. Acı kısmına hiç takılma, kan vermeden bile daha az bir his oluyor için rahat olsun.

Öncelikle herkese merhaba unutulmuşum birazcıkkk buna üzüldüm :/ ama sonra okudukça güzel haberleri çok ama çok sevindim inanın hepinizden çok seviniyorum canım arkadaşım Strongmom_ sen en güzel şeyleri hakkediyorsun inşallah herşey güzel olur ablacım seninde sanırım poztifmiş çok sevindim allah gönlüne göre versin inşallah yumoşun hep sana sımsıkı tutunur O ozlemygt bende biraz kendime aileme vakit ayırdım aslında uzaklaştım diyelim düşürkten sonra hep hastalıklar falan çok yıprattım kendimi istanbula kuzenimin düğüne gittim eğlendim geldim dünde eşimle evlilik yıldönümümüzdü birlilkte 5 senemize girdik çok şey yaşadık neler geldi geçti ama hep ilk günkü gibi kaldı herşey . bu arada 2 şey sorucam sizlere kızlar . 1.kan pıhtılaşması sonucu belli olmuş yücel hocaya hemen sordum hiçbirşey yok gherşey normal dedi ama ben nedense sanki detaylı açıklama yapmadığını düşündüm burada ki kadın doğum doktoruma bi gideyim sorayım diyorum . 2.adet olduktan sonra hayatımda ilk defa 1 haftadan uzun sürdü çok zordu agrı oldu hatta dün eşimle biraz yaramazlık yapınca çok agrım oldu zaten kadın doğum doktorum 2ay korunun dedi ama zaten öle bişeycik olmadı ama sizce normal mi ?özür dilerim ama sormak istedim hepinizi seviyorum

Sağol canım herkes için Rabbim en iyisini nasip etsin İnşâAllah

Tedbir bizden takdir Allahtan bence hersey güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…