Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aaa hayırlı olsun cnm ne güzel , nerden nereye yaaa gözlerim doluyor. sağlıkla kucağına al inşallah
:)) aynı dönem başlamıştık cok sükür suan ikimiz de hamileyiz inşallah isteyen herkese nasip olur biz de sağlıkla kucagımıza alırız

Ben 23 agustosta 9.gün test yaptım, 11.gün tekrarladım, randevuyu ise 17 Eylül gibi gittim ilk defa. 7+2 idim cok net duydum ve gördüm iki kere gidip onu rahatsız etmek istememiştim daha yeniyken :)

İnşallah bu sefer iyi sonuc alırsın

Kızlar bugün kadın doğumcumla görüştüm Pazartesi gel keseye bakalım dedi nasıl nereye yerleşmiş bi görelim dedi İnşâAllah herşey yolundadır çok korkuyorum bu sefer nedense hakkımızdan hayırlısı olsun

Kızlar bugün doktora gittim adetimin 13 günü rahim kalınlığım 6.5 uzaktan tedavi oluyorum bugün hastaneden aradılar rahim kalınlığı istedikleri seviyede değil yumurtalarda biraz küçük sanırım pazartesi tekrar doktora gidecem ve rahim kalınlığına tekrar bakılacak hemşire eğer semra hanımın istediği düzeyde değilse çarşamba günü İstanbul’da olmam gerekiyor orda ki doktorlar jendileri bakcaklarmış dondurulmuş tedavide acaba adetin kaçıncı günü transferiniz oldu

Tatlım naturel dondurulmuş transferde senin adet döngün önemli 28 günde bir regl oluyorsan 19 21. Gün aralığında transfer oluyor . Rahim kalınlığı olması gereken yada istenen az 7 diye biliyorum acaba farkımı olcuyorlar. Merkeze çağırıp bakmak istemeleri normal risk almak istemezler. İnşallah herşey yolunda gider canım . Birde rahim kalınlığı için nar suyu iyi gelir diyorlardi ye bol bol bide kabak çekirdeği şifa olsun inşallah.

Ebrarcım benim 22.günü oldu genelde 20.veya21.günü oluyomuş ama hastaya göre uzayıp kısalabiliyomuş nu süre

Henüz bana doktor şunu bunu yapıcam demedi, şu an 7+3 ve 7+4’üm.. ileride neler yapıldığını okudum da fena oldum dev gibi iğne giriyor diye

Ben 25 günde bir adet olurum adet olduğum günüde sayarsam 16. Gün transfer oldu
Ilk degil aslinda yolun yarisinda doktor degistirecegim 4 embriyom donduruldu hic transfer yapilmadi
Anladım canım hayırlısı olsun

HAYırlısı olsun inşallah 7.5 üstü olsa iyidir (8-10 en iyisi) nar suyu için her gün 1-2 bardak

Unutulur musun hiç ? :)
Bazen hepimiz buradan da uzaklaşmak istiyor olabiliriz normal. Sen de öyle bir süreçteydin.
Pıhtılaşmada önemli olanlara bakıp söylüyorlar birşey kullanıp kullanmaman gerektiğini zaten. Gerek yoksa yoktur. Yine de burada pıhtılaşma hakkında çok bilgili arkadaşlar var. Sonuçlarını yazarsan yorum yaparlar elbet. Kürtajlardan sonra 1-2 adet değişik olabilir. Biraz koyu renkli parçalı olabilir, uzun sürebilir. Kafana takma. Bir de sen kendiliğinden olmuştun ya hala temizleniyor muhtemelen.
En kısa zamanda güzel haberlerini almak duasıyla canım.

Amin canım çoook teşekkür ederim darısı en hayırlı şekilde nasip olsun sana da hiççç unutur muyuz seni merak etme aklımızdasın kaç kere merak etmiştik seni hatırlasana, ama alıştık arada kaybolmana ondan :) ben yücel hocaya çok güveniyorum en dediyse de gerçekten çoğunluğu çıkıyor. İçin rahat edecekse başkasına da gidebilirsin tabi ama takma çok. Uzaklaşmak iyi gelmiştir, düşük sonrası adetin yoğun olması normal sanırım olanlar olmuştu kal sağlıcakla inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…