- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
:)) aynı dönem başlamıştık cok sükür suan ikimiz de hamileyiz inşallah isteyen herkese nasip olur biz de sağlıkla kucagımıza alırızaaa hayırlı olsun cnm ne güzel , nerden nereye yaaa gözlerim doluyor. sağlıkla kucağına al inşallah
Ben 23 agustosta 9.gün test yaptım, 11.gün tekrarladım, randevuyu ise 17 Eylül gibi gittim ilk defa. 7+2 idim cok net duydum ve gördüm iki kere gidip onu rahatsız etmek istememiştim daha yeniyken :)kızçelerim yazılanlara şöyle bir göz gezdirdim, anladığım kadarıyla 9. günü ilk test yaptığımız gün 4 hafta oluyor tam . bu hesaba göre benim bugün nasipse 4+6 . randevuyu 27 ekime aldım. yani 8 gün daha ekleyeceğiz. bu duruma göre kese ile birlikte kalp atışını da görebilir miyiz Allahın izniyle tecrübeli arkadaşlar şu hesaba bi el atar mı? ne karışıkbi arkadaş da bu hesabın ultrasonda farklı olduğunu söylemiş, iyice karıştı kafam
Bi de hangi haftalarda doktor kontrolleri falan oluyor. sizleri seviorum
İnşallah bu sefer iyi sonuc alırsınSağol arkadaşım cvbn için kendimi bunu düşünmekten alıkoyamıyorum zaman ilerledikçe bi belirti arar oldum sanki bu benim 2. Denemem bu merkezdeki ilk denemem bir defa negatifi aldım çok zor oldu atlatmam şimdi yine negatif olursa yine aynı durumları da yaşamktan korkuyorum ama her şeyin hayırlısı tabiki vercek olan rabbim inşllh güzel bi sonuç olurda ben de paylaşırım sizlerle mutluluğumu
İlk tedaviniz mi olacak?Arkadaslar meraba bu ay ilk defa semra hocaya gidicem ne onerirsiniz hicbir bilgim yok
Kızlar bugün doktora gittim adetimin 13 günü rahim kalınlığım 6.5 uzaktan tedavi oluyorum bugün hastaneden aradılar rahim kalınlığı istedikleri seviyede değil yumurtalarda biraz küçük sanırım pazartesi tekrar doktora gidecem ve rahim kalınlığına tekrar bakılacak hemşire eğer semra hanımın istediği düzeyde değilse çarşamba günü İstanbul’da olmam gerekiyor orda ki doktorlar jendileri bakcaklarmış dondurulmuş tedavide acaba adetin kaçıncı günü transferiniz oldu
Ilk degil aslinda yolun yarisinda doktor degistirecegim 4 embriyom donduruldu hic transfer yapilmadiİlk tedaviniz mi olacak?
İnşllh aminnİnşallah bu sefer iyi sonuc alırsın
Ebrarcım benim 22.günü oldu genelde 20.veya21.günü oluyomuş ama hastaya göre uzayıp kısalabiliyomuş nu süreKızlar bugün doktora gittim adetimin 13 günü rahim kalınlığım 6.5 uzaktan tedavi oluyorum bugün hastaneden aradılar rahim kalınlığı istedikleri seviyede değil yumurtalarda biraz küçük sanırım pazartesi tekrar doktora gidecem ve rahim kalınlığına tekrar bakılacak hemşire eğer semra hanımın istediği düzeyde değilse çarşamba günü İstanbul’da olmam gerekiyor orda ki doktorlar jendileri bakcaklarmış dondurulmuş tedavide acaba adetin kaçıncı günü transferiniz oldu
Henüz bana doktor şunu bunu yapıcam demedi, şu an 7+3 ve 7+4’üm.. ileride neler yapıldığını okudum da fena oldum dev gibi iğne giriyor diyeAmniyosentez mi yapılacak canım? Neden? İkiz olduğu için mi? Amniyosentez invazif yöntemler içinde en az risklisi. %1 in altında düşük riski. Allah muhafaza etsin zaten dediğim gibi tecrübeli birine yaptırırsan birşey olmaz hiç korkma. Acı kısmına hiç takılma, kan vermeden bile daha az bir his oluyor için rahat olsun.
Benim de 22’de oldu.Ebrarcım benim 22.günü oldu genelde 20.veya21.günü oluyomuş ama hastaya göre uzayıp kısalabiliyomuş nu süre
Ben 25 günde bir adet olurum adet olduğum günüde sayarsam 16. Gün transfer olduKızlar bugün doktora gittim adetimin 13 günü rahim kalınlığım 6.5 uzaktan tedavi oluyorum bugün hastaneden aradılar rahim kalınlığı istedikleri seviyede değil yumurtalarda biraz küçük sanırım pazartesi tekrar doktora gidecem ve rahim kalınlığına tekrar bakılacak hemşire eğer semra hanımın istediği düzeyde değilse çarşamba günü İstanbul’da olmam gerekiyor orda ki doktorlar jendileri bakcaklarmış dondurulmuş tedavide acaba adetin kaçıncı günü transferiniz oldu
Anladım canım hayırlısı olsunIlk degil aslinda yolun yarisinda doktor degistirecegim 4 embriyom donduruldu hic transfer yapilmadi
HAYırlısı olsun inşallah 7.5 üstü olsa iyidir (8-10 en iyisi) nar suyu için her gün 1-2 bardakKızlar bugün doktora gittim adetimin 13 günü rahim kalınlığım 6.5 uzaktan tedavi oluyorum bugün hastaneden aradılar rahim kalınlığı istedikleri seviyede değil yumurtalarda biraz küçük sanırım pazartesi tekrar doktora gidecem ve rahim kalınlığına tekrar bakılacak hemşire eğer semra hanımın istediği düzeyde değilse çarşamba günü İstanbul’da olmam gerekiyor orda ki doktorlar jendileri bakcaklarmış dondurulmuş tedavide acaba adetin kaçıncı günü transferiniz oldu
Amin canım hayırlısı ile inşallah cnm :):)) aynı dönem başlamıştık cok sükür suan ikimiz de hamileyiz inşallah isteyen herkese nasip olur biz de sağlıkla kucagımıza alırız
Bu korkular bitmez sakin ol arkadaşım :) Allah’ın izniyle ona emanetKızlar bugün kadın doğumcumla görüştüm Pazartesi gel keseye bakalım dedi nasıl nereye yerleşmiş bi görelim dedi İnşâAllah herşey yolundadır çok korkuyorum bu sefer nedense hakkımızdan hayırlısı olsun
Unutulur musun hiç ? :)Öncelikle herkese merhaba unutulmuşum birazcıkkk buna üzüldüm :/ ama sonra okudukça güzel haberleri çok ama çok sevindim inanın hepinizden çok seviniyorum canım arkadaşımStrongmom_ sen en güzel şeyleri hakkediyorsun inşallah herşey güzel olur ablacım seninde sanırım poztifmiş çok sevindim allah gönlüne göre versin inşallah yumoşun hep sana sımsıkı tutunur O ozlemygt bende biraz kendime aileme vakit ayırdım aslında uzaklaştım diyelim düşürkten sonra hep hastalıklar falan çok yıprattım kendimi istanbula kuzenimin düğüne gittim eğlendim geldim dünde eşimle evlilik yıldönümümüzdü birlilkte 5 senemize girdik çok şey yaşadık neler geldi geçti ama hep ilk günkü gibi kaldı herşey . bu arada 2 şey sorucam sizlere kızlar . 1.kan pıhtılaşması sonucu belli olmuş yücel hocaya hemen sordum hiçbirşey yok gherşey normal dedi ama ben nedense sanki detaylı açıklama yapmadığını düşündüm burada ki kadın doğum doktoruma bi gideyim sorayım diyorum . 2.adet olduktan sonra hayatımda ilk defa 1 haftadan uzun sürdü çok zordu agrı oldu hatta dün eşimle biraz yaramazlık yapınca çok agrım oldu zaten kadın doğum doktorum 2ay korunun dedi ama zaten öle bişeycik olmadı ama sizce normal mi ? özür dilerim ama sormak istedim hepinizi seviyorum
Amin canım çoook teşekkür ederim darısı en hayırlı şekilde nasip olsun sana da hiççç unutur muyuz seni merak etme aklımızdasın kaç kere merak etmiştik seni hatırlasana, ama alıştık arada kaybolmana ondan :) ben yücel hocaya çok güveniyorum en dediyse de gerçekten çoğunluğu çıkıyor. İçin rahat edecekse başkasına da gidebilirsin tabi ama takma çok. Uzaklaşmak iyi gelmiştir, düşük sonrası adetin yoğun olması normal sanırım olanlar olmuştu kal sağlıcakla inşÖncelikle herkese merhaba unutulmuşum birazcıkkk buna üzüldüm :/ ama sonra okudukça güzel haberleri çok ama çok sevindim inanın hepinizden çok seviniyorum canım arkadaşımStrongmom_ sen en güzel şeyleri hakkediyorsun inşallah herşey güzel olur ablacım seninde sanırım poztifmiş çok sevindim allah gönlüne göre versin inşallah yumoşun hep sana sımsıkı tutunur O ozlemygt bende biraz kendime aileme vakit ayırdım aslında uzaklaştım diyelim düşürkten sonra hep hastalıklar falan çok yıprattım kendimi istanbula kuzenimin düğüne gittim eğlendim geldim dünde eşimle evlilik yıldönümümüzdü birlilkte 5 senemize girdik çok şey yaşadık neler geldi geçti ama hep ilk günkü gibi kaldı herşey . bu arada 2 şey sorucam sizlere kızlar . 1.kan pıhtılaşması sonucu belli olmuş yücel hocaya hemen sordum hiçbirşey yok gherşey normal dedi ama ben nedense sanki detaylı açıklama yapmadığını düşündüm burada ki kadın doğum doktoruma bi gideyim sorayım diyorum . 2.adet olduktan sonra hayatımda ilk defa 1 haftadan uzun sürdü çok zordu agrı oldu hatta dün eşimle biraz yaramazlık yapınca çok agrım oldu zaten kadın doğum doktorum 2ay korunun dedi ama zaten öle bişeycik olmadı ama sizce normal mi ? özür dilerim ama sormak istedim hepinizi seviyorum
Bence de cnm belirti arama o seni gelir bulur :) inşşallah hayırlısı ile seninle T tuanna4242Kapılma canım beklerken hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. Çok normal bu tedirginlik. Allah'ın izniyle güzel haberler verirsin bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?