- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Aynen canım ya Rabbime emanet artık hayırlısıyla nasip olsun güzel sonuçlar alalım İnşâAllah hepimizBu korkular bitmez sakin ol arkadaşım :) Allah’ın izniyle ona emanet
Ay ilahi koca iğneler falan.. bak ne diyorum kan vermedin mi defalarca anxa o kadar hissediyorsun. İnşallah gerek kalmasın ama olursa da korkacak gerçekten birşey yok acı anlamında. Yeter ki bebişlere birşey olmasın. Ayrıca doktorun vs birşey demeden taaa amniyosentez fikrine nasıl ulaştın? :) alemsin..Henüz bana doktor şunu bunu yapıcam demedi, şu an 7+3 ve 7+4’üm.. ileride neler yapıldığını okudum da fena oldum dev gibi iğne giriyor diye
Kuzum sen psikolog falan mısın ? Eğer öyleysen terapiye gelmek isterim:) şaka bi yana yaşın kaç bilmiyorum ama İnan ki o olgunluğun ve karşındakinin yaşını bilmeden abla gibi davranman çok başka bişey :) Allah razı olsun Rabbim gönlündeki muradını versinAy ilahi koca iğneler falan.. bak ne diyorum kan vermedin mi defalarca anxa o kadar hissediyorsun. İnşallah gerek kalmasın ama olursa da korkacak gerçekten birşey yok acı anlamında. Yeter ki bebişlere birşey olmasın. Ayrıca doktorun vs birşey demeden taaa amniyosentez fikrine nasıl ulaştın? :) alemsin..
Herşey çok güzel hayırla nihayete erer inşallah
Canımsın :)Kuzum sen psikolog falan mısın ? Eğer öyleysen terapiye gelmek isterim:) şaka bi yana yaşın kaç bilmiyorum ama İnan ki o olgunluğun ve karşındakinin yaşını bilmeden abla gibi davranman çok başka bişey :) Allah razı olsun Rabbim gönlündeki muradını versin
Keşke her geveze böyle olsa :)Canımsın :)
Psikolog değilim, gevezeyim sadece biraz :)
Sen asıl bu sözleri hak ediyorsun hem iyi kalbinle hem herkesi destekleyen tavrınla.
Allah senden de razı olsun inşallah.
baya oldu takip etmiyorım geçmişide okumadım nasılsın transfer oldunmu insan merak ediyorAynen canım ya Rabbime emanet artık hayırlısıyla nasip olsun güzel sonuçlar alalım İnşâAllah hepimiz
İnşallah canımAy ilahi koca iğneler falan.. bak ne diyorum kan vermedin mi defalarca anxa o kadar hissediyorsun. İnşallah gerek kalmasın ama olursa da korkacak gerçekten birşey yok acı anlamında. Yeter ki bebişlere birşey olmasın. Ayrıca doktorun vs birşey demeden taaa amniyosentez fikrine nasıl ulaştın? :) alemsin..
Herşey çok güzel hayırla nihayete erer inşallah
çok teşekkür ederim canım çok şükür transferim oldu ve pozitif aldık geçen hafta İnşâAllah bu sefer sağlıkla gelir bebeğimbaya oldu takip etmiyorım geçmişide okumadım nasılsın transfer oldunmu insan merak ediyor
İnşllh canımBence de cnm belirti arama o seni gelir bulur :) inşşallah hayırlısı ile seninle T tuanna4242
çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağında sevdirir rabbim yaşadıklarını unutturur çok sevindim. Bende iyiyim kırkımız çıktı çok şükür. Büyütmekle meşgulüm çok vakit olmuyor takip etmeye buraları. insan bildiklerini merak ediyor. umarım herkes yaşar bu duyguyu. güzel haberlerini alırız inşallahçok teşekkür ederim canım çok şükür transferim oldu ve pozitif aldık geçen hafta İnşâAllah bu sefer sağlıkla gelir bebeğim
Sen nasılsın evet yoksun bayadır umarım herşey yolundadır
Çok teşekkür ederim canım amin İnşâAllahçok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağında sevdirir rabbim yaşadıklarını unutturur çok sevindim. Bende iyiyim kırkımız çıktı çok şükür. Büyütmekle meşgulüm çok vakit olmuyor takip etmeye buraları. insan bildiklerini merak ediyor. umarım herkes yaşar bu duyguyu. güzel haberlerini alırız inşallah
İmprylyumurta kalitesi icin hangi vitamini kullandiniz kizlar
Turkuaz siz kac ay kullandiniz,kalite problemim var fayda edermiİmpryl
Turkuaz siz kac ay kullandiniz,kalite problemim var fayda edermi
yumurta kalitesi icin hangi vitamini kullandiniz kizlar
Heyyyy gidi günler defrentim çok anılar canlandı gözümde duygulandım :)Omepa q 10 ve bal polen arı sütü karisimi
Heyyyy gidi günler defrentim çok anılar canlandı gözümde duygulandım :)
Bunları hamileler kullanabiliyor mu?Omepa q 10 ve bal polen arı sütü karisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?