Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bunları hamileler kullanabiliyor mu?

Hamileyken kullanmadım ama balık yağı (ocean marka) çok kullanan biliyorum .
Hepsi bir arada nasıl olur bilemedim .
Sen dr una danış canım vitamin ve destek kullanayım mi diye o daha iyi yönlendirir seni . Zaten zor ulaştığımız şey hamilelik yanlış yönlendirmek istemem .

Kızlar hayırlı akşamlar bugün biraz fazla ayakta kaldım belim ağrımaya başladı uzandım kalktım ayağa bu sefer tutulmuş sağ tarafımdan kalçama doğru çok korkuyorum doktoruma da mesaj attım ama cevap yazmadı henüz İnşâAllah kötü bişey yoktur

Canım telaşa kapılma elinde değil biliyorum ama stres daha kötü biliyorsun bişeyin yoktur muhtemelen dinlen güzelce .

Canım bel ağrısı bende de ilk haftalarda daha çok oluyordu. Bi keresinde kitlenip kaldım resmen olduğum yerde. Ayakta kaldıysan falan da çok az hemen çok yorgunluk oluyor. Sanki bütün gün yürümüşüm gibi yorgun oluyordum özellikle ilk haftalar. Birazcık belini bacaklarını ovsun eşin rahatlatır.Endişelenme canım.
Allah korusun leke vs olursa onu takip et sadece.

Canım telaşlamnma benim ilk haftalarda cok belim ağrıdı dediğin gibi oturduktan sonra kitleniyodum yürümekte zorlanıyodum ilk ve en cok bel ağrısı belirtisii oldu bende hatta halada oluyo yine bazen oturduktan sonra yada uzandıktan sonra doğrulamıyorum meraklanma

Canım telaşa kapılma elinde değil biliyorum ama stres daha kötü biliyorsun bişeyin yoktur muhtemelen dinlen güzelce .

Ya kızlar cansınız siz Çok uykusuzum uyuyamıyorum bi türlü dayak yemiş gibiyim dediğiniz gibi İnşâAllah yorgunluktandır birden bire olunca korktum çok

Ya kızlar cansınız siz Çok uykusuzum uyuyamıyorum bi türlü dayak yemiş gibiyim dediğiniz gibi İnşâAllah yorgunluktandır birden bire olunca korktum çok
Korkma canım. Gerçekten normal. Benim uyku düzenim de çok bozuldu bu ara. Evdeyim raporluyum diye de karıştı ama geceleri alakasız uyanıyorum, huysuz bacak sendromu tutuyor geçmiyor. 1-2 saat uyanık kalıyorum. Bu hafta biraz sakinledi. Ama gerçekten ilk 8-9 hafta sanki değişimler çok hızlı oluyor sonra daha yavaşlıyor gibi. Benim bulantı bile sanki azalıyor gibi. Olacak bunlar tedirgin olma. Zaten bir kaç kontrole gidince hayırlı haberlerle döndükçe daha sakinleşeceksin şu an ilk zaman çok inanamıyor insan bu kadar şeyden sonra hep ondan.

Canım merhaba benimde 2 gündür şiddetli kasık agrım ve bel agrım var kasıklarıma hep birşeyler batıp duruyor bana normal olduğunu söylediler diğer arkadaşlarda bak normal demiş biraz sabret zaten pazartesi doktora gideceğim demiştin için daha rahat olur sıkma canını

Allah razı olsun kuzum siz böyle deyince biraz rahatladım o huzursuz bacak sendromu bende de oluyor 1 dk sağıma dönüyorum 1 dk soluma adamcağızı isyan ettiriyorum ama sesi çıkmıyor garibimin :) belimiz ağrısa neden ağrıdı ağrımasa neden ağrımadı off valla insan oğlunu anlamak çok zor
Çok sağol canım İnşâAllah güzel haberlerle gelirim. Sen ne zaman gideceksin?

Canım ben haftaya cuma giymeyi düşünüyorum geç mi olur erken mi bilmiyorum ama suan rabbime emanet miniğim en azından öğrendikten sonra 10 gün geçsin istedim o yüzden cuma gitmeyi düşündüm hayırlı haberlerle geliriz inş buraya

İnşâAllah canım iyi yapmışsın aslında bende Cuma'ya devlete randevu almıştım iyi bi doktor bulmuştum ama kendi doktoruma mesaj attım Pazartesi gel dedi geçen seferde test günümden 8 gün sonra gitmiştim kese gözükmüştü rahatlıkla İnşâAllah bi sorun çıkmaz

İnş cnm güzel haberler ile buraya döneceğiz ben inanıyorum sende inan

Sen cansın ♡♡aslında doğru diyosun bazen uzaklaşıp kendimi dinlemek istedim ama elde değil alışıyor insan bir zamandan sonra .o zaMan paylaşayım bi :))kendimi hastalık hastası yapar oldum ne olucak bu halim hiç bilmiyorum :)))sanırım o yüzden o gün korunmamıza rağmen çok agrım oldu inşallah benimde tüm kalbim sizinle

Sağol ablacım teşekkür ederim düşünmen yeter zatrn brn biraz nazlanıyım dedim evet brn görünüp kayboluyorum ya yücel hocaya brn o olaydan sonra biraz tuhafım da ama tabiki ona sormadan fikir almadan bişey yapmıyorum .inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Evet gelmezmi inşallah sizin gbi olurum bende inşallah ablacım sağol sende bebeğede kendine iyi bak

Arkadaşlar bir güzel haber de ben vereyim! Çok şükür, bin şükür pozitifi gördüm bugün. Hepinize bu süreçte göstermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ederim.
Gözün aydın canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…