Bunları hamileler kullanabiliyor mu?
Kızlar hayırlı akşamlar bugün biraz fazla ayakta kaldım belim ağrımaya başladı uzandım kalktım ayağa bu sefer tutulmuş sağ tarafımdan kalçama doğru çok korkuyorum doktoruma da mesaj attım ama cevap yazmadı henüz İnşâAllah kötü bişey yoktur
Canım bel ağrısı bende de ilk haftalarda daha çok oluyordu. Bi keresinde kitlenip kaldım resmen olduğum yerde. Ayakta kaldıysan falan da çok az hemen çok yorgunluk oluyor. Sanki bütün gün yürümüşüm gibi yorgun oluyordum özellikle ilk haftalar. Birazcık belini bacaklarını ovsun eşin rahatlatır.Endişelenme canım.Kızlar hayırlı akşamlar bugün biraz fazla ayakta kaldım belim ağrımaya başladı uzandım kalktım ayağa bu sefer tutulmuş sağ tarafımdan kalçama doğru çok korkuyorum doktoruma da mesaj attım ama cevap yazmadı henüz İnşâAllah kötü bişey yoktur
Canım telaşlamnma benim ilk haftalarda cok belim ağrıdı dediğin gibi oturduktan sonra kitleniyodum yürümekte zorlanıyodum ilk ve en cok bel ağrısı belirtisii oldu bende hatta halada oluyo yine bazen oturduktan sonra yada uzandıktan sonra doğrulamıyorum meraklanmaKızlar hayırlı akşamlar bugün biraz fazla ayakta kaldım belim ağrımaya başladı uzandım kalktım ayağa bu sefer tutulmuş sağ tarafımdan kalçama doğru çok korkuyorum doktoruma da mesaj attım ama cevap yazmadı henüz İnşâAllah kötü bişey yoktur
Canım telaşa kapılma elinde değil biliyorum ama stres daha kötü biliyorsun bişeyin yoktur muhtemelen dinlen güzelce .
Canım bel ağrısı bende de ilk haftalarda daha çok oluyordu. Bi keresinde kitlenip kaldım resmen olduğum yerde. Ayakta kaldıysan falan da çok az hemen çok yorgunluk oluyor. Sanki bütün gün yürümüşüm gibi yorgun oluyordum özellikle ilk haftalar. Birazcık belini bacaklarını ovsun eşin rahatlatır.Endişelenme canım.
Allah korusun leke vs olursa onu takip et sadece.
Ya kızlar cansınız sizCanım telaşlamnma benim ilk haftalarda cok belim ağrıdı dediğin gibi oturduktan sonra kitleniyodum yürümekte zorlanıyodum ilk ve en cok bel ağrısı belirtisii oldu bende hatta halada oluyo yine bazen oturduktan sonra yada uzandıktan sonra doğrulamıyorum meraklanma
Korkma canım. Gerçekten normal. Benim uyku düzenim de çok bozuldu bu ara. Evdeyim raporluyum diye de karıştı ama geceleri alakasız uyanıyorum, huysuz bacak sendromu tutuyor geçmiyor. 1-2 saat uyanık kalıyorum. Bu hafta biraz sakinledi. Ama gerçekten ilk 8-9 hafta sanki değişimler çok hızlı oluyor sonra daha yavaşlıyor gibi. Benim bulantı bile sanki azalıyor gibi. Olacak bunlar tedirgin olma. Zaten bir kaç kontrole gidince hayırlı haberlerle döndükçe daha sakinleşeceksin şu an ilk zaman çok inanamıyor insan bu kadar şeyden sonra hep ondan.Ya kızlar cansınız sizÇok uykusuzum uyuyamıyorum bi türlü dayak yemiş gibiyim dediğiniz gibi İnşâAllah yorgunluktandır birden bire olunca korktum çok
Canım merhaba benimde 2 gündür şiddetli kasık agrım ve bel agrım var kasıklarıma hep birşeyler batıp duruyor bana normal olduğunu söylediler diğer arkadaşlarda bak normal demiş biraz sabret zaten pazartesi doktora gideceğim demiştin için daha rahat olur sıkma canınıKızlar hayırlı akşamlar bugün biraz fazla ayakta kaldım belim ağrımaya başladı uzandım kalktım ayağa bu sefer tutulmuş sağ tarafımdan kalçama doğru çok korkuyorum doktoruma da mesaj attım ama cevap yazmadı henüz İnşâAllah kötü bişey yoktur
Allah razı olsun kuzum siz böyle deyince biraz rahatladım o huzursuz bacak sendromu bende de oluyor 1 dk sağıma dönüyorum 1 dk soluma adamcağızı isyan ettiriyorum ama sesi çıkmıyor garibimin :) belimiz ağrısa neden ağrıdı ağrımasa neden ağrımadı off valla insan oğlunu anlamak çok zorKorkma canım. Gerçekten normal. Benim uyku düzenim de çok bozuldu bu ara. Evdeyim raporluyum diye de karıştı ama geceleri alakasız uyanıyorum, huysuz bacak sendromu tutuyor geçmiyor. 1-2 saat uyanık kalıyorum. Bu hafta biraz sakinledi. Ama gerçekten ilk 8-9 hafta sanki değişimler çok hızlı oluyor sonra daha yavaşlıyor gibi. Benim bulantı bile sanki azalıyor gibi. Olacak bunlar tedirgin olma. Zaten bir kaç kontrole gidince hayırlı haberlerle döndükçe daha sakinleşeceksin şu an ilk zaman çok inanamıyor insan bu kadar şeyden sonra hep ondan.
Çok sağol canım İnşâAllah güzel haberlerle gelirim. Sen ne zaman gideceksin?Canım merhaba benimde 2 gündür şiddetli kasık agrım ve bel agrım var kasıklarıma hep birşeyler batıp duruyor bana normal olduğunu söylediler diğer arkadaşlarda bak normal demiş biraz sabret zaten pazartesi doktora gideceğim demiştin için daha rahat olur sıkma canını
Canım ben haftaya cuma giymeyi düşünüyorum geç mi olur erken mi bilmiyorum ama suan rabbime emanet miniğim en azından öğrendikten sonra 10 gün geçsin istedim o yüzden cuma gitmeyi düşündüm hayırlı haberlerle geliriz inş burayaAllah razı olsun kuzum siz böyle deyince biraz rahatladım o huzursuz bacak sendromu bende de oluyor 1 dk sağıma dönüyorum 1 dk soluma adamcağızı isyan ettiriyorum ama sesi çıkmıyor garibimin :) belimiz ağrısa neden ağrıdı ağrımasa neden ağrımadı off valla insan oğlunu anlamak çok zor
Çok sağol canım İnşâAllah güzel haberlerle gelirim. Sen ne zaman gideceksin?
İnşâAllah canım iyi yapmışsın aslında bende Cuma'ya devlete randevu almıştım iyi bi doktor bulmuştum ama kendi doktoruma mesaj attım Pazartesi gel dedi geçen seferde test günümden 8 gün sonra gitmiştim kese gözükmüştü rahatlıkla İnşâAllah bi sorun çıkmazCanım ben haftaya cuma giymeyi düşünüyorum geç mi olur erken mi bilmiyorum ama suan rabbime emanet miniğim en azından öğrendikten sonra 10 gün geçsin istedim o yüzden cuma gitmeyi düşündüm hayırlı haberlerle geliriz inş buraya
İnş cnm güzel haberler ile buraya döneceğiz ben inanıyorum sende inanİnşâAllah canım iyi yapmışsın aslında bende Cuma'ya devlete randevu almıştım iyi bi doktor bulmuştum ama kendi doktoruma mesaj attım Pazartesi gel dedi geçen seferde test günümden 8 gün sonra gitmiştim kese gözükmüştü rahatlıkla İnşâAllah bi sorun çıkmaz
Hadi gözünüz aydın canım sağlıkla kucağınızda göstersin RabbimArkadaşlar bir güzel haber de ben vereyim! Çok şükür, bin şükür pozitifi gördüm bugün. Hepinize bu süreçte göstermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ederim.
Unutulur musun hiç ? :)
Bazen hepimiz buradan da uzaklaşmak istiyor olabiliriz normal. Sen de öyle bir süreçteydin.
Pıhtılaşmada önemli olanlara bakıp söylüyorlar birşey kullanıp kullanmaman gerektiğini zaten. Gerek yoksa yoktur. Yine de burada pıhtılaşma hakkında çok bilgili arkadaşlar var. Sonuçlarını yazarsan yorum yaparlar elbet. Kürtajlardan sonra 1-2 adet değişik olabilir. Biraz koyu renkli parçalı olabilir, uzun sürebilir. Kafana takma. Bir de sen kendiliğinden olmuştun ya hala temizleniyor muhtemelen.
En kısa zamanda güzel haberlerini almak duasıyla canım.
Amin canım çoook teşekkür ederim darısı en hayırlı şekilde nasip olsun sana da hiççç unutur muyuz seni merak etme aklımızdasın kaç kere merak etmiştik seni hatırlasana, ama alıştık arada kaybolmana ondan :) ben yücel hocaya çok güveniyorum en dediyse de gerçekten çoğunluğu çıkıyor. İçin rahat edecekse başkasına da gidebilirsin tabi ama takma çok. Uzaklaşmak iyi gelmiştir, düşük sonrası adetin yoğun olması normal sanırım olanlar olmuştu kal sağlıcakla inş
Harika maşallah arkadaşım! Gözün aydın olsun.Arkadaşlar bir güzel haber de ben vereyim! Çok şükür, bin şükür pozitifi gördüm bugün. Hepinize bu süreçte göstermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar bir güzel haber de ben vereyim! Çok şükür, bin şükür pozitifi gördüm bugün. Hepinize bu süreçte göstermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ederim.
Tebrik ederim cnm sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin inşArkadaşlar bir güzel haber de ben vereyim! Çok şükür, bin şükür pozitifi gördüm bugün. Hepinize bu süreçte göstermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ederim.
Gözün aydın canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsinArkadaşlar bir güzel haber de ben vereyim! Çok şükür, bin şükür pozitifi gördüm bugün. Hepinize bu süreçte göstermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ederim.
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahArkadaşlar bir güzel haber de ben vereyim! Çok şükür, bin şükür pozitifi gördüm bugün. Hepinize bu süreçte göstermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?