Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar bir güzel haber de ben vereyim! Çok şükür, bin şükür pozitifi gördüm bugün. Hepinize bu süreçte göstermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ederim.
Tebrikk ederim canım sağlıkla kucağına al inşaallah.

Arkadaşlar bir güzel haber de ben vereyim! Çok şükür, bin şükür pozitifi gördüm bugün. Hepinize bu süreçte göstermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ederim.
Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin darısı bize

Kızlar bugün doktora gidiyorum bakalım rahim kalınlığı ne olmuş adetimin 13. Gününde rahim kalınlığı 6.5 du bugün adetimin 16. günü birde lh ve fsh kan tahlillerini yaptırıp öğlende sonuçları hastaneye göndercem cuma günü aradıklarında semra hanım rahim kalınlığı ve yumurta büyüklükleri istediği düzeye gelmez ise Çarşamba günü beni İstanbul a istiyor transfere kadar orda takip edeceklermiş dondurulmuş embriyo transferi için yumurta büyüklüğünün önemli olduğunu bilmiyordum kızlar dondurulmuş embriyo transferi yaptırıp uzaktan naturel siklus tedavisi olan ve benim gibi İstanbul a çağrılan var mı aranız da acaba transferim adetin kaçıncı günü olabilir bilgisi olan veya benim gibi olan varsa cevap yazarsanız sevinirim

Günaydın hanımlar ben dayanamadım bugün kese görmeye gittik çok küçük gözüktü 0,69 mm geçen Pazartesi test günümdü doktor keseyi tam yuvarlak göremiyorum dedi ama galiba erken çağırdım seni dedi ilkin moralimi bozdu sonra da telkin etmeye çalıştı Yücel beye sor ekstra bi ilaç gerekir mi dedi östrojen vs. Yücel bey biz erken ultrason önermiyoruz dediğimiz zamanda yaptırırsanız daha doğru yorumlarız dedi artı ilaca gerek Yok gebeliğin seyrini değiştirmez ekstra bişey dedi

Kızlar sizler keseyi ne zaman ilk gördünüz ve boyutu kaç mm'di?

Günaydın, ben kese ve kalp atışlarını aynı gün gördüm ve duydum. Biri 6+1 biri 6+2 idi. Kese 4 mm.

Canım benim ilk test günüm 20 hazirandı. 29 haziranda da keseyi gördüm karından 5 mm’cikti. Seninki biraz erken olmuş sanki he :)

Canım benim ilk test günüm 20 hazirandı. 29 haziranda da keseyi gördüm karından 5 mm’cikti. Seninki biraz erken olmuş sanki he :)
Ya ben bu hesap işini hiç anlamadım valla 0,69 mm yazıyor yani yarım cm'den biraz fazla 5mm olunca nasıl gözüküyor hesapta başka yerlere mi bakıyoruz acaba ki vajinal baktı geçen sefer 1.23 cm çıkmış yine aynı gün gitmiştim:/ ki karından ölçmüştü

Kese değil de bebeği ölçmüş olabilir mi? Ultrason görüntüsünde ne yazıyor?

Ben boyutunu sormamısım ama 5+2 de gördük keseyi

Kızlar bugün doktora gittim istenen tahlilleri yaptırdım rahim kalınlığım 7.5 çıktı hastaneden aradılar bu akşam çatlatma iğnemi vurdum çarşamba günü ilaçlar ve jel başlıyacağım pazar günü 28 ekimde allah izin verirse transferim olacak hadi bakalım hayırlısı dua edin olur mu kızlar hem bana hem bütün arkadaşlara isteyen herkese nasip etsin rabbim

28 ekim pazar günü transfer olacak arkadaşlar var mı aranızda belki denk geliriz orda kızlar

Canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun sana bebeğin senin natural transfer olacak herlade

Canım bakılan değerde vs bir farklılık mı var acaba ? Ben kese ölçüsü kısmını kaçurmışım ama ben 9. Gün testinden 12 sonra gitmiştim. Yolk teni oluşuyor demişti. Senin erken oldu bu muayene muhtemelen o yüzden lütfen kafana takma. Düzelecek inşallah bi haftaya

Allah hayırlar nasip etsin arkadaşım. Yavrucağın sağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…