Saol canım inşallahAllah hayırlar nasip etsin arkadaşım. Yavrucağın sağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah
Canım yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindirGünaydın kızlar bugün test günüm az önce test verdim geldim ama umudum kırıldı gibi sabah kahve rengi lekelenmem oldu
inşllh öyledir canım büyük bi heycanla bekliyorum sonucumuCanım yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindir
İnşâAllah canım evet biraz acele ettik doktor gel deyince gittik hemen oda dünsuçu bana atıyor çok sabırsızdın o yüzden gel dedim diye hayır dedim siz ne zaman gel derseniz sonuçta ben o zaman gelecektim neyse İnşâAllah ikinci muayeneyi sorunsuzca atlatırızCanım bakılan değerde vs bir farklılık mı var acaba ? Ben kese ölçüsü kısmını kaçurmışım ama ben 9. Gün testinden 12 sonra gitmiştim. Yolk teni oluşuyor demişti. Senin erken oldu bu muayene muhtemelen o yüzden lütfen kafana takma. Düzelecek inşallah bi haftaya
Atlatırsın inşallah canım hiç üzülme. Erkeklikten oldu boşver. Doktorlar çok fena ya boşver çok umut bağlamamak lazım. Hiçbiri hata kabul etmez. Hayırlı haberlerini alacağız inşallahİnşâAllah canım evet biraz acele ettik doktor gel deyince gittik hemen oda dünsuçu bana atıyor çok sabırsızdın o yüzden gel dedim diye hayır dedim siz ne zaman gel derseniz sonuçta ben o zaman gelecektim neyse İnşâAllah ikinci muayeneyi sorunsuzca atlatırız
Canım hakkında hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyoruzinşllh öyledir canım büyük bi heycanla bekliyorum sonucumu
Sağol canım inşllh mutlu bi haber paylaşırım hayırlısı artıkCanım hakkında hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz
İnşâAllah canımAtlatırsın inşallah canım hiç üzülme. Erkeklikten oldu boşver. Doktorlar çok fena ya boşver çok umut bağlamamak lazım. Hiçbiri hata kabul etmez. Hayırlı haberlerini alacağız inşallah
MâşâAllah canım hadi gözün aydın :)Kızlar sonucum 182.5 olumlu galiba:)
Galiba mı? Aşkolsun sana. Galiba değil, maşallah, çok şükür denir buna :)Kızlar sonucum 182.5 olumlu galiba:)
Hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah,lekelenmen hala varsa takip doktorunu arayıp bilgilendirsen ii olur belki bi proluton depot iğne vurdurmanı isteyebilir.sonucun çok güzel umarım hep böyle katlanarak artar inşallah.Kızlar sonucum 182.5 olumlu galiba:)
Günaydın hanımlar ben dayanamadım bugün kese görmeye gittik çok küçük gözüktü 0,69 mm geçen Pazartesi test günümdü doktor keseyi tam yuvarlak göremiyorum dedi ama galiba erken çağırdım seni dedi ilkin moralimi bozdu sonra da telkin etmeye çalıştı Yücel beye sor ekstra bi ilaç gerekir mi dedi östrojen vs. Yücel bey biz erken ultrason önermiyoruz dediğimiz zamanda yaptırırsanız daha doğru yorumlarız dedi artı ilaca gerek Yok gebeliğin seyrini değiştirmez ekstra bişey dedi
Kızlar sizler keseyi ne zaman ilk gördünüz ve boyutu kaç mm'di?
Bende anlamadım canım hayırlısı olsun bekleyip görcezkuzucum aynı benimkiside öyleydi hatta benim biliyorsun dengesiz olmuştu benimde kese oluşmuştu 5 mm ama bebek görünmemişti belkide kızların dediği gibi yeni olduğu için öle olmuştur kötü düşünme . daha iyi olucak benim anlamadığım esktra ilaç ne demek kim dedi kadın doğumcu mu ?
Cnm daha sen pozitifi alalı çok yeni,merak etme annesi o daha büyüyecek. şu anda yapılan ölçüm doğru düzgün sonuç vermez, zaten daha yolk sac yeni yeni oluşuyo, bebikte daha oluşmadı.sana şöle diyim normalde test tarihinden yaklaşık 3 hafta sonra kalp atışı için çağrılır, kese için ayrıca önceden gitmek istersen de test tarihinden yaklaşık 2 hafta sonra çağrılır.senin doktor acele etmiş,o ölçüme hiç takılma,sakın da moralini bozma.bol bol dinlen ama kendini dinleme.sakince zamanın geçmesini bekle olurmu.Dualarımız belli duyanımız belli.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın yardım etsin inşallah.Bende anlamadım canım hayırlısı olsun bekleyip görcez
Ah canım benim doğru diyosun evet biraz acele ettik öbür gebeliği göz önüne aldık o yüzden İnşâAllah dediğiniz gibidir kesemizin etrafı düzenlenirCnm daha sen pozitifi alalı çok yeni,merak etme annesi o daha büyüyecek. şu anda yapılan ölçüm doğru düzgün sonuç vermez, zaten daha yolk sac yeni yeni oluşuyo, bebikte daha oluşmadı.sana şöle diyim normalde test tarihinden yaklaşık 3 hafta sonra kalp atışı için çağrılır, kese için ayrıca önceden gitmek istersen de test tarihinden yaklaşık 2 hafta sonra çağrılır.senin doktor acele etmiş,o ölçüme hiç takılma,sakın da moralini bozma.bol bol dinlen ama kendini dinleme.sakince zamanın geçmesini bekle olurmu.Dualarımız belli duyanımız belli.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın yardım etsin inşallah.
MâşâAllah canım Rabbim tamamına erdirsin İnşâAllah hepimizinkini. Vesvese dün çok yaptım ama İnşâAllah bi sıkıntı yoktur elden bişey gelmiyor maalesef ister istemez stres oldum Rabbim ne derse o İnşâAllah nasip ederMaşallah subhanallah sayfamıza Çok şükür hep güzel haberler geliyor devamında gelsin İnsllah .
@kanaryamm sende vesveselenme tatlım daha çok küçük inşallah sağlıkla büyüyecek.
Merak etme cnm düzenlenir Allahın izniyle.Yücel bey progestan falan vermiştir zaten ya fitilini ya iğnesini yada jelini.Aklına hep ii şeyler getir,stres yapma,duanı et cnm.”Niyet hayır akıbet hayır”;Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.Ah canım benim doğru diyosun evet biraz acele ettik öbür gebeliği göz önüne aldık o yüzden İnşâAllah dediğiniz gibidir kesemizin etrafı düzenlenir
MâşâAllah canım Rabbim tamamına erdirsin İnşâAllah hepimizinkini. Vesvese dün çok yaptım ama İnşâAllah bi sıkıntı yoktur elden bişey gelmiyor maalesef ister istemez stres oldum Rabbim ne derse o İnşâAllah nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?