Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşâAllah canım evet biraz acele ettik doktor gel deyince gittik hemen oda dünsuçu bana atıyor çok sabırsızdın o yüzden gel dedim diye hayır dedim siz ne zaman gel derseniz sonuçta ben o zaman gelecektim neyse İnşâAllah ikinci muayeneyi sorunsuzca atlatırız

Atlatırsın inşallah canım hiç üzülme. Erkeklikten oldu boşver. Doktorlar çok fena ya boşver çok umut bağlamamak lazım. Hiçbiri hata kabul etmez. Hayırlı haberlerini alacağız inşallah

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim burda hiç bir sorum yanıtsız kalmadı aklıma takılan her şey de bana yardımcı oldunuz hamile arkadaşlarım için sağlıklı doğumlar diliyorum sonuç bekleyen tüm arkadaşlarıma da inşllh mutlu haberi almak nasip olsun inşllh benim de böyle güzel devam eder son olarak burda acısıyla tatlısıyla her şey paylaşılıyor iyiki varsınz

kuzucum aynı benimkiside öyleydi hatta benim biliyorsun dengesiz olmuştu benimde kese oluşmuştu 5 mm ama bebek görünmemişti belkide kızların dediği gibi yeni olduğu için öle olmuştur kötü düşünme . daha iyi olucak benim anlamadığım esktra ilaç ne demek kim dedi kadın doğumcu mu ?

Bende anlamadım canım hayırlısı olsun bekleyip görcez

Bende anlamadım canım hayırlısı olsun bekleyip görcez
Cnm daha sen pozitifi alalı çok yeni,merak etme annesi o daha büyüyecek. şu anda yapılan ölçüm doğru düzgün sonuç vermez, zaten daha yolk sac yeni yeni oluşuyo, bebikte daha oluşmadı.sana şöle diyim normalde test tarihinden yaklaşık 3 hafta sonra kalp atışı için çağrılır, kese için ayrıca önceden gitmek istersen de test tarihinden yaklaşık 2 hafta sonra çağrılır.senin doktor acele etmiş,o ölçüme hiç takılma,sakın da moralini bozma.bol bol dinlen ama kendini dinleme.sakince zamanın geçmesini bekle olurmu.Dualarımız belli duyanımız belli.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın yardım etsin inşallah.

Ah canım benim doğru diyosun evet biraz acele ettik öbür gebeliği göz önüne aldık o yüzden İnşâAllah dediğiniz gibidir kesemizin etrafı düzenlenir
Maşallah subhanallah sayfamıza Çok şükür hep güzel haberler geliyor devamında gelsin İnsllah .

@kanaryamm sende vesveselenme tatlım daha çok küçük inşallah sağlıkla büyüyecek.
MâşâAllah canım Rabbim tamamına erdirsin İnşâAllah hepimizinkini. Vesvese dün çok yaptım ama İnşâAllah bi sıkıntı yoktur elden bişey gelmiyor maalesef ister istemez stres oldum Rabbim ne derse o İnşâAllah nasip eder

Merak etme cnm düzenlenir Allahın izniyle.Yücel bey progestan falan vermiştir zaten ya fitilini ya iğnesini yada jelini.Aklına hep ii şeyler getir,stres yapma,duanı et cnm.”Niyet hayır akıbet hayır”;Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…