- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
aynen canım Yücel beyde öyle söyledi verilecek bütün ilaçları kullanıyorsun zaten ekstra bişey gebeliğin seyrini değiştirmez dedi ne güzel bi söz niyet hayır akıbet hayır diye güzel düşünelim güzel olsunMerak etme cnm düzenlenir Allahın izniyle.Yücel bey progestan falan vermiştir zaten ya fitilini ya iğnesini yada jelini.Aklına hep ii şeyler getir,stres yapma,duanı et cnm.”Niyet hayır akıbet hayır”;Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
Amin inşallah cnm.aynen canım Yücel beyde öyle söyledi verilecek bütün ilaçları kullanıyorsun zaten ekstra bişey gebeliğin seyrini değiştirmez dedi ne güzel bi söz niyet hayır akıbet hayır diye güzel düşünelim güzel olsunHepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Amin canım İnşâAllahAmin inşallah cnm.Rabbim hepimizi selamate çıkarsın yardım etsin inşallah.
Hayırlıı olsunn canım hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşaallah.Kızlar sonucum 182.5 olumlu galiba:)
Hayırlıı olsunn canım hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınız sağol canım benim aminn rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşllh
Hayırlıı olsunn canım hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşaallah.
Allahım selamate çıkarsın,hayırlısını versin inşallah cnm.kizlar cuma gunu transferim ama ilk heycan yok ilk stres yok tuhaf hissediyorum agustosta ki transferim dusukle sonuclandi bunda ne olucak acaba dualarinizi eksik etmeyin
Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım. Rahat olman daha güzel.kizlar cuma gunu transferim ama ilk heycan yok ilk stres yok tuhaf hissediyorum agustosta ki transferim dusukle sonuclandi bunda ne olucak acaba dualarinizi eksik etmeyin
Canım transfer günü o heyecan düşecek içine emin ol, inşallah bu kez sağlıklı bir hamilelikle sonuçlanır, ümitsiz olma sakınkizlar cuma gunu transferim ama ilk heycan yok ilk stres yok tuhaf hissediyorum agustosta ki transferim dusukle sonuclandi bunda ne olucak acaba dualarinizi eksik etmeyin
Canım benimde var çikolata kistim engel değil tüp bebek için sıkıntı yapmaMerhaba arkadaşlar bende haftasonu her iki yumurtalığımda da 3cm lik çikolata kistim olduğunu öğrendim. bebek istiyorum. ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. bu haftasonu için de başka doktordan randevu aldım. internette okuduğum haberler beni mahvetti. burada umut olan haberler gördümbenim gibi durumu olan çok arkadaş var sizler neler yaptınız?
inşallah canım rabbim yardım etsin .. şuan daha yeni öğrendim bakalım haftasonu başka doktor ne diyecekCanım benimde var çikolata kistim engel değil tüp bebek için sıkıntı yapma
Canım dediğim gibi çikolata kisti olup doğal gebelik elde eden de var. Sen hiç doğal gebelik elde edemedim mi? Tedavi öi önerildi size?inşallah canım rabbim yardım etsin .. şuan daha yeni öğrendim bakalım haftasonu başka doktor ne diyecekiyi düşünmeye çalışıyorum ama yinede içim de bir korku var
Günaydın, benim de olmuştu bu şekilde 5+3 te iken. Ama sadece ucunda değil tamamı kırmızı şekilde çıkmıştı. Direk hastaneye gitmiştik acile iğne yapmışlardıGünaydın arkadaşlar,
Bu sabah Crinone jeli uyguladıktan sonra aplikatörün ucunda kan olduğunu farkettim. İlk defa böyle bir şey gördüm. Aranızda böyle olan var mı?
Geçmiş olsun canım, ne iğnesi yapıyorlar böyle bir durumda?Günaydın, benim de olmuştu bu şekilde 5+3 te iken. Ama sadece ucunda değil tamamı kırmızı şekilde çıkmıştı. Direk hastaneye gitmiştik acile iğne yapmışlardı
Progestan falan sanırım tam adını bilmiyorum amaGeçmiş olsun canım, ne iğnesi yapıyorlar böyle bir durumda?
Teşekkür ederim arkadaşım. Ben aplikatörün ucunda kalan ilacın üstünde toplu iğne başı gibi bir alanda gördüm. Herhalde tahriş oldu artık. Şimdi de sık sık kontrol ediyorum. Çok şükür bir şey yok. Bu kadarcık şey için hastaneye de gitmek istemedim.Progestan falan sanırım tam adını bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?