Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aynen canım Yücel beyde öyle söyledi verilecek bütün ilaçları kullanıyorsun zaten ekstra bişey gebeliğin seyrini değiştirmez dedi ne güzel bi söz niyet hayır akıbet hayır diye güzel düşünelim güzel olsun Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Amin inşallah cnm.Rabbim hepimizi selamate çıkarsın yardım etsin inşallah.

kizlar cuma gunu transferim ama ilk heycan yok ilk stres yok tuhaf hissediyorum agustosta ki transferim dusukle sonuclandi bunda ne olucak acaba dualarinizi eksik etmeyin
Canım transfer günü o heyecan düşecek içine emin ol, inşallah bu kez sağlıklı bir hamilelikle sonuçlanır, ümitsiz olma sakın

Merhaba arkadaşlar bende haftasonu her iki yumurtalığımda da 3cm lik çikolata kistim olduğunu öğrendim. bebek istiyorum. ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. bu haftasonu için de başka doktordan randevu aldım. internette okuduğum haberler beni mahvetti. burada umut olan haberler gördüm benim gibi durumu olan çok arkadaş var sizler neler yaptınız?

Canım benimde var çikolata kistim engel değil tüp bebek için sıkıntı yapma

inşallah canım rabbim yardım etsin .. şuan daha yeni öğrendim bakalım haftasonu başka doktor ne diyecek iyi düşünmeye çalışıyorum ama yinede içim de bir korku var
Canım dediğim gibi çikolata kisti olup doğal gebelik elde eden de var. Sen hiç doğal gebelik elde edemedim mi? Tedavi öi önerildi size?
Tedavi önerildi ise şişli memorialde ön görüşmeye gitmenizi tavsiye ederim.
Gerçekten çok düzgün ve başarılı bir merkez

Günaydın arkadaşlar,
Bu sabah Crinone jeli uyguladıktan sonra aplikatörün ucunda kan olduğunu farkettim. İlk defa böyle bir şey gördüm. Aranızda böyle olan var mı?

Günaydın arkadaşlar,
Bu sabah Crinone jeli uyguladıktan sonra aplikatörün ucunda kan olduğunu farkettim. İlk defa böyle bir şey gördüm. Aranızda böyle olan var mı?
Günaydın, benim de olmuştu bu şekilde 5+3 te iken. Ama sadece ucunda değil tamamı kırmızı şekilde çıkmıştı. Direk hastaneye gitmiştik acile iğne yapmışlardı

Progestan falan sanırım tam adını bilmiyorum ama
Teşekkür ederim arkadaşım. Ben aplikatörün ucunda kalan ilacın üstünde toplu iğne başı gibi bir alanda gördüm. Herhalde tahriş oldu artık. Şimdi de sık sık kontrol ediyorum. Çok şükür bir şey yok. Bu kadarcık şey için hastaneye de gitmek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…