Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kizlar cuma gunu transferim ama ilk heycan yok ilk stres yok tuhaf hissediyorum agustosta ki transferim dusukle sonuclandi bunda ne olucak acaba dualarinizi eksik etmeyin
arkadaşım stres olmaması çok iyi rahat girersin ne güzel. o an yaklaşınca heyecanın olur merak etme. Rabbim hayırlı müsbet sonuçlarla sonuçlandırsın inşallah , bu kez yüzünü güldürsün. Bol şans

allah senden de razı olsun, gözün aydın olsun. rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

ben de erken odluğunu düşünüyorum cnm Strongmom_ , E Elifellam a katılıyorum. ben de test günümden 14 gün sonraya randevu almışım, yarın kısmetse. rabbim sağlıklı haberler nasip etsin o doktor da neymiş öyle hem gel diyor hem suçu sana atıyor. bu süreçte erken test yapmamız, sabırsız davranmamızı falan bundan dolayı istemiyor Yücel Bey sanırım. Böyle erkenden olunca tam oluşmamış , yeterli değer olmamış oluyor ve evhamlarımız başlıyor. kim bilir ne kadar üzüldün, kendini harap ettin. sakın üzülme o orda annesi seninle:)

Cnm acile gidip bi proluton depot iğne vurdurmanı tavsiye ediyorlar böle bi durumda.içerde kanama alanı yoksa inşallah dewamı gelmeyecektir Allahın izniyle.

İnşâAllah canım herşey yolundadır hakkımızdan hayırlısı olsun.
Sen iyi sabrettin İnşâAllah güzel haberlerle gel canım kalp atışını bile duyabilirsin belki

Evet işte dayanamayıp stres yapıyoruz. Ben de hep aceleciyim.
Senden de yarın hayırlı güzel haberler alalım inşallah canım.

Merhaba arkadaşlatir. Bu sayfaya daha önce de yaşadıklarımı yazdım. Ve ara ara yazmaya karar verdim. Çünkü umut ne demek iyi bilirim. 2 sene önce ben de hep bu sayfada umutlu şeyler oludıkça heyecanlandım. Ben de sizler gibi şişli memorılde tedavi oldum. 8 aylık evliyken çikolata kistim oldugunu amh:0.625 oldugunu tüplerimin hasarlı oldugunu ve durumun pek iç acıcı olmadıgını öğrendim. Hatırladığım tek şey ağlamam ve semra hanımın odadan çıkışıydı. Semra hanım beni hiç muayene etmedi yücel bey mıayene edip rapor halinde semra hanıma sundu o da kaybedevek bir ayın bile yok dedi hemen tedaviye başladık. O zaman 29 yaşındaydım ve yumurtam çok çok azdı. Operasyonda 5 yumurtam topal dı 3 ü çok kaliteli çıktı hamdolsun. Veee o 3 ten biri şuan yanımda uyuyor. Allah sizlere de nasip etsinn. Sakıııın umutsuzluğa kapılmayın. Ben meryem suresi getih süresi okudum hep. Hep abdestşi mıayrne oldum.bol bol sadaka verdim. Transferimi rahmi 2 ay dinlendirip yptım o arada soğan suyu içmiştim. Bi de yumurta toplanacagı zaman incir kaybatıp suyunu içmiştim yumurtalar kaliyeli olsun die.. yüvel bey bana hep umutsız ve suratsız konuşmuştu yani size de öle olurda takmayım:) allah hepşnzin gönlüne göre verisn iyi geceler.

Canım maşallah çok uğraşmışsın ama Allah mükafatını vermiş inşallah biz de bir gün bu mutluluğu yaşarız Rabbim bebeğini sana bağışlasın

Maşallah Allah bağışlasın. Allah evlat hasreti çeken herkese hepimize senin gibi yanımızda uyuyan bebiş nasip etsin inşallah.
Yazman çok güzel, eline kalbine sağlık.

Kızlar biliyosunuz kürtaj olmuştum geçenlerde Semra hocayla gorusmem vardı tekrar rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi ilk reglı bittikten 3 gün içinde cektirebilirsin dediler ama sanki kurtajdan sonraki ilk adet çok erken gibi rahim kendini toparlayabildimi acaba diye soru işaretleri var kafamda sonra ilk adetin 21.günüydü sanırım yalnis hatirlamiyorsam rahme çizik atılacak ve 2. Adetle de tekrar transfer uygun gördüler tabi film temiz çıkarsa yapisiklik yoksa.. bu seferde tutmazsa pgt yapalım dedi Semra Hanım yani demem o ki buna benzer seyler yasayan varsa aranizda işlemlerlerin zamanlamasi erken mi kurtadaj nekadar sonra transfer oldunuz lütfen beni aydinlatirmisinz

Canım tekrardan çok geçmiş olsun eğer hatırlarsan Haziran ayında bende kürtaj olmuştum Ekim'de transferim oldu aslında eylül ayında da olabilirdi ama bayram tatili burda yoktuk birde o ay enfeksiyon olmuştum ilaç kullandım o yüzden eylül sonu başladım Ekim'de transfer oldum. Yücel bey benden de hsg istedi ama semra hanım geldi o sırada gerek yok dedi bizde yaptırmadık. Banada aynısını söylediler bundada bi sorun çıkarsa o zaman pgt yapılabilir İnşâAllah bi sorun çıkmaz
Bu arada benim hep kahve akıntı geldi kürtaj sonrasın tam adet günümde 25. Gün adet oldum adet sonrası gitmiştim Yücel bey muayene etti rahim kalınlaşıyor evet adet olmuşsunuz dedi ama tam sökğlmemişti çünkü gebelikte yumurtalığımda kist oluşmuştu bi daha ki ay sökğlmezsen söktürücü verelim dediler çok şükür söküldü ve kist bi kaç adet sonrası kayboldu. Şu an yine oluşmuş kist anlamadım

Canım merhaba bende mayıs ayında bir kürtaj oldum sonra eylül ayında hastaneyi aradım dondurulmuş embriyo transferi için kürtaj olduğum için rahim filmini benden de istediler vücut rahim filminde radyosyon aldığı için eylül değil ekim ayımda tedaviye başlayabileceğimi söylediler bemde bu ay adeti ile başladım üç tane embriyom var ben şuan İstanbul’dayım yarın en geç 11 de hastanede olcam transferim var bakalım hayırlısı yani süreç bu şekilde rahim filmini gerekli kan tahlillerini istiyorlar bakıyorlar ona göre tedavine karar beriyorlar benim adetlerim düzenli olduğu için bana naturel siklus yani ilaçsız tedavi uyguladılar bu arada bende mayıs da kürtaj olunca haziranda yine aynı tarihte adetim olmuştu

Hayırlısı olsun inşallah, bol şans

Hayırlar olsun inşallah

Bence tedirginsen git veya ara konuş. Takip doktorunla tekrar konuşabilirsin. Tedirginim bu kadar erken olmasından de bence. Ya da rahim filmi çektirmeden en azından onlara gidip bi muayene olmak istediğini söyleyebilirsin. O zaman tamam derlerse rahim filmini çektirirsin olmazsa.

Allahın izniyle hayırlı sonuçlar alırsın inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…