Hayırlı olsun canım inşallah tutacakSaolun kızlar bugün transferim oldu 5. Gün 5 ab bir tane embriyo transferinyapıldı kasımın 6 sında gebelik testi yaptırcam bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun canım inşllh güzel haberi paylaşacaksın burdaSaolun kızlar bugün transferim oldu 5. Gün 5 ab bir tane embriyo transferinyapıldı kasımın 6 sında gebelik testi yaptırcam bakalım hayırlısı
Merhaba arkadaşlatir. Bu sayfaya daha önce de yaşadıklarımı yazdım. Ve ara ara yazmaya karar verdim. Çünkü umut ne demek iyi bilirim. 2 sene önce ben de hep bu sayfada umutlu şeyler oludıkça heyecanlandım. Ben de sizler gibi şişli memorılde tedavi oldum. 8 aylık evliyken çikolata kistim oldugunu amh:0.625 oldugunu tüplerimin hasarlı oldugunu ve durumun pek iç acıcı olmadıgını öğrendim. Hatırladığım tek şey ağlamam ve semra hanımın odadan çıkışıydı. Semra hanım beni hiç muayene etmedi yücel bey mıayene edip rapor halinde semra hanıma sundu o da kaybedevek bir ayın bile yok dedi hemen tedaviye başladık. O zaman 29 yaşındaydım ve yumurtam çok çok azdı. Operasyonda 5 yumurtam topal dı 3 ü çok kaliteli çıktı hamdolsun. Veee o 3 ten biri şuan yanımda uyuyor. Allah sizlere de nasip etsinn. Sakıııın umutsuzluğa kapılmayın. Ben meryem suresi getih süresi okudum hep. Hep abdestşi mıayrne oldum.bol bol sadaka verdim. Transferimi rahmi 2 ay dinlendirip yptım o arada soğan suyu içmiştim. Bi de yumurta toplanacagı zaman incir kaybatıp suyunu içmiştim yumurtalar kaliyeli olsun die.. yüvel bey bana hep umutsız ve suratsız konuşmuştu yani size de öle olurda takmayım:) allah hepşnzin gönlüne göre verisn iyi geceler.
Canım benim maşallah sana Allah bağışlasın bebişiniCanım maşallah çok uğraşmışsın ama Allah mükafatını vermiş inşallah biz de bir gün bu mutluluğu yaşarız Rabbim bebeğini sana bağışlasın
hayirli olsun canim insallah bebislerimizi kucagimiza almak.nasip olur bende 26 sinda cuma gunu transfer oldum benimde 5.gun 5aa embriyom bende agustosta bi dusuk yasadim ama kurtaj olmadim beklemek istemedim hemen bu transferimi istedim insallah bu sefer guzel.haberler veririz bende 4.unde test yapicamSaolun kızlar bugün transferim oldu 5. Gün 5 ab bir tane embriyo transferinyapıldı kasımın 6 sında gebelik testi yaptırcam bakalım hayırlısı
Evet rahim kalınlığı yeterliyse transferi yapıyorlarMrblar ben gruba yeni katıldım Şişli memorialde ilk tüp bebek denemem yarın yumurta toplama işlemim var pgt yaptırmıycam eğer yumurta döllenmesi olursa 5. Güne kalan yumurtalar hemen yerleştirilir mi yoksa diğer ay mı yerleştirilir tşkler
Tedavin hayırlı olsun canım rahim dinlendirme var ben şu anda o aşamadayım buna doktor karar veriyo ama neye göre bilmiyorum bana ilk muayenede rahim dinlendirme olacağını söylemişti soner beyRahim dinlendirme Yok ozaman bu merkezde
O da var, merkez değil doktorun kararı bunlar..Rahim dinlendirme Yok ozaman bu merkezde
Tşk ederim dün endonetrium kalınlığım 7 idi 8 olunca sanırsam yapıyorlar bu merkez için hep iyi şeyler duydum o yüzden bu kadar emek verdik inş burdan elimiz boş dönmeyiz burda herkes birbirine dua ediyo lütfen bana da eder misinizTedavin hayırlı olsun canım rahim dinlendirme var ben şu anda o aşamadayım buna doktor karar veriyo ama neye göre bilmiyorum bana ilk muayenede rahim dinlendirme olacağını söylemişti soner bey
Ederiz tabi canım için rahat olsun hastane mükemmel ilgi alaka takip gayet iyi ben ilk denemem 2016 olsu aynı yıl aralık ayında oğlumu kucağıma aldım dondurulmuş embriyom vardı 28 ekim pazar günü yücel bey transferimi yaptı bu akşam memleketime döndüm kasımın 6 sında testim bakalım hayırlısıTşk ederim dün endonetrium kalınlığım 7 idi 8 olunca sanırsam yapıyorlar bu merkez için hep iyi şeyler duydum o yüzden bu kadar emek verdik inş burdan elimiz boş dönmeyiz burda herkes birbirine dua ediyo lütfen bana da eder misiniz
Rabbim sanada tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahTşk ederim dün endonetrium kalınlığım 7 idi 8 olunca sanırsam yapıyorlar bu merkez için hep iyi şeyler duydum o yüzden bu kadar emek verdik inş burdan elimiz boş dönmeyiz burda herkes birbirine dua ediyo lütfen bana da eder misiniz
Inşallah bu seferde sonucun olumlu olur hakkınızda hayırlısı inşallahEderiz tabi canım için rahat olsun hastane mükemmel ilgi alaka takip gayet iyi ben ilk denemem 2016 olsu aynı yıl aralık ayında oğlumu kucağıma aldım dondurulmuş embriyom vardı 28 ekim pazar günü yücel bey transferimi yaptı bu akşam memleketime döndüm kasımın 6 sında testim bakalım hayırlısı
Benimde embriyolarima pgt yapıldı ve donduruldu sonuç bekliyoruz sonuca göre transfer tarihi belli olacak beklemek çok zorKızlar biz bu akşam dokuz da İstanbul’dan döndük memlekete öok yorulmuşum şimdi dinleniyorum test tarihim 6 kasım bekleyeceğiz
canim ben 3.gun once transfer oldum beni adetimin ilk gunu cagirdilar adetle baslaniyor transfer hazirliklarina igne yok kan pihtilasman yoksa eger igne kullanmiyosun crinol.jel folikasit ve estrofem kullaniyorum polikistik overliyim adetim duzensiz oldugu icin estrofem kullaniyorum herkes kullanmiyor yani insallah sende yavrunu kucagina alirsin Rabbim selamet versinSanirim artik dualarimla ve yeni tedavimle burdayim dondurulmus embriyolarim vardi hastanede uzun zamandir dusunuyodum ikinci icin sanirim artik karar verdik yarin hastaneyle iletisime gecicem tedavi icin ugurlu geldi yazmam esimde benden bir cumle bekliyormus meger hadi simdi gidelim diyoro zaman hep beraber dualarda bulusalim insallahhh yakin zamanda dondurulmuslarla tedavi goren arkadaslar varsa bana bi on bilgi verirlerse cok sevinirim surec nasil adetim bugun bitti hersey yolunda giderse hemen baslaniyor mu ve can alici soru igne varmi kalcadan progesterin falan biri yazarsa cok sevinirim
Allah razi olsun canim bi cok yorum okudum ondan kafam karisti sanirim igneler falan yaziyodu o kalcadan olan bitane varya ondan cok korkuyorum kan pihtilasmamda yok o zaman kolay gecicek gibi ya hakkimizda hayirlisi insallahcanim ben 3.gun once transfer oldum beni adetimin ilk gunu cagirdilar adetle baslaniyor transfer hazirliklarina igne yok kan pihtilasman yoksa eger igne kullanmiyosun crinol.jel folikasit ve estrofem kullaniyorum polikistik overliyim adetim duzensiz oldugu icin estrofem kullaniyorum herkes kullanmiyor yani insallah sende yavrunu kucagina alirsin Rabbim selamet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?