Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım maşallah çok uğraşmışsın ama Allah mükafatını vermiş inşallah biz de bir gün bu mutluluğu yaşarız Rabbim bebeğini sana bağışlasın
Canım benim maşallah sana Allah bağışlasın bebişini

Saolun kızlar bugün transferim oldu 5. Gün 5 ab bir tane embriyo transferinyapıldı kasımın 6 sında gebelik testi yaptırcam bakalım hayırlısı
hayirli olsun canim insallah bebislerimizi kucagimiza almak.nasip olur bende 26 sinda cuma gunu transfer oldum benimde 5.gun 5aa embriyom bende agustosta bi dusuk yasadim ama kurtaj olmadim beklemek istemedim hemen bu transferimi istedim insallah bu sefer guzel.haberler veririz bende 4.unde test yapicam

Mrblar ben gruba yeni katıldım Şişli memorialde ilk tüp bebek denemem yarın yumurta toplama işlemim var pgt yaptırmıycam eğer yumurta döllenmesi olursa 5. Güne kalan yumurtalar hemen yerleştirilir mi yoksa diğer ay mı yerleştirilir tşkler

Ve bu 2. Denemem il dışından geldim ilk denememde 3. Gün bir tane kalmıştı hemen yerleştirdiler bulunduğum ilde

Evet rahim kalınlığı yeterliyse transferi yapıyorlar

Tedavin hayırlı olsun canım rahim dinlendirme var ben şu anda o aşamadayım buna doktor karar veriyo ama neye göre bilmiyorum bana ilk muayenede rahim dinlendirme olacağını söylemişti soner bey
Tşk ederim dün endonetrium kalınlığım 7 idi 8 olunca sanırsam yapıyorlar bu merkez için hep iyi şeyler duydum o yüzden bu kadar emek verdik inş burdan elimiz boş dönmeyiz burda herkes birbirine dua ediyo lütfen bana da eder misiniz

Ederiz tabi canım için rahat olsun hastane mükemmel ilgi alaka takip gayet iyi ben ilk denemem 2016 olsu aynı yıl aralık ayında oğlumu kucağıma aldım dondurulmuş embriyom vardı 28 ekim pazar günü yücel bey transferimi yaptı bu akşam memleketime döndüm kasımın 6 sında testim bakalım hayırlısı

Rabbim sanada tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Inşallah bu seferde sonucun olumlu olur hakkınızda hayırlısı inşallah

Sanirim artik dualarimla ve yeni tedavimle burdayim dondurulmus embriyolarim vardi hastanede uzun zamandir dusunuyodum ikinci icin sanirim artik karar verdik yarin hastaneyle iletisime gecicem tedavi icin ugurlu geldi yazmam esimde benden bir cumle bekliyormus meger hadi simdi gidelim diyor o zaman hep beraber dualarda bulusalim insallahhh yakin zamanda dondurulmuslarla tedavi goren arkadaslar varsa bana bi on bilgi verirlerse cok sevinirim surec nasil adetim bugun bitti hersey yolunda giderse hemen baslaniyor mu ve can alici soru igne varmi kalcadan progesterin falan biri yazarsa cok sevinirim

canim ben 3.gun once transfer oldum beni adetimin ilk gunu cagirdilar adetle baslaniyor transfer hazirliklarina igne yok kan pihtilasman yoksa eger igne kullanmiyosun crinol.jel folikasit ve estrofem kullaniyorum polikistik overliyim adetim duzensiz oldugu icin estrofem kullaniyorum herkes kullanmiyor yani insallah sende yavrunu kucagina alirsin Rabbim selamet versin

Allah razi olsun canim bi cok yorum okudum ondan kafam karisti sanirim igneler falan yaziyodu o kalcadan olan bitane varya ondan cok korkuyorum kan pihtilasmamda yok o zaman kolay gecicek gibi ya hakkimizda hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…